Günaydın!!!
Birkaç gündür giremiyorum topic'e, kusura bakmayın. Şimdi de çok kalamayacağım. İğrenç kilomu bildirip kaçayım, akşam tekrar gelip geçmişin tamamını okuyacağım.
Geçen Hafta: 77,9
Bu Hafta: 80,2
Alınan : 2300 gram
Çüşünüz!
Bu hafta ilk ve son olacak söz, regl olmamın ve stresli bir dönemde olmanın bilançosu olarak farzedin ve beni mazur görün lütfen...
Sevgiler.
günaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
Şubat Hedef:85
Hedef:65
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..
Ölçülerim de:
108-95-118 ohh maşallah:)
kızlar 8 mart dünya kadınlar günü için çekiliş yapalım mı aramızda ben sizlerden bir anı saklamak çok isterim her zaman görebileceğim küçücük bişiyde olsa ne dersiniz opuyorumnanaktan
madem kadınlar kulübündeyiz kadınlar gününde bir hediye almak hoş olur diye düşünüyorum kader arkadaşlarımdan kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım siz bir düşünün katılmak isteyenlerle çekiliş yaparız
hayırlı cumalar herkese nılay nalcı yagmurgözlü nasılsınız kızlar
kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
Nihal canım çok geçmiş olsun ya,nedir senin böyle çektiğin anlamadım ki,butterfly canım benim sen de büyük bir şey atlatmışsın neyse ki ucuz kurtulmuşsun,çok ama çok geçmiş olsun kızlar,aman dikkatli olalım ya
selmacım hiçbiryere gitmiyorsun canım bırakmıyoruz seni..al bak bne de o kadar emek verdim 200 gr cık vermişim ben de mi gideyim yani olmaz öyle şey..sen azmettin mi veriyorsun bunu gördük daha önce..nurdan çıkar gidersen benim gibi alır gelirsin valla..sakın ha..hem kapışıyorduk senle ben kiminle kapışcam gidersen...gidemezsin..oyunbozunalık yok..bu yola birlikte baş koyduk birlikte başarcaz..kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
Hemen kilo bildirimimi de yapayım,bu nasıl iştir anacım bir 600 gram verdiğimi göremiyecek miyim ben ya mafoldumben
Başlangıç:83
Geçen hafta:78
Bu hafta:77.5 ( al işte ben diyorum da gülüyorsunuz,bu tavuklar beni yine bırakmadı kaydirigubbakcemile3 )
Şubat Hedef:74 ( hangi akla hizmet 74 dediysem)
kızlar 8 mart dünya kadınlar günü için çekiliş yapalım mı aramızda ben sizlerden bir anı saklamak çok isterim her zaman görebileceğim küçücük bişiyde olsa ne dersiniz opuyorumnanaktan
madem kadınlar kulübündeyiz kadınlar gününde bir hediye almak hoş olur diye düşünüyorum kader arkadaşlarımdan kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım siz bir düşünün katılmak isteyenlerle çekiliş yaparız
sanada hayırlı cumalar tatlım iyiyim diyeyim gr da olsa gitmiş olması sevindirdi beni geçen hafta artıdaydımhayırlı cumalar herkese nılay nalcı yagmurgözlü nasılsınız kızlar
canım hiçbiryere gidemessin bırakmayız...burdan gidersen onca emeğin çaban boşa gidecek...sonra gelsin kilolar bir örnek vermek istiyorum sana diğer topickten bir abla bazı özel nedenlerden dolayı topicten ayrıldı dün kandil dolayısıyle aradım tam 8 kg almışohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile o kadar pişmanki ne yapacağını şaşırmış durumda bunalıma girmişkızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
:roflol::roflol::roflol:alemsin heeHemen kilo bildirimimi de yapayım,bu nasıl iştir anacım bir 600 gram verdiğimi göremiyecek miyim ben ya mafoldumben
Başlangıç:83
Geçen hafta:78
Bu hafta:77.5 ( al işte ben diyorum da gülüyorsunuz,bu tavuklar beni yine bırakmadı kaydirigubbakcemile3 )
Şubat Hedef:74 ( hangi akla hizmet 74 dediysem)
şimdi nasılsın tatlımvalla canım ya sorma sürekli aygın baygın..bir de herkes başımda kimi der hamile misin kimi de bak işte diyet yapıyon ondan..herkese laf anlat biryandan başım dönüyor..en son birisi arkamdan bulimia mı acaba demiş o zaman attı şalterler bende..yaw dedim çğlen balık yedim galiba o dokundu gittim kustum ama benim o işi hallderken beynim dönüyor çok zorlanıyorum tüm kılcal damarlarım çatlıyor..halimi bir görseniz bu kıza araba mı çarpmış dersiniz..sinirliyim..asabım bozukkkk..yanımda iş arkadaşımın ablasında kitle buldular ve kanser riski varmış çok morali bozuk ona da çok üzülüyorum ..off neyse sıkmayım kimsenin canını da bugün bitsin eve gideyim dinleneyim istiyorum..
selmacım hiçbiryere gitmiyorsun canım bırakmıyoruz seni..al bak bne de o kadar emek verdim 200 gr cık vermişim ben de mi gideyim yani olmaz öyle şey..sen azmettin mi veriyorsun bunu gördük daha önce..nurdan çıkar gidersen benim gibi alır gelirsin valla..sakın ha..hem kapışıyorduk senle ben kiminle kapışcam gidersen...gidemezsin..oyunbozunalık yok..bu yola birlikte baş koyduk birlikte başarcaz..
Adacım senin tavuklar benim kümese de dadandılar kız..bak yine de benden iyi durumdasın ben hepi topu 200 gr vermişim..sempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
tebriklerrrrrrrrr canım hayırlısı olsun...sağlıkla al bebişini kucağına :ecrin_bebek:kızlarrr teyze oluyoruzzzzzzolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?