80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım anlamadım ne oldugunu sorun değil burdanda yazarım gerçi.eşimle 1 ay önce bazı sorunlarım oldu. şuan hiç bir sorun olmamasına ragmen okadar bilinç altıma işlemişki elimde değil sürekli kabuslar görüyorum onunla ilgili. uyandıgımda kendime gelemiyorum cumartesi günü eşime anlatınca sürekli kendine gel akşama böyle görmeyeceğim falan emirleriyle karşılaşınca hepten tepem attı.dedim iş konusunda karşı tarafa döktüğün dilin yarısını bana döksen olmuyor değilmi dedim demekki seninle ticari bi ilişkimiz olmalı falan filan neyse sonra aradı özür diledi.ama yok geçmiyor.bugünde şöyle bir durum oldu.biz aile şirketiyiz.eşimle beraber çalışıyoruz.bi iş var baglamaya çalıştıgımız çok şükür adamlar biimle çalışmayı kabul etti.eger o iş olmasa bikaç kişinin işine son verilecekti.bende çok dua ediyordum.neyse ben bugün işe gelince odaya girdi olacak bu iş dedi o ara benim ekmegimden kapordı gitti bende dedimki otur bak çay geliyor oooo adam beni duyarmı çekti gitti.bi gittim nerde bu diye aynı odayı paylaştıgı bayan iş arkadaşıyla paylaşıyor oturmuş çaylar elinde o konuda konuşuyorlar bende çıktım odadan telefon açtım bana anlatmıyorsun onunla paylaşıyorsun yazıklar olsun sana dedim kapattım

sonra odama geldi tabi aradan bi 10 dk. falan geçti kapımı açtı kapat çık dedim gitti.yaa ben mi çok hassasım omu gerçekten damarıma basıyor anlamış değilim.her olayda suçu kendimde aramaktan bıktım yaaa

Site Yönetiminden Mesaj Var !
narin_nazenin isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.,

canım ne oldu sana kuzum ya merak ettim:1shok:

merhaba bayanlar

bir-iki haftadir giremiyorum.... bir büyük mazeretim var ama... kacmadim yani... (rejim de altüst oldu o baska da...)

kardesim gecen hafta cuma büyük bir karin agrisi sancisiyla okul gezisinden eve geldi... wc ye cikamiyormus. kabiz olmus yani... büyük birsey sanmadik... sancisi gittikce arttii... hastaneye acile getirdik. hemen aldilar. pazara kadar hastanede yatti ama ne sanci ne sanci....... hicbirsey fayda etmiyordu.... ne bir agri kesici ne kabizliga verilen ilaclar, serum, hicbirsey....
bide hafta sonuna denk geldi tabi, dr yok dogru duruz.... sinirlerimiz gerildii iyicene...
herkes perisan... pazartesi röntgen cekilecek film cekilecek dediler... kiz dayanamiyor ama.. (18yasinda)
bizi eve yolladilar pazar günü 17 de, yanliz kalsin uyusun diye... 1 saat sonra tel geldi KIZINIZI AMELIYATA ALIYORUZ ACIL diye...... kötükedihüso
kiz bagirmis acidan öylelikle chef dr u getirmisler evinden. hemen film cekilmis, bakmislarki BAGIRSAK DÖNMESI olmusss senağlama, nerdeyse patlama anina gelmis ......... (küfür edicem edemiyorum kusura bakmayin).... kizi son anda kurtardilar, bide sansiniz varmis diolar yaaaa. kiz orda 2 gün acidan öldü ya.....
apantis de alindi, zedelenmis, bide normal insandan 2 kati bagirsak varmis, 50 cm sisen bagirsak kesildi :1no2: dikildi....
ölümden döndü kiz ya....
bütün hafta izin aldim hastanedeydim hep...
bugün ise basladim.
kardesim toparlaniyor, bugün ilk kez yemek corba vericekler....
hep serumla beslendi... kiz perisan oldu ya.... karni kesildi... iz kalicak diye üzülüyo gencecik yasinda ya....

iste basimiza gelenler bunlar (((
üzüntüden stresten yiyen bir insanim ve 92 ciktim yine malesef....

simdi iyi kardesim, 1 hafta daha yaticak hastanede...

Denizcim sıkma canını olur böyle şeyler karı koca arasında...sen hassassın şimdi...Eşin de gergin demek ki iş nedeniyle ondan olmuştur...Uzatmadan tatlıya bağlayın derim...

aylıncım cok cok gecmış olsun acıl şifalar canım

aylıncım cok cok gecmış olsun acıl şifalar canım

Aylincim çok üzüldüm canım ya ucuz atlatmışısnız Çok çok geçmiş olsun..

tesekkür ederimm... evet ucuz atlattik...
annem 3 kg verdi ben 1,5 aldim :kedi:

annem diyorki, MASALLAHHH bi bu kizim güclü duruyor, bosunami ekmek yediriyom diyo babamda hehe

tesekkür ederimm... evet ucuz atlattik...
annem 3 kg verdi ben 1,5 aldim :kedi:

annem diyorki, MASALLAHHH bi bu kizim güclü duruyor, bosunami ekmek yediriyom diyo babamda hehe

canım kardeşin iyi olsun da kg bu verilir sıkma sen canını..bazı kişiler üzüldüler mi sıkıldılar mı yiyolar işte..bne de öyleydim ama artık dikkat ediyorum..

kremalı nescafe içiver içine 1 tane de şeker attın mı tamamdır.
ben öğünleri sabahtan yazmazsam ne yiyeceğimi karıştırıyorum buzdolabının üstüne asıyorum unutmuyorum

sağol canım..arkadaştan altınbaşak buldum 5 tane ondan yedim..kremalı neskafeyi sne ara öğün olarak mı sayıyorsun canım..ben hem arayı yapıyorudm hem de kremalı neskafemi şekersiz içiyordum sempatiksalakcinni

kremada kahve varya ondan ..ben de şeker at ara öğün olsun dedimdi

tülaycım ne kadar zaman oldu sen geleli vallahi tebrik ederim ne güzel yol aldınkaydirigubbakcemile5

2 ay oldu canım .gelmeden 10 gün öncede diyete başlamıştım zaten . hızlımı verdim bilmiyorum ama sağlıklı besleniyorum aç kalmıyorum yani opuyorumnanaktan

günaydın kızlar... yerimseniben a.s. a.s.
ben varken kimse olmuyor ben yokken kaynatıyor millet. :dance:
kahvaltımı yapayım gelip menümü yazıcam sonra da yürüyüşe çıkarım
gece kuşu olduk dün izlem,masum ,bitanem ve ben saat 2 de mecburen tattım uykum yoktu aslında sempatiksalakcinni

gunaydın kızlar melocum semacım gununuz aydın olsun nasılsınız
merhaba canım ..Görünüp kaçıyorsun yoğunsun bu ara heralde bilmiyorumkismile

günaydın şekerim teşekkürler iiyim sen nasılsın
slm yağmur gözlüm naber canım opuyorumnanaktan

ben yürüyüşe gider görüşürüz öptüm

ohhh git bakalım benimde akşama sporum var kaydirigubbakcemile2

Takılma canım yaa hassas olduğun için bu şekilde tepkiler veriyorsun.Adamlarda bunalıyor bizim yersiz çıkışlarımızdan .Boşuna kendini ve eşini mutsuz etme . opuyorumnanaktan

Allah korumuş yaa çok geçmiş olsun canım .Kardeşinde üzülmesin kesik izi oldu diye çok şükür atlatmış yaa gerisi sorun değil.

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bır hafta dılıyorum

sağol selma sanada hayırlı güzel bi hafta olsun inş opuyorumnanaktan

Nar ekşisi kalori bombası
Giriş : 28.02.2010 Güncelleme : 28.02.2010 0114
Nar ekşisi sevenlere kötü haber. Zararsız bir sos gibi görünen nar ekşisinin kalorisinin çok yüksek olduğu ortaya çıktı. ızmir Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, salatalarda bol miktarda sos kullanılmasına dikkat çekerek, "Nar ekşisi, kalori tuzağıdır. Miktarını olabildiğince az tutmak gerekir" diye konuştu.

Ay ben çok severimnar ekşisiniyaa .nasılda masum duruyor oysa .kısırda salatalrda olmazsa tadıhep eksik kalıyo gibi gelirbana .Demekki bundan sonradikkat edicez
sağol melocum yaa aklıma bile gelmezdi girip kalorisine bakmak eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…