- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
yarın sporumun ilk günü kızlar inşallah keyif alırım isteyerek giderim bakalım artık aklinialirimsmile
bugün saç maşası aldım kendime gelir gelmez yaptım saçlarımı size göstermek için resmini çektim yarın eklerim kaydirigubbakcemile3
nihalcim emeğine sağlık zahmet edip yazıyorsun vallahi bizde faydalanıyoruz toprağımm olumunekankayizsmile
tülaycım gene kaçamaksız kapamışsın hafta sonunu tebrik ederim :lepi:
nalcy açıklamış canım çikolatanın masumu işte kendimizi frenliyoruz akannehirbazilariniz piko falan yiyiyo belki tuhaf gelcek size ama piko ney?
iyi geceler kızlar:
oooooooo bakıyorum kaçamaklar çoğalmış....
ama ben kendimi tuttum ve kaçamak yapmadım.
bğünkü menüm..
SABAH.
1 yumurta,peynir.zeytin az çökelek,domates,1 dilim ekmek
ARA:
1 havuç
ÖĞLE AKŞAM BİR:
balık ızgara ve salata ekmek yok
ARA:
yarım elma yarım armut ve 1 bardak süt.
bu kadarcık..spor yapamadım bol su içtim herkeze tatlı uykular bye..mirmirmirmir
İnanmıyorum sana yaa son 2 haftadır aklımda saçmaşası almak .bugün az bakmadım hangini alsam diye .sonra dedim dur kk da sorayım bi hangisi iyiymiş sonra alırım almadım boshayallersmile sen benden önce davranmışsın valla güle güle kullan şekerim hangi marka aldın ? kaça aldın ? bilmiyorumkismile
malum ben kapalı olduğum için her dakika ihtiyaccım olmuyor evde kocama süslenmek için alıcam .ondan çok para vermek istemedim e ucuzlarınada güvenemedim kaydirigubbakcemile3
piko kalorisi düşük bir çikolata tatlım..içinde meyve parçacıkları var.:icecream:
muhabbetiniz bol olsun kızlar baktım işliyor burası bende takılayım biraz dedim
bende tık yok kilolar kaldı öyle(((((((((((
ikinci takım danım bu arada
herkese selam
Hoşgeldin ebru ..Hepimiz meşkalesi işte diyet diyet diyett akannehir
Zaten en uygun sinboydu hiç kullanmadığım için güvenememiştim ama sen dedin ya şimdi alırım ben ondan 15 te bir yaparım zaten değişiklik olsun kaydirigubbakcemile3slm canım benim kayınbabamlar bu işlerle uğraşıyorlar küçük ev aletleri ve beya eşya..
SİNBO--PREMİER VE ARZUMU marka olarak öneririm sana valla ben SİNBO nun bir ürününü kullanıyorum çok memnun kaldım fiyatıda uygun sanırım 35 veya 40 civarı bişeydi..
hmmm burda türk bakkalarina gittimmi bi bakayim
sagol canim
ne güzel 11 kilon gitmiş bile
ben de vermiştim 15 kilo hepsini geri aldımmmmmmm
yine geldim buralara
kilo verdikten sonrada korumak çok önemli aman kızlar allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan
ne güzel 11 kilon gitmiş bile
ben de vermiştim 15 kilo hepsini geri aldımmmmmmm
yine geldim buralara
kilo verdikten sonrada korumak çok önemli aman kızlar allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan
Haklısın yaa kendini frenleyince 4 5 ayda gidiyor kilolar bide geri gelmeseler :))
benim doğumdan kaldı şimdi verince alırmıyım bidaha bilmiyorum dikkat edip almamam lazımyaa :1ninca:
Bi kere başarmışsın ya yine yaparsın .Bidahada gelmesin inş mendebur kilolar alsanaalsanasmile
aaaaaa muhabbet artmış bakıyorum da
iyi geceeler dedim ama benimkisiler uyutmadılar azı dişelri çıkıyorya çok fenalar
deidm bakem nbi kıslaraaa
nalcy tebrik ederim cnmm kaçamak yok sende
şu saç maşasını birde ben düşünsemm nasıl olurki acep
izle yedmişsin hamburgeri benimde sende kalır yanım tyoktu bugün
puanli bir diyet yapmistim yedigin cogu seyin puani var sebze ve meyvelerin cogunda yok onlardan istedigin kadar yiyebilirsin. günde 18 puan. aslinda yetiyo ama disiplin istiyo. suan bende yok. iste burda biraz gaza gelip yapmak istiyom. sizlerin destegi ile insallah
tülay ben artık lıgyt sütün içine yarım çay kaşıgı tarçın atıp içiyorum yatmadan önce hem yag yaktırıyomuş hemde acıktırmıyor tadı kötüü yagsız sütün ama tarçınla güsel oluyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?