Banucum o diyet bisküvileri çok tüketmemek gerek ben de bilyorum ama bana diyetisyenim verdi..yarım paketi 1 dilim ediyor dedi ..ama zaten günde kaç fdilim yarı ekmek de veriyor..ben akşamları bir paket (6 tane)elmalı,limonlu ya da kırmızı meveli yiyorum ve bu hafta başından beri regl olmama rağmen tatlı krizine girmedim valla..aslında akşamları onların yerine meyve yemek daha iyi elbette..Bir de işyerinde aralarda atıştırmak açısından kolaylık..
bu arada ben streç film sarıyoum spor yaparken göbegime faydası olurmu acepppbilmiyorumkismile
tatlım ben kızkardeşimden biliyorum o yürüyüş yaparken sarıyordu,acayip eritmişti bana da söyler hep abla bak çok işe yarıyor sen de sar diye de ama yapan yok
ay şu anda sinirden ölebilirim yani o dereceyim.Şimdi benim şu bir zamanlar arkadaşım olan ama kardeşiyle ilişkimiz başladığından beri bir tavır olan garip görümcemle konuştum da,ben baştan anlatayım görümcemin bir arkadaşı var kız nişanlımı görünce ay ne karizma falan demiş beğendiğini söylemiş benim görümce de bunu bana söyledi,ne söylüyorsun di mi söyleme bari neyse az önce onları aradım bu arada nişanlım şu anda evde uyuyor gececi sabah geldi işten eve neyse telefonu bu bahsettiğim kız arkadaşı açtı ayyy nasıl sinirden elim ayağım titriyor şu anda kızlar size anlatamam,ayyy diyor ben Sibel in arkadaşıyım vereyim şekerim falan böyle yılışık yılışık konuşmalar.Yani tamam arkadaşıdır gidebilir falan da benimki evde uyuyor ya şimdi birazdan da uyanır zaten offf ya ne bileyim işte kızın o sözlerini biliyorum ya elimde olmadan kıskanıyorum ve ben şimdi buradan çıkamıyorum bir bahane bulupta of ya of Nihalllll beni buradan çıkar ne olur yaaaaaaaa
bak iyi hatırlattın aslında bende de lahana yağı vardı taa ne zaman alıp kullanmamıştım..onunla bu akşam deneyim bakalım streççliyim bir de kendimi...
valla beni o bisküviler tuttu canım eşim dün gözümün önünde kocaman çikolatayı götürdü hiç ama hiç canım çekmedi..yediklerimle şekerim dengeleniyor demek ki..
bakalım deneyelim sonuçları paylaşırız denizcim..canım arkadaşım iyi hatırlattın benimde banyo dolabının derinlerinde kalmış bi şişe lahana yagım var .bende bu akşam başlayayım bari.
valla canım ben başlarda kullanıyordum...tadı da hoşuma gitmişti..tatlı ihtiyacımı dakesiyordu ama diyetisyenim öyle çayların içeriğini bilmiyoruz ondan yeşil çay dışında önermiyorum deyince şimdi içmiyorum ama bir zararı olduğunu da sanmıyorum açıkçası..yaa kızlar 5 i bir yerde çayına başlayayım diyorum faydasını gören var mı aranızda bana bi akıl verin kilom durdu sinir etti beni bu ay
bu arada bu sabah kendime siyah kumaş pantalon aldım 44 beden olmuşum çok şükür.en son 48 beden bile sıkmaya başlamıştı inşallah 40 beden oldugum günüde görebilirim :Saruboceq:
ay şu anda sinirden ölebilirim yani o dereceyim.Şimdi benim şu bir zamanlar arkadaşım olan ama kardeşiyle ilişkimiz başladığından beri bir tavır olan garip görümcemle konuştum da,ben baştan anlatayım görümcemin bir arkadaşı var kız nişanlımı görünce ay ne karizma falan demiş beğendiğini söylemiş benim görümce de bunu bana söyledi,ne söylüyorsun di mi söyleme bari neyse az önce onları aradım bu arada nişanlım şu anda evde uyuyor gececi sabah geldi işten eve neyse telefonu bu bahsettiğim kız arkadaşı açtı ayyy nasıl sinirden elim ayağım titriyor şu anda kızlar size anlatamam,ayyy diyor ben Sibel in arkadaşıyım vereyim şekerim falan böyle yılışık yılışık konuşmalar.Yani tamam arkadaşıdır gidebilir falan da benimki evde uyuyor ya şimdi birazdan da uyanır zaten offf ya ne bileyim işte kızın o sözlerini biliyorum ya elimde olmadan kıskanıyorum ve ben şimdi buradan çıkamıyorum bir bahane bulupta of ya of Nihalllll beni buradan çıkar ne olur yaaaaaaaa
bu arada bu sabah kendime siyah kumaş pantalon aldım 44 beden olmuşum çok şükür.en son 48 beden bile sıkmaya başlamıştı inşallah 40 beden oldugum günüde görebilirim :Saruboceq:
canım benim öncelikle sakin ol..kız ne kadar yılışık olursa olsun her ne kadar saçma sapan laflar etmiş olsa da o senin nişanlın...yakında da işallah senin eşin olucak..şimdi bir bahane buldun atladın eve gittin..tamam belki rahatlayacaksın belki ama düşeceğin duruma bakar mısın..kız diyecek ki bak sen kıza ben teli açtım diye atlamış işten gelmiş demek ki kendine hiç güveni yok..sonra nişanlın kalkacak seni görecek ne işin var burda diyecek belki de ona güvenmediğini düşünüp üzülecek..görümcen içten içe gülecek haline hahaha diyecek adaya bak nasıl ateşlenmiş gibi koştu buraya..belki de seni sinir etmek için kıza açtırdı teli..şimdi dur sakin ol..senin eşin o yılışık kıza yüz verecek kadar salak bir adam olsa zaten senin gibi bir kızı sevip evlenmeye kalkmazdı..kızma ama ben böyle düşünüyorum canım..çık dışarı bir hava al ve lütfen rahatla mantıklı düşün...tamam mııııııı
tamam haklısın da......işte o da kısmı beni geren,söylediğini ilk anda yaptım,çıktım hava aldım,bir çay içtim aşağıda kendime geleyim falan dedim yok içim neden bilmiyorum ama rahat değil.ama senin söylediklerinin ne kadar mantıklı olduğunun da farkındayım
tamam haklısın da......işte o da kısmı beni geren,söylediğini ilk anda yaptım,çıktım hava aldım,bir çay içtim aşağıda kendime geleyim falan dedim yok içim neden bilmiyorum ama rahat değil.ama senin söylediklerinin ne kadar mantıklı olduğunun da farkındayım
adaer kusura bakma saçmalamışım. bugün gerginim biraz saçma sapan şeler yazmışım sen bakma bana. en iyisi ben gideyim biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?