80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeği olan arkadaşlarım buranın SAGLIK platformu en alt kısmına doğru bir bakın aşı takvimi var bebeğinizin doğum tarihini yazıyorsunuz size hangi tarihler de ne aşısı olması gerektiğini çıkarıyor

kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında var canım ordan bakabilirsin sindirimi kolaylaştırıyormuş sanırım içindeki yağ aklinialirimsmile

allah hepimize sabır versin canım çok zor akannehir

kız biz rakip olamayız ki ikiziz biz ikiz kaydirigubbakcemile3

ben sizi geçeyimde görün haftaya kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün geç kaldım biliyorum gece bebeğim ateşlendi uyku tulumu vardı üzerinde 1 tanede battaniye ile yatıyor gece ağladı kalktım emziğini vermek için çok değildi ateşi ama genede panik oldum uyku tulumunu çıkardım hemen biraz açtım üstünü ölçtüm 37.6 filan çıktı 10dakikaya bir kalktım artık içim rahat etmedi sabaha düşmüş ama bende düşmüşüm artık kalkamadım sabah daha yeni kahvaltımı ettim

kolay atlattık allahtan 4tane dişide tam çıktı hastada değildi acaba çok mu sıcak geldi anlamadım ki
bilmiyorumkismile

Ne güzel bi siteymişşş..
ben yaptığım sonuçlara göre kiloluyum :)) (aaaa)
oğluşun boyu 1.91 olcekmiş (öyle gözüküyor zaten şimdilik)
günlük 1700 kalori falan yakıyormuşum...

ya şu kalori hesabını ben hiç anlamıyorum kızlar..şimdi 1 saat yürüyüşle atıyorum 300 kalori harcanıyor ve biz 1 kilo vermek için 7000kalori harcamamız gerekiyor ...öyle mi? eğer öyleyse yazık bize yaaaaa hfatnın hergünü 1 saat yürüsem yine 2100 kalori oluyorrr kafamkarıştıkafamçokkarıştı

canım telaş yapma diş çıkarmak gerçekten çok sıkıntılı oluyor.benim kızımda her diş çıkartışında agır grip olurdu ne alaka bilmiyorum

kilo bildirimimi yapayım
bu hafta çok veremedim hiç istediğim gibi değil bu ayran detoxu beni 1 hafta geri attı sinir oldum

başlangıç : 89
geçen hafta : 77.900
bu hafta : 77.700 :1no2:

gönül isterdi ki 76 olsun ama olmadı haftaya full spor yapıcam vücudumun biraz sıkılaşmaya ihtiyacı olduğunu hissediyorum :1closedeyes:

ıkizimmmmmm duydunmu bi rakip daha var hem de en dişlisinden bizi geçcekmişşşşş... bu hafta iyice saldır spora,diete geçcek bizi valla bu hatun! :))

izlemcim ee tabi sıcak gelir sizin evin ısısı nasıl bilmiyorum ama asrın sadece tulumla yatıyor onda bile bazen sıcak geliyor terliyor,çok terletme çocuğu hem diş de çıkarıyor o kadar ateş normal annesi..

canım telaş yapma diş çıkarmak gerçekten çok sıkıntılı oluyor.benim kızımda her diş çıkartışında agır grip olurdu ne alaka bilmiyorum

narinim o zaman anlarımda grip değil burnu akmıyor öksürmüyor halsizlik yok garip bir durum yok yeni çıkan bir dişte yok hava bu aralar sıcak acaba fazla mı geldi üstündekiler ama hergün öyle giydirip örtüyorum anlamadım ben bu işi :sm_confused:

Aaaaa izlem seninle de aynıyızzzz..ben seni 77 olmuşsundur diye tahmin ediyordum dün o kadaraz yemişsin ki...ve sporu güzel yapıyorsun!

allahımaa geçicem sizi haftaya görürsünüz guclubacismile

wallahi canım gece park beşik var içinden çıkamıyor çok rahat içim de kalkıyor diğer tarafa yatıyor o yüzden giydiriyorum tulumu:kedi:

üçümüzün kilosuda aynımı şimdi ayda derya izlem bizi bekleyin anacım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nihalimm geçmiş olsun toprağımm herşeye sıkma güzel canını kalabalık bi yerde çalışıyorsun elbette herkesin bir yakını hastalanıcak ama napalım hayat böylee gerçi bende dayanamam hiç de o yüzden pek haber seyretmem o şehitlere hergün salya sümük ağlarım mafoldumben allahım herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

Aaaaa izlem seninle de aynıyızzzz..ben seni 77 olmuşsundur diye tahmin ediyordum dün o kadaraz yemişsin ki...ve sporu güzel yapıyorsun!

ahhh canım bende olsam diyordum koca akşam bir armutla durdum vallahi bide bitki çayı içtim olmadı genede :umursamaz:

olsun haftaya 2 katını veririm olur biter kaydirigubbakcemile3

77 olsaydım tam hamile kaldığım kiloya ulaşıcaktım haftaya kaldı umutlarım aklinialirimsmile

mersine gidene kadar mart 20 ye 1 beden daha incelmeli 42 olmalıyım bacular kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlarr
Hepinize çok teşekkür ederimayrı ayrı pc kafayı yedi alıntı yapmıyor :)

hemn bildirimimi yapıyım.. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

Geçen hafta 81,3
Bu hafta 79,5
giden 1,800 grm

şubat sonu hedefimee ulaştııımm :lepi: harika hissediyorum valla sositososito

ölçülerim göğüs 91

bel 78

basen 108 akannehir

butter tebrik edr,m cnm çok ii vemişin ayrıca snein ismin tülaymı

izlemcim ateşçok zor birlşey ben sadece bir kez karşılaştım çok fena oluyor
benimkielrd ehep grip plurdu valla bu kış tam 5 er kez grip oldular canımdan usanmıştım ve sonunda azılar geldii

geçmiş olsun sanada cnm yeni diş geliyordurkızlar benim şimdi adet olmamaa 3 gün var vücudum su tutmaya başlamışmıdırrrr yani ondnamı 300 gr gitmiş sadece

bravooooooo şekerim süpersinn yaa kilon benden fazla ama ölçülerin benden ince maşallah opuyorumnanaktan

geçen haftanın acısını çıkarmışın vallahi tebrik ederim canım alkisalkisalkis

Nihalll yeğenin çok tatlı maşallahhh..kız halaya derler ya aynen tutmuş sizde sana çok benziyorrrr:))(face de gördüm )
canım benim şimdi etiketledim zaten amma büyümüş ya ben de şok oldum..babasına çok benziyor ama kardeşim de bana benzer zaten..annesini görmüşsündür incecik şimdi bizim kız benim gibi tombalak olursa ahanda işte halası gibi koca totolu demesinler diye de diyet yapıyom yaw ben:)

canım çörekotu benim midemi kaynatır hep ondna hiç denemedim..
Allah kolaylık versin canım zor iş bebiş büyütmek..bu arada benim diyetisyen bana haftada 4 gün yarım saatten fazla spor yapma dedi canım..

öyle olmuyordur bence de be canım..ben de anlamıyorum bu mevzuları..artık diyetisyenim de yokbilmiyorumkismile

bravooooooo şekerim süpersinn yaa kilon benden fazla ama ölçülerin benden ince maşallah opuyorumnanaktan

geçen haftanın acısını çıkarmışın vallahi tebrik ederim canım alkisalkisalkis

Sağol canım ya kaç haftadır gramlarla uğraşıyordum buhafta büyük moral oldu bana :lepi:

boyla lakalı olabilir boyunuda bilmiyorum ama bide benavonun sıkılaştırıcısını kullanıyorum onunda etkisi oldu sanki 10 gün falanoldu 2 cm fark etmişölcümde bilmiyorumkismile zemuszemus bide fetness var tabi 2ay oldu benbaşlayalı nerdeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…