80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bu sabah kendime siyah kumaş pantalon aldım 44 beden olmuşum çok şükür.en son 48 beden bile sıkmaya başlamıştı inşallah 40 beden oldugum günüde görebilirim :Saruboceq:

bravoooo şekerim 48bedeni ne zaman yani hangi kiloda giyiyordun ben 46 giyiyordum şimdi 78 kiloyum 44tam geliyor 5kilo sonra 42ye düşebilirmiyim acaba kaydirigubbakcemile3
slm kıslar. ben 8 takımda yolum devam ediyorum..tahmin edersiniz i 90 60 90 ım .
neler yapıyorsunuz bakalım

iyiyizz hoşgeldin tatlı hatun sohbete katıl sende zemuszemus

adaer kusura bakma saçmalamışım. bugün gerginim biraz saçma sapan şeler yazmışım sen bakma bana. en iyisi ben gideyim biraz...

neden gerginsin canım hayırdır :gitme:

ohhhh sefanız olsun kızlar zemuszemus

aydacım bencede seni sinir etmek için yapılmış bir oyun gibi geldi banada sonuçta nişanlın odasında uyuyordur telefonu odasına girip açıcak hali yokya salonda filan açmıştır fisfisfis

hosbulduk nıhalcım hıc sızı unutabılırmıyım vala eve gelıp sıze kavusabılmek ıcın annemı ne kadar sıkıstırdım bılemezsın sne nasılsın bakalım

nihalcimmm bana demişsin ya evin altında spor salonu diye yok kız öle olsa haberim olmaz mı 2km filan uzaklıkta bizim evin alt tarafında demek istedim kaydirigubbakcemile3

benim akıllı kocam saati kurmuştum sabah kalkmış alarmı kapamış tekrar yatmış bide uykulu uykulu cuma günü gidersin diyor bana sinir oldum aklinialirimsmile

yani bugün gidemedim dışarı çıktım bende 2km kadar bebek arabası itmek suretiyle yürüdük yokuş iniş affetmem aklinialirimsmile

boşun akıskanmışım desene tühh..
ben de dün yarım saat sabah leslie akşam yarım saat yürüyüş yaptım..
bu sabah da lesliemi yaptım ama çok yorgunum gözlerim kapanıyor ayaklar oynuyor ama birara içim gidiyor gibi oldu kendi bacak hareketlerimle kendime geldim halimi bir görmeniz lazımdı kızlar ağzınızın dışındaki uzuvlarınızla da gülerdiniz eminimopuyorumnanaktan

Deryacım tartıyı gözünün önünden kaldır canım..cuma dışında da tartılıp moralini bozma..sen diyetine sporuna bak gerisinin senin moralini bozmasına izin verme..
Saol tatlım öyle yaptım cumaya kadar bakmıycam sürpriz olsun ne çıkarsa artık..zaten o asıl şişman beyniniz kitabında da öyle diyordu uzun aralıklarla tartılmak lazımmış beynimizi belli bir kiloya yönlendirmemek gerekiyormuş,kandırcakmışız :))
Yani umarım öyledir ama sanmıyorum izlemcim yaaa suyumu içiyorum,beşi bi yerde,spor falan..offf ne biliyim görcez cumaya..seni geçcektim ben yaaaa:jeyyar:

HANDERYA bitti mi detoks?ne zamandır yaoyosun?
Bitti canım facedende yazmışsın yeni gördüm asrınla uğraşıyordum..
detokstan önce biraz vermiştim hala o kilodayım yani bende bi etkisi olmadı sanırım..amaaaa ayran hazır ayrandı ve tabi tuzluydu ve yağlıydı muhtemelen o da etkili olmuş olabilir..

deryacım malesef bulaştım ama cok fakırım ya hiç bırşeyım yok bır kedım bıle yok
Yollarım canım hemen bi pisicik:))
bir soruda benden olsun yoğurt normal yoğurtmu olcak yoksa light mı?bilmiyorumkismile
Bence light yoğurt ve tuzsuz yapılırsa süper olur zaten tarifi de öyleyidi ama ben evde olanlarla yaptım,siz yapcaksanız tarife göre yapın
tatlım ben kızkardeşimden biliyorum o yürüyüş yaparken sarıyordu,acayip eritmişti bana da söyler hep abla bak çok işe yarıyor sen de sar diye de ama yapan yok
Yaa gerçekten bi etkisi varmı bnde mi dolasam karnıma falan,gerçi zaten acayip terliyorum yürürken..bir de o lahana yağının etkisini gördünüzmü?

Adacımmmmm..çok gereksiz sinirleniyorsun bilesin..
bu adam 2 ay sonra eşin olcak unuttun mu ve o seni seçti olayın özeti bu..o gözleri kimleri görecek,kimler ona nasıl bakcak kimbilir ama önemli olan onun sadece sana bakması..ilgilenseydi o kızla zaten ilgilenirdi ve senin konumunda belkide o kız olurdu..
zaten adamcağız uyuyomuş herşeyden habersiz sakın ona öfkeni belli etme.. belki görümcen meşguldu ve evde uyuyan da olunca arkadaşı açtı telefonu hemen..

Gönderdim tatlım bi ses kontrol yaptım :))
kırmızı kırmızı çok güzelmiş elbise de..
dur bende gelinliğimi satıyım bari yaa..

ADA CIM sen neden kendını bu kadar sacma bır neden ıcın uzuyorsun
sana hıcte yakısmıyor ısı gucu olmayan butun dunyası sadece kocası olan
kadınlar olmamalıyız sen hasas oldugun yonu gosterırsen onlarda nısanlının
belkıde aklında olmayan hıc bılmedıgı bır oyunun ıcınde bulur ne oldugunu
bıle anlamaz sen belkıde tepkını ona gosterırsın nısanlın senı hıc olmadık kıskanclıklar
yapan bır kız olarak görür onlarda hedeflerıne ulastıklarını dusunurler sakın akkılı
ol senı yaralayabıleceklerını dusunmesınler

25 tl canım..
bu arada senin arkadaşlardan bana yönlendirdiğin varmı?biri msj attı da kim yönlendirdi merak ettim,kıza sormadım da..
yok canım kızlara öğle arasında gösterdim..şimdi söylicem fiyatını da kargo ücreti hariç bu fiyat di mi şimdi kesin sorarlaropuyorumnanaktan

ben şimdi attım canım..bak bakalım..

adacım böyle küçük şeylere sinirlenme sonra pişman olursun birde erkeklere kıskandığını belli etme unutma erkekler her zaman kaçanı kovalar kendini kovalayandan kaçar o seni kıskansın sağa sola kulaklarını kapat yoksa çok acı çekersin kimseye zayıf tarafını gösterme evlenince görürsün erkeklere fedakar kadın zayıf kadın yaramaz ilerde anlarsın sadece kendin için yaşa eşinin yanında çok kıymetli olursun ben14 yıllkl evliyim onun için yaşarken hiç kıymetim yoktu sessizdim ezildim şimdi gözüm açıldı dişe diş kendim keyfime bakıyorum vallahi o benim gözümün içine bakıyor erkekler böyle kalple değil önce akılla hareket et her zaman son söz senden çıksın şimdi bunlar sana boş gelir ama inan öyle ALLAH SANADA ÖMÜR BOYU SÜRECEK MUTLU BİR EVLİLİK VERSİN yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım sanada öğüt verdim ama dostça tavsiye idi lmaz:

guldal,handerya,ızlem,ortanca teşekkür ederim kızlar o bir anlık sinir hissine kapıldığım an dı sonra geçti,Nihal de aradı beni konunun üzerine bir de güzel payladı kaydirigubbakcemile3 kendime geldim.az önce nişanlım aradı uyanmış hiç birşeyden haberi yok evde kız var mı yok mu onu bile bilmiyor,uyandım seni aradım napıyosun özledim falan dedi,ben de şöyle bir nefes aldım ve iyiyim hayatım çok yoğundum ay nasıl zaman geçmiş farkedemedim bile dedim hiç laf bile açmadım.Haklısınız gereksiz bir şeydi yaptığım,neyse ki kısa sürdü

yok canım kızlara öğle arasında gösterdim..şimdi söylicem fiyatını da kargo ücreti hariç bu fiyat di mi şimdi kesin sorarlaropuyorumnanaktan

Evet canım kargo alıcıya ait..hadi nihalcim göster kendini bu fiyata böyle tişört bulamazlar söyle arkadaşlarına baksınlar netten:))

aman neyse canım içinin rahatlamasına sevindim..her zaman paylamaya hazırım gülümkaydirigubbakcemile5

İzlemmmmmmmm sen burada kaç kilosun yavru kuşum,çok güzelmiş vallahi süper yakışmış görünüyor

izlemcim çok güldüm sana ya nişanlık fotolarında yüzünü kapamış yanda kapak gibi bir de kocanla suratın var deli kız..sempatiksalakcinni

Evet canım kargo alıcıya ait..hadi nihalcim göster kendini bu fiyata böyle tişört bulamazlar söyle arkadaşlarına baksınlar netten:))

canım benim çok pis satıcıyımdır ben bildiğin gibi değil..bayanssulusmileben bir arkadaşa hediye alcam zaten ama daha o çok yeni hamile ne zamandan itibaren çıkıyor göbiş onu gören herkes ister zaten merak etme..zayıflayım ben kendime de alcam senden hatıra olsun..gerçi şu anda da şu içerde çalışma var yazılıyı giyebilirim malum göbek dışarda ee göbeği eritmekle meşgulüz durum nedir:çalışma var :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…