canım beni lisdeden çıkarmışsın önceden vardım bir ara giremedimde vaz geçdimi sandın yoksa ben burdayım benide eklersen sevnirimŞeniz
QUOTE]
Tünaydınnn kızlarrrr,ben ancak fırsat bulabildim herkesi tebrik ederim bu hafta süpersiniz valla.. Eski tablomuzu sergiliyorum yenisini akşam yapıcam herkes gece yarısına kadar yazsın kiloları ,şu tablomuzu arada bi son sayfaya taşısanız ya kızlar bakıp bakıp gaza gelsek hep arkalarda kalıyor, bu tabloyu yapmamızdaki amaç bakıp hırslanmak değilmi,birinciyi belirlemekse ben bakıp yazarım size,unutmayın arada bi son sayfaya çıkarın emi canlarım...
ben geçen hafta aldığım +500 vermişim bu hafta haftaya geri sayım inşallah şimdi oğlumu da alıp yürüyüşe çıkcam öptüm hepinizi...
sevilay canım kendini toparla insan yedikce yiyesi geliyor yemeğin sonu gelmiyor ve dahacok kilo alıyoruz ve tabiki mutsuz oluyoruz oyüzden biran önce zayıflayıf mutlu olalımhihoyyyt
Listedeki durumumu qörünce kötü oldum yha( üff.. Su ßeL Fıtıqım bi düzelsin bi ayaqa kalkim.. ben de zayifLicam dua edin bana nolur
canım beni lisdeden çıkarmışsın önceden vardım bir ara giremedimde vaz geçdimi sandın yoksa ben burdayım benide eklersen sevnirimŞeniz
Sevilaycım listeye beni de ekle diyip ceeee diyen ve kaybolan o kadar çok arkadaş var ki artık karar verdik bi kaç gün ya da en azından 1 hafta girmyeni siliyoruz sayı olarak da çoğaldık sığmıyor,eklerim canım ama giremeyeceğinde hbr verirsen sevinirim
merhaba canım gecmiş olsun kimse yok galiba kanalda
:sm_cool:herkese günaydıın kimse gelmemişmi daha eflatuncumhihoyyyt seni tebrikk ederim canımm azmini kutluyorumm canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?