80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bu hafta kendi takımımda yani 3cü takımda birinci oldum:jeyyar: çok mutluyum:lepi: inş hep böyle devam ederalkisalkisalkis şampiyon benim oleyyyyyyyyyyy:hooray::teytey::dance:hihoyyytlaelaelaelaelae:sm_cool:delikafaduldennaniknanik çokmu şımardım aman şımarmakda benim hakkım hep çocuklarmı şımaracak ohhhhh sefam olsun zemuszemus

şımaer canım şımar ben olsam bende şımarırdım haketmişsın tebrıkler a.s.

ben kalkıyorum müsadenizle yarın erken kalkmam gerkiyor hoşcakalın ayrıca güzel sözlerin için selmacım teşekkür ederim canım darısı seninde başına tatlım

tebrikler canıma.s. :hooray:azmin devam eder yaza kadar istedigin tüm kiloları verirsin inşallah canımkaydirigubbakcemile3

olsunolsun simar bari sen simar. bakarsin haftaya biz basariz havamizi(saka hazemuszemus)

ya iki gündür ekmek almadık, inat ettim kapıcıya siperiş de vermedim kaydirigubbakcemile3 bugün geldi ekmeğim günde 3 dilim yerim artık aklinialirimsmile

offf yarın şubatın sonu tutturamıycam 75i yaa :umursamaz:

tühhh :mymeka:
sanırım bir mucize olur :sm_confused:

saol izlemcim geçmişi okuyordum,listeyi yapcam birazdan ama sanırım sürpriz var bu hafta:))

Bu gün şımardım akşam hamburger yedim,birazda patates kız. aferin dimi banaaa (asrına almıştım yemedi ve sonuçççç!)

Bugün ne yaptımmm??

sabah beşi bir yerde ve 2 ceviz

1 kase corn flakes+müsli karışımı

Öğlen 1 tabak kepekli makarna,yoğurt

akşam: 1 hamburger,azıcık patates kızartması

meyveli yoğurt

2lt su,50 dakika yürüyüş,200 mekik

Son düzenleme:

Buyrun hanımlarrrr listemizzzzz ve 2 şampiyonumuz varrrrkaydirigubbakcemile5
:lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

:hooray::hooray:

tebrik ediyorum nalcy ve butterflyyy haftaya da isteriz amaaaa..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler de kendilerine çeki düzen versin bu hafta..zaten uyarı alacaklar var 2 haftadır tıkolmayan onlar kendilerini bilir yazıp deşifre etmiyorum :)) haftayada verilmezse kurallar geçerli olur benden hatırlatmasııı!

eline sağlık kaptanım,bir de şu ölçüler için bir çağrıda bulunsan artık gücenmeye başlıyorum arkadaşlar kaale almıyorsanız söyleyin bari,diğer ölçülerini veren arkadaşlar ve ben boşuna uğraşmayalım.Bu kaçıncı liste oldu artık her defasında yarım kaldı.Ondan sonra liste nerede diye sorulduğun da aldığı sorumluluğu tam olarak yereine getiremeyen biri olarak hissediyorum kendimi.Ama lütfen aynı kilo bildirimin de olduğu gibi sizler söyleyeceksiniz ki ben de listemi oluşturayım.

gunaydın kızlar gununuz guzel mutlu neselı olsun adacım alperenım sızede gunaydın
nasılsınız ben bıraz gergın vede agrılıyım ama gececek ınsaallah adacım olculerımı
adetım bıtsın yazacagım sımdı sısım o yuzden veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…