80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelge için bende çok ugraştımda olmuyo malesef hep aynı yazı çıkıyo diye bende sinir oldum bıraktım

Yediklerim;

Sabah ==> Bu sefer sirke+bal karışımından farklı olarak, 2 kuru kayısı ve ılık su içtim. Arkadaşımın tavsiyesine uyuyorum :)

1 Kepekli Lavaş
Çemen

Ara ==> 1 Muz

Öğle ==> 2 Etli Dolma ve Yoğurt

Ara==>2 Adet Çikolatalı Diy. Bis.

Akşam ==> 2 Adet Kep.Ek
2 Ad. Üçgen Peynir
Ayran

Gece ==> 2 Ad.Çikolatalı Diy.Bis

Su: 2lt
Spor: Temizlik

ooo baya yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza hoş geldiniz arkdaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende baayadır yoktum ama artıkkk geri döndümmm handerya seni görüyorum canımm nasılsın

sanada iyi geceler canım.Güle güle giy aldıklarını.

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

yarın heröğüne 1 baş soğan ekliyorum kaydirigubbakcemile3

Acuka ne canım, pek merak ettim de...

dometes soğan ve baharatlardan yapılan acılı bimeze canım :)

,

Seniniçin sakıncasıyoksa özelden şifreni, hedef kilo -kilo ve boyunu yazarsan benyardımcı olmaya çalışırım canım bilmiyorumkismile

Slmmm kızlar..
ben yine gece soluklanabildim..

önce bugün ben..

sabah beşi bi yerde,2 ceviz

peynirli yumurta (oğlumdan artan :)) ,4 zeytin,salatalık,biber,2 kepekli grissini

ara küçük bir dilim börek,ayran

öğlen ayran detoksu 1 kase

akşam ayran detoksu 1 kase

veee şu an açımmmmmm ama yemiycem bu hafta en az 1 kilo gitsin istiyorum sıkıldım iki ileri bir geri ..

2 lt su,30 dakika yürüyüş

ooo baya yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza hoş geldiniz arkdaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende baayadır yoktum ama artıkkk geri döndümmm handerya seni görüyorum canımm nasılsın

Serracım tekrar hoşgeldin canım..
epeydir yoksun özlettin kendini yine ceee diyip kaçma..sen buralarda oldukça herkesi motive ediyorsun bilesin..
aldığın kilolara gelince sana vız gelir kaç kilo kaldı ki hedefe?

Evrelcim menün o kadar abartılı değil şu diyet büsküviler dışında olsun o kadar olur arada bi offf günü vücut alışmış olunca istiyor valla bugün yemişsen sen yarın zaten yine aç gezersin dimi azıcık tanıdık seni :))
burası öyle bir yer ki her yazılan cümle hepimizi ifade ediyor sanki yaşadıklarını inan hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ,sadece güzel günlere odaklan şu aynada kendine bakıp süperim dediğin zamana..ve bunun için duraklama aynen tam gaz devam canım..

Seniniçin sakıncasıyoksa özelden şifreni, hedef kilo -kilo ve boyunu yazarsan benyardımcı olmaya çalışırım canım bilmiyorumkismile

canım cok sağol tabıkıde sakıncası yok ozleden deıl burdanda verrım olculerımı ama senın gıbı burda kıdemlı olan baska arkadaslarda yapıp lınkını yolladı bana ama kaydetme olayı olmuyo sorun bu sıtede yanı.

ilgin için tesekkurler

yaaa ama bende göremeyenlerdenim,bende ıslık çalmak isterdimm neden kaldırdın ki?
hoşgeldin canım dönüşün muhteşem olur umarım..:)
ya kızlar ben şu oyuna kafayı taktım varmı oynayanınız famılle ama pek enlamıyorum nasıl oynanacagını
Evet hergün oynuyorum,hastalık gibibişey boşver hiç bulaşma selmacım :))
istersen ayrıntılı anlatırım..

ay ben yine yemekteyizi izliyorum
Ay bende izlemiyorum yemekteyizi bakıp bakıp yemek yapasım geliyor kendime yasakladım,hele tatlılara dayanamıyorum..
Nihalcim ee madem hamile arkadaşların da beğendi onlara da verelim tişört! bazılarını yabancı sitelerden aldım ama photoshopta tekrar çizdim canım..
kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
Geçmiş olsun selmacım acil şifalar..

günaydınnnnnnnnnnnn ....tükkanı ben açıyom..nasılsınız kızlar..ben açım açççç...dün akşam evine hırsız giren arkadaşa gittik yardıma..evi toparladık falan derken eve geldik saat 21.00 u geçiyordu e tabi biz aç..O saatten sonra yemek istemedim..
1 muz
1 paket diyet bisküvi yedim
bir bardak sütümü içip yattım...
dün akşam yarım saat yürüdüm eve gelirken erken indirdim otobüsten kocamı...:)
sabah kalkıp yarım saat leslie yaptım ama nasıl açım anlatamam...
kendime çok güzel bir sandviç hazırladım aç gözlerle bakarak..üşenmedim maydanoz bile ayıklayıp koydum ve şirkete gelip büyük bir hevesle çantamı açtım ki amanın alık nihal onu nasıl becerdiyese evde bırakmışım..diyet bisküvi falan koyarken çantama o kalmış..ühühühühüühü...napim ben de şekersiz çayla yarım paket etiform yedim..işbaşına az kalmıştı aşağıda pastane var ama pastane simidi almadım..dışardaki simitçi amcadan da almamış bulundum var diye..neyse öğlene az kaldı di mi

Fıstıklarım günaydın hepinize Magic Form | Basque Sütyen kızlar bunu alacağım dün akşam iş çıkışı nişanlımla araştırdık biraz demiştim ya Avcılar'da bir yerde buldum bunu kadın nakit 80 olur dedi.Ama gerçekten de denediğim bütün modellerden çok daha güzel oldu,kalıp gibi sardı,süper toparladı yani,aklınızda olsun eğer çevrenizde alması gereken biri olursa tavsiye ederim kızlar bu markanın bu modelini özellikle tombişlere zayıflar da kısa modelini kullanabilirler.

hoşgeldin canım benim nerelerdeydin sen bakimmmm,bak sevgili Ada gelininizin düğünü olacak sen ortalarda yoktun,o kadar sıkıntı yaşıyorum damat tarafıyla kime danışacağım ben peki.Sen varken ne güzel telkin ediyordun,kendinizden örnekler veriyordun,gitme ya bir daha lütfen,hem biliyorsun ben seni örnek koymuştum önüme

Kızlar açıkıyorum ben onu izleyince yaa size olmuyormu bilmiyorumkismile 2 aydır izlemedim hiç diyetteyim diye kaydirigubbakcemile3

bilmem acıkıp acıkmadığımı hiç aklıma getirmiyorum o an,sadece misafirim gelince bak ben de bunu yaparım deyip tarifleri bir güzel incelerim.Ayrıca dünkü kadın ne de güzel yaptı anammmm herşeyi de yine beğenmediler.Yok yok kesin kasıtlı böyle davrandırıyor program yetkilileri buna inandım artık kaydirigubbakcemile3

Nihal ya yine sabah sabah güldürdün beni,açım aç diye Seda Sayan gibi dolanıyon mu kız ortalıkta kaydirigubbakcemile3

kaptanım sen de gönder özelden mailini sana da göndereyim resimlerimi ( hee he heee bilmiyorsunuz kiiii asıl amacım maillerinizi toplamaktı he heee heee kaydirigubbakcemile3 )

aman canım hatun açım aç diyor da zayıf sonuçta..benim cüsse ortada sizlere diyom halden anlarsınız diye:))
serraaaa hoşgeldin canım skaın gitme biryerlere bak san aihtiyacımız var..
evrelcim o yazdıklarımı melocum için yazmıştım ama senin de işine yaramasına inna çok sevindim..hepimiz böyle buhranlar yaşıyoruz bu psikolojiyi kalbul etmek kolay olmuyor çoğu zaman ama ben artık zihnimi uzaklaştırdım şu zayıflama saplantısından..
yediklerime dikkat ediyorum spora da başladım kendimle gurur duyuyorum naıslsa sonuç alcam bunu biliyorum o yüzden bu hafta az vermişim bu hafta sabit kalmışım takılmıcam bunlara..ha canım çok mu birşey çekti kendime ızdırap çektirmeden bir çatal alıyorum..çikolataysa bir minicik parça atıyorum ağzıma..sen de şu sıralar üzerinde çok baskı kurmuş durumdasın zihninden uzaklaştır şu zayıflama konusunu..odaklanıp kaldın mı olmuyor canım kendimden biliyorum...siz olmasanız aslında ben 2 haftada bir falan tartılcam valla..o bile zihni sürekli meşgul ediyor..
adacım şu büstiyeri de halletmene sevindim canım..için rahatlamıştır..içine sinen birşey bulmana da ayrıyetten sevindim..
izlemcim evin altında spor salonu mu...yawww ne ballı hatunsun..ben ara ara bulamadım spor salonu..bak toprağım ya bana şimdi metrelerce daireler çizdirip spor salonu arattırma..illa önüme geçicen di mi..tam lesie ablanın basenlerinden fazlasıyla ilgilenmeye başladım illa öne geçicen di mi..gösteririm ben sana hehehe

Günaydınnnn kızlarrr...

yaaa ben de aynı dertten muzdaribim kaç gündür spor var,2 gündür ayran detoksu vs.. ama gram gitmiyo çıldırcam ne inatmışşşş! halbuki inceldim gıdım falan gitti hissediyorum verdiğimi ama cumaya kadar gitmeliii,gidecek..

merhaba kızlarr baharnaz serradeniz hoşgeldiniz kızlarr özledik sizi
nihalcim arkadaşına çok geçmiş olsun tatlım cana bişey olmamış Allah korusunn

herkese günaydınnlar
darkolive bişi sorcam sen izmirin neresindensin çok merak ettimde :kedipuyorumnanaktan

Deryacım tartıyı gözünün önünden kaldır canım..cuma dışında da tartılıp moralini bozma..sen diyetine sporuna bak gerisinin senin moralini bozmasına izin verme..
merhaba kızlarr baharnaz serradeniz hoşgeldiniz kızlarr özledik sizi
nihalcim arkadaşına çok geçmiş olsun tatlım cana bişey olmamış Allah korusunn
çok sağol tatlım..dün gittim toparladık evi ..yazık birsürü çeyiz hiç kullanılmayan havlullar vs hepsi baştan yıkanacak daha çok iş var..
gunaydıınlar kızlar semacım nalcy nasılsınız ben yoktum sızzlerı de
cok ozledım ccelebı sende hos geldın

hoşgeldin kaçak..nelerderdesin unuttun bizizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…