iyi geceler kıslar geçmişi okuamıyorum işler beni bekler bugün çarşıya çıktımm
kenime iki bluz aldım zayfılıyorum diyede 1 beden küçük aldımmboshayallersmile
herkes iidir umarım herkese sevgiler benden
bugünkü menüm
limonlu ılık su
lorlu 2 yumurtalı omlet
ara portakal
ara 1dilim börek 1kurabiye 3 şekersiz çay
akşam 1 kepçe etli nohut yanında 1 baş soğan(ödem atıyormuş kaydirigubbakcemile3 )
2lt su spor yok
yarın spora bağucam kendimii kaydirigubbakcemile2
Acuka ne canım, pek merak ettim de...
,:çok üzgünüm: yok ya tamam vazgectım artık bu cızelge ısınden. kaç defa denedık olmuyo lınki yapıstırıyorum uygun formatta deıl dıyor. sıte yonetımınede yazdım ılgılenmedıler. en ıyısı kalsın. ben burdan yazarım kılo gıdişatımıÇok üzgünüm çoook
ooo baya yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza hoş geldiniz arkdaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende baayadır yoktum ama artıkkk geri döndümmm handerya seni görüyorum canımm nasılsın
Seniniçin sakıncasıyoksa özelden şifreni, hedef kilo -kilo ve boyunu yazarsan benyardımcı olmaya çalışırım canım bilmiyorumkismile
yaaa ama bende göremeyenlerdenim,bende ıslık çalmak isterdimm neden kaldırdın ki?kızlar Nihal'e resimleri mail attım bana cevap bunu yazmış aynen aktarıyorum kaydirigubbakcemile3
kızım süperrr benim hiç bu kadar zayıf fotom yok..:))çok beğendim valla bu fotolara bakıp bakıp zayıflıyorsun gülüm tamam mı:)
tamam canım tamam bakıp bakıp zayıflayacağım inşallah
hoşgeldin canım dönüşün muhteşem olur umarım..:)bildirim yapmadığım için gitmeye hazırlananların rengine dönmüşüm :)) eeyyhh sempatiksalakcinni gitmiyorum buralardayım kararlıyım bugün yürüyüşle başladım cumaya ii sonuç bekliyorum kendimden sırnaşık şey
Evet hergün oynuyorum,hastalık gibibişey boşver hiç bulaşma selmacım :))ya kızlar ben şu oyuna kafayı taktım varmı oynayanınız famılle ama pek enlamıyorum nasıl oynanacagını
Ay bende izlemiyorum yemekteyizi bakıp bakıp yemek yapasım geliyor kendime yasakladım,hele tatlılara dayanamıyorum..ay ben yine yemekteyizi izliyorum
Nihalcim ee madem hamile arkadaşların da beğendi onlara da verelim tişört! bazılarını yabancı sitelerden aldım ama photoshopta tekrar çizdim canım..ben geldim yemekten yine kaynatmışsınız kızlar..adacım fotoyu bana mail atar mıısn malum göremiyorum...yağmurgözlü ne menepozu kız dur daha Allah korusun..Deryacım iki hamile arkadaşla baktık tshirtlere hepsini sen mi tasarladın süperler..
Geçmiş olsun selmacım acil şifalar..kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
herkese selamlarrr canım arkadaşlarım sizleri nasıl özlemişim nasılsınız bakimmmm neler yaptınız ben yokken beni sorarsanız ben ehh kilo aldımm bugun tartı ancak alabildim yarın sabah aç karnına tartılıcam ve diyete başlıycam inşş tahminim 65 olmuşumdur neyse veririm benn allahın izniyle bakimm sizler ne kadar düştünüzzzz bi geçmişe göz atiıp geleyimm
Kızlar açıkıyorum ben onu izleyince yaa size olmuyormu bilmiyorumkismile 2 aydır izlemedim hiç diyetteyim diye kaydirigubbakcemile3
gunaydıınlar kızlar semacım nalcy nasılsınız ben yoktum sızzlerı de
cok ozledım ccelebı sende hos geldın
valla canım bır gelın aldık annem ayrılmıyor gelınınden benıde kendısıyle cekıp cekıp goturuyor o yuzden kayıptım ama sızlerıde cok ozledım ben canım yahoşgeldin kıss kayıp nerelerdesin sen
Deryacım tartıyı gözünün önünden kaldır canım..cuma dışında da tartılıp moralini bozma..sen diyetine sporuna bak gerisinin senin moralini bozmasına izin verme..Günaydınnnn kızlarrr...
yaaa ben de aynı dertten muzdaribim kaç gündür spor var,2 gündür ayran detoksu vs.. ama gram gitmiyo çıldırcam ne inatmışşşş! halbuki inceldim gıdım falan gitti hissediyorum verdiğimi ama cumaya kadar gitmeliii,gidecek..
çok sağol tatlım..dün gittim toparladık evi ..yazık birsürü çeyiz hiç kullanılmayan havlullar vs hepsi baştan yıkanacak daha çok iş var..merhaba kızlarr baharnaz serradeniz hoşgeldiniz kızlarr özledik sizi
nihalcim arkadaşına çok geçmiş olsun tatlım cana bişey olmamış Allah korusunn
gunaydıınlar kızlar semacım nalcy nasılsınız ben yoktum sızzlerı de
cok ozledım ccelebı sende hos geldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?