80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım ben kızıma tulum giydirdiğimde bu havalarda içine sadece atlet ve kilot giydiriyordum ve ayagına soket çorap kilotlu çorap kesinlikle gydirmiyordum bencede fazla gelmiştir giydikleri ondan öyle vücut ısısı yükselmiş olabilir

merak etme canımsen bu azimle hedefine ulaşırsın inşallah ben sana inanıyorum kaydirigubbakcemile5

tebrikler arkadaşım harikasın alkisalkisalkis bende artık böyle 1000 li rakamlar bildirebilmek istiyorum yyaaaaa gram gram nereye kadar klava:

ayyyy daraldım ben bugün ya kendimi iyi hissetmiyorum az kilo verdiğimden sanırım ege uyuyor o uyanana kadar etrafı toparlayayım biraz dışarı çıkalım bari kafam dağılsun :umursamaz:

kızlar 8 mart için hediye çekilişi demiştim gözden kaçmış olabilir isteyenler bana özel mesaj atsın bir zahmet bende kaptanımıza bildim yapim çekilişi o yapsın kabul ederse opuyorumnanaktan

ben varım

sema ve melocum da var hadi bakalım arttıran varmı ? kaydirigubbakcemile3

adaer---------------- Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
alperenim---------- Göğüs:92 Bel:86 Kalça:103
aylin----------------- Göğüs: Bel: Kalça:
baharnaz---------- Göğüs: Bel: Kalça:
butterfly86--------- Göğüs:91 Bel:78 Kalça:108
bitanem16--------- Göğüs:104 Bel:94 Kalça:114
cokbılmıs------------Göğüs:92 Bel:74 Kalça:93
darkolıve-------------Göğüs:101 Bel:87 Kalça:116
dıdo_7777----------Göğüs: Bel: Kalça:
dirimkizi--------------Göğüs: Bel: Kalça:
evrel-------------------Göğüs: Bel: Kalça:
elımphıa--------------Göğüs:108 Bel:95 Kalça:118
güldal-----------------Göğüs: Bel: Kalça:
handerya-------------Göğüs:102 Bel:88 Kalça:109
hözlemk--------------Göğüs: Bel: Kalça:
kumru7763----------Göğüs: Bel: Kalça:
masumm-------------Göğüs: Bel: Kalça:
nalcy------------------Göğüs:98 Bel:88 Kalça:105
narin_nazenin-------Göğüs:103 Bel:85 Kalça:109
nıloss-----------------Göğüs:107 Bel:91 Kalça:118
selma12---------------Göğüs: Bel: Kalça:
sevdemer--------------Göğüs: Bel: Kalça:
sunshine78-----------Göğüs: Bel: Kalça:
ortanca-----------------Göğüs:103 Bel:90 Kalça:115
oryeku------------------Göğüs: Bel: Kalça:
özlemyb----------------Göğüs: Bel: Kalça:
yagmurgözlü----------Göğüs: Bel: Kalça:
zilan80------------------Göğüs: Bel: Kalça:

selam kizlar ben bu ilk haftamada fazla kilo veremedim dün biraz fazla kacti ondan herhalde.
basl. kg: 85.2 kg
simdiki kg: 84.9 kg

sadece 300 g vermisim

cörekotu meselesini bende tv de gördüm hani o bitki seyleri satan adam varya coskun mu ne adi
o söylemisti zayiflamak isteyen kahvaltidan yarim saat önce 1 kahve kasigi sismanlamak isteyen kahvaltidan sonra alsin diyordu. ben bir kere denedim cok aci geldi tadi. öyle suyla falan yutmak
yok cignemek istiyor.

bende varımm

canım bende çörek otunu duydum faydasını görende olmuş bende de şeker problemi var denemeye korktuğum için hiç denemedim hatta çörek otu kadınlarda hormonlara filanda iyi geliyormuş sağlığa faydalı imiş öyle diyorlar herkeste aynı etki olurmu bilmiyorum ya

arkadaşlar ölçüleriniz nerdeeeeeeeeeeeeeee?

iyi akşamlar adaer simli süslü püslü olsun canım :)) hep gecikiyor cvplarım ama
sonrada vücut ölçülerimi vereyim diycem ama bir türlü ölçecek malzemeyi bulamıyorum bulduğum an vercem

butterfly çok geçmiş olsun

darkolive bebişine çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi

yağmurgözlü kandil msjını aldım saol canım

selma nereye pes etmek yok canım bak ben bu haftada verememişim handerya atıcak beni listeden ( 79 ları görmüşken yine pes demiyorum)

kızlar hepiniz burda gözüküyorsunuz butterfly evrel handerya nalcy ortanca yağmurgözlü geçmişimi okuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…