80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnanmıyorum sana yaa son 2 haftadır aklımda saçmaşası almak .bugün az bakmadım hangini alsam diye .sonra dedim dur kk da sorayım bi hangisi iyiymiş sonra alırım almadım boshayallersmile sen benden önce davranmışsın valla güle güle kullan şekerim hangi marka aldın ? kaça aldın ? bilmiyorumkismile

malum ben kapalı olduğum için her dakika ihtiyaccım olmuyor evde kocama süslenmek için alıcam .ondan çok para vermek istemedim e ucuzlarınada güvenemedim kaydirigubbakcemile3

muhabbetiniz bol olsun kızlar baktım işliyor burası bende takılayım biraz dedim
bende tık yok kilolar kaldı öyle (((((((((((
ikinci takım danım bu arada
herkese selam

nihalcim emeğine sağlık zahmet edip yazıyorsun vallahi bizde faydalanıyoruz toprağımm olumunekankayizsmile
tülaycım gene kaçamaksız kapamışsın hafta sonunu tebrik ederim :lepi:

Sağol tatlımyaa kilo verdikçe hırs yapıyorum 70 e bi gelsem ahh ahhh boshayallersmile
Senin hamburgerler gitmiş yine eşimde dedi ye die yemedimben onada yedirmedim
o balık yedi ben köfte kaydirigubbakcemile3
yarın sporda yakarsın artık inş umduğun ortamla karşılaşırsın opuyorumnanaktan
bazilariniz piko falan yiyiyo belki tuhaf gelcek size ama piko ney?
nalcy açıklamış canım çikolatanın masumu işte kendimizi frenliyoruz akannehir

tebrikler nalcy . cuma günü inş görürsün mükafatını :lepi:

slm canım benim kayınbabamlar bu işlerle uğraşıyorlar küçük ev aletleri ve beya eşya..
SİNBO--PREMİER VE ARZUMU marka olarak öneririm sana valla ben SİNBO nun bir ürününü kullanıyorum çok memnun kaldım fiyatıda uygun sanırım 35 veya 40 civarı bişeydi..

Zaten en uygun sinboydu hiç kullanmadığım için güvenememiştim ama sen dedin ya şimdi alırım ben ondan 15 te bir yaparım zaten değişiklik olsun kaydirigubbakcemile3

hmmm burda türk bakkalarina gittimmi bi bakayim

sagol canim

Bulursun inş yaa düşük kalorili çikolataların en iyisi ben diğerlerini yiyemiyorum :1no2:

ne güzel 11 kilon gitmiş bile
ben de vermiştim 15 kilo hepsini geri aldımmmmmmm
yine geldim buralara
kilo verdikten sonrada korumak çok önemli aman kızlar allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan

dogru diyon bundan 2 3 sene önce bende vermistim 15 kilo bir sene tuttum sonra kendimi salak gibi yemeye verdim simdi gene ayni tantana. cok saglikli vermistim 7 ayda. aslinda vermek degil verdigin kiloyu tutmak daha zor

aaaaaa muhabbet artmış bakıyorum da
iyi geceeler dedim ama benimkisiler uyutmadılar azı dişelri çıkıyorya çok fenalar
deidm bakem nbi kıslaraaa
nalcy tebrik ederim cnmm kaçamak yok sende

şu saç maşasını birde ben düşünsemm nasıl olurki acep

izle yedmişsin hamburgeri benimde sende kalır yanım tyoktu bugün

ne güzel 11 kilon gitmiş bile
ben de vermiştim 15 kilo hepsini geri aldımmmmmmm
yine geldim buralara
kilo verdikten sonrada korumak çok önemli aman kızlar allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan

Haklısın yaa kendini frenleyince 4 5 ayda gidiyor kilolar bide geri gelmeseler :))

benim doğumdan kaldı şimdi verince alırmıyım bidaha bilmiyorum dikkat edip almamam lazımyaa :1ninca:

Bi kere başarmışsın ya yine yaparsın .Bidahada gelmesin inş mendebur kilolar alsanaalsanasmile

puanli bir diyet yapmistim yedigin cogu seyin puani var sebze ve meyvelerin cogunda yok onlardan istedigin kadar yiyebilirsin. günde 18 puan. aslinda yetiyo ama disiplin istiyo. suan bende yok. iste burda biraz gaza gelip yapmak istiyom. sizlerin destegi ile insallah

tülay ben artık lıgyt sütün içine yarım çay kaşıgı tarçın atıp içiyorum yatmadan önce hem yag yaktırıyomuş hemde acıktırmıyor tadı kötüü yagsız sütün ama tarçınla güsel oluyyyy

sizi belediyeye şikayet edicem kaçak var diye aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

yarın izlemde görürüz bakalımnasıl oluyormuş .ben daha önce kuaförde yaptırmıştım kendim denemedim hiç bilmiyorumkismile

veririz canım veririz hiç dert etme .verdikten sonrada kilosunu koruyanlar topiği açar orda buluşuruz :)) birbirimizi frenleriz sempatiksalakcinni

ya kimse yoktu 2dk başka bi yere gittim artmış trafik kaydirigubbakcemile3

kız tülay vallahi bizde bişiy var gene nasıl denk geldi yahuu kaydirigubbakcemile3

ya ben düşünüyordum almayı hep ewden çıkmıyoruzya kış diye bahar geliyor dedim bi bakınayım
teknosaya girdik remington diye bir marka indirime girmiş hiçde duymadım alman malıymış 24tl idi

baktım yanında birde sinbo var sinbonun rengi kırmızıydı daha allı pullu fiyatıda 20tl akannehir hemen aldım bitane denedim benim saçlarım uzundur güzel oldu yarın eklerim foto şimdi makineyi takmadım gece gece olumunekankayizsmile tavsiye ederik yanüüü bayanssulusmile

bu dedigim puanli diyetle kilo verme sansiniz yüde 99.999999999999. ama disiplin istiyor.

misal karnin doyana kadar haslanmis padades ye 2 puan geriye kaldi daha 16.
1 tabak mercimek corbasi yagsiz 1 puan. 1 dilim ekmek 2 puan gibi. portakal, elma armut. erik, kivi, mandalin, üzüm kavun karpuz, gibi bircok meyva 0 puan

ben yatıyorum kızlarr size doyum olmaz yarın 10da sporum var aklinialirimsmile

bakalım ege sıpası gece çok kaldırmassa uykumu alim dinç kalkimm kaydirigubbakcemile3

öpüyorumm hepiniziiiii olumunekankayizsmile

bak buda iyi fikirmiş yaa sende inciler çok masum kaydirigubbakcemile5

AA izlemçok iyiymiş yaa yarın akşam eşim işten gelince gidelimbakalım bizde alalım sempatiksalakcinni

fiyatıda uygunmuş kaçırmamak lazım zemuszemus

bitanem iyi gecler ii uykular sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…