80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evrelcim ne yapmışsın sen yaa..lmaz:lmaz:seni hep takip ediyordum çok güzel gidiyordun tatlım yamafoldumben
neyse eskiden bende senin gibiydim hep diyete başlardım ve 1 hafta dolunca hep bozardım.inanki bu site beni çok etkiledi 1 aydır diyetteyim herhalde bu yaşıma kadar geldim bu kadar uzun süre diyet yapmamıştım yaşasın kadınlar kulübü...:enbuyukkk:

sende hiç dert etme bugünden itibaren hep buraya gir bak hiç bozmuyacaksın..

nihalcim dert etme sonuçta 200 gr gitmiş ya hiç gitmeseydi dahamı iyiydi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben katılırım diğer topicte kurban bayramı çekilişine katılmıştım güzeldi....zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım

Hemen kilo bildirimimi de yapayım,bu nasıl iştir anacım bir 600 gram verdiğimi göremiyecek miyim ben ya mafoldumben

Başlangıç:83

Geçen hafta:78

Bu hafta:77.5 ( al işte ben diyorum da gülüyorsunuz,bu tavuklar beni yine bırakmadı kaydirigubbakcemile3 )

Şubat Hedef:74 ( hangi akla hizmet 74 dediysem)

Hedef:65

kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım

hayır efendim olur mu hiç öyle şey,aksine daha çok inatlaşmalısın,daha fazla gaza gelmelisin.Burada olduğun müddetçe vermesen bile kilonun üzerine kilo koymadın ama yenilgiyi kabul edip te çekilirsen kimbilir kaç kg. ekleyeceksin.Bir de bu yönünü düşün işin lütfen ama

valla canım ya sorma sürekli aygın baygın..bir de herkes başımda kimi der hamile misin kimi de bak işte diyet yapıyon ondan..herkese laf anlat biryandan başım dönüyor..en son birisi arkamdan bulimia mı acaba demiş o zaman attı şalterler bende..yaw dedim çğlen balık yedim galiba o dokundu gittim kustum ama benim o işi hallderken beynim dönüyor çok zorlanıyorum tüm kılcal damarlarım çatlıyor..halimi bir görseniz bu kıza araba mı çarpmış dersiniz..sinirliyim..asabım bozukkkk..yanımda iş arkadaşımın ablasında kitle buldular ve kanser riski varmış çok morali bozuk ona da çok üzülüyorum ..off neyse sıkmayım kimsenin canını da bugün bitsin eve gideyim dinleneyim istiyorum..

selmacım hiçbiryere gitmiyorsun canım bırakmıyoruz seni..al bak bne de o kadar emek verdim 200 gr cık vermişim ben de mi gideyim yani olmaz öyle şey..sen azmettin mi veriyorsun bunu gördük daha önce..nurdan çıkar gidersen benim gibi alır gelirsin valla..sakın ha..hem kapışıyorduk senle ben kiminle kapışcam gidersen...gidemezsin..oyunbozunalık yok..bu yola birlikte baş koyduk birlikte başarcaz..

Adacım senin tavuklar benim kümese de dadandılar kız..bak yine de benden iyi durumdasın ben hepi topu 200 gr vermişim..sempatiksalakcinni

bende isterim canım

kızkar dün gece saat 2 de deşifre proğramında kilo ile ilgili konukar vardı kilonun başlıca sebebi metebolik sendrommuş bunu nasıl yeneriz kilo aldığımız yağlardan değil şekerden oluşuyormuş biz ne kadar unlu ve şekerli yiyor isek iki öğün arası kan şekerimiz düşüyor ve o kadar çok yeme ihtiyacı duyuyoruz bundan kurtulmak için iki beyazı hayatımızdan çıkarıyoruz onun dışında her iki saatte bir yağsız süt ve yoğurt veya meyve mutlaka yiyeceğiz kan şekerimizi düşürmeyeceğiz ne kadar aç olursak o kadar vucut dirence geçiyormuş mümkünse hazır olmayan gıdalar olacak zeytinyağı veya tereyağ dan başka yağ eve girmeyecek böyle bir yaşam tarzı yapmalıyız doktor kan şekerinin düşmesine izin vermessek 15 günde vucudumuzda bunu hissedermişiz EN ÖNEMLıSı SAAT BAŞI BıR BARDAK SU selmacım canım benim hepimiz bazen senin gibi ümitsizliğe düşüyoruz bu kilolar bir günde olmadıki bir günde gitsin onca kilo verenlerden neyimiz eksik azmedersek bizde veririz pes etme savaş kolay değil tabi ama hayatın tadını çıkarmak için önce kilolardan kurtulmamız lazım bunuda birlikte yapacağız nihalcim sanada geçmiş olsun rahatsızlığın psikolojik olabilir biraz rahatlamaya çalış en kolay yolu akşamları 1--2 saatlik kendinle başbaşa kalabilecğin banyo faydası oluyor emin ol

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

hayırlı cumalar herkese nılay nalcı yagmurgözlü nasılsınız kızlar
sanada hayırlı cumalar tatlım iyiyim diyeyim gr da olsa gitmiş olması sevindirdi beni geçen hafta artıdaydım
canım hiçbiryere gidemessin bırakmayız...burdan gidersen onca emeğin çaban boşa gidecek...sonra gelsin kilolar bir örnek vermek istiyorum sana diğer topickten bir abla bazı özel nedenlerden dolayı topicten ayrıldı dün kandil dolayısıyle aradım tam 8 kg almışohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile o kadar pişmanki ne yapacağını şaşırmış durumda bunalıma girmiş
:roflol::roflol::roflol:alemsin hee
şimdi nasılsın tatlım

:roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

tebriklerrrrrrrrr canım hayırlısı olsun...sağlıkla al bebişini kucağına :ecrin_bebek:kızlarrr teyze oluyoruzzzzzzolumunekankayizsmile

Kızlar hemen yazıp çıkcam..

bu hafta 77.7 yani 1100gr gitmiş çok şükürnihayet 78 altını gördümaklinialirimsmile

meryemcim hayırlı olsun bebeğin,sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum,sonra tekrar gelirsin bu topiğe vee umarım ben burda olmam mezun olmuş olurum..

Nihal ve tülay çok geçmiş olsun her ikinize de..

selmacım otur oturduğun yerdeeee,hiç bi yere gitmiyorsun..

çok bilmiş sen neredeyse 90-60-90 sın bacummm kilon demmekki kötü durmuyor bi resim eklesen çok merak ettim seni

Evrelcim takmaaaa..bugünden itibaren daha bi azimle başla hemen ve hiç birşeye saldırma ,şişkinlik falan da vardır

meryemcim tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin işallah..Darısı başıma diyim ben de işallah ilerde..
semacım daha iyiyim canım sağol sadece bitkinim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…