80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün minik bebişimin doğum günüydü 1 yaşımızı doldurduk doğum gününü kutladık canım dünyadan haberi yok sevimli sevimli:ecrin_bebek: oyuncaklarıyla oynuyordu ablası mumlarını söndürdü

Evrelcim,ortimmm inşallah canım bu haftadan ben kendi açıma çok ümitli değilim ama cumaya kadar ne veririsek artık..

Olsun canım Cuma'ya daha 2 koca gün var. Hem haftalar torbaya girmedi ya, bu hafta veremezsek ondan sonraki hafta, bir sonraki hafta ve diğer haftalarda veririz. Yeter ki, kararlılığımızı terketmeyelim. Aradan çokça gün geçmesine rağmen hala topic'e gelip, birşeyler yazabiliyorsak yolumuzdan çıkmamışız demektir.

Yok valla, ben ikimizden de sonuna kadar umutluyum.:smiley-cool:

2 ayda 15 kg verenler var, bende basarabilirmiyim ki, her iki gün spora gitsem 1 saat spor yapsam, bide gitmedigim günler evde kosu bandinda yarim saat yürüsem.... tempo 5,0 yetermi ki

sizde biktiniz benden biliyorum (((((((

Ben kendi adıma söylüyorum Aylincim, canım, bıkmadım senden. 2 Ayda 15 kilo vermek çok büyük bir hedef bir kere. Kelin merhemi olsa başına sürermiş gerçi, ben de arada "sonucu bir an önce" göreyim diye, kıstıkça kısıyorum yediklerimden. Nitekim sonucu da geçen hafta gördük listeden. 5 günlük diyet+2 günlük kaçamağın bilançosu artı2,3kg oldu!!!

Yemeyince iyi güzel kilo veriyorum tamam ama bu "kuş gibi" beslenmemi sağlayan, en azından destek olan avantajlar var elimde. Mesela şu an "çalışmıyorum". Evde kendi yemeğimi yapıyorum, spor saatlerimi esnek tutuyorum istediğim yere yürümekte özgürüm, zaman kısıtmalamam yok, sorumluluğum yok. Rahatım tabii. Ya sonra ne olacak, çalışmaya başlarsam, yapmam gereken birşeyler olursa, bir yerlere gitmek zorunda kalırsam o zaman ne yapacağım? 700kalori bile etmeyen bir diyetle işe başladığım ilk gün şirket asansöründe bayılırım, ya da bir ödevi bitirmeye çalışırken kitapta "ayaklanmış pizzaların dansını" izlemeye başlarım. Sonuçta ne ödevi yapabilirim, ne de işte yüksek performans gösterebilirim. Bunları geçtim, iki lafı biraraya getirip de konuşamam bile...

Vücut aşırı şekilde bağımlılık düşkünü bir sistem. Hiç "çikolata" yemeseydim, varlığından bi-haber olsaydım sürekli onu ister bulamayınca krizlere girer miydim? ıstanbula gelinceye kadar pizza yemeyen bir insandım, 3 yıldır kendimi pizzadan alamıyorum. Çünkü vücudumu birşekilde onun lezzetine, tadına, görüntüsüne alıştırdım.

Kilo veremekten dolayı yaşayacağım, hüzün, hayalkırıklığı ve acı gibi duygular, o pizzanın ya da profiterolün vereceği "anlık" zevke baskın gelemiyor. "EvreL bir dur, bak sonunda mutsuz olacaksın" diyemiyorum!!! Vücudum alışmış, zihnim bir şekilde onun bağımlısı olmuş. Ve bu hep böyle devam edebilir(di), ben önüne geçinceye kadar. Her ne kadar "bağımlılık" diye birşey olsa da, gerçekte "alışkanlıkları" terketmek diye birşey de vardır ve bu süreç sadece "karar verildiği" anda bir saat gibi tıkır tıkır işlemeye başlar. ışte karar verdik, işte süreci yaşıyoruz ve inşallah en güzel şekilde de sonladıracağız. Sonlandıracak mıyız?

Alışkanlıklar en güzel ve en etkili bir şekilde nasıl terkedilir diye sordum artık pervasızlığımdan bunalıp, kilo vermeye karar verdiğimde. Cevabını da, "yerine başka alışkanlıklar koyarak" diye cevap verdim. Evet, öyle bir düzenlemeliydim ki bu sistemi, bana kilo aldıran beni mutsuzluğa iten ne kadar davranışım, eğilimim varsa hepsini sil-baştan yenileriyle değiştirmeliydim ki, kendimi amaçsız bir şekilde boşlukta salınırken bulmayayım. Ve bu şöyle bir alışkanlık olmalıydı: tüm o yağlı, şekerli, kalorili, sağlıksız şeylerin yarattığı uzun dönemli mutsuzluk hali, kendimi sağlıklı göreceğim, iyi şeyler yiyip iyi hissetmemin sonunda duyacağım sevinç haline asla baskın gelmesin. Hayatımın sonuna kadar, bu alışkanlığımı sürdürebileyim. Hep aynı sevinci güdeyim. Bu şekilde de bir daha asla ama asla "kilo problemi" yaşamayayım.

Toplamam gerekirse Aylincim, sen de kendine öyle bir karar ver ki, asla ama asla diğer alternatifleri düşünmeyesin. Onların kötü, karanlık ve seni üzecek seçenekler olduğunun hep farkında olasın. Verdiğin bu karar neticesinde, hayatını yeni baştan düzenlemeye, tasarlamaya başlayacaksın zaten otomatik olarak. Hızlı olmak zorunda değilsin, ilk seferinde harikalar yaratmak zorunda "hiç" değilsin. Sadece hayatının tümüne hükmedecek, seni bu içine düştüğün "olumsuz" ruh halinden kurtaracak düşünceleri, kişileri, sebepleri, davranışları birbir saptamaya odakla kendini. Kim bilir neler neler bulacaksın? Sonrası da uygulamaya geçmek oluyor ki, eğer bu aşamaya kadar gelmişsen ve mutluysan, bu kısım seni inan senin korktuğun kadar zorlamayacaktır.

Nereden nerelere geldim yine... Aslında söylemek istediğim şuydu sana naçizane: Sanırım 19 yaşındasın, aramızda dağlar kadar yaş farkı yok ama önünde daha çok senelerin yaşların olacak bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Şimdi sözleniyorsun, sonra bir bakmışsın nişanlanmışsın, evlenmişsin, çocuğun olmuş, iş değiştirmişsin, taşınmışsın, tatile gitmişsin, yeni insanlarla tanışmışsın......hayatın sürekli bu şekilde değişme evrelerinde geçecek biliyorsun. Bu süreçler bütünü içerisinde hiç zorlanmadan "sürekli spor halinde" ve "2 ayda 15 kilo" verecek şekilde beslenebilirim diyorsan, o zaman hiç durma bugünden başla derim. Ama "yok, olmaz öyle şey" diyorsan ya da "bilmem ki?" diye tereddüt içindeysen, kilondan ziyade öncelikle düşüncelerine yön vermelisin canım.

sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa kaydirigubbakcemile3

Adaercim, nisan sonu çıkacağım demişsin balayına, ege ya da akdeniz çok tatsız olur hazirana kadar. Tam anlamıyla keyfini çıkaramayabilirsiniz. Zevklerinizi tam olarak bilmeden konuşuyorum tabii ama bu mevsimde en güzel de doğa turu olur gibi geliyor bana. Kaz dağları, Safranbolu, Doğu Karadeniz, Abant gibi yerler nasıl olur acaba? Gerçi D. Karadeniz yağış alabilir o aylarda...

Butik oteller çok şık ve fiyatları da büyükşehirdekiler kadar "tuzlu" değil. Gezilecek yerler de balayına tam uyacak cinsten, dilersen görsellerden bakabilirsin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, yine birşey görürsem yazarım sana.
Kolay gelsin!kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Yediklerimi yazıyorum ve herkese iyi geceler diliyorum!!!

Sabah:
1 Yumurta
Öğle:
Yumurtalı Pırasa
Ara:
Badem
Bir Bardak.%50yağlı süt
Akşam:
Balık
Salata
Diyet Kola
2 Ekmek
Haşlanmış Patates
Gece:
Dondurma (Gece derken 21:00'da :) )

Su: Çok
Spor: Tabii ki Leslie!

canım senin normal çikolataların kalorisinden haberin yok galiba kaydirigubbakcemile3

bu en masum olanı, nescafeye veya çaya şeker atmıyorsun oluyor bitiyor sırnaşık şey

izlemcim çok güzel açıklamış .Ben genelde akşamları 1 paket yerim ama haftada 3 geçmez yani
1 paket piko =2 porsiyon meyve
ben meyve yemiyorum onu yediğim zaman

Demekki sen tüm kaslarını layıkıyla çalıştırmışsın canım .Bikaç hafta hamlık çekersin ama alışıncada az bile gelir :))

tülaycım çok geçmiş olsun demiştim ama sanırım geçmişi okuyamadın canım geçer canını sıkma biraz mızmızlanır artık, allahım acılarını göstermesin olumunekankayizsmile

Evet okumadım canım yaa :kedi: çok teşekkür ederim sağolasın .O iyi olsunda ben çekerim napıyım boshayallersmile

çok teşekkürler canım .Cidden öyle oldu yaa :)) Bidaha hiç demicem hiiç :))

Nilüfercim Allah nice yaşlarını göstersin sağlıkla mutlulukla inş. opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar bugün yazdıklarımın hiçbiri gözükmüyor şuanbilmiyorumkismile

ben de sizlerle birlikte zayıflayabilir miyim?:kedi:

hoşgeldin nedne olmasın

ya sitede bir sorunmu var ben giremedim bay bir süre

adacım sobe nasılsın cnm

tülay ve izlem lütfen üstüme gelmeyin yaaaaa bilmiyorumkismileaglarım ama ne biliim birdne kafam basmadı diger çikolatları ee uzun zmöandır ymeyinceee hani böle 50 kalori filan bekiliyodum bennnsempatiksalakcinni

bundna sonra bend epikocuyum ara oalrak şekersiz kremasız nescafemle yarım piko yidim bileeeee

benimkiside istemem yan cebime koy gibi olduuuopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar bugün yazdıklarımın hiçbiri gözükmüyor şuanbilmiyorumkismile

aynen canım benimde sabah yazdıklarımın hiçbiri yok ama olsun neydi o sitenin hali öyle dandik sitelere benzemişti...

çok şükür eski haline döndü teşekkürler KK::enbuyukkk::enbuyukkk:

aynen canım benimde sabah yazdıklarımın hiçbiri yok ama olsun neydi o sitenin hali öyle dandik sitelere benzemişti...

çok şükür eski haline döndü teşekkürler KK::enbuyukkk::enbuyukkk:

bencede komik ve basit bir görüntüsü vardı umarım böle kalırrr

sanırım kimse giremedi bugün

SLM AYLİNCİM İSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KİLO VERDİM CANIM..
BENDE HİÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KİLOYA....alkisalkisalkis

bende eskiden 1 ayda 10 kilo verirdim, (tabi sagliksiz)
7 kg nasil verdin? neler yedin spor yaptinmi yazarmisin abla,..

bende böyle yapiyordum bi aralar, 5 den sonra yemiyordum ve kilo veriyordum haklisin.
bende böyle yapicam.

bugün basladim. spora da gidecem.
yemegimi 16.30 da yerim anca.
hemen bi bulgur pilavi yaparim kendime yerim.

bi tabak yemek kac yemek kasigi olucak?

herkese selamlarrrrr yine bennnn geri döndüm ayyy tam karar verdim diyete devam ededecktimmm bizim pc çöktü kaç gündür ondan gelemedimm ama artık gitmek yokkk bakımmm arkadaşlar neler yapıyorsunnz anlatınn hadi

ellerine saglik!!!!!!!!!!!!!! cok cok cokkkk sevindim bukadar uzun yazmanaa, gercekten cok sagolll......... NALCY sanada cok cok tsk ederimmm. Icimdeki o HIRSI cikardinizz..... BASARICAM bak görünnn...... yemicemmm zararli seyleri. hele hamur pasta cikolata gibi seyleri 1 isirik dan baska yemicemm....... basaricam insallahhhh
ilk hedefim 1. günde 2 dilimden fazla ekmek yok
2. günde en az 30 dk. spor
3. aksam 17.30 u gecmicek yemek saati...
4. sabah ise gitmeden ac karni ilik suyun icine lomon skip icmek

ve günlük tutmak....

cok tsk ediyorum sizee....... BUGÜN BASLADIM......
2 ayda 10-12 vermek hedefimm.....

MART SONU HEDEFIM 86 kg.
NISAN SONU hedefim 80kg

bikerecik su 7 lileri görsemmmmmmmmm ah ahhh
yapicam amaa

öpüyorum siziii

bu arada yasim 20 :)

baharnaz gecmis olsun ablacimmm

geçmişte mesaj yazan herkese teşekkür ederim artık bir yere gittiğim yok anlıycanız buralardayımmm. şimdide gidip çizelgemi değiştireyimm malesef yani tartı benii baya kabarık çıkardı birde bir şey sorucam size benim bu tartı digital fakat farklı farklı çıkarıyor bilemedim ne yapacağımı ama kaç kg çıkıyorum biliyormusunuzz 66,5 malesef ama artık diyete başladım başka çıkar yolu yokkkk

merhaba alperenim nasılsınn sevgili rakibem :jeyyar:
senin ismin nedir kız alperenim deyip duruyoruz sana kaydirigubbakcemile3

cnm bnm sabah yazmıştım ama şu an gözükmüyor.adım sevda.
kızlar bu akşam misafirim gelecek ve ben şunları yapıyorum:
fındık kurabiye
çiko.soslu kedi dili pasta
zeyt.biber dolması
rus salatası
peynirli börek
salamlı kaşarlı milföy

yeterlimi sizce heee bide evde kadayıflı muhallebim var.bi dilim de ondan koyarım.fikri olan varsa bekliyorum.:jeyyar:

hosgeldin aramiza abla.

insan nekadar verirse versin mutlaka yine bir kac kg da olsa aliyor....
üzülme verirsin yine....
en büyük örnek sensin zaten bize

merhaba canım.ben çalışıyorum ayrıca 3 kızım var dolayısıyla hergün evden birşeyler getirmeye imkanım olmuyor.işyerinde çıkan yemeklerden alıyorum ama makarna ve pilav türlerini almıyorum.akşamları da evde sebze yemekleri veya kuru baklagil tüketiyorum salata yada yoğurtla beraber.miktarı 01/03/2010 tarihine göre epeeeyce azalttım.ama esas yaptığım bu siteden okuyarak etkilendiğim sandaloz sakızı ve sirkeli ılık suyu yemeklerden yarım saat önce kullanmak.umarım başaranların sırasında olurum bende sık sık yazmaya çalışacağım.

ben pek iyi değilim babamın anjiyosu iyi çıkmadı yarın ankara gidebilirim

canım kendini strese sokma lütfen,ailenin yanında güçlü dur ki onlara da cesaret verebilesin biliyorum söylemesi zor ama ne yapacaksın hayat işte,bir yerlerde bazen sendeletiyor,ama iyi düşün iyi olsun herşey.

herkese selamlarrrrr yine bennnn geri döndüm ayyy tam karar verdim diyete devam ededecktimmm bizim pc çöktü kaç gündür ondan gelemedimm ama artık gitmek yokkk bakımmm arkadaşlar neler yapıyorsunnz anlatınn hadi

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…