80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmişler sefalar gelmişler inşallah hep beraber saglıklı bi şekilde bu kilocuklardan kurtuluruz.geçmişi okuyamıyorum vaktim çok kısıtlı inşallah hepinizin keyfi yerindedir kızlar kaydirigubbakcemile5

bu arada benim bi sorum olacak canım kaptancıgıma şubat hedeflerimize ulaşıp ulaşmadıgımı 1 mart günü yapacagımız bildirimlerimizlemi belli olacak yoksa yarın mı yapacagız bildirimi.adaercim ölçülerimi yarın bildiririm tatlım ben göbegimin en kalın yerinden ölçüyordum :uhm: dediğin gibi belimden ölçerim bende yerimseniben

AMİNNNNNNNN canım özledik seni gel artıkopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

AMİNNNNNNNN canım özledik seni gel artıkopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canım bende seni hepinizi çok özledim Şeniz

inşallah narinciğim inşallah

bu arada ortanca senin nasihatlarını dinledim ve dün gittim kendime bir trençkot bir pantalon ve birde çok hoş bir gömlek aldım veeeeee çok şükür 44 bedenim artık inşallah 40 da görürüm saglıklı bişekilde.bundan sonra bende bakacagım kendime inşallah.gerçekten moralim yerine geldi birde yarın güzel bir rakam görürsem baskülde boshayallersmile uçarım artık ben herhalde nerdeyse 50 beden olacaktım gerçekten çok mutlu oldum 44 bedene rahat rahat girince inşallah herkesin yüzü güler Rabbim

size doyum olmaz şekerler haftaya inşallah bol bol görüşürüz.kendinize iyi bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan bu arada akşama dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu edersiniz beni olumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:işte bu canım darısı başıma inşallaholumunekankayizsmile

narincim senin adına çok sevindim hayat gelip geçiyor gençlikte kendi adıma 33 yaşındayım ve bir daha 33 olmayacağım bu kilolar hayatı çekilmez ediyor onlardan kurtulup bende kot giymek istiyorum zaten bu kilolarda kendimizi saldığımız için olmadımı artık önce ben demeliyiz zaten bunu diyebilirsek inan çevremizdekileride mutlu ederiz çocuklarda özellikle eş ev ne kadar temiz demiyor kendine biraz bak diyor maden öyle hayat bizim hayatımız artık kendimiz için birşeyler yapalım ıYı GÜNLERDE GıY CANIM

Son düzenleme:
Kızlarrrrr 1 saat yürüdüm baktım 500gr gitmiş çok mutlu oldum size yazayım dedim..(nihalcim kızacak bana habire tartılıyosun diye ama napıyım.. )
nihalcim saol..yazdıkların için motivasyonumuzun düştüğü anlardaböyle sözler inan ilaç gibi geliyor gaza getiriyor!

haftaya şubat hedeflerine bakıcaz bu arada..bakalım kimler tutturmuş olcak?
teo durmuyo ben kaçtım..

çok sevindim canım bu akşam da yarım saat leslie yaptın mıydı tamam işte...kaydirigubbakcemile5
benim şubat hedefim 85 zaten diyetisyenim de öyle demişti...geçen hafta 86.5 dum inerim herhalde diye düşünmekteyim..kaydirigubbakcemile2

cnm teşekkrler

arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.

adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs: Bel: Kalça:
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:

kızlar durmadan güncelleyeceğim ki bu hafta bari yapabilelim bu listeyi diye

Hoşçakal Denizcim kendine dikkat et..Özletme kendini..Arayı uzatmadna gel lütfen..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:işte bu canım darısı başıma inşallaholumunekankayizsmile

canım naber yaw hiç sesin çıkmıyor yoğun musun?canın mı sıkkın??

kızlar kendime 3 tane yavru ceylan belirledim:
Özlem(84.9)
Oryeku(84.4)
Masum(83.9)
Önümüzdeki 2 haftaya kadar hepsini geçcem bakın görün..

sagol canım benim.çok haklısın valla.bende bi düşündüm yaklaşık 8 yıldır kiloluyum.yaş dayandı 30 a ha bugün ha yarın sonu yok.bir ömür böyle mi geçecek.hep başkalarına özen gıpta et.ki kaldıki bu durumun tek sorumlusu yine kendimim çözüm yine kendim.en zor savaş insanın kendiyle mücadelesi ama inşallah ben kazanacagım :lepi:

Hoşçakal Denizcim kendine dikkat et..Özletme kendini..Arayı uzatmadna gel lütfen..

nihalcim bak geldim bile kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…