BENDE KAÇIYORUM KIZLAR...ORTİ SONRA GÖRÜŞELİMMM BYE...olumunekankayizsmile
nalcy muz pek iyi bir meyve değil bence benim diyetisyenimde vermemişti bana
ben meyvelerin yetmediği yerde meyve kuruları yiyorum :) bunuda diyetisyenime sorcam haftaya gitiğimde (elma, dut vs )
bitanem, butterfly masumm nalcy iyi akşamlar kızlar
evet kaloriden kastım 2 meyve yerine geçiyor yag yok bişiy yk ne kalorisi olabilirki dimi dogru olabilir tatlı krizi için bende deneyim dogru diyosun
nihalcim makarne ve pilav yedin yine ekmegi yiyormusun cnmm
kıslar 1 kase çorba yediginizde kasenin dolusumu yoksa 1 kepçemi yiyorsunuz
ama tok tutyor muz acıktırmıyor ben akşam elma portakal yesem acıkıyorum ama muz yiyince acıkmıyorum
ama tok tutyor muz acıktırmıyor ben akşam elma portakal yesem acıkıyorum ama muz yiyince acıkmıyorum
1 KASENİN TAMAMINI YİYORUM VALLA ÇÜNKÜ ÇORBANIN ÇOK KALORİLİ OLDUĞUNA İNANMIYORUM 1 KASE DOLUSU YİYEBİLİRSİN CANIM..a.s.
selam kızlar baharnaz bıtanem ızlem masum nalcı yamur yüreklım nesılsınız bakalım
selam kızlar baharnaz bıtanem ızlem masum nalcı yamur yüreklım nesılsınız bakalım
nalcy akşam 5 te yiyouasn yemegini sonra meyve yiyorsun dimi
acıkmıyormusun
ben 3 günüdr akşam 6 da yemek yiyorum sonra 8 de meyve ve süt sütü bazen 10 içiyorum çok acıkıyorum
birde benim sıpalarım uykuyu düzenli uyumuyolar gece kaç kez sallıyorum onları yakarım diye düşünüyorummm bilmiyorumkismile
ben pek iyi değilim babamın anjiyosu iyi çıkmadı yarın ankara gidebilirim
CANIM BENDE İLK ZAMANLAR ÇOK ACIKIYORDUM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM.SIKIYORUM DİŞİMİ BİRAZ.BENİM UFAKLIKTA GECELERİ BENİ ÇOK KALDIRIYOR.
NE YAPAYIM Bİ KERE HIRS YAPTIM İÇİMDE CANIM.
YAZA YAĞ TULUMU OLARAK KALMAK İSTEMİYORUM.
HEP KENDİMİ ZAYIF OLARAK ADEPTE ETMİŞİM İNŞALLAH BU İRADEM BOZULMAZ.:Saruboceq:
süpersin cnm bozulmaz sen bu azimdeyken bend ebu kez hırs yaptımda ama çok yavaş veriyorum buraya gelince yanlışalrımı ögrendim mesela 7.30 akşam yemegi için çok geç
çalışmıyorsan imkanların yoksa yenirde ee ben evdeyim tabi her saat uygun
ben 7.30 da akşam yemegi sonra 2 porsiyon meyve ve süt düşün ne kadar yogun
şimdi ise yatmadna iki saat önce içiyorum süütmü
meyve 1 porsiyon
akşam yamegi 6 da bakalım bu şekildede olmazsa 2 hfat sonra diyetisyyene gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?