veririz canım veririz hiç dert etme .verdikten sonrada kilosunu koruyanlar topiği açar orda buluşuruz :)) birbirimizi frenleriz sempatiksalakcinni
bu dedigim puanli diyetle kilo verme sansiniz yüde 99.999999999999. ama disiplin istiyor.
misal karnin doyana kadar haslanmis padades ye 2 puan geriye kaldi daha 16.
1 tabak mercimek corbasi yagsiz 1 puan. 1 dilim ekmek 2 puan gibi. portakal, elma armut. erik, kivi, mandalin, üzüm kavun karpuz, gibi bircok meyva 0 puan
ben yatıyorum kızlarr size doyum olmaz yarın 10da sporum var aklinialirimsmile
bakalım ege sıpası gece çok kaldırmassa uykumu alim dinç kalkimm kaydirigubbakcemile3
öpüyorumm hepiniziiiii olumunekankayizsmile
kızlar bugün lahana aldım marketten nasıl yerim tavsiyeis olan varmı
acaba çorbasınımı yapsam lahana diyetimi yapsem ne disinizz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yaaa şimdi durup duruken gidip banada aldırcaksınızz izlem sen bi yap saçını göreyim 15 kilo veridigmde kendime heidye olarak alırım kıslar ben her 5 kiloda kendimi ödüllenriiorum tavsiye ederim
canım ben diyetimde genelde light ürünler kullanmadım bimin yarım yağlı süt ve dost yoğurdunu kullandım hala da öyle.sadece peynirde dikkat ettim.onda da sütaş süzme peynir yedimhaklısın galibaaa evet ben bu hafta gideyim k.v ayarlaymda çocuklar için
ha bu arada sütü lıgyt mı kullanıyosun melocum
ben biraz önce lıgytt sütün içine tarçın atıp içtimm
ben kaçar ii geceler herkeseeee
yap sporunu incel fotları bekliyorum spor dönüşü koyarsın artıkyarın sporumun ilk günü kızlar inşallah keyif alırım isteyerek giderim bakalım artık aklinialirimsmile
bugün saç maşası aldım kendime gelir gelmez yaptım saçlarımı size göstermek için resmini çektim yarın eklerim kaydirigubbakcemile3
tebrikler nalcy ...yine şampiyon adayısın desene.. :icecream:iyi geceler kızlar:
oooooooo bakıyorum kaçamaklar çoğalmış....
ama ben kendimi tuttum ve kaçamak yapmadım.
bğünkü menüm..
SABAH.
1 yumurta,peynir.zeytin az çökelek,domates,1 dilim ekmek
ARA:
1 havuç
ÖĞLE AKŞAM BİR:
balık ızgara ve salata ekmek yok
ARA:
yarım elma yarım armut ve 1 bardak süt.
bu kadarcık..spor yapamadım bol su içtim herkeze tatlı uykular bye..mirmirmirmir
canım ben lahanayı hep salata olarak tükettim.çok güzel oluyor.kızlar bugün lahana aldım
bende de vardı içine az kıymaylakapuska gibi yemeğini yaptım .daha yemek nasip olmadı ama yarına artık .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harikaymış yaa mesela ben 10 kilo verdim 2 hediye hakkım var .hemen saç maşasını alıyım yanınada bişi eklerim artık sositososito sositososito
günaydın melocum nasılsın
yine süper bir menü cnm benim lahana beyaz lahana onundamı salatasını yapıyordun tarif verebilirmisin
lıgyt sütelere gelince yagsız diye alıyım deidm ama tadı berbat sanırım yarım yaglı içicem bende dost süt çok güsel zaten
nihal günaydın menünü bekliyorum kardeş :dance:
ya da akşam mı?:sm_confused:
canım beyaz lahanayı ince ince doğrayıp havuç,mor lahana ve soğan katıyorum zeytinyağı ve limonla harika oluyor opuyorumnanaktan
yemeden önce tuzlayıp yağlayınca yaprakları yumuşuyor daha güzel oluyor mesela ben şimdi yaptım öğlen yiyeceğim
selam tatlım ben dün akşam yazdım diye hatırlıyorum canım ya..dur bi bakim...
Bugünün menüsünü sordum nihalcim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?