Günaydınnnn kızlarrr...
yaaa ben de aynı dertten muzdaribim kaç gündür spor var,2 gündür ayran detoksu vs.. ama gram gitmiyo çıldırcam ne inatmışşşş! halbuki inceldim gıdım falan gitti hissediyorum verdiğimi ama cumaya kadar gitmeliii,gidecek..
ayran detoksundayım hala moralim çok bozuk ama inat ettim bi kere..
nihalim ve adacığımın gazıyla gidiyorum.detoks bitince de nihalin önerisini yapıcam
yaaa ama bende göremeyenlerdenim,bende ıslık çalmak isterdimm neden kaldırdın ki?
hoşgeldin canım dönüşün muhteşem olur umarım..:)
Evet hergün oynuyorum,hastalık gibibişey boşver hiç bulaşma selmacım :))
istersen ayrıntılı anlatırım..
Ay bende izlemiyorum yemekteyizi bakıp bakıp yemek yapasım geliyor kendime yasakladım,hele tatlılara dayanamıyorum..
Nihalcim ee madem hamile arkadaşların da beğendi onlara da verelim tişört! bazılarını yabancı sitelerden aldım ama photoshopta tekrar çizdim canım..
Geçmiş olsun selmacım acil şifalar..
Evrelcim menün o kadar abartılı değil şu diyet büsküviler dışında olsun o kadar olur arada bi offf günü vücut alışmış olunca istiyor valla bugün yemişsen sen yarın zaten yine aç gezersin dimi azıcık tanıdık seni :))
burası öyle bir yer ki her yazılan cümle hepimizi ifade ediyor sanki yaşadıklarını inan hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ,sadece güzel günlere odaklan şu aynada kendine bakıp süperim dediğin zamana..ve bunun için duraklama aynen tam gaz devam canım..
Haklısın Handeryacım, teşekkür ederim yazdıkların için. İnsan bazen herşeyi unutveriyor ve silbaştan eski bilindik, düşünmeden yiyeyim ne bulursam moduna dönmek istiyor. Bu süreç zor ve yorucu ne de olsa... Ama dediğin gibi aç gezerek mümkün mertebede telafi etmeye çalışacağım, artık ne kadar dayanabilirsem tabii :)
normal ayran mı hazır ayran mı kaydirigubbakcemile3 soruya bak
yani ayranı kendin mi yaptın hazır ayranlamı yaptım tlım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?