- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narinim o zaman anlarımda grip değil burnu akmıyor öksürmüyor halsizlik yok garip bir durum yok yeni çıkan bir dişte yok hava bu aralar sıcak acaba fazla mı geldi üstündekiler ama hergün öyle giydirip örtüyorum anlamadım ben bu işi :sm_confused:
ahhh canım bende olsam diyordum koca akşam bir armutla durdum vallahi bide bitki çayı içtim olmadı genede :umursamaz:
olsun haftaya 2 katını veririm olur biter kaydirigubbakcemile3
77 olsaydım tam hamile kaldığım kiloya ulaşıcaktım haftaya kaldı umutlarım aklinialirimsmile
mersine gidene kadar mart 20 ye 1 beden daha incelmeli 42 olmalıyım bacular kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaşlarr
Hepinize çok teşekkür ederimayrı ayrı pc kafayı yedi alıntı yapmıyor :)
hemn bildirimimi yapıyım.. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Geçen hafta 81,3
Bu hafta 79,5
giden 1,800 grm
şubat sonu hedefimee ulaştııımm :lepi: harika hissediyorum valla sositososito
ölçülerim göğüs 91
bel 78
basen 108 akannehir
ayyyy daraldım ben bugün ya kendimi iyi hissetmiyorum az kilo verdiğimden sanırım ege uyuyor o uyanana kadar etrafı toparlayayım biraz dışarı çıkalım bari kafam dağılsun :umursamaz:
kızlar 8 mart için hediye çekilişi demiştim gözden kaçmış olabilir isteyenler bana özel mesaj atsın bir zahmet bende kaptanımıza bildim yapim çekilişi o yapsın kabul ederse opuyorumnanaktan
ben varım
sema ve melocum da var hadi bakalım arttıran varmı ? kaydirigubbakcemile3
dün akşam bi arkadaşla tanıştık.yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı çörekotu ögütüp yemiş yarım saat sonrada yemegini yiyormuş.çok faydasını görmüş kilo vermiş tafsiye etti detaylı konuşamadıkta acaba yapsam mı bende .yaa okadar çok yöntem varki denemeye korkuyorum çünkü bende tansiyon ve şeker düşüklüğü var sizin aranızda deneyen varmı bu yöntemi :uhm:
arkadaşlar ölçüleriniz nerdeeeeeeeeeeeeeee?
arkadaşlar ölçüleriniz nerdeeeeeeeeeeeeeee?
bugün bitsin artık ya yeterrrrrrrrrrrrr evime gdip dinlenmek istiyorummmm
kızlar hepiniz burda gözüküyorsunuz butterfly evrel handerya nalcy ortanca yağmurgözlü geçmişimi okuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?