80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın 1 kilo vermişim kaçamaklarımda olmuştu ama çok hareketli geçti bu hafta ondan sanırım çok mutluyum çok çok

ben üzülmüyorum ablalarimmmmm.... cünküü 14 yasimdan beriii ben rejim icindeyim, valla saymadim amaaa, ben belki 50 yi gecmistir cok rejim yaptim.... rejim yapa yapa ögrendim, kalori saymasinida biliyorum, herkesten iyi biliyorum :) 1200 kalori yeterli benim icin... ben ayda 10 kilo verdigimi bilirim, o sisman dönemimde... ama saclarim döküldü, sagliksiz yaptim... simdi ayda 5 kilo vermeye calisicam sadece... 1,5 gitti 2 haftada... 3 haftadada bi 4 kilo gitse ne iyi olurdu.... basaricam yaaa....
simdi ben bunalimdayim o yüzden yiyorumm... ben mimari cizimciyim... staj yapiyorum ve 14 mayis da büyük sinav var, stajim bitiyo yani... ve 22-26 haziran da da sinavim var, o mühim degil ama su 14 mayis cok önemli, kitaplarin icine bogulmam lazim ama fitness gitmeye calisicam hergün 1 saat de olsa... olmadigi günler 2 saat yürürüm, mesela bugün carsiya gidicez ailecek, ve kesin 2 saat yürücez bu güzel havada... aksamlari daha dikkatli olucam, simdi izinli oldugum icin geceleri karnim acikiyoo annemler birseyler yiyoo, ama yemicem basaricammm....
bi abla 2 kilo vermis sinirlendim hehe, ben veremedim... VERICEM SÖZ VERDIM HERKES OKUSUN :)

alnagmem korktum arkadaşım:a015: ama çok haklısın kendimize gelmemiz lazım bahar geldi herkes açılıp saçıldı bir yazı daha siyah uzun tişörtlerle geçirmek istemiyorsak toparlanamamız lazım...Bir kaç gündür moralim bozuktu haftalardır hep 500 gr veriyordum çok sıkılmıştım ama bugün tartıda 80 i görünce daha bi gaza geldim kim tutar benihihoyyyt

canım rejim diyet lafını hayatından çıkar ssağlıklı beslenmeye çalış 3 öğün düzenli yemeğini ye sadece abur cuburdan uzak dur bak görüceksin kilolar nasıl gidicek tatlı çikolata falan yok ona göre haaa:mymeka:

kızlar valla çok şaşaırdım dün kendimi size şikayet ediyordumya
hani iki haftadır veremiyom diye kendime hakim olamıyom diye
az önce tartıldım 80 geldim çok şaşırdım vermişim

kızlar şunu çok iyi anladımki
burda sizlerle beraber yapınca gerçekden çok
faydası oluyor işde iki hafta burya girmedim ondan öyle oldu
sizleri görünce azimli başarırım diye düşünüyor insan
hepinize çok teşekür ederim gerçekdena.s.durmak yok yarışa devammmmmmmmmm
kim tutar bizleri

ben de 84.50 gordum bu hafta ibremi bile degistirmeyecegim,basima gelenler hep kiloma yansidi zaten hayatim boyunca...
sizler neler yapmissiniz bir okuyalim bakalim

ben de 84.50 gordum bu hafta ibremi bile degistirmeyecegim,basima gelenler hep kiloma yansidi zaten hayatim boyunca...
sizler neler yapmissiniz bir okuyalim bakalim

canım seni bütün içtenliğimizle sarıp sarmalıyoruz. Kalbinin o yüzündeki masumluk kadar temiz ve saf olduna inanıyorum. Daha önce de yazmıştım ama okudun mu bilmiyorum başına her ne geldi ise her zaman olumlu düşün bundan hep iyi paylar çıkar. Gerisi at kafandan gitsin. Yaşanmış yaşanmıştır iyiside kötüsü de senin için bir derstir hayattan alman gereken. Bundan sonra lütfen daimi gel aramıza olur mu? Sorunlarını paylaşamasak da en azından yanında oldumuzu bilmen sana moral olur.kaydirigubbakcemile5

canım ya yok korkma aslında ben de yazdıktan sonra biraz sert olduğuna karar verdim ama biraz sersemlememiz lazım gibime geldi. Değil mi kızlar? Bu arada herkesden tekrar tekrar özür dilerim fazla kaçtıysa yazım..:1no2:

ben 87.5 gördüm 400 gr gitmis canlarim,
moralim cok bozuk bu aralar,ufak capli bunalim geciriorum
aksam girebilirsem civelgeyi degistirim
öptüm

Merhabalarr..

Bugun sabah okula gec kaldigim icin tartilamamistim. Simdi tartildim ve 1 kilo vermisim. 80 olmusum. Buna sevindim ama daha iyi olabilirdi .. cok sporsuzum.. onumuzdeki hafta buna cok dikkat etmem gerekecek.

selam kızlarrrr bennnn kaçamak yapan kişi olarak (amaçok değil)1,5 kg gitmiş çok mutluyum yaaaaaspor yapamadım ama yine arada yürüyüşe çıktım aferin banaa kilo veren herkesi çok kutluyorum nidam canım hiç üzülme canımbende iki hafta takıldım veremedim sonra veriliyo merak etme ümidini yitirme bitanem bide alnağmecim bence yorumların hiçde çok olmamış bence birbirimize kızarakda yorum yapalımki aklımız başımıza gelsinn kilo vermeyen arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin canlarım selma canım üzme kendini

Merhabalarr..

Bugun sabah okula gec kaldigim icin tartilamamistim. Simdi tartildim ve 1 kilo vermisim. 80 olmusum. Buna sevindim ama daha iyi olabilirdi .. cok sporsuzum.. onumuzdeki hafta buna cok dikkat etmem gerekecek.

canım bence haftada 1 kilo en güzelii en sağlıklısı hiç üzülme bitanem

supersin serracigim...demek ki biraz bile dikkat etsen olacak bu is..ha gayret verecegiz insallah bu pis kilolarihihoyyyt

supersin serracigim...demek ki biraz bile dikkat etsen olacak bu is..ha gayret verecegiz insallah bu pis kilolarihihoyyyt

canım sağol darısı başına inşaallah umarım problemlerin bir çözüm bulur ve sende rahat bir şekilde verirsin senin yorumlarına ihtiyacımız var canımm arkadaşım

Sagolun.. insallah boyle dvm eder.. her hafta bir kilo versemde iyi ozaman tam yazin hedefime ulasmis olurum.. takilip kalmasindan felan korkuyorum :)

korkma öyle düşünme öyle olmasın olsada bir iki hafta sonra vucudda artık inat edemeyip vercektir emin ol canımm

selam kızlar bende +500gr var moralim bozuk regl olcam heryerim şiş inşallah ondan dolayıdır gerçi kaçamaklarım çok oldu bu hafta ama haftaya spor salonuna başlıyorum inş. kilo vermeye devam edeceğim bundan sonra kilo veren herkezi kutluyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…