günaydın kızlar
listemiz çıkmış ve yüzkarasının karası gibi oldum 2 haftadır. Bu hafta bir mucize gerçekleşmeli şu 79 u görmeliyim tekrar diye düşünüyorum
kilo verenleri tebrik ederim
selma canım profesyonel destek iyi sonuçlar verebilir opuyorumnanaktan
23- ağustos -18 ocak arası ondan sonra da veremiyorum duraklamaya geçtim.inşallah vericem canım.selam melocum simdi dikkatimi cekti sen bu 20 kiloyu nekadar zamanda verdin sormasi ayip masallah
canım öğle akşam sabah 3 öğünde de 1 dilim ye bana sabah ve öğle 2 dilim akşam 3 dilim verdi.ekmekteki bazı lif ve vitaminler metabolizmayı hızlandırıyormuş.ayrıca 1 dilim ekmek 25 grammış. yani benim 1 dilim diye yediğim ekmek tarttığımda 2 dilime eşit çıktı haberiniz olsun.sanırım unolar o şekilde ama ben tartarak yiyorum uno çok pahalıiyi geceler kızlar resmen midem kazınıyor açlıktan yaa
melocum aklıma söyleidkleirn takıldıda şimdi bend eçok kestim ekmegi ve bir çok şeyi acaba okadar kesmemekmi lazım kilo vermemiz durunca azaltmak gerekiyor sanırım ama şimdidien herşeyi az yyorum zaten neyi kısarım acaba diye düşübnüyorum
sadece 1 dilim ekmek yiyorum öglende bir dilim yesemmi acabaaaa
bitanem16, cokbilmis, kumru7763, NALCY, niloşş, oryeku sobee kızlar
adacım hep görüyorum da adet dönemndeyim ve şişim geçince hemen yazıcam söz tatlım.dün diyetisyen bile o yüzden ölçümleri yapmadı.yağ vs.ölçümü doğru sonuç vermiyormuşeline sağlık kaptanım,bir de şu ölçüler için bir çağrıda bulunsan artık gücenmeye başlıyorum arkadaşlar kaale almıyorsanız söyleyin bari,diğer ölçülerini veren arkadaşlar ve ben boşuna uğraşmayalım.Bu kaçıncı liste oldu artık her defasında yarım kaldı.Ondan sonra liste nerede diye sorulduğun da aldığı sorumluluğu tam olarak yereine getiremeyen biri olarak hissediyorum kendimi.Ama lütfen aynı kilo bildirimin de olduğu gibi sizler söyleyeceksiniz ki ben de listemi oluşturayım.
ama saçları farklı :jeyyar:hadi gülümseyinnnnnnn :)
Tünaydın herkese..
nalcy aynı sevinci aynı miktarda paylaşmışız ne kadar güzel :) umarım haftayada böyle mutlu oluruz.
handerya naptın gülümsen yaaa hamburger ve patates kızartmasımı akannehir
Evet kızlar ada haklı valla verin ölçüleri kurtulun yaw bu kadar zormu .hepimiz aynıyız merak etmeyin cm farklar var sadece
masum benim pc de aynı seniki gibi kafayı yediriyor bana ohaoldumsmile
bugünkü menümü yazayım-diyetisyen sonrası menülerim pek güzel..:icecream:
sabah
4 kaşık lorlu 1 yumurtalı omlet
2 zeytin
2dilim ölçüsü ama 1ekmek
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğle
4 silme kaşık pilav
2baget 2kaşık nohutlu biberli salata(tarifini yazmıştım)
bol yeşil salata
ara
1portakal
1bardak yoğurt
ara
1çay bardağı leblebi
akşam
1kase çorba
1 ekmek
8 kaşık pırasa
bol yeşil salata
ara elma ve süt
butter tebrik ederim canım
nalcy seni de
harikasınız
ya benim rakibe nerelerde bunun kocası geldi bizi unuttu
hersey hos güzelde ben yokum listese bugüne bugün 300g vermis kadinim ama?guclubacismile
burada butterfly86 ve nalcy sizleri tebrik ediyorum darisi basimiza
ada koptumgülmekten yaa .Hayır oğlum uyanıcak diye sessiz güliyim diyorum olmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/254457-evlendiginizde-ilk-vukuatiniz-4.html kızlar bir okuyun ay koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?