- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
bu kg verimin durduğu zaman gitmeye karar vermiştin di mi canım diyetisyene neler söyledi kg durmasuyla ilgili..merak etme seni çok büyük keyifle denetlerim canım sen de beni denetle lütfen..malum geçen hafta 200 gr verdim sporumu yapmama ve diyete çok dikkat ettiğim halde..nihalcim ne kadar faydalı ve güzel yazmışsın ben de aynı eyleri konuşmama rağmen senin kadar güzel ve detaylı yazamadım
benim diyetim de 1600 kalorilik hemen hemen seninkiyle aynı bundan sonra senin menülerinden faydalanacağım bu sana da bana da sorumluluk yüklesin dikkat edelim birbirimize
ayrıca diyetsyen doğru demi benim gibi 2 ay çakılı kalmak çokkötü
menün biraz az olmuş canım..ama haftasonları öğünler kayıyor haliyle..menümü yazayım
2dilim kepek ekmek üstü labne
1kaşarlı yumurta
1tane parmak kadar patates
ara
4hurma
ara
elma
öğle-akşam (saat 4.30)
10 küçücük hamsi
bol salata
1 dilim ekmek
ara
2 bardak süt
1portakal
Nihal adına sevindim canım hafta sonları kaçaklar kabus oluyor valla :))
hamileliğimin başında çok kilo almıyım die bende gitmiştim diyetisyene .aynı sennki gibi listeler vermişti .tabi ben kendimi hamileliğe öyle bi kaptırmışımki diyet sağlıklı beslenme falan hak getire 68 70 arası hamile kalmıştım 97 kiloyla doğuma girdim ohaoldumsmile
masum ben çikolata hastasıyım ondan haftada 2 3 kere piko yiyorum ara öğün yerine .iyi geliyor nefsimi körlüyor :kedi:
tatlı dillim bu seferde pekbi az olmuş yahuu aman canım dikkat et :gitme:
haa bu arada çok aç kalkmak ve çok spor yapmak kas kaybına neden olurmuş..bana haftada 4-5 gün yarım saatten fazla spor yapma dedi haberiniz ola..şimdi kendinize çok yüklenince örneğin 70 kiloya düştüğünüzde ve kilo verimi durunca napacaksınız..bütün mermileri birden harcamamalısınız dedi..Mantıklı aslında..O nedenle kaloriyi yavaş yavaş düşürüp sporu yavaş yavaş arttırcaz dedi..
Tülaycım menün gayet güzel canım kahvaltıda biraz kaçak var ama o hepimizde oluyor zaten..Bugün yediklerim..
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah
kıymalı patatesli yumurta -2 zeytin- 2 dilim k ekmek çay 2 ince dilim kaşar peynir
öğle - akşam bir
dışarıda yedik .. 1 porsiyon ızgara köfte light cola salata
1 porsiyon meyve
suyu bugün ihmal ettimyaa yatana kadar sık içerim ama :)
iyiyim canım aslında az oldu bugün yetiştiremedim listeyi yoğun olunca.merak etmeyazıcam burdan sonucumelocumm naber canım..
güzel menü tebrikler valla .Senin gidişhatını bende merak ediyorum anım yaa şu 8 mart gelsede ne olmuş ne bitmiş görsek kaydirigubbakcemile5
aynen öyle nihalcim yetiştiremdim menüyü.bana çok az yediğim için durakladığını söyledi menümü arttırdı ekmeği arttırdıbu kg verimin durduğu zaman gitmeye karar vermiştin di mi canım diyetisyene neler söyledi kg durmasuyla ilgili..merak etme seni çok büyük keyifle denetlerim canım sen de beni denetle lütfen..malum geçen hafta 200 gr verdim sporumu yapmama ve diyete çok dikkat ettiğim halde..
menün biraz az olmuş canım..ama haftasonları öğünler kayıyor haliyle..
.
Bugün yediklerim..
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah
kıymalı patatesli yumurta -2 zeytin- 2 dilim k ekmek çay 2 ince dilim kaşar peynir
öğle - akşam bir
dışarıda yedik .. 1 porsiyon ızgara köfte light cola salata
1 porsiyon meyve
suyu bugün ihmal ettimyaa yatana kadar sık içerim ama :)
yukardaki eski menüm canım 6 ay boyunca uygulayıp 21 kilo verdiğim azdı gerçekten ama alışmıştım ben aşağıdaki ise diyetisyenimin verdiği menüyediklerimiz yazayıp yürüyüşe çıkıcam dün sabah da yazmıştım sarkan etlerimi toplamak adına sabahları bilgisayar başında oturmaktan feragat edip yürüyüş yapıyorum
sonra da okula gideceğim
menü
sabah
1 yumurta
domates sos-yazdan(bunu yediğimden zeytin yemiyorum)
1 kepek ekmek
ara
portakal
öğle
5 köfte
salata
ara
yoğurt
ara
elma
akşam
zeytinyağlı portakallı kereviz
bugünkü menümü yazayım-diyetisyen sonrası menülerim pek güzel..:icecream:
sabah
4 kaşık lorlu 1 yumurtalı omlet
2 zeytin
2dilim ölçüsü ama 1ekmek
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğle
4 silme kaşık pilav
2baget 2kaşık nohutlu biberli salata(tarifini yazmıştım)
bol yeşil salata
ara
1portakal
1bardak yoğurt
ara
1çay bardağı leblebi
akşam
1kase çorba
1 ekmek
8 kaşık pırasa
bol yeşil salata
ara elma ve süt
Kızlar dün akşamki hamburger faciasından sonra ayağımın tozuyla bugün neler neler yemedim..offff yazmayacaktım size ama yok hepsini yazıyım ki utanayım,yerin dibine gireyim ve yarından itibaren salmayım yine..mafoldumben:kedi:
bugün kendimi 77.5 görünce gaza geldim (şımardım sanırsam ) veeee hemen yazayım listeyi...
beşi bir yerde,bi kaç ceviz içi
mantarlı omlet,2 dilim kepek ekmek
ara 3 kremalı diet büsküvi
öğlen :yok
akşam:ekmek arası köfte,ayran ve kazandibi (küçüktü valla)
piko ve diet kola
limit taştı derkennn
evde eşimin ısrarıyla yarım şişe bira ve soslu fıstık yedim ama çok yedim yaniiii..
çok üzgünüm,özür hepinizden..bu hafta bi daha kaçmayacak..
su da içmedim,spor da yapmadım3 saat falan gezdik eşimle kızılayda..
ben geldimm kıslar valla ya benimde kaçtı biraz
sabah
ılık tarçınlı ballı su
kahvaltı 2 krepppbilmiyorumkismile
peynir zeytin
ara yok
öglen saat 3 de
balık ve bol salata yarım bardak öeyve suyu
ara 1 krepboshayallersmile
akşamada sadec 1 kase mercimek çorba içicem okadar
birde meyve yeirm bitti
cezalıyımm
Tülaycım menün gayet güzel canım kahvaltıda biraz kaçak var ama o hepimizde oluyor zaten..
kızlar ben kaçar...öpüyorum sizi..hepinize iyi geceler..yarın görüşmek üzere...
iyiyim canım aslında az oldu bugün yetiştiremedim listeyi yoğun olunca.merak etmeyazıcam burdan sonucu
işte aynen benimde dışarda olunca öğün atlıyorsun mecburen
merha akıslar çocukları uyuttum pc başına geldimmelocum nasılsın cnm
ya valla senden esinlendm acaba diyetisyene mi gitsem diyorum ama önemli olan listeye uyabilmek ve devamını getirmek
sen az yeidigm için demişsinn önceden ekmek meyve sebzeazmı yiyordun bunları cnm
nihal listen çok güsel cnm bizde faydalanıyoruz sizin bilgileirnizden kıslar ben gece sütünü kaçta içiyorsun diye sormuştum 22 de sannırım degilmi
ya ben çok acıkıyorum süt içsem yaglı diye içmiyordum bugün gidip lıghyt süt aldım sizde mi ondna kullanıyorsunuz arkk ben içmesem acıkıyorum birde ben gecelleri kesinitisiz uyumadıgım için yakarım sanırım onuda diye düşünüyorum
tülaycım bugün alıcaktım unutmuşum bende bu ara çok krize giriyorum ama neyseki imdadıma tarçınlı su yetiştiide keisldi biraz istegimmm
yukardaki eski menüm canım 6 ay boyunca uygulayıp 21 kilo verdiğim azdı gerçekten ama alışmıştım ben aşağıdaki ise diyetisyenimin verdiği menü
durumun müsaitse bence git diyetisyene
melocum durum derken şöle diyim bir özel hastane var benim eve yakın 12 ytl ücret ödüyorsun ssk anlaşması var yani önce dahiliye görüyor seni sonra diyetisyen ama deidm ya listeye uymak önemli olan
birde çekmecen çıkartıp bir liste verecekse eger herkese verdiginden ben kendimde diyet yapıyorum zaten diyorum öle yani bia rk gittigi bir diyetisyen var belkim ona giderim yada diyorum snein gibi kilo vermem duruncamı gitsem he rbünyed eoluyor çünkü
ben 80 kilo ile hamile kaldım adet düz. falan vardı ve ikiz gecelik olmasına ragmen sadece 1 2kilo aldım drum bile çok şaşırmıştı ne yaptım saglıklı beslendim ama lohusalıkta ye süt olsun iç süt olsun dediler pekmezleri içtim yattım ve sonuç daha hamilelik kiloma bile gelemdim
bebeklerim hala emiyor ama ben mutlu dgeilim ee tabi mutlu olucma kilolalrım gittikçe
ve iiki buaryı ve sileir buldum diyorum çünkü buraya geldikçe motive oluyorum ve daha sıkı başlıyorum hergünnnolumunekankayizsmile
ya madem okadar uygun diyetisyen git ne kaybedersin ki?
ben 100 ödedim bide düşün
çekmeceden vermez bence herkese göre hazırlıyolar merak etme bi dene ona gideceğini düşündükçe uyarsın listeye
bazilariniz piko falan yiyiyo belki tuhaf gelcek size ama piko ney?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?