selam kızlar bende +500gr var moralim bozuk regl olcam heryerim şiş inşallah ondan dolayıdır gerçi kaçamaklarım çok oldu bu hafta ama haftaya spor salonuna başlıyorum inş. kilo vermeye devam edeceğim bundan sonra kilo veren herkezi kutluyoruma.s.
QUOTE]
Tünaydınnn kızlarrrr,ben ancak fırsat bulabildim herkesi tebrik ederim bu hafta süpersiniz valla.. Eski tablomuzu sergiliyorum yenisini akşam yapıcam herkes gece yarısına kadar yazsın kiloları ,şu tablomuzu arada bi son sayfaya taşısanız ya kızlar bakıp bakıp gaza gelsek hep arkalarda kalıyor, bu tabloyu yapmamızdaki amaç bakıp hırslanmak değilmi,birinciyi belirlemekse ben bakıp yazarım size,unutmayın arada bi son sayfaya çıkarın emi canlarım...
ben geçen hafta aldığım +500 vermişim bu hafta haftaya geri sayım inşallah şimdi oğlumu da alıp yürüyüşe çıkcam öptüm hepinizi...
selam kızlarrrr bennnn kaçamak yapan kişi olarak (amaçok değil)1,5 kg gitmiş çok mutluyum yaaaaaspor yapamadım ama yine arada yürüyüşe çıktım aferin banaa kilo veren herkesi çok kutluyorum nidam canım hiç üzülme canımbende iki hafta takıldım veremedim sonra veriliyo merak etme ümidini yitirme bitanem bide alnağmecim bence yorumların hiçde çok olmamış bence birbirimize kızarakda yorum yapalımki aklımız başımıza gelsinn kilo vermeyen arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin canlarım selma canım üzme kendini
canlarım merhaba 2 gündür giremiyorum.hepiniz iyisinizdir umarım.işlerim çok yoğun hiç okuyamadımda neler yaptınızhemen kilomu yazıp kaçıyorum kendinize iyi bakın.86.3 umduğum gibi değil farklı bişeyler lazım bana..iyi akşamlar hepinize
kizlar eve geldim. Oldum yorgunluktan ama olsun giden kilolar sagolsun. Iste yediklerim
sabah:sandoloz,sirkeli su,corn flakes
ara: kasarli pogaca
oglen: 2 tabak tarhana corbasi, 2 kasik mercimek yemegi, 1 kasik makarna, az salata
ara: 2-3 ad.badem
aksam : semiz oto yemegi (yogurtlu), belki 1 dilim ekmek
ara: mutlaka meyve yiyorum.
Ben hergun 2.25 lt su ve 4-5 bardak yesil cayimi iciyorum kizlar
bu aksam yediklerim:
sabah: 2 dilim siyah ekmek, 2 salamli
1 yarim salatalik
175gr. vanilyali yogurt
öglen: 1 kagse sütlü cornflakes
3 saat yürüyüs(carsida)
aksam: 1 tas salata
broccolli
1 saat yürüyüs
1 kücük kagse ispanak yemegi
gün icinde 2 litre su, geceye kadar yarim litre daha icerim.
busefer tutturmusmuyum ablalarim?
canım regli iken 2 kilo fazla bile çıkabilyo reglin bittiğinde tartıl daha kesin sonuca ulaşırsın...
fena olmamış canım iyi yani sen bir diyetisyene gitsene sana menü versin daha iyi oluyo daha sağlıklı bir şekilde verirsincanımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?