HANDERYA SELMA HOŞGELDİNİZ CANIM..kaydirigubbakcemile5
hoş geldınızselam kızlar
bende zayıflamak istiyorum 27 ekimde doğum yaptım 74 kilo ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim doğumdan sonra 80 idim ne yaptıysam kilo veremedim 1,5 ay diyrt yaptım ve günde 1 saat yürüyüş ama gram kilo veremedim sonra dieti de yürüyüşü de bıraktım yine fark yok yani almadım da vermedim de şimdi yardımınızı bekliyorum çevremdeki herkes emzirmeyi bırakınca ya da adet görünce zayıflamaya başlıycamı sölüyo ama ben bir an evvel olsun istiyorum çünkü nisan da işe başlıcam yardımlarınızı rica ediyorum
nıce mutlu yılar beraber dılıyorum canımbugün evlilik yıldönümümüz kocamı seviyoruuuuuummmm Allahıma şükürler olsun onu bana verdi :sm_cool:
:sm_cool:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN YARADAN BEDENİNİZDEN SIHHATİ EVİNİZDEN HUZURU YANINIZDAN SEVDİKLERİNİZİ EKSİK ETMESİN İNŞALLAH turkbayragi (Bu topraklardan bu bayrağıda eksik etmesin) İNŞALLAH
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:size doyum olmaz şekerler haftaya inşallah bol bol görüşürüz.kendinize iyi bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan bu arada akşama dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu edersiniz beni olumunekankayizsmile
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:hayırlı akşamlar kızlarrrr bu geceki dualarımızda unutulmamak dileğiyleopuyorumnanaktan
hoş geldınız aramızailk önce herkesin kandilini kutluyorum.ben yeni üye oldum 85 kiloyum allahtan boyum var da çok rahatasız olmuyordum 80nin üzerine çıkıncaya kadar şimdi acaip rahatsız oldum.sizlere bir soru sormak istiyorum hani kiloları gösteren cetveller var ya onu ben nasıl ekleyebilirim yardımcı olur musunuz?
cok cok gecmış olsun canım görünmez kaza allah koryumuşHerkese iyi akşamlar.
ıyı akşamlar canım
Geçmişi okumadım arkadaşlar bi ara tektek bakıcam neler kaynatmışsınız.
2 gündür giremedim pek.geziyorum boshayallersmile
Dün annemdeydim bugünde ananemin tüm kız torunları ananeme gittik
yani bütünkızlar toplandık :)
herkes birşeyler yapmıştı valla zor tuttum kendimi .
Bide bugün çok büyük kaza atlattım .Gelenlere kapıyı açarken ,kapının yarım açılmasını sağlayan o kilit .gözüme girdi.Bir an gözüm .çıktı sandım 20 dk kadar simsiyah bi görüntüden başka bişey göremedim. allahtan ananemin sokağının sonunda özel bi hastane var gittim hemen zedelenmiş önemli bişey yokmuş.ama çok fazla korktum yaa gözüm şişti morardı falan ama damla ve merhem verdi geçermiş 2 3 güne .Başımıza nerden ne geleceği belli değil Allaha emanet yaşıyoruz valla .
akannehir
Ayrıyeten hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Rabbim Hepimizi ve evlatlarımızı korusun inş..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bu arada kandiliniz mübarek olsun kizlar
erıklıde oturuyorum canım sen neresındensın bursanınayy gecmis olsun yanlis okudum sandim. sen bursanin neresindensinki. bende bursaliyim ondan bitanem de 16 yaziyo. yani intihar tam olarak nerde diye soruyom
arkadaşlar son çare hazır liste yapıp sadece alıntı yapıp adınızın karşılığında ki boşlukları doldurmanızı beklemek oldu,bazı arkadaşlarım ölçülerini yazarken bazı arkadaşlarım kilo bildirimin de olduğu gibi bu ölçüleri yazma işini pek ciddiye almadılar.Canlarım alıntı yapıp adınızın karşısına gelen kısımları lütfen doldurur musunuz,öpüldünüz.Ayrıca bel-göbek diye birbirine karışıyordu ya kimimiz göbekten ölçtük kimimiz bel den,hiç karışmasın madem hepimiz bel oyuntumuzdan ölçelim yani belimizin en ince yerinden.
adaer----------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim-----------Göğüs: Bel: Kalça:
aylin------------------Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz------------Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86---------Göğüs: Bel: Kalça:
bitanem16----------Göğüs:104 Bel:94 Kalça:114
cokbılmıs------------Göğüs: Bel: Kalça:
darkolıve-------------Göğüs: Bel: Kalça:
dıdo_7777----------Göğüs: Bel: Kalça:
dirimkizi--------------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs: Bel: Kalça: