güzelim sen gidiyom demedin mi napem ben benden kopamadıysan kahretsin bu da benim sihirli gücüm işte:)
zemuszemus
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
sanada canım hayırlı kandillermerhabalar alperenim dırımkızı handerya sizede hayırlı kandiller
yürü be kaptanım kim tutar seni olumunekankayizsmileKızlarrrrr 1 saat yürüdüm baktım 500gr gitmiş çok mutlu oldum size yazayım dedim..(nihalcim kızacak bana habire tartılıyosun diye ama napıyım..)
nihalcim saol..yazdıkların için motivasyonumuzun düştüğü anlardaböyle sözler inan ilaç gibi geliyor gaza getiriyor!
haftaya şubat hedeflerine bakıcaz bu arada..bakalım kimler tutturmuş olcak?
teo durmuyo ben kaçtım..
yoğunum gülüm arada okuyup çıkıyorum takipteyim yanee bırakırmıyım hiç çatlarım meraktan ne yazmışlar diyesempatiksalakcinniHoşçakal Denizcim kendine dikkat et..Özletme kendini..Arayı uzatmadna gel lütfen..
canım naber yaw hiç sesin çıkmıyor yoğun musun?canın mı sıkkın??
kızlar kendime 3 tane yavru ceylan belirledim:
Özlem(84.9)
Oryeku(84.4)
Masum(83.9)
Önümüzdeki 2 haftaya kadar hepsini geçcem bakın görün..
herkese hayırlı kandiller kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar
arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.
adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:
seni de listeye ekledim ortanca canım
arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.
adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs: Bel: Kalça:
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs:98 Bel:88 Kalça:105
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:
kızlar durmadan güncelleyeceğim ki bu hafta bari yapabilelim bu listeyi diye
zilan bu hafta hiç geldi mi bne hatırlamıyorum..
bu arada en fazla 4. kilolu benim..geçmem gereken 22 kişicik var..nolcak canım 2 futbol takımı kadar geçer giderim:)))))))))))))))))..izleyin beni anacımmmmmmmmmm
ben sonra bildirsem kızlar yani diyete girdiğimde nasıl olur?
mart 1 başlamak istiyorum
geçen hafta 86.5 dum tatlım...
canım bende seni hepinizi çok özledim Şeniz
bu arada ortanca senin nasihatlarını dinledim ve dün gittim kendime bir trençkot bir pantalon ve birde çok hoş bir gömlek aldım veeeeee çok şükür 44 bedenim artık inşallah 40 da görürüm saglıklı bişekilde.bundan sonra bende bakacagım kendime inşallah.gerçekten moralim yerine geldi birde yarın güzel bir rakam görürsem baskülde boshayallersmile uçarım artık ben herhaldenerdeyse 50 beden olacaktım gerçekten çok mutlu oldum 44 bedene rahat rahat girince inşallah herkesin yüzü güler Rabbim
Kızlarrrrr 1 saat yürüdüm baktım 500gr gitmiş çok mutlu oldum size yazayım dedim..(nihalcim kızacak bana habire tartılıyosun diye ama napıyım..)
nihalcim saol..yazdıkların için motivasyonumuzun düştüğü anlardaböyle sözler inan ilaç gibi geliyor gaza getiriyor!
haftaya şubat hedeflerine bakıcaz bu arada..bakalım kimler tutturmuş olcak?
teo durmuyo ben kaçtım..
çok sevindim canım bu akşam da yarım saat leslie yaptın mıydı tamam işte...kaydirigubbakcemile5
benim şubat hedefim 85 zaten diyetisyenim de öyle demişti...geçen hafta 86.5 dum inerim herhalde diye düşünmekteyim..kaydirigubbakcemile2
amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim aramıza hoşgeldin..allak 40 ıncı 50inci yıl dönümerinizi beraber sağlıkla ve bu günkü kelimelerle kutlayabilmeyi nasip etsin
amin canım inşallah teşekkür ederimmelocumm cnm daha nice yıllara inşş eşinleee
sağol canım ..Melocum çok geçmiş olsun canım ayran detoksu bana da hiç yaramamıştı sen benim dediğimi bir dene bakalım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu senelere tatlım...
alperenim teşekkür ederim hayatımcnm nice mutlu senelere.bir dahaki yıldönümünü bebişinle kutlarsın iyişallh:CüvCüv:
:
amin canım darısı başına olsun ne diyeyimRabbim nice yıldönümlerinizi göstersin size tatlım,sev kız sevmek güzeldirrrrrrr,bak ben de çok seviyorum :kedi:
amin izlem sizlerinde...allahh nice mutlu yıllar göstersin birlikte tatlımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tşekkürler baharcımkutlarım canım her daim sevgi ve saygıyla birlikte olun canım
ada bence de ışıl ışıl durur benim de öyle işlemeliydi güzel oluyor :lepi:kızlarrrrr gelinlikte kullanılan danteller de şimdiler de gri simli olan danteller var,çoğu gelinlikçi de görmüşsünüzdür.Ben önce öyle kenarında gri simli olsun demiştim dantelim ama sonra çok basit durdurur gibi geldi,karar veremiyorum ya.Çevremdekilerin kimi ışıl ışıl parlar diyor kimi de basitleştirir düz dantel olsun diyor.Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?