86 kıloyum suan ınsallah en yakın zamanda 60 lara dusmek ıstıyorum
kızlar meraba bende aranıza katılabılırmıyım 4 aylık bebesım var artık bu kıloları atmanın zamanı geldı sanırım
ya ben sürekli bisey göndermem lazim yoksa yeni yazilanlari okuyamiyorum. kusura bakmayin arada sadece gülümseme gönderiyorum
bendeee cnmm ....birbirimizi takip edelim86 kıloyum suan ınsallah en yakın zamanda 60 lara dusmek ıstıyorum
bence olur cnm...hiçbişey yoksaa aa bak bable bu kadar verdibırbırınıza faydanız oluyormu pekı
ay kızlar alemsiniz valla ancak bitiridm geçmişi okumayı melocum cnm ya yapma öleşeyler aman zararlı oluyor demekki sana
dımkırmızı demek ikiz anneisisin cnm benimde ikizleirm var 18 aylık sneinkiler büyük sanırım nedne okadar sürüyor kahvaltı olayınızzz biraz erkene çekebiiirsen ii olur snein için ama ikiz anneis olmak gerçekten ekstra zorrrr
bitanem hoşgeldin snede bu arada
nihalcim cnm sorma okıskançlık krizleirni ya ben eşimin kız ark eski sini yani facede gördügümden beir ii degilim varya nerdeyse kza ark teklif edip soracam yani eşimi unuttumu diye eşim rahat ol biti diyor ama nafile
ve bu aralar evliligimizde aşkın bittigini düşünüp inanmaktayımmm birde nihalcim lahana yagının ne faydası varrrr
melocum,nalcy,ortanca,yagmur yüreklim sobeeee
başka kim kalııdı ha darkolive ve güldalcım selammm
vede son olarak adavcım sana selam gönderiyim umarım kimseyi unutmadımmm
dırımkızı cnm ben sandıms eninkiler büyük ama benimkiler büyükmüşş
dogru sürer okadar cnm yapabilecegin şey önce kendin yapmak olabilir
ben sabah sütlerini veririm ardından kenim kahvaltı yaparım sonra onlar
ama bşilirim anlattıgın durumları ben çok aglardım oturup onlarla
zor yabniii
kızlar hızınıza yetişene aşk olsun ALLAH o bebişlerede anne babasınada uzun uuuzzuuuuunnn mutlu ömürler versin çok şekerler a.s
cnm ben onlar uyansada kendim uyuyorum bazen 10 oluyor kalkmam
çünki biz hala geceleri kalkıyoruz..bazen hiç uyumuyoruz diş dönemide ayrıca
o yüzden sabah kalkmak zor oluyor..
ama diş olayı azcık rahatladımı düzenli gidiyor genelde...
ben alıştım artıkın baştan ağlardım
ama kimse yardımcı olmayınca öğrendim
hasta olduğunda bile zor geliyo annemlmaz:
ah cnm açma yaramı desem hala geceleri uyku uyumuyoruz ayaktayız gecede en az 2 kere uyanırlar diş dönemleir zaten yedi bitirid beni şimdide azılar valla diyorumki artık uykuyu unuttum annem şehirdışında k.v zaten gelmezzz kime ne diyim ben
eşimle bakıyoruz ama bayılıyoruz anlarsın halimizden
annen nende gelmiyor ya gündüz lergelsede sen uyusan biraz dinlensen
emiyorlarmı bbide beni o deridm var geceleir onun için uyanırlar çok fena yanii ama dünyaya degerler tabikidee
slm kızlar bugünkü menüm:
SABAH:
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,1 dilim ekmek
ÖĞLE:
1 muz,1 elma
AKŞAM:
1kase çorba, 2 tane etli biber dolması
ARALARDA;
4 FİNCAN ŞEKERSİZ SADE NESKAFE;
GECEDE 1 ELMA VE ARMUT YEDİM.
HANDERYA SELMA HOŞGELDİNİZ CANIM..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?