80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar son gelismeleri yazayim hemen :) aksam is cikisima nisanlim yanima geldi,birlikte bizim eve gittik,Almanya'dan teyzem bize gelmisti ona hosgeldin ziyareti yapmak istedi,hem de beni gormek istemis ayrica gecenlerde ekledigim davetiye tasariminin numune calismasini basmis onu bana gostermek istemis,anlayacaginiz canlarim o yine benim yanimdaydi :)

aramiza yeni katilan arkadaslara hos geldiniz diyorum

bir tane daha ikiz annemiz olmus aramizda guzel bir sey olsa gerek derdim hep,anlattiklarinizdan sonra gercekten zor yonleri oldugunu da anladim,bebislerinizle sizlere kolayliklar dilerim kizlar

ben yarın sabah baslıycam ve yarınkı lıstemjı sole dusunuyorum
sabah
bır kıbrıt kutusu peynır
2 zeytın
bır haslanmıs yumurta
ara ogun yok
öğlen
yağsız makarna
akşam
bir kase corba

2 bucuk lıtreyede su doldurucam ve onu ıcıcem bıraz agır olucak gıbı emdırıyordumda ama suyu fazla ıcersem azalmaz heralde ek besınlere gectım onun rahatlıgı var ıcımde bırde bol bol stepper aletıne bınıcem dıyetısyen ıstemıyorum cunku ben o lıstelere uyamıyorum ben zaten o kadar yemıyorum kı o lısteylke zayıflıyım

CNM benim hoşbulduk
evet ikiz anneliği zor ama çok güzel
bu kadar sıkıntıya rağmen muhteşem diyebiliyorum yani..

cnm benim benim nacizane fikrimi hoş görüsen
bence çok ağır...ben ilk diyetisyene gittiğimde 83 kiloyudum
ve ilk diyetim 2000 cl bir diyetti
herkes o kadar yemekle kilo verilmez dedi..
dalga geçildi ...ama ben ilk haftada 1700 gr verince
mutluluktan ayaklarım popoma çarpıyordu..
ve doktorum herzaman diyet aç kalmak değil
beslenme şekli derdi..

ben sana yazayım emziriyorsunda bence bunla başla veremezsen
en fazla bir hafta kaybedersinkii
bence verirsin..

sabah kalarkar kalkmaz ikibardak su oda sıcaklığında 3 fındık
15.dk sonra kahvaltı

KAHVALTI
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
yeşillik istediğin kadar
5 tuzu alınmış zeytin
bir tatlı kaşığı bal yada pekmez

not.kahvaltı en geç 10.30 bitmeli

ARA...2 porsiyon meyve
buda mevsime göre
mesela bir küçük boy portakal ve ortaboy elma
muz,kivi vs.

not :arada kahvaltıdan 2 saat sonra yiyeceksin

ÖĞLEN

3 dilim kepek ekmeği veya,6 kaşık makarna yada pilav,4 galeta
üç yumurta büyüklüğünde köfte ,yada bir dilim biftek
yada 4 kaşık,nohut,kurufasulye,barbunya,yadaküçük ızgara tavuk göğüsü
yanında limonlu bir tatlı kaşığı kadar yağlı salata
bir bardak yoğurt

not:öğlen aradan 2 saat sonra

ARA..
yarım simit,lıght top kek,yada bir paket lıght biskivi(küçük tabi)yada 8 tane piknik bisküvi
yada yarımbardak yoğurt içine bir diim kepek ekmeği

AKŞAM

2 dilim ekmek veya 4 akşık makarna,pilav yada bir küçük kase çorba
4 kaşık sebze yemeği.
1 bardak yoğurt..
yağsız salata...

ARA..yemekten 2 saat sonra....iki porsiyon meyve

ve günde 2,5 litre su kışın. yazın 3 litreyi bulabilir..

inan bana başarırsın

sen diyeceksin neden kendin yapmıyorsun bu kadar bi,liyorsun
benim disipline ihtiyacım var ...sanırım piskolojiksempatiksalakcinni

selam kızlar
bende zayıflamak istiyorum 27 ekimde doğum yaptım 74 kilo ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim doğumdan sonra 80 idim ne yaptıysam kilo veremedim 1,5 ay diyrt yaptım ve günde 1 saat yürüyüş ama gram kilo veremedim sonra dieti de yürüyüşü de bıraktım yine fark yok yani almadım da vermedim de şimdi yardımınızı bekliyorum çevremdeki herkes emzirmeyi bırakınca ya da adet görünce zayıflamaya başlıycamı sölüyo ama ben bir an evvel olsun istiyorum çünkü nisan da işe başlıcam yardımlarınızı rica ediyorum

canım menülerini çok beğeniyorum genelde ama bugünkü biraz az olmuş dikkat et

ben de istiyom ikiz annesi olmakkk

canım hoşgeldin verirsin bir ucundan başla bir an önce

bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:

günaydın kıslatr ya sanki ben kilo veremedim bu hafta öle geliyor bana adet olcma ondna olabilirmi acaba ödem tutmuştur vücudum

melocumm cnm daha nice yıllara inşş eşinleee

nihalcim sobeee

nihal lahana yagı nedir cnm onu sorcam sana

Günaydın kızlar....Hepimize güzel birgün diliyorum..
Melocum çok geçmiş olsun canım ayran detoksu bana da hiç yaramamıştı sen benim dediğimi bir dene bakalım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu senelere tatlım..
Dırımkızı hoşgeldin aramıza bebişlerini de güle güle büyüt..ikiz annesi olmak çok zorlu bir süreç...Hele ki yalnız başa çıkmaya çalışmak...ÇOk ÇOk kolay gelsin sana da Banu'ya da..

valla canım ben aylar önce almıştım..lahana yı spor yapmadan vücuda sürdüğünde üstüne streçle kaplıyorsun..bölgesel zayıflama sağlıyormuş..

GÜNAYDINARRR
masumm cnm adet olacağın günlerde kilo vermiyo gibi durur vücut ve muhakak en az 1 kilo fazla bile çıkabilirsin ...çıkmazsan eğer bilkii adet bitince 1 kilo eksik olacaksınn...........

hoşbulduk cnm

demek öle kıslar yani vermiş olabilir ölemi dırımkızı evet cnm 400 gr artıda çıkıyorum
çokta dijkkat ettim yani

kıslar birde ben hergün tartılıyorum ya hastalık gibi oldu tartı banyoda hemen çıkıveriyom üsütneee hastalık mı nedir tartılma hastalıgı

cnm hergün tartılma canım piskolojeni bozarsın haftada birgün belirle ve çıplak aç tartıl en doğru sonucu alacaksın

hoşgeldn tatlım bebişlerini güle güle büyüt
cnm çok dikkat et kendinekaydirigubbakcemile3
kızlar meraba bende aranıza katılabılırmıyım 4 aylık bebesım var artık bu kıloları atmanın zamanı geldı sanırım
hoşgeldn
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
cnm nice mutlu senelere.bir dahaki yıldönümünü bebişinle kutlarsın iyişallh:CüvCüv:
cnm hergün tartılma canım piskolojeni bozarsın haftada birgün belirle ve çıplak aç tartıl en doğru sonucu alacaksın

üfff yaa bnde tartı aldım ve günde 5 kere tartılıyorum.yokken ne güzel cumadan cumaya tartılıyordum.heyecanlı oluyrdu.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…