günaydın kızlar size bir süprizm var..................
HAMİLELİK ÖNCESİ GİYDİĞİM PANTOLONLARIMI ARTIK GİYEBİLİYORUM....:lepi:
HEMEN KİLO BİLDİRİMİ YAPIYIM...
GEÇEN HAFTA:78.8
VVVEEEEEEEEEEEEEEE... BU HAFTA: 77 KĞ
GİDEN:1.8:lepi::lepi::lepi:
ÇOK SEVİNÇLİYİM KIZLAR HEPİNİZE İYİ KİLO VERMELER KİLO VEREN ARKADAŞLARA TEBRİKLER..
günaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
Şubat Hedef:85
Hedef:65
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..
Ölçülerim de:
108-95-118 ohh maşallah:)
herkese günaydın herkezin cuması mübarek olsun inşallah.hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta : 76.800
bu hafta : 76.000
giden kilo : 800 gr.
ölçülerimde şu şekilde :
göğüs : 103 cm.
bel : 85 cm.
kalça : 109 cm.
günaydın kızlar size bir süprizm var..................
HAMİLELİK ÖNCESİ GİYDİĞİM PANTOLONLARIMI ARTIK GİYEBİLİYORUM....:lepi:
HEMEN KİLO BİLDİRİMİ YAPIYIM...
GEÇEN HAFTA:78.8
VVVEEEEEEEEEEEEEEE... BU HAFTA: 77 KĞ
GİDEN:1.8:lepi::lepi::lepi:
ÇOK SEVİNÇLİYİM KIZLAR HEPİNİZE İYİ KİLO VERMELER KİLO VEREN ARKADAŞLARA TEBRİKLER..
Günaydın!!!
Birkaç gündür giremiyorum topic'e, kusura bakmayın. Şimdi de çok kalamayacağım. İğrenç kilomu bildirip kaçayım, akşam tekrar gelip geçmişin tamamını okuyacağım.
Geçen Hafta: 77,9
Bu Hafta: 80,2
Alınan : 2300 gram
Çüşünüz!
Bu hafta ilk ve son olacak söz, regl olmamın ve stresli bir dönemde olmanın bilançosu olarak farzedin ve beni mazur görün lütfen...
Sevgiler.
Tüm kalbimle aminnnnnnnnnnnn[url=http://urlal.com/dqqf]Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
[/URL]
cnm çok geçmş olsun.büyük kaza atlatmışsın.Herkese iyi akşamlar.
Geçmişi okumadım arkadaşlar bi ara tektek bakıcam neler kaynatmışsınız.
2 gündür giremedim pek.geziyorum boshayallersmile
Dün annemdeydim bugünde ananemin tüm kız torunları ananeme gittik
yani bütünkızlar toplandık :)
herkes birşeyler yapmıştı valla zor tuttum kendimi .
Bide bugün çok büyük kaza atlattım .Gelenlere kapıyı açarken ,kapının yarım açılmasını sağlayan o kilit .gözüme girdi.Bir an gözüm .çıktı sandım 20 dk kadar simsiyah bi görüntüden başka bişey göremedim. allahtan ananemin sokağının sonunda özel bi hastane var gittim hemen zedelenmiş önemli bişey yokmuş.ama çok fazla korktum yaa gözüm şişti morardı falan ama damla ve merhem verdi geçermiş 2 3 güne .Başımıza nerden ne geleceği belli değil Allaha emanet yaşıyoruz valla .
akannehir
Ayrıyeten hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Rabbim Hepimizi ve evlatlarımızı korusun inş..
aaaaa kimbilir ne derdi vardı yazıkıyı geceler kızlar bu gün moralım sıfır bızım sıtede ır bayan ıntıhar etmış bütün gün cok moralım bozuktu cok kötüydüm
amin..... sennde cuman mübarek olsun cnm benm[url=http://urlal.com/dqqf]Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
[/URL]
saglık herşeyden önce gelir .aman dikkatli ol cnmvalla Banucum haklısın ben de sabahın köründe kalkıp veriyorum amam enteresan olan ben kg verdiğimi hissediyorum..bayağı hafifledim..yandaki yastıklarım azaldı ama tartıda görünmedi neyse bakalım önümüzdeki maçlara...
bu arada kızlar ben dün diyetisyendeydim öğleden sonra şirkette fenalaştım kustum sonra tansiyonum yükseldi falan(ben tüm organlarımı kusuyorum çünkü çok zorlanıyorum afedersiniz)neyse aygın baygındım servise kadar arkadaşların kollarında gittim..son anda karar değiştirip yok ya nolursa olsun eve değil diyetisyene gitcem dedim o servise bindim gittim..900 gr vermişim son tartıldığımdna beri ama 2-3 hafta olmuştu..herneyse değişim tablolarını falan verdi..artık yumurta,makarna ve pilavı neye göre yiyebileceğimi söyledi..kalori miktarını 1600 a düşürdü..ben sabahları yarım saat spor yapıyorum yapabilirsem akşamları da yapıcam dedim..hayatınız boyunca bir saat spor yapmayacaksanız şimdi de yapmayın..4 gün yarım saat yeter..şimdiden tüm enerjinizi harcarsanız kilo verimi durunca ne yapacaksınız dedi..Yasakladı fazla sporu yani..neyse aa ne güzel bak kadını sevmeye başladım diye içimden geçirirken bombayı patlattı:ben haftaya yokum..başka yere geçtim dedi..ee ben ne yapcam dedim buraya yeni kişi gelecek mi daha bulmaadılar ama 2 haftaya dek bulacaklardır dedi..kimbilir kim gelcek bu da benim gittiğim yerdne bayağı uzak yere gidecekmiş ordan akşamları eve geçmem 1 saati geçer..kafam karıştı moralim de bozuldu..bu arada hala salak gibiyim ve midem de bulanıyor...bağırsaklarım da sabahtan beri durmadı analmadım gitti..bir vürüs var diyolardı işallah onu kapmamışımdır..
Günaydın!!!
Birkaç gündür giremiyorum topic'e, kusura bakmayın. Şimdi de çok kalamayacağım. İğrenç kilomu bildirip kaçayım, akşam tekrar gelip geçmişin tamamını okuyacağım.
Geçen Hafta: 77,9
Bu Hafta: 80,2
Alınan : 2300 gram
Çüşünüz!
Bu hafta ilk ve son olacak söz, regl olmamın ve stresli bir dönemde olmanın bilançosu olarak farzedin ve beni mazur görün lütfen...
Sevgiler.
ben yazmasam olmazmı:kedi: neyse yazayım göğüs 107akannehir bel 91 kalçaakannehir118akannehir sanırım enfazla benimmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?