Kızlar şöyle bir dün yazdıklarınızı okudum da ne oluyoruz. One Minute yanii. Herkes kendine gelsin bakalım. Şöyle bir silkelenelim. Aylin cim, Herşeyden önce çok gençsin ve bizlerden çok senin zayıflayıp kendine daha çok güvenmen gerekir. Hep bir bahanen var. Ya annen alışveriş yapmamış, ya spora gitmemişsin, ya işin çokmuş. Gün içinde kendine çok değil sadece yarım saat mutlaka ayıracaksın. Ben de çalışıyorum. Ama evde işim çoksa iş yerinde masa başında ayakta yapabileceğim hangi hareketler varsa mutlaka yapmaya çalışıyorum. Evde spor yaparsam onlar bana kar kalıyor. Nidam sana gelince sen ki aramızda en ıyı gidenlerden birisin. Eflatunun da dediği gibi geçen gün bende 1 adet yedim diye panik oluştum ama sakin kafa düşününce bulgur sonuç itibari ile. serra cım hele ki sen bizim başkanımızsın hadi bakalım kendini topla. Eylülce cim lütfen amacımıza ulaşıncaya kadar eve çikolata, çikolata kekleri sokma. YASAK. En azından 2 haftada bir yemeye az yemeye çalış. Çünkü spora gittiğim zaman hocam demişti. Hiç yememek olmaz bunye bilinç altından istediği zaman yemesende sana bir faydası olmaz demişti. Özellikle spora gelirken mutlaka enerjisi ve kalori yüksek besinler yiyip, içip gel demişti. Neden, yemezsen enerjin olmaz o zamanda hareketi tam yapamazsın. Yaptığının sana faydası olmaz demişti. Rica ediyorum kızlar kendinize gelin.. Dağıldık gibi geliyor sanki bahar havası çarptı hepimizi. Ama lütfen gezmekti, komsuydu, bahanelere sığınmayalım. Gidin komsuya da gezmeyede. Öğlen yemeği yemeden gidin. Ara öğün yapmayın. Ya da daha az yapın ama kendinizi kasıp sonra da daha çok kaçırmayın. Çok mu sertim. Öyleysem herkesden önceklikle özür dilerim ama kendimize gelme zamanı zaman hızla geçiyor...
ben üzülmüyorum ablalarimmmmm.... cünküü 14 yasimdan beriii ben rejim icindeyim, valla saymadim amaaa, ben belki 50 yi gecmistir cok rejim yaptim.... rejim yapa yapa ögrendim, kalori saymasinida biliyorum, herkesten iyi biliyorum :) 1200 kalori yeterli benim icin... ben ayda 10 kilo verdigimi bilirim, o sisman dönemimde... ama saclarim döküldü, sagliksiz yaptim... simdi ayda 5 kilo vermeye calisicam sadece... 1,5 gitti 2 haftada... 3 haftadada bi 4 kilo gitse ne iyi olurdu.... basaricam yaaa....
simdi ben bunalimdayim o yüzden yiyorumm...ben mimari cizimciyim... staj yapiyorum ve 14 mayis da büyük sinav var, stajim bitiyo yani... ve 22-26 haziran da da sinavim var, o mühim degil ama su 14 mayis cok önemli, kitaplarin icine bogulmam lazim ama fitness gitmeye calisicam hergün 1 saat de olsa... olmadigi günler 2 saat yürürüm, mesela bugün carsiya gidicez ailecek, ve kesin 2 saat yürücez bu güzel havada... aksamlari daha dikkatli olucam, simdi izinli oldugum icin geceleri karnim acikiyoo annemler birseyler yiyoo, ama yemicem basaricammm....
bi abla 2 kilo vermis sinirlendim hehe, ben veremedim... VERICEM SÖZ VERDIM HERKES OKUSUN :)
ben de 84.50 gordum bu hafta ibremi bile degistirmeyecegim,basima gelenler hep kiloma yansidi zaten hayatim boyunca...
sizler neler yapmissiniz bir okuyalim bakalim
alnagmem korktum arkadaşım:a015: ama çok haklısın kendimize gelmemiz lazım bahar geldi herkes açılıp saçıldı bir yazı daha siyah uzun tişörtlerle geçirmek istemiyorsak toparlanamamız lazım...Bir kaç gündür moralim bozuktu haftalardır hep 500 gr veriyordum çok sıkılmıştım ama bugün tartıda 80 i görünce daha bi gaza geldim kim tutar benihihoyyyt
Merhabalarr..
Bugun sabah okula gec kaldigim icin tartilamamistim. Simdi tartildim ve 1 kilo vermisim. 80 olmusum. Buna sevindim ama daha iyi olabilirdi .. cok sporsuzum.. onumuzdeki hafta buna cok dikkat etmem gerekecek.
selam kızlarrrr bennnn kaçamak yapan kişi olarak (amaçok değil)1,5 kg gitmiş çok mutluyum yaaaaaspor yapamadım ama yine arada yürüyüşe çıktım aferin banaa kilo veren herkesi çok kutluyorum nidam canım hiç üzülme canımbende iki hafta takıldım veremedim sonra veriliyo merak etme ümidini yitirme bitanem bide alnağmecim bence yorumların hiçde çok olmamış bence birbirimize kızarakda yorum yapalımki aklımız başımıza gelsinn kilo vermeyen arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin canlarım selma canım üzme kendini
supersin serracigim...demek ki biraz bile dikkat etsen olacak bu is..ha gayret verecegiz insallah bu pis kilolarihihoyyyt
canım bence haftada 1 kilo en güzelii en sağlıklısı hiç üzülme bitanem
Sagolun.. insallah boyle dvm eder.. her hafta bir kilo versemde iyi ozaman tam yazin hedefime ulasmis olurum.. takilip kalmasindan felan korkuyorum :)
ben 87.5 gördüm 400 gr gitmis canlarim,
moralim cok bozuk bu aralar,ufak capli bunalim geciriorum
aksam girebilirsem civelgeyi degistirim
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?