80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimde senin gibi oldu su tuttu sanırım 1 kilo fazla gösterdi tartı 3gündür sabitti dün akşam yemeğinde soğan yedim bugün 600gr eksikti seninde öle olabilirkaydirigubbakcemile5

tülaycım ye canım sende benimki biraz acıymış soğan gözüm yaşara yaşara yedim vallahi çatır çutur kaydirigubbakcemile3 sabahına 600gr eksiktim canım akannehir

bakın hanımlar ne öğrendim doğum yapmış kadınlarda neden göbek varmış biliyormuusunuz hamilelikte göbeğin çıkmasını engelleyen kaslar yana kayarmış, oradaki organlar rahatlarmış öne doğru gelimiş, önlerindeki o kas defans yapmazmış yani azıcıkta yesen midenin önü boş olduğu için yayıldıkça yayılırmış
anca sporla filan eski haline gelirmiş ve doyma hissi artarmış

yani spor yapıp kaslar gene öndeki yerini aldığında azıcık yersen kaslar sıkıştırdığı için doyma hissi hemen çıkarmış ortaya zemuszemus

bakın sizin için neleri öğrendim aklinialirimsmile kendi göbeğimi unuttum mu ne kaydirigubbakcemile3

ayran detoksundayım hala moralim çok bozuk ama inat ettim bi kere..
nihalim ve adacığımın gazıyla gidiyorum.detoks bitince de nihalin önerisini yapıcam

ayran detoksundayım hala moralim çok bozuk ama inat ettim bi kere..
nihalim ve adacığımın gazıyla gidiyorum.detoks bitince de nihalin önerisini yapıcam

normal ayran mı hazır ayran mı kaydirigubbakcemile3 soruya bak

yani ayranı kendin mi yaptın hazır ayranlamı yaptım tlım eyvahedigeldismile

deryacım malesef bulaştım ama cok fakırım ya hiç bırşeyım yok bır kedım bıle yok

Haklısın Handeryacım, teşekkür ederim yazdıkların için. İnsan bazen herşeyi unutveriyor ve silbaştan eski bilindik, düşünmeden yiyeyim ne bulursam moduna dönmek istiyor. Bu süreç zor ve yorucu ne de olsa... Ama dediğin gibi aç gezerek mümkün mertebede telafi etmeye çalışacağım, artık ne kadar dayanabilirsem tabii :)

:teselli:

selam kızlar
annem geldi dün süpriz yapmmış ma geri dönecek annemler çorumdalar şuanda
öle geçiyor yani günlerim dünd egiremeidm şimdi kuzularımı uyuttumd abi gireyim deidm kıslar napıyo
melocum cn m sıkma canını veririsin 3 kilonuda yaa neler başarmışsın sen

kılzar size ne diycme birde bu yediigniz ve yedigim benimde idyet büskiviler çokkkk kalorili yani 2 dilim ekmek yeniş kadar oluyorsunuz o nendel ben çok yemiyorum almamaya çalışıyorum

Banucum o diyet bisküvileri çok tüketmemek gerek ben de bilyorum ama bana diyetisyenim verdi..yarım paketi 1 dilim ediyor dedi ..ama zaten günde kaç fdilim yarı ekmek de veriyor..ben akşamları bir paket (6 tane)elmalı,limonlu ya da kırmızı meveli yiyorum ve bu hafta başından beri regl olmama rağmen tatlı krizine girmedim valla..aslında akşamları onların yerine meyve yemek daha iyi elbette..Bir de işyerinde aralarda atıştırmak açısından kolaylık..

ben de şimdi yemekten geldim:
yarım kase domates çorba
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 kadınbudu köfte
1 küçük dilim kepek ekmeği.

aklıma gelmişken bugünki menümü yazayım hemen
sabah..elma sirkeli ballı 1 bardak su + tiroid ilacım

yolda 4 kuru kayısı

kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeğinden tost ( b peynirli )
şekersiz çay

ara
2 kupa yeşilçay + 1 elma

öğle
1 tabak buharda pişmiş sebze ( havuç,brokoli,brüksel lahanası,kabak)
1 parça tavuk ( göğüs eti yağsız tavada )
1 dilim ekmek

ara
elma + portakal

akşam
ton balıklı salata
1 dilim ekmek

yatmadan 1 bardak yy süt

canlarım 10:30 da şirketten bir çıktık satın alma müdürüyle kapalıçarşı-mısır çarşısı civarına gittik bir kumaş numunesi bulmak için neyse işimizi hallettik dönüyoruz çeyizlik malzemeler satan yerler var sıra sıra dedim serkan bey siz 2 dk. bekleyin ben geliyorum hemen girdim mağazaya anlattım derdimi hemen çıkardılar,denedim vs. sonra da aldım.Bu magıc form değil,yeni inci de giydim ama formu pek hoşuma gitmemişti.Leyla diye bir marka neredeyse magıc formun aynısı Avcılar da bu leyla markasına da 65 demişlerdi.Ben alt iç çamaşırıyla beraber 55 Tl'ye aldım.Neyse bu işi de hallettim.http://images.google.com.tr/imgres?...eyla+b%C3%BCstiyer&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1 Şirkete geldiğimiz de 12:30 du vallahi bıraksalar akşama kadar gezebilirdim orada,ya ne güzel şeyler var.Koyacaksın cebine paranı gidip oralardan alacaksın,resmen istemeye istemeye şirkete döndüm Geldim yemeğimi de yedim.

bugünkü menümü de yazayım hemen şekerler

sabah kalkınca : 2 adet kuru incir + 1 bardak su
kahvaltı : çok ince 2 dilim kepekli ekmek ve ince 1 dilim kaşarla hazırlanmış tost + 1 fincan çay
ara : yapamadım,kapalıçarşı da yürüdüm,dolaştım,hareket oldu işte :)
öğle: 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak salata + fırında köfte patates yemeği vardı 3 adet yuvarlak patates dilimi ve 3 adet köfte yedim
akşam : işte bunu bilmiyorum eve gidince bakacağım artık,sanırım elma yerim

selam kizlar

benim bügünki kahvaltim
2 dilim ekmek 1 tavuk sosisi 1 bardak cay
ara kücük bir kase sütlac

simdide arkadaslarla carsiya kahve icmeye gitcem. insallah orda fazla kacirmam

haa su zaten cok ictigim icin yazmiyom bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…