adacım bend eölçecek malzmeyi bulamıyorum hafta sonu alıp ölçücem
izlem cnm ya sen 200 mekik nasıl çekiyon 10 tane bile yapamıyorum
wallahii 200gr vermiş olmanın üzüntüsü ve gazıyla gittim spor salonunun aurobik programına yazıldım paartesi başlıyorum şekerler biraz hızlandırım sıkılaşmam lazım bana çok kilolu değilim gibi geliyor ama ölçüler öyle demiyor malesef :umursamaz:
Günaydın!!!
............................
Geçen Hafta: 77,9
Bu Hafta: 80,2
Alınan : 2300 gram.................
COLOR]
canını sıkma canım arada olur böyle şeyler..çabuk alınan kilo çabuk verilir mantığıyla bakarsak haftaya şampiyon sen olursun diyorum ne dersin??zemuszemus
evrelcim ne yapmışsın sen yaa..lmaz: lmaz:seni hep takip ediyordum çok güzel gidiyordun tatlım yamafoldumben
neyse eskiden bende senin gibiydim hep diyete başlardım ve 1 hafta dolunca hep bozardım.inanki bu site beni çok etkiledi 1 aydır diyetteyim herhalde bu yaşıma kadar geldim bu kadar uzun süre diyet yapmamıştım yaşasın kadınlar kulübü...:enbuyukkk:
sende hiç dert etme bugünden itibaren hep buraya gir bak hiç bozmuyacaksın..
Evrelcim takmaaaa..bugünden itibaren daha bi azimle başla hemen ve hiç birşeye saldırma ,şişkinlik falan da vardır
2 kere yedim sabah aç karna.yutması zor oluyor.ama devam etmk istiyorum...dün akşam bi arkadaşla tanıştık.yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı çörekotu ögütüp yemiş yarım saat sonrada yemegini yiyormuş.çok faydasını görmüş kilo vermiş tafsiye etti detaylı konuşamadıkta acaba yapsam mı bende .yaa okadar çok yöntem varki denemeye korkuyorum çünkü bende tansiyon ve şeker düşüklüğü var sizin aranızda deneyen varmı bu yöntemi :uhm:
hadi bakalım kim 76 olacak:dilcikar:rakibem beni geçti yaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
alperenim sen haftaya görürsün kız :jeyyar:
tebrkler cnm çok güzellll:hooray:Merhaba arkadaşlarr
Hepinize çok teşekkür ederimayrı ayrı pc kafayı yedi alıntı yapmıyor :)
hemn bildirimimi yapıyım.. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Geçen hafta 81,3
Bu hafta 79,5
giden 1,800 grm
şubat sonu hedefimee ulaştııımm :lepi: harika hissediyorum valla sositososito
ölçülerim göğüs 91
bel 78
basen 108 akannehir
wallahii 200gr vermiş olmanın üzüntüsü ve gazıyla gittim spor salonunun aurobik programına yazıldım paartesi başlıyorum şekerler biraz hızlandırım sıkılaşmam lazım bana çok kilolu değilim gibi geliyor ama ölçüler öyle demiyor malesef :umursamaz
bnde gitmeliyim bendeeeeee.yoksa geçer bu kız benilmaz:
nazenin
cnm bu çörek otu ile ilgili yazılar sitedede var bend ebaşlıycam sabahtan itibaren 1 çay kaşıgı sabah ve akşma benim k.v ögüttü bana geitrdi yutarım su ile kabızlık içinde iimiiş
evde benimde var öğütülmemiş olanından acaba bendemi içsem kızlar ne dersiniz yan etkisi varmı acaba?
Canım geçmiş olsun bi tahlil falan yaptırsaydın keşke..ihmal etme lütfenvalla Banucum haklısın ben de sabahın köründe kalkıp veriyorum amam enteresan olan ben kg verdiğimi hissediyorum..bayağı hafifledim..yandaki yastıklarım az
or...bağırsaklarım da sabahtan beri durmadı analmadım gitti..bir vürüs var diyolardı işallah onu kapmamışımdır..
hayır ya ...ben 2 aydır aynı kilodayım yok öyle ben küstüm oynamıyorum :umursamaz:.burada bizimle kalıp devam ediyosun kaydirigubbakcemile5kızlar artık aldıgım karar geregı yarışmadan cakılıyorum malesef olmuyor olmuyor olmuyor ben bu işi beceremıyecegım
kızlar bugün geç kaldım biliyorum gece bebeğim ateşlendi uyku tulumu vardı üzerinde 1 tanede battaniye ile yatıyor gece ağladı kalktım emziğini vermek içinartık kalkamadım sabah daha yeni kahvaltımı ettim
k/COLOR]
tebrik derim harikasın özledim vallah 1 kilo civrı verdğim zamanlarıMerhaba arkadaşlarr
Hepinize çok teşekkür ederimayrı ayrı pc kafayı yedi alıntı yapmıyor :)
hemn bildirimimi yapıyım.. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Geçen hafta 81,3
Bu hafta 79,5
giden 1,800 grm
inşallah iyi gelirnazenin
cnm bu çörek otu ile ilgili yazılar sitedede var bend ebaşlıycam sabahtan itibaren 1 çay kaşıgı sabah ve akşma benim k.v ögüttü bana geitrdi yutarım su ile kabızlık içinde iimiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?