günaydn yagmurgözlümopuyorumnanaktan
herkesin mübarek mevlid kandilini kutlarım
demek öle kıslar yani vermiş olabilir ölemi dırımkızı evet cnm 400 gr artıda çıkıyorum
çokta dijkkat ettim yani
kıslar birde ben hergün tartılıyorum ya hastalık gibi oldu tartı banyoda hemen çıkıveriyom üsütneee hastalık mı nedir tartılma hastalıgı
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
günaaydın kıslar nasılsınız bakalımmm bugün.
gunaydın kızlar dırımkızı ben o verdıgın lısteyı yesem mahfolurum cok fazla ogun var ben normalde okadar yıyemıyorumkı benım verdıgım lıste benı tıka basa doyurcak bı lısteınde bır ekmek eksık yoksa zaten hep okadar yıyorum ama su oburcuburdan kurtulmam lazım cok kola ıcıyorum ve cıkolatalı seyler fılan engel olamıyorum
BaBLe, ortanca3 merhaba kızlar :)
kızlar akşam eve gelirken radyoda duyduğum bişey çok hoşuma gitti yazmassam çatlarımzemuszemuszemuszemus
KAYNANA kaynayan suya benzer her an haşlamaya hazır
GELİN çaya benzer ağır ağır demlenir
DAMAT çay bardağına benzer bir gelin doldurur bir kaynana
GÖRÜMCE çay kaşığına benzer arada bir gelir karıştırır gider
KAYINPEDER çay tabağına benzer döküleni saçılanı toplamak hep ona düşer kaydirigubbakcemile3
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
tartıyı banyoda tutma canım digitalse çabuk bozuluyor ve ayarı nemden bozuluyor..haftada birden fazla da tartılma canım..insna kafayı yiyor..ben tartılmadım valla hiç bu akaşm diyetisyen randevum var gerçi onu da ne zamandır sermiştim orda öğrencem ne kadar gitti nerden gitti bir de yarın sabah tartılırım.
selam kizzzlaar ben geldim hos geldim. bayanssulusmile
ben yemeğe gidiyorum kızlar,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?