80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben akşam yemegimi yedim hatta yiyorum
1 kase yogurt çorbası
6 yk pırasa
bol lahana salatası

çok otlu bir menü ama aama napim meyve suyu içitim öle dengelemek için

kıslar 1 kase çorba yediginizde kasenin dolusumu yoksa 1 kepçemi yiyorsunuz

nalcy muz pek iyi bir meyve değil bence benim diyetisyenimde vermemişti bana

ben meyvelerin yetmediği yerde meyve kuruları yiyorum :) bunuda diyetisyenime sorcam haftaya gitiğimde (elma, dut vs )

ama tok tutyor muz acıktırmıyor ben akşam elma portakal yesem acıkıyorum ama muz yiyince acıkmıyorum

evet kaloriden kastım 2 meyve yerine geçiyor yag yok bişiy yk ne kalorisi olabilirki dimi dogru olabilir tatlı krizi için bende deneyim dogru diyosun

nihalcim makarne ve pilav yedin yine ekmegi yiyormusun cnmm

hayır canım 2 yk pilav ya da makarna eşittir bir dilim ekmek..
ben kaçar kızlar öptüm sizi..

ama tok tutyor muz acıktırmıyor ben akşam elma portakal yesem acıkıyorum ama muz yiyince acıkmıyorum

canım nihalin dediği gibi muz iki meyveye denk geliyor.
Elma=50 kalori
portakal=50 kalori
muz=100 kalori
yani iki meyve yerine 1 tane muz yesen hiç bişi olmazzzzzzzzz..

nalcy akşam 5 te yiyouasn yemegini sonra meyve yiyorsun dimi
acıkmıyormusun
ben 3 günüdr akşam 6 da yemek yiyorum sonra 8 de meyve ve süt sütü bazen 10 içiyorum çok acıkıyorum

birde benim sıpalarım uykuyu düzenli uyumuyolar gece kaç kez sallıyorum onları yakarım diye düşünüyorummm bilmiyorumkismile

ilginç halbuki portakal posalı hemde canlı hücrelerle dolu acıktırmaması lazım

bana muz yememem söylendi kioları verene kadar belki sende farklıdır canım

baharnaz bız ortı olmuşuz cok güzel ama sonra derya enı kaldırmış sana başka ortak bulmuş ben cıktım dıye galıba nasıl olacak CADIARZU:uhm::uhm:

CANIM BENDE İLK ZAMANLAR ÇOK ACIKIYORDUM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM.SIKIYORUM DİŞİMİ BİRAZ.BENİM UFAKLIKTA GECELERİ BENİ ÇOK KALDIRIYOR.
NE YAPAYIM Bİ KERE HIRS YAPTIM İÇİMDE CANIM.
YAZA YAĞ TULUMU OLARAK KALMAK İSTEMİYORUM.
HEP KENDİMİ ZAYIF OLARAK ADEPTE ETMİŞİM İNŞALLAH BU İRADEM BOZULMAZ.:Saruboceq:

süpersin cnm bozulmaz sen bu azimdeyken bend ebu kez hırs yaptımda ama çok yavaş veriyorum buraya gelince yanlışalrımı ögrendim mesela 7.30 akşam yemegi için çok geç
çalışmıyorsan imkanların yoksa yenirde ee ben evdeyim tabi her saat uygun

ben 7.30 da akşam yemegi sonra 2 porsiyon meyve ve süt düşün ne kadar yogun

şimdi ise yatmadna iki saat önce içiyorum süütmü
meyve 1 porsiyon
akşam yamegi 6 da bakalım bu şekildede olmazsa 2 hfat sonra diyetisyyene gidicem

inşallah diyetisyene gitmene gerek kalmadan sonuç alırsın canım...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…