ooo sen erken gelmişsin ama iyi yapmışsın bende senin zamanında yapsaydım şimdi
bu kadar olmazdım ..
başarılar arkadaşım
cnm sayfadayken f5 yap sayfa yenileniyor
bendeee cnmm ....birbirimizi takip edelim
ben uyursa fiyatta diyetisyen yardımı düşünüyorum
bence olur cnm...hiçbişey yoksaa aa bak bable bu kadar verdi
bende veririm diyip gaza geliriz...
masum cnm benim ikizlerim 11 aylıklar daha cnm seninkiler büyük
bizim kahvaltı 9 da başlarsak işte 10.30 buluyor ....,sonrada alt değişikliği sonra uyku saati ben o saati buluyorum çünki birinin altını alırken diğeri bağrınıyo uyut beni diye
bazen biri ayağımda biri kucağımda uyuyor...
tek başına olunca o saatte de kalınca sadece karım doysun diye yiyiorum
zekli omuyor hiçbişey yani...ama diyetisyene gidersem ve buradaki desteklerle
eminim hrs yapacağım işleri hızlaştıracağım:lepi:
aramiza yeni katilan arkadaslara hos geldiniz diyorum
bir tane daha ikiz annemiz olmus aramizda guzel bir sey olsa gerek derdim hep,anlattiklarinizdan sonra gercekten zor yonleri oldugunu da anladim,bebislerinizle sizlere kolayliklar dilerim kizlar
ben yarın sabah baslıycam ve yarınkı lıstemjı sole dusunuyorum
sabah
bır kıbrıt kutusu peynır
2 zeytın
bır haslanmıs yumurta
ara ogun yok
öğlen
yağsız makarna
akşam
bir kase corba
2 bucuk lıtreyede su doldurucam ve onu ıcıcem bıraz agır olucak gıbı emdırıyordumda ama suyu fazla ıcersem azalmaz heralde ek besınlere gectım onun rahatlıgı var ıcımde bırde bol bol stepper aletıne bınıcem dıyetısyen ıstemıyorum cunku ben o lıstelere uyamıyorum ben zaten o kadar yemıyorum kı o lısteylke zayıflıyım
slm kızlar bugünkü menüm:
SABAH:
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,1 dilim ekmek
ÖĞLE:
1 muz,1 elma
AKŞAM:
1kase çorba, 2 tane etli biber dolması
ARALARDA;
4 FİNCAN ŞEKERSİZ SADE NESKAFE;
GECEDE 1 ELMA VE ARMUT YEDİM.
ben de istiyom ikiz annesi olmakkkaramiza yeni katilan arkadaslara hos geldiniz diyorum
bir tane daha ikiz annemiz olmus aramizda guzel bir sey olsa gerek derdim hep,anlattiklarinizdan sonra gercekten zor yonleri oldugunu da anladim,bebislerinizle sizlere kolayliklar dilerim kizlar
selam kızlar
bende zayıflamak istiyorum 27 ekimde doğum yaptım 74 kilo ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim doğumdan sonra 80 idim ne yaptıysam kilo veremedim 1,5 ay diyrt yaptım ve günde 1 saat yürüyüş ama gram kilo veremedim sonra dieti de yürüyüşü de bıraktım yine fark yok yani almadım da vermedim de şimdi yardımınızı bekliyorum çevremdeki herkes emzirmeyi bırakınca ya da adet görünce zayıflamaya başlıycamı sölüyo ama ben bir an evvel olsun istiyorum çünkü nisan da işe başlıcam yardımlarınızı rica ediyorum
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
günaydın kıslatr ya sanki ben kilo veremedim bu hafta öle geliyor bana adet olcma ondna olabilirmi acaba ödem tutmuştur vücudum
melocumm cnm daha nice yıllara inşş eşinleee
nihalcim sobeee
nihal lahana yagı nedir cnm onu sorcam sana
Günaydın kızlar....Hepimize güzel birgün diliyorum..
Melocum çok geçmiş olsun canım ayran detoksu bana da hiç yaramamıştı sen benim dediğimi bir dene bakalım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu senelere tatlım..
Dırımkızı hoşgeldin aramıza bebişlerini de güle güle büyüt..ikiz annesi olmak çok zorlu bir süreç...Hele ki yalnız başa çıkmaya çalışmak...ÇOk ÇOk kolay gelsin sana da Banu'ya da..
demek öle kıslar yani vermiş olabilir ölemi dırımkızı evet cnm 400 gr artıda çıkıyorum
çokta dijkkat ettim yani
kıslar birde ben hergün tartılıyorum ya hastalık gibi oldu tartı banyoda hemen çıkıveriyom üsütneee hastalık mı nedir tartılma hastalıgı
hoşgeldn tatlım bebişlerini güle güle büyütmerhabalar sayfanın başına baktım ama konuşmalar çok fazla
kısaca kendimi tanıtmak isterim...
kendimi bildim bileli balık etti biriydim
evlenince adetten kesildim 23 kilo aldım ..tabi 2 sende
en son gittiğim doktor pko olduğumu vs. dedi ve beni diyetiyseyene yoladı
ben 17 kilo verdim 5 ayda...
sonrasında korudum aldım verdim...
ve tüpbebekle çocuk sahibi oldum tedavi sonrası test sonucumu aldığımda 85 kilo ile hamileydim..
ve hamilelikte ben 11 kilo aldım üstelik ikiz gebeydim...eve geldim 81 kiloydum...
işte ne olduysa lohusalıkta oldu...ben düzensiz yemek yersem kilo alan biriyim
ama lohusa iken ne yemek ne uyku düzeni kalmadı iki bebeğe annem ve ben bakıyordum...
çok yorulurduk birkere yemek yersek doyuyorduk ..şimdi 87 kiloyum....
ikizlerle yanlzız yine ...dengeli beslenemiyorum kızlar..çünki sabah 9 da kalksak önce onları beslemek altlarını temizlemek tam 2.30 saat sürüyor...bide o arada uykuları gelince ben saat 12. 12.30 gibi kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum...
ama artık çok sıkıldım bu kilolardan yani ennnnn azzzzzzzzzz 13 kilo vermeliyim...
ve başlayacağım mart 1 de gireyim diorum.......evde koşu bandım var ama kapalı balkonum soğuk olduğu için soğuklarada koşu yapamadım....hedefim mart ayında en az 4 kilo vermek....
ama sizlerle olursam daha şevkli yapacağım.......
inş.başarılı olurum ....artık kabul ederseniz aranızdayımm
cnm çok dikkat et kendinekaydirigubbakcemile3detoksun 3. kasesini içtikten sonra
gözlerim karardı,soluk alamamaya ve ayakta duramamaya daha da önemlisi saçmalamaya başladım.
bayılma moduna geçtim.bu arada kimseye belli etmeden(sonra aaa diyet yapma bir sürü nasihat) hemen gidip bir simit yedim ve azıcık kendime geldim sonra biraz toplanınca çaktırmadan yemek yedim ve kendime geldim.
yani şu detoks bana göre değilmiş.zaten vücutta besin olmayınca yıkacaktı beni
hoşgeldnkızlar meraba bende aranıza katılabılırmıyım 4 aylık bebesım var artık bu kıloları atmanın zamanı geldı sanırım
cnm nice mutlu senelere.bir dahaki yıldönümünü bebişinle kutlarsın iyişallh:CüvCüv:bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
cnm hergün tartılma canım piskolojeni bozarsın haftada birgün belirle ve çıplak aç tartıl en doğru sonucu alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?