80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nalcy bacım açıktan yazad bisde okiyelim olurmu

bebegini allah bagışlasın ama benimd eikiz bebekleirm var 18 aylıkk ona ragmen accık verebildim cnmmm

canımsın önce irade sonra yediklerine dikkat et.yani ben 1 aydır ne baklavalar ne börekler ne pastalar geldi önüme değil tadına bakmak dokunmadım bile yediklerimide hergün yazıyorum takip et istersen??????

afiyet olsun canim. Ben 1 köfte, 1 bucuk yk biber kizatmasi 2 -3 kasik pilav 1 dilim ekmek yedim. Ama doymadim ve suan canim tatli cekiyor. Hala acim cokacimcoook

sakın tatlı falan elini sürme şöyle yap çok mu tatlı istedi canın git bi tane muz ye tamam mı???

ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM BEN EKMEĞİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUM ÖĞLEN VE AKŞAM KESİNLİKLE YEMİYORUM.
ÇAY KAHVE NESKAFE GİBİ ŞEYLERİ HEP ŞEKERSİZ İÇİYORUM.
PASTA BÖREK TATLI ....VB.HAMURLU VE YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DURUYORUM YANİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YEMİYORUM.CANIM ÇEKSE BİLE ASLA TADINA BİLE BAKMIYORUM.lmaz:
AKŞAM YEMEĞİNİ 5 TE YİYORUM.
DAHA SONRA ACIKIRSAM SADECE MEYVE YİYORUM.
BUNLARI BAŞARMAK TABİKİDE ZOR..
AMA BEN İRADEMLE BU ŞEKİLDE 1 AYDA 7 KİLO VERDİM.:lepi::lepi:
HERKEZE ÖNERİLİR...olumunekankayizsmile

çok sağolun kızlar eksik olmayın..Adacım bizim bir arkadaşımız da bugün doğum yaptı..Hepsi oluyor işte naparsın ..Hayatın ta kendisi bu...Allahım dermansız dertler vermesin hiçkimseye..

neslihan ben 7.30 yiyordum artık 6 d ayiyorumm ve acıkınca meyve akşam 10 da süt içiyorum emziriyorum çok acıkıyorum

muzda çok kalorili ama bir de tatlı istegini tarçın ok güzel kırıyo ama iştah açıyo bugün kaçamak yapmamak için neler yaptım valla iştah açılmışş

iyi güzel canimda sende cok radikalsin amaakannehir. ama olsun öemli olan zayiflamak. insallah basaririz. simdi bir kahve iscem.kaydirigubbakcemile5

nesli tebrikler canım bir ayda çok güzel sonuç almışsın ama uzun vadeli kg verimlerinde diyetisyenler mutlaka ama mutlaka ekmeği veriyor..
bana sabahları 2 dilim
öğlen 2 dilim
akşam da 1 dilim olmak üzere veriyor..hatta bana öğlenleri çok geliyordu yemesem dedim çok geliyor dedim olmaz mutlaka yiyeceksin vücudun ona da ihtiyacı var hadi şimdi yemedin sonra vücudunun kg vermesi durunca neyi kısacaksın şimdiden tüm mermileri harcamamalısın dedi canım..Bilgin olsun senin de..Naçizane önerimdir..

evet canım muz çok kalorili ama canın çok tatlı çekmişse bir tane yediğinde o seni freniyor.yoksa hep kaçamak yaparsın..ben muzu bazen yiyorum kendimi ççooook aç hissettiğimde ve genellikle öğle aralarında..

Banucum ben de muz çok kalorili diye yemiyordum ama çok da severim sordum diyetisyene günde 4 porsiyon meyve hakkın var..Bir muz 2 porsiyon meyve eder dedi istersen günde 2 muz yiyebilrisin başka meyve yememek kaydıyla dedi ama bağırsak sistemini yavaşlatıp kabızlık yapıyor haberin olsun dedi..ben de şimdi canım çok tatlı istediğinde akşamları 1 muz yiyorum valla ve hiç tatlı krizine girmiyorum canım..

canım bende yiyordum ama yeni kestim ekmeği..geçmişe bakarsan hep yiyordum yeni yeni yememeğe başladım ama kendimi aç hissetmiyorum.yani yokluğunu artık aramıyorum.

iyi akşamlar kızlar

geçmişe baktım pek moralim yok

handerya selma ile beni eşlemişsin canım :)) tşk ederim selmacımı inşallah bulurum selma nerelerdeysen dön

aylin bak nişanlanacağını söylüyorsun ona göre canım artık ver şu fazlalıkları

adaer canım romantizmi yaşayacağın yeri seç bence size yoracak gürültü bir balayı geçirme bence

darkolive saçların ne güzel olmuş lüle lüle

evet kaloriden kastım 2 meyve yerine geçiyor yag yok bişiy yk ne kalorisi olabilirki dimi dogru olabilir tatlı krizi için bende deneyim dogru diyosun

nihalcim makarne ve pilav yedin yine ekmegi yiyormusun cnmm

nalcy muz pek iyi bir meyve değil bence benim diyetisyenimde vermemişti bana

ben meyvelerin yetmediği yerde meyve kuruları yiyorum :) bunuda diyetisyenime sorcam haftaya gitiğimde (elma, dut vs )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…