iyi akşamlar kızlar dırımkızı hg aramıza bebişlerini allah bağışlasın iyi günlerde büyüt cnm
kızlar akşam eve gelirken radyoda duyduğum bişey çok hoşuma gitti yazmassam çatlarımzemuszemuszemuszemus
KAYNANA kaynayan suya benzer her an haşlamaya hazır
GELİN çaya benzer ağır ağır demlenir
DAMAT çay bardağına benzer bir gelin doldurur bir kaynana
GÖRÜMCE çay kaşığına benzer arada bir gelir karıştırır gider
KAYINPEDER çay tabağına benzer döküleni saçılanı toplamak hep ona düşer kaydirigubbakcemile3
ay şu anda sinirden ölebilirim yani o dereceyim.Şimdi benim şu bir zamanlar arkadaşım olan ama kardeşiyle ilişkimiz başladığından beri bir tavır olan garip görümcemle konuştum da,ben baştan anlatayım görümcemin bir arkadaşı var kız nişanlımı görünce ay ne karizma falan demiş beğendiğini söylemiş benim görümce de bunu bana söyledi,ne söylüyorsun di mi söyleme bari neyse az önce onları aradım bu arada nişanlım şu anda evde uyuyor gececi sabah geldi işten eve neyse telefonu bu bahsettiğim kız arkadaşı açtı ayyy nasıl sinirden elim ayağım titriyor şu anda kızlar size anlatamam,ayyy diyor ben Sibel in arkadaşıyım vereyim şekerim falan böyle yılışık yılışık konuşmalar.Yani tamam arkadaşıdır gidebilir falan da benimki evde uyuyor ya şimdi birazdan da uyanır zaten offf ya ne bileyim işte kızın o sözlerini biliyorum ya elimde olmadan kıskanıyorum ve ben şimdi buradan çıkamıyorum bir bahane bulupta of ya of Nihalllll beni buradan çıkar ne olur yaaaaaaaa
merhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
kısaca kendimi tanıtmak isterim...
kendimi bildim bileli balık etti biriydim
evlenince adetten kesildim 23 kilo aldım ..tabi 2 sende
en son gittiğim doktor pko olduğumu vs. dedi ve beni diyetiyseyene yoladı
ben 17 kilo verdim 5 ayda...
sonrasında korudum aldım verdim...
ve tüpbebekle çocuk sahibi oldum tedavi sonrası test sonucumu aldığımda 85 kilo ile hamileydim..
ve hamilelikte ben 11 kilo aldım üstelik ikiz gebeydim...eve geldim 81 kiloydum...
işte ne olduysa lohusalıkta oldu...ben düzensiz yemek yersem kilo alan biriyim
ama lohusa iken ne yemek ne uyku düzeni kalmadı iki bebeğe annem ve ben bakıyordum...
çok yorulurduk birkere yemek yersek doyuyorduk ..şimdi 87 kiloyum....
ikizlerle yanlzız yine ...dengeli beslenemiyorum kızlar..çünki sabah 9 da kalksak önce onları beslemek altlarını temizlemek tam 2.30 saat sürüyor...bide o arada uykuları gelince ben saat 12. 12.30 gibi kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum...
ama artık çok sıkıldım bu kilolardan yani ennnnn azzzzzzzzzz 13 kilo vermeliyim...
ve başlayacağım mart 1 de gireyim diorum.......evde koşu bandım var ama kapalı balkonum soğuk olduğu için soğuklarada koşu yapamadım....hedefim mart ayında en az 4 kilo vermek....
ama sizlerle olursam daha şevkli yapacağım.......
inş.başarılı olurum ....artık kabul ederseniz aranızdayımm
slm kızlarrrrrrzemuszemus
hosgeldin canim ben de yei sayilirim. daha bir kac gün falan oldu baslayali
selam nalcy
sende hoşgeldin cnm .....başarılarr
sen yenisin sanırım aramıza hoşgeldin...kaydirigubbakcemile
kızlar meraba bende aranıza katılabılırmıyım 4 aylık bebesım var artık bu kıloları atmanın zamanı geldı sanırım
selam canım nasılsınslm kızlarrrrrrzemuszemus
zemuszemus
canım gözden kaçıyor bazen hoşgeldin aramıza vereliniortakevet ya yeniyim bir kac gün oldu pek kimsede bana yazmiyo
kızlar meraba bende aranıza katılabılırmıyım 4 aylık bebesım var artık bu kıloları atmanın zamanı geldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?