80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adacım bend eölçecek malzmeyi bulamıyorum hafta sonu alıp ölçücem

izlem cnm ya sen 200 mekik nasıl çekiyon 10 tane bile yapamıyorum

adacım bend eölçecek malzmeyi bulamıyorum hafta sonu alıp ölçücem

izlem cnm ya sen 200 mekik nasıl çekiyon 10 tane bile yapamıyorum

canım yarım mekik oluyor ya karın kasları için hanii 50şer setler halinde yapıyorum 250bile çekiyorum ben kaydirigubbakcemile2

wallahii 200gr vermiş olmanın üzüntüsü ve gazıyla gittim spor salonunun aurobik programına yazıldım paartesi başlıyorum şekerler biraz hızlandırım sıkılaşmam lazım bana çok kilolu değilim gibi geliyor ama ölçüler öyle demiyor malesef :umursamaz:

kim tutar izlemi çekilin yoldan izlem geliyor bravo valla bacumm aslınd aspore salonu çokk ii ama benim mümkün degill ikki çocukla ben onlarla gidermişim düşünsene delikafadulden

evede bile 1 saat sğpor yapıyorum ama heryer bi yerlerde oluyor orayı düşünemiyorummakannehir

Günaydın!!!
............................
Geçen Hafta: 77,9
Bu Hafta: 80,2

Alınan : 2300 gram.................
COLOR]

canını sıkma canım arada olur böyle şeyler..çabuk alınan kilo çabuk verilir mantığıyla bakarsak haftaya şampiyon sen olursun diyorum ne dersin??zemuszemus

Elimphiacım, çok çok çok çok çok çok çok sağol.

Okumaya ihtiyacım olan şeyleri buluyorum burada hep, ve pek mutlu oluyorum. Sırf bu yüzden hiç mi hiç vazgeçesim yok. Durmaksızın ilerlemek istiyorum, ne kadar sürerse sürsün, nasıl geçerse geçsin. Kilo verme amacımı terketmek veya burayı bırakmak korkunç bir fikir gibi geliyor bana bu yüzden.

İyi ki varsınız ne diyeyim!

Sağolasın Nalcy'cim yazdıkların için.

Böyle kırılma noktaları yaşanabiliyor işte dediğin gibi, benim de senin gibi uzun tecrübelerim var diyet konusunda. Bu hafta yaşadığım durumun geçmişten tek farkı, hala kilolarıma karşı açtığım savaşı sürdürebilmem, tüm bu olumsuz tabloya karşın. Bunu da tek sağlayan bu ortam ve sizlersiniz. Topic burada durduğu müddetçe, amaçlarımı unutmayacağımı garanti edebilirim.

Evrelcim takmaaaa..bugünden itibaren daha bi azimle başla hemen ve hiç birşeye saldırma ,şişkinlik falan da vardır

Doğru söylüyorsun Handeryacım.

Şişkinim, kötü hissediyorum ve çok bariz bir şekilde metabolizmamın çalışmadığının farkındayım.

Ama bu durumunun hep sürmeyeceğini de biliyorum adım gibi.
İçim rahat ve garip bir şekilde iyi hissediyorum. :1rolleyes:

nazenin
cnm bu çörek otu ile ilgili yazılar sitedede var bend ebaşlıycam sabahtan itibaren 1 çay kaşıgı sabah ve akşma benim k.v ögüttü bana geitrdi yutarım su ile kabızlık içinde iimiiş

2 kere yedim sabah aç karna.yutması zor oluyor.ama devam etmk istiyorum...
rakibem beni geçti yaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

alperenim sen haftaya görürsün kız :jeyyar:
hadi bakalım kim 76 olacak:dilcikar:
tebrkler cnm çok güzellll:hooray:

evrelcim vücudun su tutmuştur canım 2 gün pirinç lapası diyeti yap istersen

diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında var aklinialirimsmile

nazenin
cnm bu çörek otu ile ilgili yazılar sitedede var bend ebaşlıycam sabahtan itibaren 1 çay kaşıgı sabah ve akşma benim k.v ögüttü bana geitrdi yutarım su ile kabızlık içinde iimiiş

evde benimde var öğütülmemiş olanından acaba bendemi içsem kızlar ne dersiniz yan etkisi varmı acaba?

selam kızlar nasılsınız oncelıkle dunku mevlıt kandılınızı kutluyorum rabbım
butun dualarımızı kabul etsın sımdı ben regl oldum bıraz rahatsısım o yuzden doktora gıdemedım
kılo bıldırımı yapamıyorum benı aynı gec kaptanım lutfen galıba 81 dım opuldunuz

Canım geçmiş olsun bi tahlil falan yaptırsaydın keşke..ihmal etme lütfen
kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
hayır ya ...ben 2 aydır aynı kilodayım yok öyle ben küstüm oynamıyorum :umursamaz:.burada bizimle kalıp devam ediyosun kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun Allahtan evdesin çalışsan o hade işeasıl giderdin?
tebrik derim harikasın özledim vallah 1 kilo civrı verdğim zamanları

nazenin
inşallah iyi gelir

akşam amcamlara gidicez arkadaşlar sanırım geç geliriz
menümü yazayım...
limonlu ılık su
2kuru kayısı 1 ceviz
lorlu omlet 1haşlanmış yumurta domates ve salatalık

ara 1 büyük elma ve 1 avuç beyaz leblebi

akşam 1 kase yoğurt çorbası

3km bebek arabası ile yürüyüş 2lt su

bugün diyetisyenime gittim.6 aydır uyguladığım listeyi verdim çok beğendi ,hayret etti.DÜzenlemeler yaptı arttırma ve eksiltme yaptı.
Örneğin ben günde 1 dilim ekmek yiyordum onu 7 dilime çıkardı.makarna pilav kesinlikle yemiyordum onları ekmeklerle değiştirdi.yoğurt ve süt azmış onları arttırdı..sabah tek peyni yada tek yumurta yiyordum yetmezmiş ikisini birleştirdi
yeni listemle başladım hayırlısı inşallah 8 martta kontrolüm var

menüm
sabah 1 ekmek
1peynir

ara
yapamadım diyetisyendeydim

öğle
4 kaşık pilav
azıcık tavuk
salata

ara
ayran
elma

ara
3 diyet bisküvi
ayran

akşam
3 ekmek
8 kaşık pırasa

ara
1 bardak süt
1 portakal

ıyı akşamlar arkadaşlar hepınıze teşekkür edıyorum ayrı ayrı ılgınıze ama ben bu aralar bıraz galıba bunalımdayım o yüzden cıkıyorum ama yıne burdayım sadece kg bıldırımı yapmıyacagım degılse burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…