80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim ya, toparlanmamiz gerekir,
ben kendimi bu aralar cok yalniz hissediorum iyiki burasi var
biraz olsun kafa dagitiroum...

düzelcem...

sabah 7.45:
bir porsion cornfleks

ara:-

ögle 13,00:
bir kepce mercimek corbasi yaninda peynir ve bi tane cavdar...

ara 15.15: bir k bar

aksam 20.00:
patatesli köfteli yemek.

daha 2 bardak 5in1 cay ictim ve 2 litre su

sevilay canım kendini toparla insan yedikce yiyesi geliyor yemeğin sonu gelmiyor ve dahacok kilo alıyoruz ve tabiki mutsuz oluyoruz oyüzden biran önce zayıflayıf mutlu olalımhihoyyyt

haklısın ceren bende artık kendimi toparlamaya karar verdim ondan durmak yok diyetet devammmmmmdelikafadulden

Listedeki durumumu qörünce kötü oldum yha ( üff.. Su ßeL Fıtıqım bi düzelsin bi ayaqa kalkim.. ben de zayifLicam dua edin bana nolur

Bu haftaki tablomuz vatana millete hayırlı olsun,çok uykum geldi umarım bi yanlışlık yoktur istikrarlımız bu hafta da Eflatunnnn,tebrik ederim canım... Yeşiller bu hafta girenler kırmızı olanlar geçen haftadan silmedim

:sm_cool:herkese günaydıın kimse gelmemişmi daha eflatuncumhihoyyyt seni tebrikk ederim canımm azmini kutluyorumm canımkaydirigubbakcemile5

günaydın herkese.handeryacım teşekkür ederim..ben dün akşam giremedim.çok yorgundum.bayılmış gibi uyudum gece.evet bu iki haftayı güzel geçiridm ve istediğim gibi bitirdim:lepi:.umarım gelecek haftalar da böyle azimli ve kararlı geçer.bu hepiniz için geçerli tabi.bi yerde pes ederim diye çok korkuyorum.dün yediklerimi yazayım
sabah
sirkeli su,1dilim kepekli ekmek,1haşlnmış yumurta,5 zeytin,1kk peynir,1 tatlı kaşığı reçel
ara
yarım elma,yarım portakal,
öğle
5 kaşık bol yeşillikli bulgur salatası,yoğurt
ara
1 küçük fncan sütlü kahve,yarım salatalık
akşam
4 kaşık garnitürlü prinç pilavı,salata,ayran
ara
çilek
dün spor yapamadım.ayrıca çok yoğundum ve su da içemedim.inş bugün telafi ederim.hihoyyyt

ben şimdi kaçıyorum canım.kahvaltı bekliyorlar benden.malum haftasonu.bütün programlar altüst oluyor.eşim de evde.kahvaltı gecikiyor böyle.

kg verenleri tebrik ediyorum veremeyenler BEN oluyorum yanıklava:klava:klava:
haftaya mecburen vereceklerklava:klava:klava:

teşekür ederim canım düzelttiyin için insan kendini orda görünce daha azmedeiyora.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…