Kızlar hemen yazıp çıkcam..
bu hafta 77.7 yani 1100gr gitmiş çok şükürnihayet 78 altını gördümaklinialirimsmile
meryemcim hayırlı olsun bebeğin,sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum,sonra tekrar gelirsin bu topiğe vee umarım ben burda olmam mezun olmuş olurum..
Nihal ve tülay çok geçmiş olsun her ikinize de..
selmacım otur oturduğun yerdeeee,hiç bi yere gitmiyorsun..
çok bilmiş sen neredeyse 90-60-90 sın bacummm kilon demmekki kötü durmuyor bi resim eklesen çok merak ettim seni
Evrelcim takmaaaa..bugünden itibaren daha bi azimle başla hemen ve hiç birşeye saldırma ,şişkinlik falan da vardır
valla canım ya sorma sürekli aygın baygın..bir de herkes başımda kimi der hamile misin kimi de bak işte diyet yapıyon ondan..herkese laf anlat biryandan başım dönüyor..en son birisi arkamdan bulimia mı acaba demiş o zaman attı şalterler bende..yaw dedim çğlen balık yedim galiba o dokundu gittim kustum ama benim o işi hallderken beynim dönüyor çok zorlanıyorum tüm kılcal damarlarım çatlıyor..halimi bir görseniz bu kıza araba mı çarpmış dersiniz..sinirliyim..asabım bozukkkk..yanımda iş arkadaşımın ablasında kitle buldular ve kanser riski varmış çok morali bozuk ona da çok üzülüyorum ..off neyse sıkmayım kimsenin canını da bugün bitsin eve gideyim dinleneyim istiyorum..
günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kızlar hemen yazıp çıkcam..
bu hafta 77.7 yani 1100gr gitmiş çok şükürnihayet 78 altını gördümaklinialirimsmile
hayır cnm saçmalama sorun kilo verememiş olsan bile artı olmadıgına dua et ben burası sayesinde daha iradeliyim burası olmasaydı çoktan bırakırdım heralde ama sensiz olmaz tatlımopuyorumnanaktankızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
hadi bakalım hayırlı olsn cnmgünaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
iyişallah cnm sen başarrsın:hooray:şimdi sıra geldi itiraflara.kızlar malum şubat ayı boyunca ben çok az paylaşımda bulundum.çünkü hem işlerim hem sosyal hayat epey bi yogundu.ve açıkçası bu ay hiç dikkat etmedim desem yeridir. bu ara bana çok iyi geldi.çünkü son zamanlarda artık takıntı haline getirmiştim kilo verme işini 200 gr. fazla çıksam moralim altüst oluyordu.diyetisyenden sogumuştum listeler beni deli ediyordu falan falan şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.gerçi şubat hedefim olan 74 hayal oldu ama ne yapalım saglık olsun.ben yılbaşında kendi kendime şu sözü vermiştim 5 mart dogum günümde 75 olacagım diye inşallah kendime verebileceğim en güzel hediye olan bu hedefi gerçekleştiririm boshayallersmile
deryacım evet ölçülerimiz aynı canım da boy da önemli benim 165 senin de o civardaysa aynı görünüyoruzdur ama uzunsan tabi daha ince görünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?