80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm umarım senin için çok çok ii olur ve kalanlarıd atarsın
melocum bişiy sormka isityorum listnede günlük olarak
kaç meyve
süt ürünü ve sebze var

birde akşamdan sonra ki ara yı ne zman yiyorsun sen bend esütü çok seviyorum ama kestim bu ara a aslında snein gibi akşam 2 çeşit meyve yerine bir meyve 1 süt içebilirimmboshayallersmile

canakşam yemeğini 6 da ara ise 8 de
ben de 2 bardak yoğurt ya da 2 bardak süt var canım kesmemek gerekiyormuş

sebze ise 8 yemek kaşığı bunun yanında tüm çiğ sebzeler serbest yağsız

bugün ki menümüyazayım bende
sabah ballı tarçınlı limonlu ılık su

kahvaltı
1 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
bol yeşillik

ara elma

öglen
tavuk salatası
yogurtlu çorba

ara 1 kivi
1 beti bör büs.

akşam
3yk makarna yagsız sade
2 yk patates
1 kase yogurt
(biraz karbonhidrat agırlıklı oldu)

3 fincan yeşil çay
5 bardak ılık su

ben toplam 3lt tamamlıyorum suyu akşamda içip
1saat spor

canakşam yemeğini 6 da ara ise 8 de
ben de 2 bardak yoğurt ya da 2 bardak süt var canım kesmemek gerekiyormuş

sebze ise 8 yemek kaşığı bunun yanında tüm çiğ sebzeler serbest yağsız

bilmiyorumkismileaaa 8 demi bak ben akşam 7. 7.30 d ayiyorum ara ise 10 yada 11 de
yanlış dimi aslında
eşimi beklemesemmi acaba boshayallersmile

hayırlı olsun canım püf noktaları bizimle paylaşırsan seviniriz opuyorumnanaktan

ddark gecmış olsun canım bebışıne

teşekkür ederim selmacım çok saol şu anda iyi turp gibi maşallah aklinialirimsmile

bilmiyorumkismileaaa 8 demi bak ben akşam 7. 7.30 d ayiyorum ara ise 10 yada 11 de
yanlış dimi aslında
eşimi beklemesemmi acaba boshayallersmile

ben 2 aydır beklemiyorum tatlım sadece pazar günleri birlikte yiyoruz napalım bu çok önemli ben 6da en geç 7de yiyiyorum çok nadir 9gibide bitki çayı filan içiyorum acaba onun yerine yoğurt filan mı yesem bilmiyorumkismile

hadi iyi akşamlar kızlar benn misafirliğe gidiyorum gece girerim

hediye çekilişine girmek isteyenler isimlerini yazsınnn opuyorumnanaktan

canım benim anladığım az yiyince bünye frene basıyor çok fazla kesmemek lazım.ben ekmeği 1 dilim yiyordum ama metabozlizmayı hızlandıran bazı şeyler ekmek de varmış.
yoğurdu az yiyormuşum
bana akşam yemeğinden sonra da bir ara koydu,istersen sen de öyle yap

selam kıslar çocukları ancak uyuttum şimdi meyve yiycemmelocum sıkılma şeker girebildiigm kadar buradayım bende 8 dilim ekmek mi verid dr sana

birde sne makarana pilav yemiyomusun hiç ben yiyorumm 3 yk sadece 1 dilim ekmek eirne geçiyor

acaba ekmegi çogaltmakmı lazım ya bende 1 dilim yiyorum

selamlar kızlarr

sağlık diliyen ve kilo için tebrik eden herkese çok teşekkürler.benim pc kafayı yedi takılıp kalıyor alıntı yapınca .okumadım sanmayın tüm sayfaları tek tek okudum zemuszemus

melocum diyetisyenin hayırlı olsun canım .moralinde yerine gelmiş biraz inş 8 martta istediğine ulaşırsın canım .Ayrıcca evlilik yıl dönümünmüş.Allah mutluluğunuza mutluluk katsın hiç ayırmasın inş..

izlem sende süper yapmışsın su aerobik işini canım çok iyi gelicek görüceksin .

evrel üzülme canım sen doğru yoldasın ve kiloların elbet gidicek ha 1 erken hageç farketmez.yeterki kendini üzüp salma .Geçen hafta sen bana çok güzel teselli cümleleri kurmuştun ama ben senin gibi becerikli değilim okonuda malesef .Sana güveniyoruz yapabilirsin .haftaya birinci olursanda hiç şaşırmam opuyorumnanaktan

nihal sende rahatsızlanmışsın sanırım yanlış hatırlamadımsa bilmiyorumkismile çok geçmiş olsun canım a.s.

selmaa vazgeçmek yok yola devamm :)) kaydirigubbakcemile

bukadarı kalmış aklımda kaçırdıklarım kusurabakmasın opuyorumnanaktan

Bugün Yediklerim..

kalkınca ılık sirkeli su

Sabah ..
1 tatlı kaşığı kadar acılı ezme
2 dilim k ekmek
4 zeytin
birazda peynir

öğlen
4 kaşık yoğurtlu makarna

ara 1 armut
1 grisini

akşam
8 kaşık kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek

ara
1 portakal
1 kivi

1 buçuk saat fetnees
2,5 lt su

a.s.slm kızlar kilo bildirimini yapıyım pek bi değişiklik olmadı ya 84.2 geldim geçen hafta 84.4 tüm öptüm hepinizia.s.

iyi geceler kızlar resmen midem kazınıyor açlıktan yaa

melocum aklıma söyleidkleirn takıldıda şimdi bend eçok kestim ekmegi ve bir çok şeyi acaba okadar kesmemekmi lazım kilo vermemiz durunca azaltmak gerekiyor sanırım ama şimdidien herşeyi az yyorum zaten neyi kısarım acaba diye düşübnüyorum
sadece 1 dilim ekmek yiyorum öglende bir dilim yesemmi acabaaaa

bitanem16, cokbilmis, kumru7763, NALCY, niloşş, oryeku sobee kızlar

SOBEE TATLIM..
CANIM BENİM SABAH EKMEĞİ YE ÖĞLE DE YA AKŞAM YEME.
ÇOK TA AÇ KALIRSAN BAĞIRSAKLARIN ÇALIŞMAZ.BU SEFER ZAYIFLAYAMAZSIN.ACIKTIĞINI ÇOK HİSSEDİYORSAN BİR MEYVE YE AÇ ACINA YATMA..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…