80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım
2dilim kepek ekmek üstü labne
1kaşarlı yumurta
1tane parmak kadar patates

ara
4hurma

ara
elma

öğle-akşam (saat 4.30)
10 küçücük hamsi
bol salata
1 dilim ekmek

ara
2 bardak süt
1portakal

Nihal adına sevindim canım hafta sonları kaçaklar kabus oluyor valla :))

hamileliğimin başında çok kilo almıyım die bende gitmiştim diyetisyene .aynı sennki gibi listeler vermişti .tabi ben kendimi hamileliğe öyle bi kaptırmışımki diyet sağlıklı beslenme falan hak getire 68 70 arası hamile kalmıştım 97 kiloyla doğuma girdim ohaoldumsmile

masum ben çikolata hastasıyım ondan haftada 2 3 kere piko yiyorum ara öğün yerine .iyi geliyor nefsimi körlüyor :kedi:

melocumm naber canım..

güzel menü tebrikler valla .Senin gidişhatını bende merak ediyorum anım yaa şu 8 mart gelsede ne olmuş ne bitmiş görsek kaydirigubbakcemile5

bu kg verimin durduğu zaman gitmeye karar vermiştin di mi canım diyetisyene neler söyledi kg durmasuyla ilgili..merak etme seni çok büyük keyifle denetlerim canım sen de beni denetle lütfen..malum geçen hafta 200 gr verdim sporumu yapmama ve diyete çok dikkat ettiğim halde..

menün biraz az olmuş canım..ama haftasonları öğünler kayıyor haliyle..

akşamları 2 meyve yerine muzu da deneyebilirsin canım tatlı ihtiyacını o da gideriyor ya da şu eti formun kırmızı meyveli ya da mavi yeşilin elma liflisi de tarçınlı falan ben büyük zevkle yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyor..
ben de kg verip hamile kalmayı planlıyorum canım ama işallah çok kg almam..bu diyet gibi beslenerek kardeşimin eşi 11 kg aldı..

Bugün yediklerim..
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah

kıymalı patatesli yumurta -2 zeytin- 2 dilim k ekmek çay 2 ince dilim kaşar peynir

öğle - akşam bir

dışarıda yedik .. 1 porsiyon ızgara köfte light cola salata

1 porsiyon meyve

suyu bugün ihmal ettimyaa yatana kadar sık içerim ama :)

tatlı dillim bu seferde pekbi az olmuş yahuu aman canım dikkat et :gitme:

Canım, şu birkaç gün ekmeği, yağı keseyim de geçmiş kaçamakları telafi edeyim dedim. İnşallah işe yarar, Salı gününden itibaren "normal" diyetime devam edeceğim...

Bana da çok mantıklı geldi diyetisyenin söyledikleri, vücut böyle az yemeye alışırsa halim kötü o zaman. Sonra ne yapacağım su mu içeceğim bütün gün. İyi planlamak lazım ne yiyeceğini bile...

Ben de bugün yediklerimi yazayım:

Sabah: 1 Yumurta (yine!!!)
Ara: Badem
Öğle: 8 Y.Kaşığı Kıymalı Karnıbahar
Ayran
Akşam:
2 Et Köfte
Salata
Gece:
2 Meyve

Su: İyi gibi
Spor: 30 dk Leslie

Yarın görüşmek üzere, iyi geceler!!!

Tülaycım menün gayet güzel canım kahvaltıda biraz kaçak var ama o hepimizde oluyor zaten..
kızlar ben kaçar...öpüyorum sizi..hepinize iyi geceler..yarın görüşmek üzere...

melocumm naber canım..

güzel menü tebrikler valla .Senin gidişhatını bende merak ediyorum anım yaa şu 8 mart gelsede ne olmuş ne bitmiş görsek kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım aslında az oldu bugün yetiştiremedim listeyi yoğun olunca.merak etmeyazıcam burdan sonucu

aynen öyle nihalcim yetiştiremdim menüyü.bana çok az yediğim için durakladığını söyledi menümü arttırdı ekmeği arttırdı
et türü çok yiyormuşum onu azalttı
meyve ve sütü arttırdı

işte aynen benimde dışarda olunca öğün atlıyorsun mecburen

merha akıslar çocukları uyuttum pc başına geldimmelocum nasılsın cnm
ya valla senden esinlendm acaba diyetisyene mi gitsem diyorum ama önemli olan listeye uyabilmek ve devamını getirmek
sen az yeidigm için demişsinn önceden ekmek meyve sebzeazmı yiyordun bunları cnm

nihal listen çok güsel cnm bizde faydalanıyoruz sizin bilgileirnizden kıslar ben gece sütünü kaçta içiyorsun diye sormuştum 22 de sannırım degilmi
ya ben çok acıkıyorum süt içsem yaglı diye içmiyordum bugün gidip lıghyt süt aldım sizde mi ondna kullanıyorsunuz arkk ben içmesem acıkıyorum birde ben gecelleri kesinitisiz uyumadıgım için yakarım sanırım onuda diye düşünüyorum

tülaycım bugün alıcaktım unutmuşum bende bu ara çok krize giriyorum ama neyseki imdadıma tarçınlı su yetiştiide keisldi biraz istegimmm

yukardaki eski menüm canım 6 ay boyunca uygulayıp 21 kilo verdiğim azdı gerçekten ama alışmıştım ben aşağıdaki ise diyetisyenimin verdiği menü

durumun müsaitse bence git diyetisyene

melocum durum derken şöle diyim bir özel hastane var benim eve yakın 12 ytl ücret ödüyorsun ssk anlaşması var yani önce dahiliye görüyor seni sonra diyetisyen ama deidm ya listeye uymak önemli olan

birde çekmecen çıkartıp bir liste verecekse eger herkese verdiginden ben kendimde diyet yapıyorum zaten diyorum öle yani bia rk gittigi bir diyetisyen var belkim ona giderim yada diyorum snein gibi kilo vermem duruncamı gitsem he rbünyed eoluyor çünkü

ben 80 kilo ile hamile kaldım adet düz. falan vardı ve ikiz gecelik olmasına ragmen sadece 1 2kilo aldım drum bile çok şaşırmıştı ne yaptım saglıklı beslendim ama lohusalıkta ye süt olsun iç süt olsun dediler pekmezleri içtim yattım ve sonuç daha hamilelik kiloma bile gelemdim

bebeklerim hala emiyor ama ben mutlu dgeilim ee tabi mutlu olucma kilolalrım gittikçe
ve iiki buaryı ve sileir buldum diyorum çünkü buraya geldikçe motive oluyorum ve daha sıkı başlıyorum hergünnnolumunekankayizsmile

ya madem okadar uygun diyetisyen git ne kaybedersin ki?
ben 100 ödedim bide düşün
çekmeceden vermez bence herkese göre hazırlıyolar merak etme bi dene ona gideceğini düşündükçe uyarsın listeye

haklısın galibaaa evet ben bu hafta gideyim k.v ayarlaymda çocuklar için

ha bu arada sütü lıgyt mı kullanıyosun melocum

ben biraz önce lıgytt sütün içine tarçın atıp içtimm

ben kaçar ii geceler herkeseeee

Ohooo akannehir Hafta içi çok dikkat etmen lazım kaydirigubbakcemile.birayı bilmem ama o soslu fıstık acayip kalorili bişey .
Yaza nekaldı cicim sık dişini kilolar gitsin sonra yaparsın o kaçamakları . kaydirigubbakcemile5

krepler çok güzelmiş sanırım sabah akşam yediğine göre kaydirigubbakcemile3 Yarından itibaren dikkat et ccuma gözaçıp kapayıncaya kadar geliyor canım kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

Tülaycım menün gayet güzel canım kahvaltıda biraz kaçak var ama o hepimizde oluyor zaten..
kızlar ben kaçar...öpüyorum sizi..hepinize iyi geceler..yarın görüşmek üzere...

Sağol canım yaa farkındayım sabah kaçtı ama bu kadarcık olur bilmiyorumkismile cumaya 1 kilo daha vermek istiyorum yarından itibaren kaçamak falan yok alsanaalsanasmile

iyiyim canım aslında az oldu bugün yetiştiremedim listeyi yoğun olunca.merak etmeyazıcam burdan sonucu

işte aynen benimde dışarda olunca öğün atlıyorsun mecburen

Diyet yapıyoruz diye eşimizle dışarıdmı çıkmayalım yaa :kedi: deyip gidiyorum gelincede pişmanoluyorum kaydirigubbakcemile3

bende senin tarcın su formülünü denicem canım.ilgimi çekti .

yukardaki eski menüm canım 6 ay boyunca uygulayıp 21 kilo verdiğim azdı gerçekten ama alışmıştım ben aşağıdaki ise diyetisyenimin verdiği menü

durumun müsaitse bence git diyetisyene

ya madem okadar uygun diyetisyen git ne kaybedersin ki?
ben 100 ödedim bide düşün
çekmeceden vermez bence herkese göre hazırlıyolar merak etme bi dene ona gideceğini düşündükçe uyarsın listeye

melocum valla ciddi ciddi bende düşünmeye başladım bu diyetisyen işini :)) -tatlicadiarzu-

iyi geceler kızlarr

yeni geldik daha gezmeden vallahi hafta içi çıkamıyoruz hafta sonu ewe giremiyoruz :)

ılık limonlu su
1haşlanmış yumurta 2dilim peynir 5zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği

1elma

öğle akşam birleşti mecburen
1 hamburger menü :umursamaz: patateslerin yarısını yedim üzerinde tam 320kcal yazıyordu hamburger hariç 1diyet kola
su çok az 1lt anca sporda 5saat alışveriş merkezinde gezinme kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yarın sporumun ilk günü kızlar inşallah keyif alırım isteyerek giderim bakalım artık aklinialirimsmile

bugün saç maşası aldım kendime gelir gelmez yaptım saçlarımı size göstermek için resmini çektim yarın eklerim kaydirigubbakcemile3

nihalcim emeğine sağlık zahmet edip yazıyorsun vallahi bizde faydalanıyoruz toprağımm olumunekankayizsmile
tülaycım gene kaçamaksız kapamışsın hafta sonunu tebrik ederim :lepi:
melocum senin menünde çok güzelmiş bu hafta yüzün inşallah güler yerimseniben
banucumm arada bir piko ye diğer çikolatalara nazaran daha az kalori içeriyor canım :jeyyar:

iyi geceler kızlar:
oooooooo bakıyorum kaçamaklar çoğalmış....

ama ben kendimi tuttum ve kaçamak yapmadım.
bğünkü menüm..
SABAH.
1 yumurta,peynir.zeytin az çökelek,domates,1 dilim ekmek
ARA:
1 havuç
ÖĞLE AKŞAM BİR:
balık ızgara ve salata ekmek yok
ARA:
yarım elma yarım armut ve 1 bardak süt.

bu kadarcık..spor yapamadım bol su içtim herkeze tatlı uykular bye..mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…