80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm yaa bnm ufaklıgın alt dişi patlamş ilk dişimz daha hep mızmız kucagımdan inmiyor.uyku desen oda yok.fırsat buldukça geçmişi okuyorum.sıkıntıdan bende tatlıya sarılıyorum.ama bugün kaçamak yok maglum son gün.sen beni geçersinsempatiksalakcinni

yeni katılan arkadaşlarımız sizlerde hoşgeldinizz naniknanik

cnm hoşbuldukk

ayyy diş çıkarma deme yawww bende ikitane ikiside aynı anda 5-6 dişi çıkarıyor felaketler allah sabır versinnnnnn

ben moral bozukluğu yaşıyorum o kadar çaba ama tık yok bugün 200 gr artım bile vardı spor,detoks vs..vız geldi yarını merak ediyorum ve böyle oluncada yazasım gelmiyo yaaa..

benimkide 4tane çıkardı 8.ayımızdayız şimdi bakalım 5. dişimiz ne zaman çıkıcak :gitme:

ayyy allah sabır versin gülüm yaa zor eyvahedigeldismile

kız ben seni nereye geçiyorum ayran detoxundan sonra 1 kilo fazla çıktım onlar gidiyo daha bugün tam 78 kiloyum bakalım yarına 200-300gr veririm inşallah eyvahedigeldismile

ben moral bozukluğu yaşıyorum o kadar çaba ama tık yok bugün 200 gr artım bile vardı spor,detoks vs..vız geldi yarını merak ediyorum ve böyle oluncada yazasım gelmiyo yaaa..

Deryacım asıl bu durumdayken yazman gerek ki moralin bozulmasın ve olaydan kopmayasın..sen diyetini yapıyor musun??Sporunu yapıyor musun?Ona bak gülüm bunlarda eksiğin varsa onları tespit et ona göre gardını al..bak ben cumartesiden beri hiç bozmadım sporumu da yaptım inceldiğimi hissediyorumm moralim de süper..ha yarın tartıda ne görürsem göreyim umrumda değil..bu haftaki emeğimi biliyorum..onun sonucunu yarın olmasa da ilerde göreceğimi de biliyorum..sen de bu açıdan bakarsan tatlım kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum naçizane..

arkadaşlar listemizi güncelleyelim de kaptanımıza kolaylık olsun :)

Son düzenleme:
zilan bu hafta hiç geldi mi bne hatırlamıyorum..
bu arada en fazla 4. kilolu benim..geçmem gereken 22 kişicik var..nolcak canım 2 futbol takımı kadar geçer giderim:)))))))))))))))))..izleyin beni anacımmmmmmmmmm

arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.

adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs: Bel: Kalça:
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:

Son düzenleme:
ortanca------------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115

arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.

adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs: Bel: Kalça:
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:

seni de listeye ekledim ortanca canım

herkese merhaba yogunluk haftaya bitiyor inşallah son 2 haftadır sizden ayrı kalmak gerçekten büyük eksiklik benim için.hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.Efendimiz s.a.v.in şefaatine layık kul eylesin cümlemizi inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…