80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün lahana aldım marketten nasıl yerim tavsiyeis olan varmı
acaba çorbasınımı yapsam lahana diyetimi yapsem ne disinizz

yaaa şimdi durup duruken gidip banada aldırcaksınızz izlem sen bi yap saçını göreyim 15 kilo veridigmde kendime heidye olarak alırım kıslar ben her 5 kiloda kendimi ödüllenriiorum tavsiye ederim

veririz canım veririz hiç dert etme .verdikten sonrada kilosunu koruyanlar topiği açar orda buluşuruz :)) birbirimizi frenleriz sempatiksalakcinni

ayy insallah. su yaza zayif girsek ne güzel olur. ben aslinda simdiye kadar diyeti bozardim ama cuma günü rezil olmayayim diye devam ediyom vallah

bunu nette araştırıcam bakalım hoş bi fikre benzio CADIARZU

ben yatıyorum kızlarr size doyum olmaz yarın 10da sporum var aklinialirimsmile

bakalım ege sıpası gece çok kaldırmassa uykumu alim dinç kalkimm kaydirigubbakcemile3

öpüyorumm hepiniziiiii olumunekankayizsmile

İyi geceler izlemcim Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

Bitanem bozmak yookkk yaza ne kaldı .Burası gerçekten büyükmotivasyon oluyor mesela demin eşim çerez yerken bende yicektim dedim yook bak nalcy kaçamak yapmamış bende yapmıcam zemuszemus

kızlar bugün lahana aldım marketten nasıl yerim tavsiyeis olan varmı
acaba çorbasınımı yapsam lahana diyetimi yapsem ne disinizz

bende de vardı içine az kıymaylakapuska gibi yemeğini yaptım .daha yemek nasip olmadı ama yarına artık .

yaaa şimdi durup duruken gidip banada aldırcaksınızz izlem sen bi yap saçını göreyim 15 kilo veridigmde kendime heidye olarak alırım kıslar ben her 5 kiloda kendimi ödüllenriiorum tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

harikaymış yaa mesela ben 10 kilo verdim 2 hediye hakkım var .hemen saç maşasını alıyım yanınada bişi eklerim artık sositososito sositososito

Saat 2 olmuş nerdeysee akannehir

bende yatıyım artık hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

canım ben diyetimde genelde light ürünler kullanmadım bimin yarım yağlı süt ve dost yoğurdunu kullandım hala da öyle.sadece peynirde dikkat ettim.onda da sütaş süzme peynir yedim
yap sporunu incel fotları bekliyorum spor dönüşü koyarsın artık
tebrikler nalcy ...yine şampiyon adayısın desene.. :icecream:
kızlar bugün lahana aldım
canım ben lahanayı hep salata olarak tükettim.çok güzel oluyor.

tülaycım ne kadar zaman oldu sen geleli vallahi tebrik ederim ne güzel yol aldınkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar... yerimseniben a.s. a.s.
ben varken kimse olmuyor ben yokken kaynatıyor millet. :dance:
kahvaltımı yapayım gelip menümü yazıcam sonra da yürüyüşe çıkarım

kahvaltımı yapıp geldim balkonlarıma katlanır cam yaptıracağım usta gelecek o yüzden erken kahvaltı ettim yemeklerimi hazırlamaya girişip yürüyüşe gideceğim o gelmeden.
menümü yazayım

sabah
1yumurta
2dilim ekmek(benim aylardır 1 dilim diye yediğim ekmek gram olarak 2 ekmeğe denk geliyor.kızlar mutfak tartınız yoksa 1 etimek ağırlığı ve büyüklüğü tam 1 dilim kadar düşünün yani :bbo:)
ekmekte labne
domates-maydanoz

ara
portakal

öğle
1,5 el büyüklüğünde biftek
4kaşık pilav
lahana salatası boll

ARA
1bardak yoğurt
1 elma

ara
1çay bardağı leblebi

akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
1dilim ekmek
1kase çorba
lahana salatası yoğurt

günaydın melocum nasılsın
yine süper bir menü cnm benim lahana beyaz lahana onundamı salatasını yapıyordun tarif verebilirmisin

lıgyt sütelere gelince yagsız diye alıyım deidm ama tadı berbat sanırım yarım yaglı içicem bende dost süt çok güsel zaten

canım beyaz lahanayı ince ince doğrayıp havuç,mor lahana ve soğan katıyorum zeytinyağı ve limonla harika oluyor opuyorumnanaktan
yemeden önce tuzlayıp yağlayınca yaprakları yumuşuyor daha güzel oluyor mesela ben şimdi yaptım öğlen yiyeceğim

ıyi haftalar kızlarrrrrrrrrrr..Bu hafta per olsun hepimiz için..
Günaydın Banucum..Beyaz lahanayı,kırmızı lahanayı doğrayıp tuzla ovuyorum ben ..iyice suyla yıkıyorum..içişne havuç da rendeleyip yapıyorum..soğan da koyabilirsin..Ama melocum naısl yapıyor bilemem tabi..

tşk ederim cnm bende yapayım ozman öglen ve akşam yerim
malüm dünkü kreplerden sonra bugün cezalıyımbilmiyorumkismilemafoldumben

hımmm bende yapayım ohalde hemen tarifler aynı kızlarrrr

bu arada ben regli olucam bitsinde diyetisyene öle gidiyim diyorummm
şişim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…