ada koptumgülmekten yaa .Hayır oğlum uyanıcak diye sessiz güliyim diyorum olmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende bu gruba katılcem ama nasıl bılmıorum yardımcı olurmusun kılo cetvelıde hazırlamak ıstıyorum
Tünaydın herkese..
nalcy aynı sevinci aynı miktarda paylaşmışız ne kadar güzel :) umarım haftayada böyle mutlu oluruz.
handerya naptın gülümsen yaaa hamburger ve patates kızartmasımı akannehir
Evet kızlar ada haklı valla verin ölçüleri kurtulun yaw bu kadar zormu .hepimiz aynıyız merak etmeyin cm farklar var sadece
masum benim pc de aynı seniki gibi kafayı yediriyor bana ohaoldumsmile
slm BUTTERFLY86 senide tebrik ederim inşallah hep böyle devam edersin...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
izlemmmmmmmmmm sobe :)
bugün 17:30 da ilk gelinlik provam var ve ben çok heyecanlandımmmmmm
Merhabalar,
Bugün amacıma tam anlamıyla hizmet ettim. Sporumu da yaptım, yediklerime de dikkat ettim. Geçtiğimiz haftayı telafi etmek için birazcık az yedim ama, aman aman bir rahatsızlık hissettiğimi söyleyemeyeceğim.
Butterfly, yazdıklarını okudum öğlen geldiğimde. Teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur :)
Adaer, bu Cuma günü kilo bildirimiyle beraber ölçülerimi de belirteceğim canım, gecikme için kusura bakma...
Yenilenler;
Sabah: 1 Yumurta
Ara: 20 Badem
Öğle: 2 Par. Tavuk
Havuç
Akşam: 1 Kivi
1 Armut
Spor: 1.5 sa yürüyüş
Su: Yeterli
İyi geceler, yarın görüşmek dileğiyle.
iyi geceler arkadaslar son yazdigim mesajdan sonra ne kadar az yazilmis hafta sonu diye boyle sanirim
BuTTeRfLy86 naber tatlım?
arkadaşlar bende bu gruba katılcem ama nasıl bılmıorum yardımcı olurmusun kılo cetvelıde hazırlamak ıstıyorum
Çok sağol canım yaa bak kendimden utandım şimdi ben seni çok kıskanmıştım :kedi:tatlişkommmm tebrik ederim kendim vermiş gibi sevindim vallahii [/B]alkisalkisalkis alkisalkisalkis
[/B]
iyi geceler arkadaslar son yazdigim mesajdan sonra ne kadar az yazilmis hafta sonu diye boyle sanirim
selamlarr saygılar hanımlarr
bi taraftan yazın bi taraftan eşinize bişiyler yedirin yahuu aklinialirimsmile
haftasonu diye toptan herkes geyşalığa soyundu herhall kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tatlı dillim bu seferde pekbi az olmuş yahuu aman canım dikkat et :gitme:
eeee hani resim nasıl geçti anlat hadii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?