80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

OOOOo Deyacım çok sevindim canım..Bak gördün mü sana verdiğim akılları ben kullanıyorum bugün valla..O kadar uğraş 200 gr vermişim opuyorumnanaktan
Bu arada Tülaycım sana daçok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın valla..

canım çok geçmiş olsun.aman saglıgına dikkat et.patavatsızlarıda kafana takma.Rabbim arkadaşının ablasına acil şifalar versin inşallah sonuçları şu cuma gününün yüzüsuyu hürmetine temiz çıkar.

günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini tatlım

Kızlar hemen yazıp çıkcam..

bu hafta 77.7 yani 1100gr gitmiş çok şükürnihayet 78 altını gördümaklinialirimsmile

işte budur tebrikler kaptancım alkisalkisalkis

şimdi sıra geldi itiraflara.kızlar malum şubat ayı boyunca ben çok az paylaşımda bulundum.çünkü hem işlerim hem sosyal hayat epey bi yogundu.ve açıkçası bu ay hiç dikkat etmedim desem yeridir. bu ara bana çok iyi geldi.çünkü son zamanlarda artık takıntı haline getirmiştim kilo verme işini 200 gr. fazla çıksam moralim altüst oluyordu.diyetisyenden sogumuştum listeler beni deli ediyordu falan falan şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.gerçi şubat hedefim olan 74 hayal oldu ama ne yapalım saglık olsun.ben yılbaşında kendi kendime şu sözü vermiştim 5 mart dogum günümde 75 olacagım diye inşallah kendime verebileceğim en güzel hediye olan bu hedefi gerçekleştiririm boshayallersmile

kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
hayır cnm saçmalama sorun kilo verememiş olsan bile artı olmadıgına dua et ben burası sayesinde daha iradeliyim burası olmasaydı çoktan bırakırdım heralde ama sensiz olmaz tatlımopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar ben listeden istemedende olsa çıkmak zorundayım bugün ögrendigim kadarıyla hamileymişim gerçi banada süpriz oldu ama şimdiden kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
hadi bakalım hayırlı olsn cnm
iyişallah cnm sen başarrsın:hooray:

selam kıslar
bende çocukarı uyuttum bakıyım size deidm
nihal demek dr un spora yeterli deid yarımsaate ölemi bende azmı yapıyorum acep diyordumm

Nihalll yeğenin çok tatlı maşallahhh..kız halaya derler ya aynen tutmuş sizde sana çok benziyorrrr:))(face de gördüm )

şimdi bir site buldum bilek ölçümüzden ideal ölçülerimizi hesaplıyormuş benim bileğim 16.5 çıktı ona göre vücut ölçülerim böyle olmalıymış ta bana biraz tuhaf geldi sizce kızlar? bir bakın isterseniz

Vücut Ölçüsü Hesaplayıcı
* Bilek Ölçünüzü Girin ve Hesaplaya basınız

Bilek Ölçüsü:16.5 cm
Sizin ıdeal Ölçüleriniz:
Göğüs Ölçüsü:107.25 Önkol Ölçüsü: 31.1025
Bel Ölçüsü:75.07499999999999 Uyluk Ölçüsü: 56.8425
Kalça Ölçüsü:91.1625 Baldır Ölçüsü: 36.465
Pazu Ölçüsü:38.61 Boyun Ölçüsü: 39.6825

İdeal Vücut Ölçüsü Hesaplama Programı

dün akşam bi arkadaşla tanıştık.yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı çörekotu ögütüp yemiş yarım saat sonrada yemegini yiyormuş.çok faydasını görmüş kilo vermiş tafsiye etti detaylı konuşamadıkta acaba yapsam mı bende .yaa okadar çok yöntem varki denemeye korkuyorum çünkü bende tansiyon ve şeker düşüklüğü var sizin aranızda deneyen varmı bu yöntemi :uhm:

ben bu hafta hergün spor yaptım bazen yarım saat bazen 1,5 saat acaba vücut alışır mı spora bir de acayip sıkılaştım kas oldu heralde..

Bugün asrın beni deli ediyor evde çıldırıyorum sinirimden ağlıyorum falan..önce yoğurdunu tüm koltuğa ,halıya ,üstüne başına bulamış onu temizledim şimdi de beşi bi yerde yapmıştım onu halıya ters çevirmiş..sakin ol deryaaaaa diye telkin ediyorum kendimi ama olmuyo yaaaa sabırrrrrrr
ikiz anneleri double sabır size

Adacım ben bari yapmayım bizim vucutlar çok benziyo sanırım ölçülerimiz birebir aynııı:))
seninkilerin aynısı çıktı doğal olarak!
zaten 200gr la geçtin beniiii..

Narincim ben geçen sene sirkeli suyumun içine katıp içiyordum kilo verdim ma ondan mı bilmiyorummm..

bu çörek tounu bende merak ediyorum k.v ögütüp getirdi bn kabızlık için kullanmak istiyorumm birde ballı tarçınlı su içiyorum ben sabah ev yatarken sirklei su içtim ama faydasını göremedim benn

deryacımmm geçmiş olsunnn valla zor oluyor bazen bende çıldırmışcasına bagırıyorum bogazım acıyana kadar

deryacım evet ölçülerimiz aynı canım da boy da önemli benim 165 senin de o civardaysa aynı görünüyoruzdur ama uzunsan tabi daha ince görünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…