sorma ya cizelgeyi beceremedim. baslangic kilom 85.2 kg. cuma günü 84.9 kg dim. bu cuma ikinci cumam olacak. galiba gecen hafta tam 1 hafta olmamisti. tam hatirlamiyom ama neyse bundan sonrasi daha mühim.kaydirigubbakcemile5. sen bana simdi yatigin püf noktalarini yazsana biraz. özellikle yaptigin seyleri.yerimseniben
Bu arada ortim bende yemek yiyorum ıspanak yemeği ve yoğurt sen ne yiyorsun???
nalcy kullanıcısından alıntı
slm aylincim istersen başarırsın ben 1 ayda 7 kilo verdim canım..
Bende hiç başaramıyacamı düşünüyordum ama başardım darısı daha 17 kiloya....
Evet yaa nasıl verdin sen kısaca yardımcı olursan çoook sevinirim
afiyet olsun canim. Ben 1 köfte, 1 bucuk yk biber kizatmasi 2 -3 kasik pilav 1 dilim ekmek yedim. Ama doymadim ve suan canim tatli cekiyor. Hala acim cokacimcoook
sakın tatlı falan elini sürme şöyle yap çok mu tatlı istedi canın git bi tane muz ye tamam mı???
sorma ya cizelgeyi beceremedim. baslangic kilom 85.2 kg. cuma günü 84.9 kg dim. bu cuma ikinci cumam olacak. galiba gecen hafta tam 1 hafta olmamisti. tam hatirlamiyom ama neyse bundan sonrasi daha mühim.kaydirigubbakcemile5. sen bana simdi yatigin püf noktalarini yazsana biraz. özellikle yaptigin seyleri.yerimseniben
bir bakayım dedim kızlar neler yapıyor diye offf Allah'ım ya bu mesajını okudum canım,sonra şöyle bir düşündüm neler neler yaşanıyor hayatta.Kimimiz güzel şeyler için gün sayarken,kimileri de acılar ve üzüntüler yaşıyor.Bir an için kendi mutluluğumdan utandım,Rabbim acil şifalar versin,arkadaşlarına ilet lütfen hiç tanımadıkları uzakta bir yerlerde olan biri onlar için dua ediyor.
cnm valla süperisn ya sne nasl veridn bir ayda 7 kilo cuma günü 2 ay bitecek ama henüz veridigm kilo sadece 6 kilo spor yapıyomusunun nalcy
nihal cnm dayın iin başın sagolsun ark içinde allah acil şifalar versin cnm inşş ya hay allah çok acııbilmiyorumkismile
ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM BEN EKMEĞİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUM ÖĞLEN VE AKŞAM KESİNLİKLE YEMİYORUM.
ÇAY KAHVE NESKAFE GİBİ ŞEYLERİ HEP ŞEKERSİZ İÇİYORUM.
PASTA BÖREK TATLI ....VB.HAMURLU VE YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DURUYORUM YANİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YEMİYORUM.CANIM ÇEKSE BİLE ASLA TADINA BİLE BAKMIYORUM.lmaz:
AKŞAM YEMEĞİNİ 5 TE YİYORUM.
DAHA SONRA ACIKIRSAM SADECE MEYVE YİYORUM.
BUNLARI BAŞARMAK TABİKİDE ZOR..
AMA BEN İRADEMLE BU ŞEKİLDE 1 AYDA 7 KİLO VERDİM.:lepi::lepi:
HERKEZE ÖNERİLİR...olumunekankayizsmile
evde muz olmayinca ne yiyiyon?eyvahedigeldismile
ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM BEN EKMEĞİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUM ÖĞLEN VE AKŞAM KESİNLİKLE YEMİYORUM.
ÇAY KAHVE NESKAFE GİBİ ŞEYLERİ HEP ŞEKERSİZ İÇİYORUM.
PASTA BÖREK TATLI ....VB.HAMURLU VE YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DURUYORUM YANİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YEMİYORUM.CANIM ÇEKSE BİLE ASLA TADINA BİLE BAKMIYORUM.lmaz:
AKŞAM YEMEĞİNİ 5 TE YİYORUM.
DAHA SONRA ACIKIRSAM SADECE MEYVE YİYORUM.
BUNLARI BAŞARMAK TABİKİDE ZOR..
AMA BEN İRADEMLE BU ŞEKİLDE 1 AYDA 7 KİLO VERDİM.:lepi::lepi:
HERKEZE ÖNERİLİR...olumunekankayizsmile
neslihan ben 7.30 yiyordum artık 6 d ayiyorumm ve acıkınca meyve akşam 10 da süt içiyorum emziriyorum çok acıkıyorum
muzda çok kalorili ama bir de tatlı istegini tarçın ok güzel kırıyo ama iştah açıyo bugün kaçamak yapmamak için neler yaptım valla iştah açılmışş
neslihan ben 7.30 yiyordum artık 6 d ayiyorumm ve acıkınca meyve akşam 10 da süt içiyorum emziriyorum çok acıkıyorum
muzda çok kalorili ama bir de tatlı istegini tarçın ok güzel kırıyo ama iştah açıyo bugün kaçamak yapmamak için neler yaptım valla iştah açılmışş
nesli tebrikler canım bir ayda çok güzel sonuç almışsın ama uzun vadeli kg verimlerinde diyetisyenler mutlaka ama mutlaka ekmeği veriyor..
Bana sabahları 2 dilim
öğlen 2 dilim
akşam da 1 dilim olmak üzere veriyor..hatta bana öğlenleri çok geliyordu yemesem dedim çok geliyor dedim olmaz mutlaka yiyeceksin vücudun ona da ihtiyacı var hadi şimdi yemedin sonra vücudunun kg vermesi durunca neyi kısacaksın şimdiden tüm mermileri harcamamalısın dedi canım..bilgin olsun senin de..naçizane önerimdir..
evet canım muz çok kalorili ama canın çok tatlı çekmişse bir tane yediğinde o seni freniyor.yoksa hep kaçamak yaparsın..ben muzu bazen yiyorum kendimi ççooook aç hissettiğimde ve genellikle öğle aralarında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?