80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş cnm gerk kalmazz
baharnaz çok geçmiş olsun cnm ankarada nerde yatıyor baban

birde kızlar yeşil çay içiyormusunuzz

izlem cnm hergün spor yapmak gerekiyormu pekii
bu arada saçların süper görünüyor şekerim

teşekkür ederim banucum saolasın, hergün spor zararlımı hiç bilmiyorum ben önceden şöyle basit bir mantık kuruyordum, mesela günde 2000kalori alıyorsun, ne kadar spor yaparsan o yediklerinin kalorilerini sporla düşürüp kilo veriyosun ne kadar çok hareket edersen o kadar çok zayıflarsın

ama diyetisyene giden arkadaşlar öyle demiyor hiç bilmiyorum yanii :1closedeyes:

canım bir vücut 12saatten fazla aç kalırsa hemen savunmaya geçip, ne yersen yağa çevirip depoluyormuş, bende senin gibi yapıyordum şimdi yatana kadar yarım meyve 2yudum süt tarzında az kalorili şeyler yiyorum ağzıma şekersiz çay haricinde bişiy sürmüyordum canım hatırlatmak istedim :hulya:

teşekkürler canım :jeyyar:

bana bir dişli rakip daha çıktı hadi bakalımm :jeyyar: :jeyyar:

aklima geldikce iciyom. tadini pek beyenmedim icersemde bol limonla

canım sen kaç yaşındsın öğrencisin sanırım ismin nedir bilmiyorumkismile

25 yasindayim canim

bitanem, butterfly masumm nalcy iyi akşamlar kızlar

bahar kaçırmışım canım sağol iyiyim çok şükür .Oğlusum grip olmuş onunla uğraşıyorum bende .Sanada çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en yakın zamanda opuyorumnanaktan

inş cnm gerk kalmazz
baharnaz çok geçmiş olsun cnm ankarada nerde yatıyor baban

birde kızlar yeşil çay içiyormusunuzz

ben bi ara iyice sarmıştım bu yeşil çay işine. limonlusu,portakallısı hepsini aldım ama içemedim yaa eserde aklıma glirse içiyorum yoksa yok boshayallersmile

kızlar mutlaka okuyun... çok önemli bilger var mesela sabahları içtiğim sıcak limonlu suyun yağ yakıcı özelliği yokmuşş :umursamaz:

Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkarılması

Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeride palrelinde düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılğısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur.

Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama

Protein vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. ınsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.

Her tür hareket ve sporun zayıflatması

Vücudun egzersiz ve sporla kilo vermesi için yağ yakma formuna geçmesi gereklidir, buda ancak haftada 5 gün düzenli egzersiz ile başlar.Çoğu zaman iki saat sürekli mekik hareketi yerine uygun nabızla 45-60 dk bir yürüyüş istenilen sonuçlara ulaşmakta daha faydalı olur.

Sabahları aç karnına içilen limonlu sıcak suyun yağ yakıcı etkisi

Halk arasında inanılan bir başka yanlışta sabahları veya yemek öncesinde aç karnına limonlu sıcak su içmenin vücuttaki yağları erittiğidir ancak bu inanç tamamen yanlıştır. Suyun veya içine katılacak limon soda gibi maddelerin, bitki çaylarının kesinlikle yağları eritmek, yok etmek gibi bir etkisi bulunmamaktadır.

Tek öğün yemek yiyerek kolayca zayıflamak!

Vücudun kilo almasına neden olan en önemli etkenlerden biri, onu bütün gün aç bırakıp sadece akşamları yemek yemektir. Çünkü yaklaşık 20 saat aç kalan vücut bu durumun devam edeceğini düşünür ve savaşa hazırlanır gibi yediklerini depolamaya başlar. Sonra 4 saat içerisinde gelen besinler yağ olarak depolanır. Bu konuda diyetisyenlerin tavsiyesi vücudu asla uzun süre aç bırakmamak ve mutlaka her 3-4 saatte birşeyler tüketilmelidir.

Dyt. AYÇA ILICA

hergün 30dk leslie yapıyorum, dün 1 saat step yaptım sabah heryanım et kesmiş tutulmuşş bu kadar olabileceğini düşünmüyordum yaa

canım benim gibi kaslanıp ağırlaşmayasın acayip moral bozucu oluyor,inşallah öyle olmaz
canım bence doğa turu en güzeli bir otele kapanıp malaklar gibi yeme hatasını ben yaptım sen yapma..bu arada biz küsmüyos,iyi haberlerini beklioss.
ha bu arada hani gelinlikli foto?

hayrı canım bence adet düzensizliğinden kaynaklanıyor
canım tekrar başın sağolsun Allah yardımcıları olsun ama kader elden bişey gelmiyor be nihalcim
canım bende yiyordum ama yeni kestim ekmeği..geçmişe bakarsan hep yiyordum yeni yeni yememeğe başladım ama kendimi aç hissetmiyorum.yani yokluğunu artık aramıyorum.
canım sen bilirsin ama ben de senin gibi diyet yaptım ve son dönem artık çaresiz kaldım vücut yemedikçe durmaya alışıyor menülerin az ekmek 1 dilim bile olsa her öğünde mutlaka ye
ben pek iyi değilim babamın anjiyosu iyi çıkmadı yarın ankara gidebilirim
baharcım ne oldu ya?geçmiş olsun haberdar et :a015:
kızlar mutlaka okuyun... çok önemli bilger var mesela sabahları içtiğim sıcak limonlu suyun yağ yakıcı özelliği yokmuşş :umursamaz:

[COLOR]

canım harika faydalı bir yazı teşekkürler :hulya:

selam kıslar nbrsinizzz
o ortim gelmiiş kaçırdımm biraz önce sütüü içtim kıslar mutfagı toparlayım uyuycamm inşşş

izlem ve tülay sevgili ark pik da tam tamına 107 kalori var yaaaaa
ama ara öggün olarak yarm piko yeme fikri ii neccafe ileee
zaten bir elmada okadar

canım senin normal çikolataların kalorisinden haberin yok galiba kaydirigubbakcemile3

bu en masum olanı, nescafeye veya çaya şeker atmıyorsun oluyor bitiyor sırnaşık şey

ayyyy kızlar yarın ne yapıcam hiç bilmiyorum bütün kaslarım acıyor inşallah yürüyerek gidine kadar ısınır vücudum da sporu tam anlamıyla yapabilirim dehşet acıyor fazla zorlamamam lazım yarın :umursamaz:

gece bebeğe kalkarkende boynumu zedelemişim bide o çıktı allahım yarabbimm kaydirigubbakcemile3 iyice çürüdüm yahuu sempatiksalakcinni

merhaba alperenim nasılsınn sevgili rakibem :jeyyar:
senin ismin nedir kız alperenim deyip duruyoruz sana kaydirigubbakcemile3

canlarım kimsecikler yok bu akşam çok faydalı bilgiler buldum umarım içinize yarar...ışte istahınızı kesecek besinler!

Diyet yapmanın en zor yanı, sevdiğiniz pek çok yiyecekten vazgeçmek zorunda kalıp, üstüne bir de iştahınızla baş etmek zorunda kalmanız. Bu gibi durumlar için iştah kesen besinleri bilmeniz gerekiyor...

1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.

2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.

3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.

4. Albümin iştahı kapatır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. ısterseniz yağsız krema da katabilirsiniz.

5. 200 gr. ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. ıçine 100 gr. kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur. Ayrıca selülit oluşumunu da engeller.

6. Kendinize yeşil salata, uskumru veya ton balığı, kivi ve portakaldan oluşan bir ziyafet hazırlayın. Balığın içeriğindeki ıyot, tiroit bezinin ışlevlerini hızlandırdığından açlık hissi giderilir.

7. Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.

8. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.

9. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır.

10. Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışımın içeriğindeki değerli lifler hem doyurucu hem de bağırsakları çalıştırıcı etki gösterir.

11. Yağsız kaşarı ince ince dilimleyin ve siyah zeytin ile süsleyin. Üzerine 1 yemek kaşığı sirke dökün. Bu, birkaç saat için açlığınızı giderecektir.

12. Karaciğerlerinizi çalıştırmak için 10 adet enginar kökünü, içine 1 doğranmış soğan, karabiber tanesi ve yarım limon katılmış suda haşlayın. Daha sonra 1 çay kaşığı bal, iki sap kekik ve biraz limon suyunu kaynatın. Enginar köklerini süzün ve hazırlamış olduğunuz karışımın ıçinde biraz pişirip çıkarın.

bugünkü menüm
sabah limonlu ılık su

kahvaltı
1 yumurta, salatalık, domates form çayı
2dilim kepek ekmeği

ara 1 elma

ara 1fincan sütlü şekersiz salep 3tane küçük çaykeyfi kurabiyelerinden zemuszemus

akşam haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
lahana salatası 1 dilim kepek ekmeği

ara şekersiz sütlü nescafe yarım piko

2lt su bugün spor yok

Slmlarr

Kızlar oğlum grip oldu .doktordan geldik iğneler ilaçlar dolu her taraf .
1 aydır hasta olmadı diye içten içe seviniodum bende :))
Neyse astımını azdırmadan yetişmişiz antibiotikle 2-3 güne atlatırmışız inş..

Bugünki menüm

Sabah
2 dilim kepekli ekmek
yarım kibrit kutusu kadar labne
2 zeytin
1 tatlı kaşığı acılı ezme

öğlen

8 kaşık sebze yemeği
2 tane etimek

ara

1 çay bardağı leblebi

ara 1 portakal

akşam
2 etimek üstüne labne
bol yağsız salata

ara 1 elma

2 lt su spor yok

tülaycım çok geçmiş olsun demiştim ama sanırım geçmişi okuyamadın canım geçer canını sıkma biraz mızmızlanır artık, allahım acılarını göstermesin olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım allah şifa versin sana bişey diyimmi bende ne zaman ohhh bu ayı hastalanmadan atlatıcağız dedimmi bilki ertesi günü hasta oluyor hayret edilecek durum sevincimi kursağımda bırakıyor seninde öyle olmuş malesef canım allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…