80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eski diyetisyenimin muaynesi 105 olmuş önce ön kontrol yapacakmış ölçümlerimi yapacakmış

sonra kiloma uygun porgram hazırlayacakmış....
tabi tahliller ve paket programın fiyatını tlf da demediler..

merhabalar alperenim dırımkızı handerya sizede hayırlı kandiller
sanada canım hayırlı kandiller
yürü be kaptanım kim tutar seni olumunekankayizsmile
Hoşçakal Denizcim kendine dikkat et..Özletme kendini..Arayı uzatmadna gel lütfen..

canım naber yaw hiç sesin çıkmıyor yoğun musun?canın mı sıkkın??
yoğunum gülüm arada okuyup çıkıyorum takipteyim yanee bırakırmıyım hiç çatlarım meraktan ne yazmışlar diyesempatiksalakcinni
kızlar kendime 3 tane yavru ceylan belirledim:
Özlem(84.9)
Oryeku(84.4)
Masum(83.9)
Önümüzdeki 2 haftaya kadar hepsini geçcem bakın görün..

gülüm seni böyle görmek ne güzel tutmayın nihali

ilk önce herkesin kandilini kutluyorum.ben yeni üye oldum 85 kiloyum allahtan boyum var da çok rahatasız olmuyordum 80nin üzerine çıkıncaya kadar şimdi acaip rahatsız oldum.sizlere bir soru sormak istiyorum hani kiloları gösteren cetveller var ya onu ben nasıl ekleyebilirim yardımcı olur musunuz?

Ölçülerimizde aynıymış sevgili rakibemmm:))

slm kızlar ben yazdım sıra sizde..opuyorumnanaktan

zilan bu hafta hiç geldi mi bne hatırlamıyorum..
bu arada en fazla 4. kilolu benim..geçmem gereken 22 kişicik var..nolcak canım 2 futbol takımı kadar geçer giderim:)))))))))))))))))..izleyin beni anacımmmmmmmmmm

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile sen bu hızla benide geçiceksin haaa hemen spor yapmalıyım kaydirigubbakcemile2

ben sonra bildirsem kızlar yani diyete girdiğimde nasıl olur?
mart 1 başlamak istiyorum

neden 1 martı bekliyorsun canım 1öğün önce bile başlasan kardır kaydirigubbakcemile2

geçen hafta 86.5 dum tatlım...

lülülülülülü geçemez ki geçemez kii laelaelaelaelae

hayırlı olsun trençkotun canım bende çok severim ama basenlerden şu anda giymiyorum :kedi:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ben tutturamıycam sanırım yaaa detoks benim neyime yaa 1 hafta kaybettirdi bana :1no2:

hadi bakim toprağımm : :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.

adaer-----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86----------Göğüs: Bel: Kalça:
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777-----------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça:
güldal------------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy-------------------Göğüs:98 Bel:88 Kalça:105
narin_nazenin-------Göğüs: Bel: Kalça:
nıloss-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:

güncelledim yerimseniben

kızlarrrrr gelinlikte kullanılan danteller de şimdiler de gri simli olan danteller var,çoğu gelinlikçi de görmüşsünüzdür.Ben önce öyle kenarında gri simli olsun demiştim dantelim ama sonra çok basit durdurur gibi geldi,karar veremiyorum ya.Çevremdekilerin kimi ışıl ışıl parlar diyor kimi de basitleştirir düz dantel olsun diyor.Ne dersiniz?

allak 40 ıncı 50inci yıl dönümerinizi beraber sağlıkla ve bu günkü kelimelerle kutlayabilmeyi nasip etsin
amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim aramıza hoşgeldin..
melocumm cnm daha nice yıllara inşş eşinleee
amin canım inşallah teşekkür ederim
Melocum çok geçmiş olsun canım ayran detoksu bana da hiç yaramamıştı sen benim dediğimi bir dene bakalım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice mutlu senelere tatlım...
sağol canım ..
cnm nice mutlu senelere.bir dahaki yıldönümünü bebişinle kutlarsın iyişallh:CüvCüv:
:
alperenim teşekkür ederim hayatım
Rabbim nice yıldönümlerinizi göstersin size tatlım,sev kız sevmek güzeldirrrrrrr,bak ben de çok seviyorum :kedi:
amin canım darısı başına olsun ne diyeyim
allahh nice mutlu yıllar göstersin birlikte tatlımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
amin izlem sizlerinde...
kutlarım canım her daim sevgi ve saygıyla birlikte olun canım
tşekkürler baharcım
ada bence de ışıl ışıl durur benim de öyle işlemeliydi güzel oluyor :lepi:

merhaba kızlar başarılar ve başarısızlıkların ardından artık uzmansız olmayacağına karar verdim ve en kötüsü upraşıp da kilo verememek beni bunalıma doğru itti. o nedenle diyetisyene başlamaya karar verdim yarın sabaha randevu aldım

bugün serbest bıraktım kendimi
simit falan yedim ne bileyim akşam 2 dilim kepek ekmek yedim
diyetisyen gözetimide başlayacağım burdan yazarım size de

melocum senin için en hayırlısı ne olacaksa onun olmasını diliyorum,ve tabi bütün burada ki arkadaşlar bu çok özel günde hepimiz için en hayırlı olan şeyler başımıza gelsin diliyorum.AMıN,AMıN,AMıNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…