80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ada koptumgülmekten yaa .Hayır oğlum uyanıcak diye sessiz güliyim diyorum olmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sorma canım ben de işyerindeyim aynen senin gibi sessiz güleyim diyorum,kendimi sıkmaktan çenem ağrıdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende bu gruba katılcem ama nasıl bılmıorum yardımcı olurmusun kılo cetvelıde hazırlamak ıstıyorum

eee o zaman katıldın bile :) hoşgeldin canım öncelikle yapman gereken şimdiki kilonu ve hedeflediğin kiloyu yazmak işte hepsi bu.Daha sonra her cuma günü haftalık giden kg.larımızı bildiriyoruz buradan kaptanımız handerya da listeyi hazırlıyor o seni de listeye ekler zaten.Ayrıca günlük neler yedin spor yaptın mı vs.bunları da yazarsın,alışırsın sen de grupta ki arkadaşlarımızın hepsi birbirinden sevecen paylaşım da bulundukça anlarsın zaten canım.

aynaya bakmayı unutmamak gerekli değil mi kızlar....

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

delikafadulden delikafadulden hayıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemennn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

tatlişkommmm tebrik ederim kendim vermiş gibi sevindim vallahii
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm BUTTERFLY86 senide tebrik ederim inşallah hep böyle devam edersin...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım seninde tebrik ederimm devamını bekliyoruz opuyorumnanaktan

izlemmmmmmmmmm sobe :)

sobelendim gene tatlı cadım benimm :içelim:

eee ben geldim herkes kaybolmuşş :dilcikar:

kaptanım ellerine sağlık liste çok güzel olmuşş :teytey:

ama haftaya bekleyin beni anacımm :icecream:

16:00 olsun çıkacağım işten sonra sevgilimin işyerine yürüyerek gideceğim aramız da 1 durak var ama metrobüse binmeyeceğim zaten o 17:00 de çıkacak işten zamanım var yani yürüyüş yapmış olayım hem,30 dk. falan sürer sanırım son yarım saatte de armoni alışveriş merkezi ne girerim bakınırım bir şeylere,hadi şekerler hepinizi öperim,ben kaçar,gelininiz gelinliğinin provasına gidiyor.Gelişmeleri yazarımmmmm opuyorumnanaktan

pek sakin gördüm burayııı
hafat sonu herkeisn işi var snaırısam

ada bende merak ettim bacım güzel gelin seni

izlemcim slm naber cnmm

ben bugünü menümü yazayım

sabah ılık ballı,tarçınlı su

kah.
kaşarlı tost ve çay

ara elma

öglen
mercimek çorbası
yogurtlu brokoli ve 1 dilim ekmek

ara irmik tatlısı mafoldumben

akşam
melocumdna öznip nohut salatası yaptım çok güsel oldu ama ben koca bir kase yeidm melo snein
gibi 2 kaşık degil
yanınd ayogurt

ara portakal

20 dk bisiklet 20 ts
100 ip atlama
okadar su 2.5 lt

Merhabalar,

Bugün amacıma tam anlamıyla hizmet ettim. Sporumu da yaptım, yediklerime de dikkat ettim. Geçtiğimiz haftayı telafi etmek için birazcık az yedim ama, aman aman bir rahatsızlık hissettiğimi söyleyemeyeceğim.

Butterfly, yazdıklarını okudum öğlen geldiğimde. Teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur :)

Adaer, bu Cuma günü kilo bildirimiyle beraber ölçülerimi de belirteceğim canım, gecikme için kusura bakma...

Yenilenler;
Sabah: 1 Yumurta
Ara: 20 Badem
Öğle: 2 Par. Tavuk
Havuç
Akşam: 1 Kivi
1 Armut

Spor: 1.5 sa yürüyüş
Su: Yeterli

İyi geceler, yarın görüşmek dileğiyle.

selamlarr saygılar hanımlarr

bi taraftan yazın bi taraftan eşinize bişiyler yedirin yahuu aklinialirimsmile

haftasonu diye toptan herkes geyşalığa soyundu herhall kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlı dillim bu seferde pekbi az olmuş yahuu aman canım dikkat et :gitme:

iyi geceler arkadaslar son yazdigim mesajdan sonra ne kadar az yazilmis hafta sonu diye boyle sanirim

eeee hani resim nasıl geçti anlat hadii olumunekankayizsmile

BuTTeRfLy86 naber tatlım?

İyilik canımneolsun.Bugün sayende çok güldüm valla .Hatta öğleden sonra anneme gittim ablama ve annemede okuttum çatladık gülmekten karnımıza ağrılar girdi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende bu gruba katılcem ama nasıl bılmıorum yardımcı olurmusun kılo cetvelıde hazırlamak ıstıyorum

hoşgeldin ccanım düzenli paylaşımda bulunup her cuma kilo ve beden ölçülerini bildirirsen bize katılmış olursun :lepi:

tatlişkommmm tebrik ederim kendim vermiş gibi sevindim vallahii [/B]alkisalkisalkis alkisalkisalkis
[/B]
Çok sağol canım yaa bak kendimden utandım şimdi ben seni çok kıskanmıştım :kedi:

bugün 17:30 da ilk gelinlik provam var ve ben çok heyecanlandımmmmmm

ahh o heyecanlar ahhh... boshayallersmile keyfini çıkar tatlım .Eminim çok güzel bir gelin olucaksınopuyorumnanaktan

iyi geceler arkadaslar son yazdigim mesajdan sonra ne kadar az yazilmis hafta sonu diye boyle sanirim

evet yaa herkes geziyor demekki sempatiksalakcinni

selamlarr saygılar hanımlarr

bi taraftan yazın bi taraftan eşinize bişiyler yedirin yahuu aklinialirimsmile

haftasonu diye toptan herkes geyşalığa soyundu herhall kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

erkeğin geyşasına nedenir acep bilmiyorumkismile ben pc başındayım eşimde benm başımda kendi tıkınıyor benide gaza getirmek için uğraşıo alsanaalsanasmile amaa yemezlerrr kaydirigubbakcemile3

tatlı dillim bu seferde pekbi az olmuş yahuu aman canım dikkat et :gitme:

eeee hani resim nasıl geçti anlat hadii olumunekankayizsmile

evet yaa haniresim bekliyoruz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…