kahvaltımı yapıp geldim balkonlarıma katlanır cam yaptıracağım usta gelecek o yüzden erken kahvaltı ettim yemeklerimi hazırlamaya girişip yürüyüşe gideceğim o gelmeden.
menümü yazayım
sabah
1yumurta
2dilim ekmek(benim aylardır 1 dilim diye yediğim ekmek gram olarak 2 ekmeğe denk geliyor.kızlar mutfak tartınız yoksa 1 etimek ağırlığı ve büyüklüğü tam 1 dilim kadar düşünün yani :bbo:)
ekmekte labne
domates-maydanoz
ara
portakal
öğle
1,5 el büyüklüğünde biftek
4kaşık pilav
lahana salatası boll
ARA
1bardak yoğurt
1 elma
ara
1çay bardağı leblebi
akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
1dilim ekmek
1kase çorba
lahana salatası yoğurt
hımmm bende yapayım ohalde hemen tarifler aynı kızlarrrr
bu arada ben regli olucam bitsinde diyetisyene öle gidiyim diyorummm
şişim çünkü
İyi haftalar kızlarrrrrrrrrrr..Bu hafta per olsun hepimiz için..
Günaydın Banucum..Beyaz lahanayı,kırmızı lahanayı doğrayıp tuzla ovuyorum ben ..iyice suyla yıkıyorum..içişne havuç da rendeleyip yapıyorum..soğan da koyabilirsin..Ama melocum naısl yapıyor bilemem tabi..
gunaydın kızlar melocum semacım gununuz aydın olsun nasılsınız
nihalcim
ben kırmızı lahanayı incecik doğruyorum...
üzerine tuz limon ekleyip ovuyorum...
cam kavanoza doldurup buzdolabına koyuyorum..
her an elimin altında hazır lahana oluyor..bu şekilde buzdolabında 3 ay saklayabilirsin..
kavanozdan lazım olduğu kadarını kullan ister sade ister salatalarına eklesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
günaydınnn....
hayırlı haftalar kızlarrr ooooo yine sayfalarca kanatılmış şükür okudum bitti....
hemen bugünki menümü yazayım...
kahvaltı...
1 dilim ekmek
1 kk peynir çay
ara
yeşilçay,papatya,rezene karışımı
öğle
1 kase çorba
zyağlı kereviz
1 kase yoğurt
ara
elma+portakal
akşama
tonbalıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak yy süt
oo menüye gel menüyeeee..
kızlar artık yemeden mi yazıyoz menüleri ..ben geçmişi de pek okuyamadım da melocum da bugünkü menümü sormuş..ben spontan menü taraftarıyım dermişimmmmmmbayanssulusmile
ya ara öğünlük bişi almamışım yanıma yaaa..
nihalcim
ben kırmızı lahanayı incecik doğruyorum...
üzerine tuz limon ekleyip ovuyorum...
cam kavanoza doldurup buzdolabına koyuyorum..
her an elimin altında hazır lahana oluyor..bu şekilde buzdolabında 3 ay saklayabilirsin..
kavanozdan lazım olduğu kadarını kullan ister sade ister salatalarına eklesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
canım biliyorsun ben yemeğimi evden getiriyorum... ondan yemeden yazıyorum...kaydirigubbakcemile3oo menüye gel menüyeeee..
kızlar artık yemeden mi yazıyoz menüleri ..ben geçmişi de pek okuyamadım da melocum da bugünkü menümü sormuş..ben spontan menü taraftarıyım dermişimmmmmmbayanssulusmile
ya ara öğünlük bişi almamışım yanıma yaaa..
aaa bunu söylediğin iyi oldu canım çok teşekkürler benim için süper olur benim de aklıma geldi de acaba bozulur mu dedim..akıllılık edip dolaba attığım herşeyi kokutuyorum dazemuszemusbeyaz lahana için de aynı şeyi uygulayabilir miyiz peki?tuzla mı kavanoza koyuyorsun peki yıkamıyor musun??
1 bütün kızmızı lahanayı incecik doğruyorum..
biraz tuz 1 limonun suyu ( sirkede olabilir ) ovuyorum yıkamadan cam kavanoza sıkıca bastırıyorum...
kabın dibinde kalan suyunu da koyup kapağını kapatıp
buzdolabına kaldırıyorum...
doğrama,ovma,bekletme derdi olmuyorzemuszemuszemuszemus[/B]
iyi yürüyüşler şekerrrrrrolumunekankayizsmileben yürüyüşe gider görüşürüz öptüm
cuma gününden beri rahatsızım kendimi çok kötü hissediyorum.heryerim agrıyor sabah sabah ne güzel moral verdim sizede değil mi?
bende aynı senin gibi yapıyorum selmacım tek fark ben 3 limon suyu sıkıyorum 1 büyük lahanaya birde 2 yemek kaşıgı falanda sirke koyuyorum bütün bir hafta kullanıyorum hiçde bir bozulma olmuyor
selmacım sorma acayip sinirlerim bozuk şuan aglamaya başladım patladım artık o derece sizide sıkmak istemiyorum atlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?