80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar sizde yarin icni heycanlimisinz .. ben biraz zor uyurum bugun herhalde .. kilomu bukadar merak ettigimi hic bilmem valla :1rolleyes:
Insallah hepimiz icin guzel bi gun olur.

brose canım mesela ben hic heycanlı degilim cünki kg vermedim biliyorum herhalde böyle olursa artı cıkacagım o yüzden

Ablacim valla benimde bu hafta cok kacamaklarim oldu .. ama umut dunyasi iste belkide 1 kilocuk vermisimdir diye heycanlaniyorum :)

Bu hafta veremesekte birdahaki haftaya insallah.. almayi artik silelim sozlugumuzden.. ya vermek veya ayni kiloda kalmak .. baska yolu olmasin bunun .. yani herkez icin oyle olmasini diliorum

kızlar herkese günaydın....ben çok mutluyum bugün eski kiloma geri döndüm ama iki haftama yazık ettim şu pisboğazım yüzünden..yorumlarınızı okuyorumda herkeste bir kaçamaktır gidiyor...kızlar bende azcık yiyim birşey olmaz derken kendimi kaybettim ve 3 kilo birden geri geldi yapmayın lütfen emeklerinize yazık etmeyin..yaza çok az kaldı bir düşünsenize o güzelim yaz aylarını bu kilolardamı geçirmek istiyorsunuz..ben istemiyorum valla ..her sabah yürüyorum haftada iki gün fittnese gidiyorum ve çok ölçülü yiyorum ve bunun karşılığınıda alıyorum kızlar ..ve bu sabah tekrar76.6kiloyum..geçen hafta 78 79 u virmuştu ibre...hadi canlanın bakalım..ben yürüyüşe gidiyorum öptüm hepinizi....

evet arkadaslar sadece 400 gr vermısım..3 hafta bıttı benım kılolarda duraklama oldu..halbukı bu hafta daha cok yurudum..ve spor yaptım.her hafta 2 kıloo verıyordum..bu hafta neden boyle oldu anlıyamadım..bılgısı olan bana bır acıklama yapabılırmı..

bu kılo cızelgesınıde degıstırmıycem..ders olsun bana zatı gordukce cıldırıyorum..off allahım offfff

herkese günaydın kızlar...
iki gündür pc de sorun vardı giremedim.bu sabah okudum yazılanları.
ortada iki konu var.
birincisi neden kilo vermek istiyorsunuz?
-üzerime kıyafet bulamıyorum.
-hareket ederken çok zorlamıyorum.
-etrafımdakilerin bakışlarından acayip rahatsızım.
-öyle olmadığım halde hamilemisin diye soranlar oluyor.
-özellikle yazın üstüme giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyorum.
-sanırım psikolojimde etkilemiyor,bazen saçımı taramak bile istemiyorum.(kendimi hiç beğenmiyorum)

gelelim ikinci konuya
zayıflayınca ne yapıcaksınız?
-gardolabımı yeniliycem.
-değişik modellerde bikiniler almak istiyorum.
-bir gün boyunca sabahtan akşama kadar bütün yüksek kalorili şeyleri yiycem.(ertesi gün tekrar dikkat etmeye başlıycam ki tekrar bugünlere dönmeyelim)
-bir de eşimle iddiaya girmiştik,bana pırlanta tektaş alıcak.(işte sırf bunun için bile zayıflarım)

bu arada çok mutluyum.81,200 kiloyum.
yani 800 gr vermişim.

bu sabah yarım simit az yağlı peynir ve çayla kahvaltı yaptım.

bugün evde olmıycam.sanıyorum akşam girebilirim.

şimdilik hoşçakalın. inşallah herkes güzel kilo vermiştir.

yoklama kaçağı geldi kızlar. Dün acayip yoğundum hiç giremedim. Öncelikle dün yediklerimi yazıyorum.
sabah:Sandoloz sakızı+sirkeli su,3 ad.k.kayısı, corn flakes
ara : 3 yemek kaşığı yoğurt
öğlen : çorba,3 kaşık kıymalı ıspanak yemeği, 2 kaşık bulgur, 1 köşe ekmek
ara: 1 avuç k.üzüm
akşam: Az ıspanak, tavuklu mantar
ara: 2 dilim armut, 2 dilim portakal
bol su ve yeşil çay
Şimdi gelelim önemli konuya evet 2 haftadır duran kilom bu hafta tekrar gitmeye başladı. 1 kilo gitmiş kızlar. 77 olmusum çok mutluyum. Hergün kendimi aynada daha zayıfmışım gibi hayal ediyorum. Ama rehavete düşmemek içinde butiklere gidip beğendim eşyaları deneyip kendimi dürtüyorum. Herkesi öptüm verenleri şimdidedn tebrik ederim.

günaydın kızlaaaaarrrr!!!bugünü iple çekiyordum 1 haftadır.çünkü yaptıklarımın boşa gitmeyeceğini biliyordum.gerçekten yediklerime dikkat ettim.yürüyüş yaptım.yürüyüş yapamadığım zamanlar evde yaptım sporumu.veeee tam 80 olmuşum.geçen hafta 82dim.çok mutluyum yaaa....hepinizi seviyorum ve büyük bir zevkle çizelgemi değiştiriyorum

Kızlar şöyle bir dün yazdıklarınızı okudum da ne oluyoruz. One Minute yanii. Herkes kendine gelsin bakalım. Şöyle bir silkelenelim. Aylin cim, Herşeyden önce çok gençsin ve bizlerden çok senin zayıflayıp kendine daha çok güvenmen gerekir. Hep bir bahanen var. Ya annen alışveriş yapmamış, ya spora gitmemişsin, ya işin çokmuş. Gün içinde kendine çok değil sadece yarım saat mutlaka ayıracaksın. Ben de çalışıyorum. Ama evde işim çoksa iş yerinde masa başında ayakta yapabileceğim hangi hareketler varsa mutlaka yapmaya çalışıyorum. Evde spor yaparsam onlar bana kar kalıyor. Nidam sana gelince sen ki aramızda en ıyı gidenlerden birisin. Eflatunun da dediği gibi geçen gün bende 1 adet yedim diye panik oluştum ama sakin kafa düşününce bulgur sonuç itibari ile. serra cım hele ki sen bizim başkanımızsın hadi bakalım kendini topla. Eylülce cim lütfen amacımıza ulaşıncaya kadar eve çikolata, çikolata kekleri sokma. YASAK. En azından 2 haftada bir yemeye az yemeye çalış. Çünkü spora gittiğim zaman hocam demişti. Hiç yememek olmaz bunye bilinç altından istediği zaman yemesende sana bir faydası olmaz demişti. Özellikle spora gelirken mutlaka enerjisi ve kalori yüksek besinler yiyip, içip gel demişti. Neden, yemezsen enerjin olmaz o zamanda hareketi tam yapamazsın. Yaptığının sana faydası olmaz demişti. Rica ediyorum kızlar kendinize gelin.. Dağıldık gibi geliyor sanki bahar havası çarptı hepimizi. Ama lütfen gezmekti, komsuydu, bahanelere sığınmayalım. Gidin komsuya da gezmeyede. Öğlen yemeği yemeden gidin. Ara öğün yapmayın. Ya da daha az yapın ama kendinizi kasıp sonra da daha çok kaçırmayın. Çok mu sertim. Öyleysem herkesden önceklikle özür dilerim ama kendimize gelme zamanı zaman hızla geçiyor...

tamam abla kizmaa........ ilk defa rejim yaptigimda kilo vermedigimi gördüm... kötükedihüso hic kilo vermemisim kizlar :bbo: 88,5 gösterdi yine... tekmeledim tartiyi bozuldumu diye :1closedeyes: ama degilmis :a015:
yarindan itibaren hergünn spora gitmeye calisicammmm.....
ben son 3 gün aksamlari cok kacamak yaptim, o yüzden tarti ayni gösterdi, yoksa 87 kesin olurdum.... dondurmada yasakkk....... burdan KIZ SÖZÜ veriyorum hepinize!!!! bak görün 2 kilo vericemmmm bu haftaa SÖZZZ veriorum. bir haftam bosa gitti tüüüü sana aylin... sizleri seviyorummm

yapma canımcım. Bak 2 haftadır bende veremedim ama bu hafta vermişim. Demek ki bir dönem metabolizma duruyor. Telaş yapma tamam mı?:dance:

saol canım ya verdıgın moral ıcın ınan cok ıyı geldı..benle bırlıkte rejıme baslayan bır arkadasım daha var aynı ısyerınde..oda ıkı hafta verdı bu hafta hıc verememıs..ıkımızde sasırdık..dedıgın dogru olabılır..tekrar tesekkurler canımdelikafadulden

haklısın canım bahane ararsak yemek için herzaman bulunur.adı üstünde diyet yapıyoruz.tutucaz kendimizi işte.inanın dün komşuya gittim.kızım durmuyo diye bahane ettim gittim mutfağa.tabağımdaki pastaları hiç tatmadan kutularına koydum ve yemiş süsü verdim anlıycaanız.yoksa hepsi bi laf edecekler beni caydırmaya çalışacaklardı.haftaya misafirim geliyor.pastaları sayılı yapıcam.artanını da eşimle göndericem arkadaşlarıyla yesinler.arkadaşlar hayatımız boyunca istediğimizi istediğimiz kadar yedik.sadece bi süreliğine kendimizi tutamayacak kadar acizmiyiz yaaa???yemekler kaçmıyor.allah korusun bi kıtlık falan da olmıycak.diyetten sonra herşeyden yine yiycez.tabi artık ölçülü olmak şartıyla.bakın sonunda yine üzülen siz oluyorsunuz.inşallah büyük konuşup haftaya aynı duruma ben düşmem.düşmem canım...verdikçe daha bi hevesle yapıyorum sporumu diyetimi...hepinize başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…