bu arada bu sabah kendime siyah kumaş pantalon aldım 44 beden olmuşum çok şükür.en son 48 beden bile sıkmaya başlamıştı inşallah 40 beden oldugum günüde görebilirim :Saruboceq:
slm kıslar. ben 8 takımda yolum devam ediyorum..tahmin edersiniz i 90 60 90 ım .
neler yapıyorsunuz bakalım
adaer kusura bakma saçmalamışım. bugün gerginim biraz saçma sapan şeler yazmışım sen bakma bana. en iyisi ben gideyim biraz...
hayır canım ne demek öyle çok mantıklı şeyler söylemişsin,haklısınız kızlar bir anlık saçma hislere büründüm.Sevgili Nihal cim de az önce aradı beni onunda mantıklı cümleleriyle biraz daha kendime geldim
hosbulduk nıhalcım hıc sızı unutabılırmıyım vala eve gelıp sıze kavusabılmek ıcın annemı ne kadar sıkıstırdım bılemezsın sne nasılsın bakalımDeryacım tartıyı gözünün önünden kaldır canım..cuma dışında da tartılıp moralini bozma..sen diyetine sporuna bak gerisinin senin moralini bozmasına izin verme..
çok sağol tatlım..dün gittim toparladık evi ..yazık birsürü çeyiz hiç kullanılmayan havlullar vs hepsi baştan yıkanacak daha çok iş var..
hoşgeldin kaçak..nelerderdesin unuttun bizizemuszemus
nihalcimmm bana demişsin ya evin altında spor salonu diye yok kız öle olsa haberim olmaz mı 2km filan uzaklıkta bizim evin alt tarafında demek istedim kaydirigubbakcemile3
benim akıllı kocam saati kurmuştum sabah kalkmış alarmı kapamış tekrar yatmış bide uykulu uykulu cuma günü gidersin diyor bana sinir oldum aklinialirimsmile
yani bugün gidemedim dışarı çıktım bende 2km kadar bebek arabası itmek suretiyle yürüdük yokuş iniş affetmem aklinialirimsmile
Saol tatlım öyle yaptım cumaya kadar bakmıycam sürpriz olsun ne çıkarsa artık..zaten o asıl şişman beyniniz kitabında da öyle diyordu uzun aralıklarla tartılmak lazımmış beynimizi belli bir kiloya yönlendirmemek gerekiyormuş,kandırcakmışız :))Deryacım tartıyı gözünün önünden kaldır canım..cuma dışında da tartılıp moralini bozma..sen diyetine sporuna bak gerisinin senin moralini bozmasına izin verme..
Yani umarım öyledir ama sanmıyorum izlemcim yaaa suyumu içiyorum,beşi bi yerde,spor falan..offf ne biliyim görcez cumaya..seni geçcektim ben yaaaa:jeyyar:canım benimde senin gibi oldu su tuttu sanırım 1 kilo fazla gösterdi tartı 3gündür sabitti dün akşam yemeğinde soğan yedim bugün 600gr eksikti seninde öle olabilirkaydirigubbakcemile5
tülaycım ye canım sende benimki biraz acıymış soğan gözüm yaşara yaşara yedim vallahi çatır çutur kaydirigubbakcemile3 sabahına 600gr eksiktim canım akannehir
Bitti canım facedende yazmışsın yeni gördüm asrınla uğraşıyordum..HANDERYA bitti mi detoks?ne zamandır yaoyosun?
Yollarım canım hemen bi pisicik:))deryacım malesef bulaştım ama cok fakırım ya hiç bırşeyım yok bır kedım bıle yok
Bence light yoğurt ve tuzsuz yapılırsa süper olur zaten tarifi de öyleyidi ama ben evde olanlarla yaptım,siz yapcaksanız tarife göre yapınbir soruda benden olsun yoğurt normal yoğurtmu olcak yoksa light mı?bilmiyorumkismile
Yaa gerçekten bi etkisi varmı bnde mi dolasam karnıma falan,gerçi zaten acayip terliyorum yürürken..bir de o lahana yağının etkisini gördünüzmü?tatlım ben kızkardeşimden biliyorum o yürüyüş yaparken sarıyordu,acayip eritmişti bana da söyler hep abla bak çok işe yarıyor sen de sar diye de ama yapan yok
ay şu anda sinirden ölebilirim yani o dereceyim.Şimdi benim şu bir zamanlar arkadaşım olan ama kardeşiyle ilişkimiz başladığından beri bir tavır olan garip görümcemle konuştum da,ben baştan anlatayım görümcemin bir arkadaşı var kız nişanlımı görünce ay ne karizma falan demiş beğendiğini söylemiş benim görümce de bunu bana söyledi,ne söylüyorsun di mi söyleme bari neyse az önce onları aradım bu arada nişanlım şu anda evde uyuyor gececi sabah geldi işten eve neyse telefonu bu bahsettiğim kız arkadaşı açtı ayyy nasıl sinirden elim ayağım titriyor şu anda kızlar size anlatamam,ayyy diyor ben Sibel in arkadaşıyım vereyim şekerim falan böyle yılışık yılışık konuşmalar.Yani tamam arkadaşıdır gidebilir falan da benimki evde uyuyor ya şimdi birazdan da uyanır zaten offf ya ne bileyim işte kızın o sözlerini biliyorum ya elimde olmadan kıskanıyorum ve ben şimdi buradan çıkamıyorum bir bahane bulupta of ya of Nihalllll beni buradan çıkar ne olur yaaaaaaaa
deryacım şu tshirtleri kaça veriyon de hele bizim kızlar soruyolar..:)
İzlem sen Göztepede misin??
yok canım kızlara öğle arasında gösterdim..şimdi söylicem fiyatını da kargo ücreti hariç bu fiyat di mi şimdi kesin sorarlaropuyorumnanaktan25 tl canım..
bu arada senin arkadaşlardan bana yönlendirdiğin varmı?biri msj attı da kim yönlendirdi merak ettim,kıza sormadım da..
kızlar bikaç tane ilan verdim siteye rica etsem girip bana bi mesaj atarmısınız ilana atılan mesajların bana gellip gelmediğini merak ediyorum da hadi bakemm aklinialirimsmile
alev kırmızı 42-44 beden özel dikim - Kadınlar Kulübü Seri İlanlar
yok canım kızlara öğle arasında gösterdim..şimdi söylicem fiyatını da kargo ücreti hariç bu fiyat di mi şimdi kesin sorarlaropuyorumnanaktan
aman neyse canım içinin rahatlamasına sevindim..her zaman paylamaya hazırım gülümkaydirigubbakcemile5guldal,handerya,İzlem,ortanca teşekkür ederim kızlar o bir anlık sinir hissine kapıldığım an dı sonra geçti,Nihal de aradı beni konunun üzerine bir de güzel payladı kaydirigubbakcemile3 kendime geldim.az önce nişanlım aradı uyanmış hiç birşeyden haberi yok evde kız var mı yok mu onu bile bilmiyor,uyandım seni aradım napıyosun özledim falan dedi,ben de şöyle bir nefes aldım ve iyiyim hayatım çok yoğundum ay nasıl zaman geçmiş farkedemedim bile dedim hiç laf bile açmadım.Haklısınız gereksiz bir şeydi yaptığım,neyse ki kısa sürdü
İzlemmmmmmmm sen burada kaç kilosun yavru kuşum,çok güzelmiş vallahi süper yakışmış görünüyor
Evet canım kargo alıcıya ait..hadi nihalcim göster kendini bu fiyata böyle tişört bulamazlar söyle arkadaşlarına baksınlar netten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?