O da aynı!kaydirigubbakcemile3
kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
dün akşam bi arkadaşla tanıştık.yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı çörekotu ögütüp yemiş yarım saat sonrada yemegini yiyormuş.çok faydasını görmüş kilo vermiş tafsiye etti detaylı konuşamadıkta acaba yapsam mı bende .yaa okadar çok yöntem varki denemeye korkuyorum çünkü bende tansiyon ve şeker düşüklüğü var sizin aranızda deneyen varmı bu yöntemi :uhm:
ben bu hafta hergün spor yaptım bazen yarım saat bazen 1,5 saat acaba vücut alışır mı spora bir de acayip sıkılaştım kas oldu heralde..
Bugün asrın beni deli ediyor evde çıldırıyorum sinirimden ağlıyorum falan..önce yoğurdunu tüm koltuğa ,halıya ,üstüne başına bulamış onu temizledim şimdi de beşi bi yerde yapmıştım onu halıya ters çevirmiş..sakin ol deryaaaaa diye telkin ediyorum kendimi ama olmuyo yaaaa sabırrrrrrr
ikiz anneleri double sabır size
kız biz rakip olamayız ki ikiziz biz ikiz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün geç kaldım biliyorum gece bebeğim ateşlendi uyku tulumu vardı üzerinde 1 tanede battaniye ile yatıyor gece ağladı kalktım emziğini vermek için çok değildi ateşi ama genede panik oldum uyku tulumunu çıkardım hemen biraz açtım üstünü ölçtüm 37.6 filan çıktı 10dakikaya bir kalktım artık içim rahat etmedi sabaha düşmüş ama bende düşmüşüm artık kalkamadım sabah daha yeni kahvaltımı ettim
kolay atlattık allahtan 4tane dişide tam çıktı hastada değildi acaba çok mu sıcak geldi anlamadım ki
bilmiyorumkismile
canım telaş yapma diş çıkarmak gerçekten çok sıkıntılı oluyor.benim kızımda her diş çıkartışında agır grip olurdu ne alaka bilmiyorum
İkizimmmmmm duydunmu bi rakip daha var hem de en dişlisinden bizi geçcekmişşşşş... bu hafta iyice saldır spora,diete geçcek bizi valla bu hatun! :))
izlemcim ee tabi sıcak gelir sizin evin ısısı nasıl bilmiyorum ama asrın sadece tulumla yatıyor onda bile bazen sıcak geliyor terliyor,çok terletme çocuğu hem diş de çıkarıyor o kadar ateş normal annesi..
Aaaaa izlem seninle de aynıyızzzz..ben seni 77 olmuşsundur diye tahmin ediyordum dün o kadaraz yemişsin ki...ve sporu güzel yapıyorsun!
Merhaba arkadaşlarr
Hepinize çok teşekkür ederimayrı ayrı pc kafayı yedi alıntı yapmıyor :)
hemn bildirimimi yapıyım.. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Geçen hafta 81,3
Bu hafta 79,5
giden 1,800 grm
şubat sonu hedefimee ulaştııımm :lepi: harika hissediyorum valla sositososito
ölçülerim göğüs 91
bel 78
basen 108 akannehir
canım benim şimdi etiketledim zaten amma büyümüş ya ben de şok oldum..babasına çok benziyor ama kardeşim de bana benzer zaten..annesini görmüşsündür incecik şimdi bizim kız benim gibi tombalak olursa ahanda işte halası gibi koca totolu demesinler diye de diyet yapıyom yaw ben:)Nihalll yeğenin çok tatlı maşallahhh..kız halaya derler ya aynen tutmuş sizde sana çok benziyorrrr:))(face de gördüm )
canım çörekotu benim midemi kaynatır hep ondna hiç denemedim..dün akşam bi arkadaşla tanıştık.yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı çörekotu ögütüp yemiş yarım saat sonrada yemegini yiyormuş.çok faydasını görmüş kilo vermiş tafsiye etti detaylı konuşamadıkta acaba yapsam mı bende .yaa okadar çok yöntem varki denemeye korkuyorum çünkü bende tansiyon ve şeker düşüklüğü var sizin aranızda deneyen varmı bu yöntemi :uhm:
Allah kolaylık versin canım zor iş bebiş büyütmek..bu arada benim diyetisyen bana haftada 4 gün yarım saatten fazla spor yapma dedi canım..ben bu hafta hergün spor yaptım bazen yarım saat bazen 1,5 saat acaba vücut alışır mı spora bir de acayip sıkılaştım kas oldu heralde..
Bugün asrın beni deli ediyor evde çıldırıyorum sinirimden ağlıyorum falan..önce yoğurdunu tüm koltuğa ,halıya ,üstüne başına bulamış onu temizledim şimdi de beşi bi yerde yapmıştım onu halıya ters çevirmiş..sakin ol deryaaaaa diye telkin ediyorum kendimi ama olmuyo yaaaa sabırrrrrrr
ikiz anneleri double sabır size
Ne güzel bi siteymişşş..
ben yaptığım sonuçlara göre kiloluyum :)) (aaaa)
oğluşun boyu 1.91 olcekmiş (öyle gözüküyor zaten şimdilik)
günlük 1700 kalori falan yakıyormuşum...
asrının boyuna göre gelin bulamıcanız be daha fazla olmasın...:)
ya şu kalori hesabını ben hiç anlamıyorum kızlar..şimdi 1 saat yürüyüşle atıyorum 300 kalori harcanıyor ve biz 1 kilo vermek için 7000kalori harcamamız gerekiyor ...öyle mi? eğer öyleyse yazık bize yaaaaa hfatnın hergünü 1 saat yürüsem yine 2100 kalori oluyorrr kafamkarıştıkafamçokkarıştı
bravooooooo şekerim süpersinn yaa kilon benden fazla ama ölçülerin benden ince maşallah opuyorumnanaktan
geçen haftanın acısını çıkarmışın vallahi tebrik ederim canım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?