selam kızlar bu hafta kendi takımımda yani 3cü takımda birinci oldum:jeyyar: çok mutluyum:lepi: inş hep böyle devam ederalkisalkisalkis şampiyon benim oleyyyyyyyyyyy:hooray::teytey::dance:hihoyyytlaelaelaelaelae:sm_cool:delikafaduldennaniknanik çokmu şımardım aman şımarmakda benim hakkım hep çocuklarmı şımaracak ohhhhh sefam olsun zemuszemus
selam kızlar bu hafta kendi takımımda yani 3cü takımda birinci oldum:jeyyar: çok mutluyum:lepi: inş hep böyle devam ederalkisalkisalkis şampiyon benim oleyyyyyyyyyyy:hooray::teytey::dance:hihoyyytlaelaelaelaelae:sm_cool:delikafaduldennaniknanik çokmu şımardım aman şımarmakda benim hakkım hep çocuklarmı şımaracak ohhhhh sefam olsun zemuszemus
canım benim anladığım az yiyince bünye frene basıyor çok fazla kesmemek lazım.ben ekmeği 1 dilim yiyordum ama metabozlizmayı hızlandıran bazı şeyler ekmek de varmış.
yoğurdu az yiyormuşum
bana akşam yemeğinden sonra da bir ara koydu,istersen sen de öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?