80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HANDERYA SELMA HOŞGELDİNİZ CANIM..kaydirigubbakcemile5

hoş geldınız
bugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
nıce mutlu yılar beraber dılıyorum canım
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı akşamlar kızlarrrr bu geceki dualarımızda unutulmamak dileğiyleopuyorumnanaktan
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoş geldınız aramıza
cok cok gecmış olsun canım görünmez kaza allah koryumuş
bu arada kandiliniz mübarek olsun kizlar
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy gecmis olsun yanlis okudum sandim. sen bursanin neresindensinki. bende bursaliyim ondan bitanem de 16 yaziyo. yani intihar tam olarak nerde diye soruyom
erıklıde oturuyorum canım sen neresındensın bursanın

şimdı alıyorum canım hemen tazacagım

evet canım yenı dogum yapmış 7 kattan atmış kendını bebek küvözdeymış çok üzüçü yaCOLOR]

orasi tam olarak nerde bilmiyom ama bizim evimizin oldugu yer söyle kanalboyu var uzunca simdi evin oraya otoban yapiliyor. yakinda real ve botanik parki var bilmem cikarabildinmi? biraz tuhaf anlattim ama. köydeki evde yani asil bababin köyü kemalpasada bir köy. nerdeyse 10 yildir gidemedim bursaya özledim vallah.

anladım canım botanık parkın alt kısmını söylüyorsun kanal boyu bıze uzak bız eskı fakülteyı bılıyorsan oraya yakınız

canım ben genelde bu şekilde besleniyorum kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek akşamda 1 tabak yemek eksik kaydirigubbakcemile3

piko çikolata pirinç patlaklı olduğu için daha hafif şekersiz nescafe ile iyi gidiyor kaydirigubbakcemile5

anladım canım botanık parkın alt kısmını söylüyorsun kanal boyu bıze uzak bız eskı fakülteyı bılıyorsan oraya yakınız

canım acısıyla ttalısıyla topiğine yazmışlar o kadıncağızdan mı bahsediyorsunuz :1no2:

aydacımm sana çok teşekkür ederim basen ölçülerini burdan ifşaa etmediğin için yoksa rekoru kimseciklere bırakmazdım vallahi :jeyyar: aklinialirimsmile

göğüs : 101

bel :87

kalça :116 akannehir

yaz bakam en büyük puntolarla :gitme:

Son düzenleme:

amanohaoldumsmile kalça ölçüsü basenden alınmıyormu o zaman ben yanlış yaptımkafamçokkarıştı

hadi kızlar iyi geceler yarın tartı gününde herkesin eksik çıkması dileğiylee opuyorumnanaktan

kızlar 8 mart dünya kadınlar günü için çekiliş yapalım mı aramızda ben sizlerden bir anı saklamak çok isterim her zaman görebileceğim küçücük bişiyde olsa ne dersiniz opuyorumnanaktan

madem kadınlar kulübündeyiz kadınlar gününde bir hediye almak hoş olur diye düşünüyorum kader arkadaşlarımdan
kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım siz bir düşünün katılmak isteyenlerle çekiliş yaparız

ben isterim olur

günaydın kıslar tükanı açayım

saat 10 da diyetisyenle randevum var gelişmeleri yazarım akşama.belki benim durumuma gelenler olursa yardımcı olur

günaydın

2 hafta önceki ölçülerm:
ğöğs :92
göbek :76
basen :94.5

bu haftaki ölçülerim
ölçülerm:
ğöğs :92
göbek :74
basen :93

ama aynı kilodayım değişen bişi yok herkes iyidir umarım ben toparlanma sürecindeyim

günaydınnn topiğin güzelleri hayırlı cumalar .....
hemencik kilo bildirimi yapayım geçmişi sonra okuyacağım....
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,5
bu hafta...107,9
giden..600 grzemuszemus
hedef....90

günaydın bende yapayım hemen bildirmi

geçen hafta 83.9

bu hafat 83.6

giden 300 gr

hedef 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…