ay cok gecmış olsun canım allah acıl şifalar versın
inş cnm gerk kalmazz
baharnaz çok geçmiş olsun cnm ankarada nerde yatıyor baban
birde kızlar yeşil çay içiyormusunuzz
izlem cnm hergün spor yapmak gerekiyormu pekii
bu arada saçların süper görünüyor şekerim
ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM BEN EKMEĞİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUM ÖĞLEN VE AKŞAM KESİNLİKLE YEMİYORUM.
ÇAY KAHVE NESKAFE GİBİ ŞEYLERİ HEP ŞEKERSİZ İÇİYORUM.
PASTA BÖREK TATLI ....VB.HAMURLU VE YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DURUYORUM YANİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YEMİYORUM.CANIM ÇEKSE BİLE ASLA TADINA BİLE BAKMIYORUM.lmaz:
AKŞAM YEMEĞİNİ 5 TE YİYORUM.
DAHA SONRA ACIKIRSAM SADECE MEYVE YİYORUM.
BUNLARI BAŞARMAK TABİKİDE ZOR..
AMA BEN İRADEMLE BU ŞEKİLDE 1 AYDA 7 KİLO VERDİM.:lepi::lepi:
HERKEZE ÖNERİLİR...olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar
geçmişe baktım pek moralim yok
handerya selma ile beni eşlemişsin canım :)) tşk ederim selmacımı inşallah bulurum selma nerelerdeysen dön
aylin bak nişanlanacağını söylüyorsun ona göre canım artık ver şu fazlalıkları
adaer canım romantizmi yaşayacağın yeri seç bence size yoracak gürültü bir balayı geçirme bence
darkolive saçların ne güzel olmuş lüle lüle
CANIM BENDE İLK ZAMANLAR ÇOK ACIKIYORDUM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM.SIKIYORUM DİŞİMİ BİRAZ.BENİM UFAKLIKTA GECELERİ BENİ ÇOK KALDIRIYOR.
NE YAPAYIM Bİ KERE HIRS YAPTIM İÇİMDE CANIM.
YAZA YAĞ TULUMU OLARAK KALMAK İSTEMİYORUM.
HEP KENDİMİ ZAYIF OLARAK ADEPTE ETMİŞİM İNŞALLAH BU İRADEM BOZULMAZ.:Saruboceq:
aklima geldikce iciyom. tadini pek beyenmedim icersemde bol limonla
teşekkür ederim banucum saolasın, hergün spor zararlımı hiç bilmiyorum ben önceden şöyle basit bir mantık kuruyordum, mesela günde 2000kalori alıyorsun, ne kadar spor yaparsan o yediklerinin kalorilerini sporla düşürüp kilo veriyosun ne kadar çok hareket edersen o kadar çok zayıflarsın
ama diyetisyene giden arkadaşlar öyle demiyor hiç bilmiyorum yanii :1closedeyes:
canım bir vücut 12saatten fazla aç kalırsa hemen savunmaya geçip, ne yersen yağa çevirip depoluyormuş, bende senin gibi yapıyordum şimdi yatana kadar yarım meyve 2yudum süt tarzında az kalorili şeyler yiyorum ağzıma şekersiz çay haricinde bişiy sürmüyordum canım hatırlatmak istedim :hulya:
teşekkürler canım :jeyyar:
bana bir dişli rakip daha çıktı hadi bakalımm :jeyyar: :jeyyar:
canım sen kaç yaşındsın öğrencisin sanırım ismin nedir bilmiyorumkismile
bitanem, butterfly masumm nalcy iyi akşamlar kızlar
inş cnm gerk kalmazz
baharnaz çok geçmiş olsun cnm ankarada nerde yatıyor baban
birde kızlar yeşil çay içiyormusunuzz
25 yasindayim canim
hergün 30dk leslie yapıyorum, dün 1 saat step yaptım sabah heryanım et kesmiş tutulmuşş bu kadar olabileceğini düşünmüyordum yaa
canım bence doğa turu en güzeli bir otele kapanıp malaklar gibi yeme hatasını ben yaptım sen yapma..bu arada biz küsmüyos,iyi haberlerini beklioss.canlarım nasılsınız,sizleri hafta sonu ve dün boşladım biliyorum özür dilerim ama sizler de biliyorsunuz ki Ada kız 52 gün sonra gelin olacak bu sebeple yoğun bir süreçten geçiyor.Şimdi ki gündemimiz de balayı,sınırları zorlayarak hayatta bir kere evleniyoruz balayına gidelim,her zaman tatile çıkarız ama adı balayı olmaz dedik ve bu bağlamda dün ets tur ile konuşmaya gittik nişanlımla benim aklımda voyage sorgun vardı,bilemiyorum bakalım neye karar vereceğiz.Bugün de anı tur ile konuştum tlf.da bayan bana alva donna diye bir oteli tavsiye etti balayı için.Nişanlımla konuşup bu hafta sonuna kadar bir karar vermeliyiz.
sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa kaydirigubbakcemile3
hayrı canım bence adet düzensizliğinden kaynaklanıyorkızlar çok iştahım açık bugün hep yiyesim var yaa napcam ben tarçınmı açtı iştahımı acaba bukadar bilmeiyorumki ne oldu bana reglide olamadım çok cnm sıkkın yaa hemde çokkk yemek istemiyoummmmmafoldumben
canım tekrar başın sağolsun Allah yardımcıları olsun ama kader elden bişey gelmiyor be nihalcimkızlar sizi çok takip edemedimkusura bakmayın çünkü çok moralim bozuk..Sabah bir arkadaş ağlaya ağlaya gitti noldu dedik annesinin pataloji sonucu çıkmış:göğüs kanseri..hay Allah dedik arksından ben moladayken yanımdaki arkadaş da ağlaya ağlaya dışarı çıktı söylemiştim geçenlerde tedirgin şekilde bekliyorduk onun sonuçları da kötü..o da göğüs kanseriymiş..ay nasıl tatsızım anlatamam..Biliyorsunuz ben Temmuzda çok sevdiğim dayımı 44 yaşında kanserden kaybettim..O günler geldi aklıma..Nerde varsa Allahım hepsine acil şifalar versin ..
nesli tebrikler canım bir ayda çok güzel sonuç almışsın ama uzun vadeli kg verimlerinde diyetisyenler mutlaka ama mutlaka ekmeği veriyor..
bana sabahları 2 dilim
öğlen 2 dilim
akşam da 1 dilim olmak üzere veriyor..hatta bana öğlenleri çok geliyordu yemesem dedim çok geliyor dedim olmaz mutlaka yiyeceksin vücudun ona da ihtiyacı var hadi şimdi yemedin sonra vücudunun kg vermesi durunca neyi kısacaksın şimdiden tüm mermileri harcamamalısın dedi canım..Bilgin olsun senin de..Naçizane önerimdir..
canım sen bilirsin ama ben de senin gibi diyet yaptım ve son dönem artık çaresiz kaldım vücut yemedikçe durmaya alışıyor menülerin az ekmek 1 dilim bile olsa her öğünde mutlaka yecanım bende yiyordum ama yeni kestim ekmeği..geçmişe bakarsan hep yiyordum yeni yeni yememeğe başladım ama kendimi aç hissetmiyorum.yani yokluğunu artık aramıyorum.
baharcım ne oldu ya?geçmiş olsun haberdar et :a015:ben pek iyi değilim babamın anjiyosu iyi çıkmadı yarın ankara gidebilirim
kızlar mutlaka okuyun... çok önemli bilger var mesela sabahları içtiğim sıcak limonlu suyun yağ yakıcı özelliği yokmuşş :umursamaz:
[COLOR]
selam kıslar nbrsinizzz
o ortim gelmiiş kaçırdımm biraz önce sütüü içtim kıslar mutfagı toparlayım uyuycamm inşşş
izlem ve tülay sevgili ark pik da tam tamına 107 kalori var yaaaaa
ama ara öggün olarak yarm piko yeme fikri ii neccafe ileee
zaten bir elmada okadar
Slmlarr
Kızlar oğlum grip oldu .doktordan geldik iğneler ilaçlar dolu her taraf .
1 aydır hasta olmadı diye içten içe seviniodum bende :))
Neyse astımını azdırmadan yetişmişiz antibiotikle 2-3 güne atlatırmışız inş..
Bugünki menüm
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
yarım kibrit kutusu kadar labne
2 zeytin
1 tatlı kaşığı acılı ezme
öğlen
8 kaşık sebze yemeği
2 tane etimek
ara
1 çay bardağı leblebi
ara 1 portakal
akşam
2 etimek üstüne labne
bol yağsız salata
ara 1 elma
2 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?