aman neyse canım içinin rahatlamasına sevindim..her zaman paylamaya hazırım gülümkaydirigubbakcemile5
izlemcim çok güldüm sana ya nişanlık fotolarında yüzünü kapamış yanda kapak gibi bir de kocanla suratın var deli kız..sempatiksalakcinni
belkide canım..melocum bende malesef cok az vermıştım demekki vucudumuzun suyu normal o yuzden gıtmedı galıba kg
ben normal yoğurt koydumbir soruda benden olsun yoğurt normal yoğurtmu olcak yoksa light mı?bilmiyorumkismile
gözün aydın canım..annen için bu arada desteğin için teşekkür ederimselam kızlar
annem geldi dün süpriz yapmmış ma geri dönecek annemler çorumdalar şuanda
öle geçiyor yani günlerim dünd egiremeidm şimdi kuzularımı uyuttumd abi gireyim deidm kıslar napıyo
melocum cn m sıkma canını veririsin 3 kilonuda yaa neler başarmışsın sen
kılzar size ne diycme birde bu yediigniz ve yedigim benimde idyet büskiviler çokkkk kalorili yani 2 dilim ekmek yeniş kadar oluyorsunuz o nendel ben çok yemiyorum almamaya çalışıyorum
ben çok faydasını görüyorum canım ciddi anlamda iştahımı kesiyoryaa kızlar 5 i bir yerde çayına başlayayım diyorum faydasını gören var mı aranızda bana bi akıl verin kilom durdu sinir etti beni bu ay
merhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
kısaca kendimi tanıtmak isterim...
kendimi bildim bileli balık etti biriydim
evlenince adetten kesildim 23 kilo aldım ..tabi 2 sende
en son gittiğim doktor pko olduğumu vs. dedi ve beni diyetiyseyene yoladı
ben 17 kilo verdim 5 ayda...
sonrasında korudum aldım verdim...
ve tüpbebekle çocuk sahibi oldum tedavi sonrası test sonucumu aldığımda 85 kilo ile hamileydim..
ve hamilelikte ben 11 kilo aldım üstelik ikiz gebeydim...eve geldim 81 kiloydum...
işte ne olduysa lohusalıkta oldu...ben düzensiz yemek yersem kilo alan biriyim
ama lohusa iken ne yemek ne uyku düzeni kalmadı iki bebeğe annem ve ben bakıyordum...
çok yorulurduk birkere yemek yersek doyuyorduk ..şimdi 87 kiloyum....
ikizlerle yanlzız yine ...dengeli beslenemiyorum kızlar..çünki sabah 9 da kalksak önce onları beslemek altlarını temizlemek tam 2.30 saat sürüyor...bide o arada uykuları gelince ben saat 12. 12.30 gibi kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum...
ama artık çok sıkıldım bu kilolardan yani ennnnn azzzzzzzzzz 13 kilo vermeliyim...
ve başlayacağım mart 1 de gireyim diorum.......evde koşu bandım var ama kapalı balkonum soğuk olduğu için soğuklarada koşu yapamadım....hedefim mart ayında en az 4 kilo vermek....
ama sizlerle olursam daha şevkli yapacağım.......
inş.başarılı olurum ....artık kabul ederseniz aranızdayımm
[ı]merhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
Kendimi bildim bileli balık etti biriydim
en son gittiğim doktor pko olduğumu vs. Dedi ve beni diyetiyseyene yoladı
Sonrasında korudum aldım verdim...
Ve tüpbebekle çocuk sahibi oldum tedavi sonrası test sonucumu aldığımda 85 kilo ile hamileydim..
Ve hamilelikte ben 11 kilo aldım üstelik ikiz gebeydim...eve geldim 81 kiloydum...
Işte ne olduysa lohusalıkta oldu...ben düzensiz yemek yersem kilo alan biriyim
ama lohusa iken ne yemek ne uyku düzeni kalmadı iki bebeğe annem ve ben bakıyordum...
Ikizlerle yanlzız yine ...dengeli beslenemiyorum kızlar..çünki sabah 9 da kalksak önce onları beslemek altlarını temizlemek tam 2.30 saat sürüyor...bide o arada uykuları gelince ben saat 12. 12.30 gibi kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum...
Ama artık çok sıkıldım bu kilolardan yani ennnnn azzzzzzzzzz 13 kilo vermeliyim...
Ve başlayacağım mart 1 de gireyim diorum.......evde koşu bandım var ama kapalı balkonum soğuk olduğu için soğuklarada koşu yapamadım....hedefim mart ayında en az 4 kilo vermek....
Ama sizlerle olursam daha şevkli yapacağım.......
Inş.başarılı olurum ....artık kabul ederseniz aranızdayımm[/ı]
merhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
...
....
detoksun 3. kasesini içtikten sonra
gözlerim karardı,soluk alamamaya ve ayakta duramamaya daha da önemlisi saçmalamaya başladım.
bayılma moduna geçtim.bu arada kimseye belli etmeden(sonra aaa diyet yapma bir sürü nasihat) hemen gidip bir simit yedim ve azıcık kendime geldim sonra biraz toplanınca çaktırmadan yemek yedim ve kendime geldim.
yani şu detoks bana göre değilmiş.zaten vücutta besin olmayınca yıkacaktı beni
bu arada bu sabah kendime siyah kumaş pantalon aldım 44 beden olmuşum çok şükür.en son 48 beden bile sıkmaya başlamıştı inşallah 40 beden oldugum günüde görebilirim :Saruboceq:
bahar hoşgeldin canım
hoşbuldum nasılsın
belkide canım..
ben normal yoğurt koydum
gözün aydın canım..annen için bu arada desteğin için teşekkür ederim
ben çok faydasını görüyorum canım ciddi anlamda iştahımı kesiyor
hoşgeldin aramıza
iyi akşamlar arkadaşlar dırımkızı hoşgeldin
serra sende hıoşgeldin canım sen verirsin fazla abartmadığın müddetçe canım nasılsın?
selma sana özelden cvp yazdım canım
yağmurgözlü tşkler hoşbuldum canım
elay senide gördüm geçmişte okurken sen nasılsın
adaer sakın kötü şeyler düşünme sarsma güvenini olmayan şeyler için canını sıkma başka şeyler düşünmeye çalış mesela gelinliğin içinide almışsın :)) şimdi ayakkabılarını filan düşün bayanssulusmile
hoşbulduk arkdaşlar bakalım nasıl başarılı olacakmıyım
,inş.veririm kızlar ....aslında 60 kilo olmak istiyorum ama
ben o kiloyu hatırladığımda 18 yaşındaydımm
püffffffffffffffff
eski diyetisyenime yazı yazdım bakalım ne cvp verecek fiyat konusunda ucmamışlarsa ona gideceğim annemde haftada bir gelecek ben diyetisyendeyken ...
canım hayatımda hiç 60 kilo olmadım ben..hala da olamadım :umursamaz: ama yine de çok yol katettim bence sen de yaparsın ..
hee bende 18 de sanırım o kadar 18 yaşında evlendim ve şişmeye başladım işte..pko illeti doktorumun hedefi 1 ayda en fazla 6 en az 4 kilo
ben en fazla olanı hedef alacağım.inş. başarılı olacağım diyeyim...
seninde çizelgene bakılırsa gayet iyisin cnm 60 da olursun sen
hosgeldın canım ınsaallah bebeklerını kucagına aldıgın gıbı kılolarınıda verırsın ben de yasadım ve cok kılo aldım tabı benım artılarım kılo oldu tup bebek denemelerımmerhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
en son gittiğim doktor pko olduğumu vs. dedi ve beni diyetiyseyene yoladı
sonrasında korudum aldım verdim...
ve tüpbebekle çocuk sahibi oldum tedavi sonrası test sonucumu aldığımda 85 kilo ile hamileydim..
ve hamilelikte ben 11 kilo aldım üstelik ikiz gebeydim...eve geldim 81 kiloydum...
işte ne olduysa lohusalıkta oldu...ben düzensiz yemek yersem kilo alan biriyim
ikizlerle yanlzız yine ...dengeli beslenemiyorum kızlar..çünki sabah 9 da kalksak önce onları beslemek altlarını temizlemek tam 2.30 saat sürüyor...bide o arada uykuları gelince ben saat 12. 12.30 gibi kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum...
ama artık çok sıkıldım bu kilolardan yani ennnnn azzzzzzzzzz 13 kilo vermeliyim...
ve başlayacağım mart 1 de gireyim diorum.......evde koşu bandım var ama kapalı balkonum soğuk olduğu için soğuklarada koşu yapamadım....hedefim mart ayında en az 4 kilo vermek....
canım 1 hafta ıstedıgını ye sonra gene basla dıetıne goreceksın yenıden baslamısın gıbı kılo vereceksın kafanı takma vereceksınolamıyorum canım sorun o zaten beni bunalttı bu ara
canım 1 hafta ıstedıgını ye sonra gene basla dıetıne goreceksın yenıden baslamısın gıbı kılo vereceksın kafanı takma vereceksın
olamıyorum canım sorun o zaten beni bunalttı bu ara
hosgeldın canım ınsaallah bebeklerını kucagına aldıgın gıbı kılolarınıda verırsın ben de yasadım ve cok kılo aldım tabı benım artılarım kılo oldu tup bebek denemelerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?