bugün diyetisyenime gittim.6 aydır uyguladığım listeyi verdim çok beğendi ,hayret etti.DÜzenlemeler yaptı arttırma ve eksiltme yaptı.
Örneğin ben günde 1 dilim ekmek yiyordum onu 7 dilime çıkardı.makarna pilav kesinlikle yemiyordum onları ekmeklerle değiştirdi.yoğurt ve süt azmış onları arttırdı..sabah tek peyni yada tek yumurta yiyordum yetmezmiş ikisini birleştirdi
yeni listemle başladım hayırlısı inşallah 8 martta kontrolüm var
canakşam yemeğini 6 da ara ise 8 de
ben de 2 bardak yoğurt ya da 2 bardak süt var canım kesmemek gerekiyormuş
sebze ise 8 yemek kaşığı bunun yanında tüm çiğ sebzeler serbest yağsız
bugün diyetisyenime gittim.6 aydır uyguladığım listeyi verdim çok beğendi ,hayret etti.DÜzenlemeler yaptı arttırma ve eksiltme yaptı.
Örneğin ben günde 1 dilim ekmek yiyordum onu 7 dilime çıkardı.makarna pilav kesinlikle yemiyordum onları ekmeklerle değiştirdi.yoğurt ve süt azmış onları arttırdı..sabah tek peyni yada tek yumurta yiyordum yetmezmiş ikisini birleştirdi
yeni listemle başladım hayırlısı inşallah 8 martta kontrolüm var
ddark gecmış olsun canım bebışıne
bilmiyorumkismileaaa 8 demi bak ben akşam 7. 7.30 d ayiyorum ara ise 10 yada 11 de
yanlış dimi aslında
eşimi beklemesemmi acaba boshayallersmile
hayırlı olsun canım püf noktaları bizimle paylaşırsan seviniriz opuyorumnanaktan
ben 2 aydır beklemiyorum tatlım sadece pazar günleri birlikte yiyoruz napalım bu çok önemli ben 6da en geç 7de yiyiyorum çok nadir 9gibide bitki çayı filan içiyorum acaba onun yerine yoğurt filan mı yesem bilmiyorumkismile
arkadaşlar ölçüleriniz nerdeeeeeeeeeeeeeee?
BuTTeRfLy86, darkolive+, guldal, selma12.+, yagmur_yureklim
merhaba
çok bilmiş sen neredeyse 90-60-90 sın bacummm kilon demmekki kötü durmuyor bi resim eklesen çok merak ettim seni
COLOR]
iyi geceler kızlar resmen midem kazınıyor açlıktan yaa
melocum aklıma söyleidkleirn takıldıda şimdi bend eçok kestim ekmegi ve bir çok şeyi acaba okadar kesmemekmi lazım kilo vermemiz durunca azaltmak gerekiyor sanırım ama şimdidien herşeyi az yyorum zaten neyi kısarım acaba diye düşübnüyorum
sadece 1 dilim ekmek yiyorum öglende bir dilim yesemmi acabaaaa
bitanem16, cokbilmis, kumru7763, NALCY, niloşş, oryeku sobee kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?