80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün süper canım...:lepi:

günaydınnn....
hayırlı haftalar kızlarrr ooooo yine sayfalarca kanatılmış şükür okudum bitti....
hemen bugünki menümü yazayım...
kahvaltı...
1 dilim ekmek
1 kk peynir çay

ara
yeşilçay,papatya,rezene karışımı

öğle
1 kase çorba
zyağlı kereviz
1 kase yoğurt

ara
elma+portakal

akşama
tonbalıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak yy süt

hımmm bende yapayım ohalde hemen tarifler aynı kızlarrrr

bu arada ben regli olucam bitsinde diyetisyene öle gidiyim diyorummm
şişim çünkü

kesinlikle ben ilk olduğum gün gitmiştim.yağ ölçümünü yapamadı o nedenle aç ve regl döneminde olmamak gerekiyor

nihalcim
ben kırmızı lahanayı incecik doğruyorum...
üzerine tuz limon ekleyip ovuyorum...
cam kavanoza doldurup buzdolabına koyuyorum..
her an elimin altında hazır lahana oluyor..bu şekilde buzdolabında 3 ay saklayabilirsin..
kavanozdan lazım olduğu kadarını kullan ister sade ister salatalarına eklesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

gunaydın kızlar melocum semacım gununuz aydın olsun nasılsınız

ben de denedim ama bi yerde yanlış yaptım sanırım koku oluştu

oo menüye gel menüyeeee..
kızlar artık yemeden mi yazıyoz menüleri ..ben geçmişi de pek okuyamadım da melocum da bugünkü menümü sormuş..ben spontan menü taraftarıyım dermişimmmmmmbayanssulusmile
ya ara öğünlük bişi almamışım yanıma yaaa..

kremalı nescafe içiver içine 1 tane de şeker attın mı tamamdır.
ben öğünleri sabahtan yazmazsam ne yiyeceğimi karıştırıyorum buzdolabının üstüne asıyorum unutmuyorum

aaa bunu söylediğin iyi oldu canım çok teşekkürler benim için süper olur benim de aklıma geldi de acaba bozulur mu dedim..akıllılık edip dolaba attığım herşeyi kokutuyorum dazemuszemusbeyaz lahana için de aynı şeyi uygulayabilir miyiz peki?tuzla mı kavanoza koyuyorsun peki yıkamıyor musun??

cuma gününden beri rahatsızım kendimi çok kötü hissediyorum.heryerim agrıyor sabah sabah ne güzel moral verdim sizede değil mi?

canım biliyorsun ben yemeğimi evden getiriyorum... ondan yemeden yazıyorum...kaydirigubbakcemile3

1 bütün kızmızı lahanayı incecik doğruyorum..
biraz tuz 1 limonun suyu ( sirkede olabilir ) ovuyorum yıkamadan cam kavanoza sıkıca bastırıyorum...
kabın dibinde kalan suyunu da koyup kapağını kapatıp
buzdolabına kaldırıyorum...
doğrama,ovma,bekletme derdi olmuyor..lazım olduğunda hazır buluyorsun...:))
beyaz lahanadan denemek aklıma gelmedi..))aslında az bişiy yapıp bakmak lazım dur ben onu yapıyım...

Son düzenleme:

bende aynı senin gibi yapıyorum selmacım tek fark ben 3 limon suyu sıkıyorum 1 büyük lahanaya birde 2 yemek kaşıgı falanda sirke koyuyorum bütün bir hafta kullanıyorum hiçde bir bozulma olmuyor

selmacım sorma acayip sinirlerim bozuk şuan aglamaya başladım patladım artık o derece sizide sıkmak istemiyorum atlatırım inşallah

bende aynı senin gibi yapıyorum selmacım tek fark ben 3 limon suyu sıkıyorum 1 büyük lahanaya birde 2 yemek kaşıgı falanda sirke koyuyorum bütün bir hafta kullanıyorum hiçde bir bozulma olmuyor

ben küçük alıyorum canım oğlum sevmez kendim için alıyorum...çok pratik oluyor dolaptan hiç eksik olmaz benim...hazır salata bence.)))
geçen yaz 3 ay durdu dolapta hiçbişey olmadı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…