Evrelcim,ortimmm inşallah canım bu haftadan ben kendi açıma çok ümitli değilim ama cumaya kadar ne veririsek artık..
2 ayda 15 kg verenler var, bende basarabilirmiyim ki, her iki gün spora gitsem 1 saat spor yapsam, bide gitmedigim günler evde kosu bandinda yarim saat yürüsem.... tempo 5,0 yetermi ki
sizde biktiniz benden biliyorum(((((((
sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa kaydirigubbakcemile3
selam kıslar nbrsinizzz
o ortim gelmiiş kaçırdımm biraz önce sütüü içtim kıslar mutfagı toparlayım uyuycamm inşşş
izlem ve tülay sevgili ark pik da tam tamına 107 kalori var yaaaaa
ama ara öggün olarak yarm piko yeme fikri ii neccafe ileee
zaten bir elmada okadar
canım senin normal çikolataların kalorisinden haberin yok galiba kaydirigubbakcemile3
bu en masum olanı, nescafeye veya çaya şeker atmıyorsun oluyor bitiyor sırnaşık şey
ayyyy kızlar yarın ne yapıcam hiç bilmiyorum bütün kaslarım acıyor inşallah yürüyerek gidine kadar ısınır vücudum da sporu tam anlamıyla yapabilirim dehşet acıyor fazla zorlamamam lazım yarın :umursamaz:
gece bebeğe kalkarkende boynumu zedelemişim bide o çıktı allahım yarabbimm kaydirigubbakcemile3 iyice çürüdüm yahuu sempatiksalakcinni
tülaycım çok geçmiş olsun demiştim ama sanırım geçmişi okuyamadın canım geçer canını sıkma biraz mızmızlanır artık, allahım acılarını göstermesin olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım allah şifa versin sana bişey diyimmi bende ne zaman ohhh bu ayı hastalanmadan atlatıcağız dedimmi bilki ertesi günü hasta oluyor hayret edilecek durum sevincimi kursağımda bırakıyor seninde öyle olmuş malesef canım allah şifa versin
kızlar bugün minik bebişimin doğum günüydü 1 yaşımızı doldurduk doğum gününü kutladık canım dünyadan haberi yok sevimli sevimli:ecrin_bebek: oyuncaklarıyla oynuyordu ablası mumlarını söndürdü
ben de sizlerle birlikte zayıflayabilir miyim?:kedi:
ben de sizlerle birlikte zayıflayabilir miyim?:kedi:
merhaba hanımlar bugün yazdıklarımın hiçbiri gözükmüyor şuanbilmiyorumkismile
aynen canım benimde sabah yazdıklarımın hiçbiri yok ama olsun neydi o sitenin hali öyle dandik sitelere benzemişti...
çok şükür eski haline döndü teşekkürler KK::enbuyukkk::enbuyukkk:
SLM AYLİNCİM İSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KİLO VERDİM CANIM..
BENDE HİÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KİLOYA....alkisalkisalkis
ÖNCELİKLE SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM BEN EKMEĞİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUM ÖĞLEN VE AKŞAM KESİNLİKLE YEMİYORUM.
ÇAY KAHVE NESKAFE GİBİ ŞEYLERİ HEP ŞEKERSİZ İÇİYORUM.
PASTA BÖREK TATLI ....VB.HAMURLU VE YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DURUYORUM YANİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YEMİYORUM.CANIM ÇEKSE BİLE ASLA TADINA BİLE BAKMIYORUM.lmaz:
AKŞAM YEMEĞİNİ 5 TE YİYORUM.
DAHA SONRA ACIKIRSAM SADECE MEYVE YİYORUM.
BUNLARI BAŞARMAK TABİKİDE ZOR..
AMA BEN İRADEMLE BU ŞEKİLDE 1 AYDA 7 KİLO VERDİM.:lepi::lepi:
HERKEZE ÖNERİLİR...olumunekankayizsmile
Olsun canım Cuma'ya daha 2 koca gün var. Hem haftalar torbaya girmedi ya, bu hafta veremezsek ondan sonraki hafta, bir sonraki hafta ve diğer haftalarda veririz. Yeter ki, kararlılığımızı terketmeyelim. Aradan çokça gün geçmesine rağmen hala topic'e gelip, birşeyler yazabiliyorsak yolumuzdan çıkmamışız demektir.
Yok valla, ben ikimizden de sonuna kadar umutluyum.:smiley-cool:
Ben kendi adıma söylüyorum Aylincim, canım, bıkmadım senden. 2 Ayda 15 kilo vermek çok büyük bir hedef bir kere. Kelin merhemi olsa başına sürermiş gerçi, ben de arada "sonucu bir an önce" göreyim diye, kıstıkça kısıyorum yediklerimden. Nitekim sonucu da geçen hafta gördük listeden. 5 günlük diyet+2 günlük kaçamağın bilançosu artı2,3kg oldu!!!
Yemeyince iyi güzel kilo veriyorum tamam ama bu "kuş gibi" beslenmemi sağlayan, en azından destek olan avantajlar var elimde. Mesela şu an "çalışmıyorum". Evde kendi yemeğimi yapıyorum, spor saatlerimi esnek tutuyorum istediğim yere yürümekte özgürüm, zaman kısıtmalamam yok, sorumluluğum yok. Rahatım tabii. Ya sonra ne olacak, çalışmaya başlarsam, yapmam gereken birşeyler olursa, bir yerlere gitmek zorunda kalırsam o zaman ne yapacağım? 700kalori bile etmeyen bir diyetle işe başladığım ilk gün şirket asansöründe bayılırım, ya da bir ödevi bitirmeye çalışırken kitapta "ayaklanmış pizzaların dansını" izlemeye başlarım. Sonuçta ne ödevi yapabilirim, ne de işte yüksek performans gösterebilirim. Bunları geçtim, iki lafı biraraya getirip de konuşamam bile...
Vücut aşırı şekilde bağımlılık düşkünü bir sistem. Hiç "çikolata" yemeseydim, varlığından bi-haber olsaydım sürekli onu ister bulamayınca krizlere girer miydim? ıstanbula gelinceye kadar pizza yemeyen bir insandım, 3 yıldır kendimi pizzadan alamıyorum. Çünkü vücudumu birşekilde onun lezzetine, tadına, görüntüsüne alıştırdım.
Kilo veremekten dolayı yaşayacağım, hüzün, hayalkırıklığı ve acı gibi duygular, o pizzanın ya da profiterolün vereceği "anlık" zevke baskın gelemiyor. "EvreL bir dur, bak sonunda mutsuz olacaksın" diyemiyorum!!! Vücudum alışmış, zihnim bir şekilde onun bağımlısı olmuş. Ve bu hep böyle devam edebilir(di), ben önüne geçinceye kadar. Her ne kadar "bağımlılık" diye birşey olsa da, gerçekte "alışkanlıkları" terketmek diye birşey de vardır ve bu süreç sadece "karar verildiği" anda bir saat gibi tıkır tıkır işlemeye başlar. ışte karar verdik, işte süreci yaşıyoruz ve inşallah en güzel şekilde de sonladıracağız. Sonlandıracak mıyız?
Alışkanlıklar en güzel ve en etkili bir şekilde nasıl terkedilir diye sordum artık pervasızlığımdan bunalıp, kilo vermeye karar verdiğimde. Cevabını da, "yerine başka alışkanlıklar koyarak" diye cevap verdim. Evet, öyle bir düzenlemeliydim ki bu sistemi, bana kilo aldıran beni mutsuzluğa iten ne kadar davranışım, eğilimim varsa hepsini sil-baştan yenileriyle değiştirmeliydim ki, kendimi amaçsız bir şekilde boşlukta salınırken bulmayayım. Ve bu şöyle bir alışkanlık olmalıydı: tüm o yağlı, şekerli, kalorili, sağlıksız şeylerin yarattığı uzun dönemli mutsuzluk hali, kendimi sağlıklı göreceğim, iyi şeyler yiyip iyi hissetmemin sonunda duyacağım sevinç haline asla baskın gelmesin. Hayatımın sonuna kadar, bu alışkanlığımı sürdürebileyim. Hep aynı sevinci güdeyim. Bu şekilde de bir daha asla ama asla "kilo problemi" yaşamayayım.
Toplamam gerekirse Aylincim, sen de kendine öyle bir karar ver ki, asla ama asla diğer alternatifleri düşünmeyesin. Onların kötü, karanlık ve seni üzecek seçenekler olduğunun hep farkında olasın. Verdiğin bu karar neticesinde, hayatını yeni baştan düzenlemeye, tasarlamaya başlayacaksın zaten otomatik olarak. Hızlı olmak zorunda değilsin, ilk seferinde harikalar yaratmak zorunda "hiç" değilsin. Sadece hayatının tümüne hükmedecek, seni bu içine düştüğün "olumsuz" ruh halinden kurtaracak düşünceleri, kişileri, sebepleri, davranışları birbir saptamaya odakla kendini. Kim bilir neler neler bulacaksın? Sonrası da uygulamaya geçmek oluyor ki, eğer bu aşamaya kadar gelmişsen ve mutluysan, bu kısım seni inan senin korktuğun kadar zorlamayacaktır.
Nereden nerelere geldim yine... Aslında söylemek istediğim şuydu sana naçizane: Sanırım 19 yaşındasın, aramızda dağlar kadar yaş farkı yok ama önünde daha çok senelerin yaşların olacak bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Şimdi sözleniyorsun, sonra bir bakmışsın nişanlanmışsın, evlenmişsin, çocuğun olmuş, iş değiştirmişsin, taşınmışsın, tatile gitmişsin, yeni insanlarla tanışmışsın......hayatın sürekli bu şekilde değişme evrelerinde geçecek biliyorsun. Bu süreçler bütünü içerisinde hiç zorlanmadan "sürekli spor halinde" ve "2 ayda 15 kilo" verecek şekilde beslenebilirim diyorsan, o zaman hiç durma bugünden başla derim. Ama "yok, olmaz öyle şey" diyorsan ya da "bilmem ki?" diye tereddüt içindeysen, kilondan ziyade öncelikle düşüncelerine yön vermelisin canım.
Adaercim, nisan sonu çıkacağım demişsin balayına, ege ya da akdeniz çok tatsız olur hazirana kadar. Tam anlamıyla keyfini çıkaramayabilirsiniz. Zevklerinizi tam olarak bilmeden konuşuyorum tabii ama bu mevsimde en güzel de doğa turu olur gibi geliyor bana. Kaz dağları, Safranbolu, Doğu Karadeniz, Abant gibi yerler nasıl olur acaba? Gerçi D. Karadeniz yağış alabilir o aylarda...
Butik oteller çok şık ve fiyatları da büyükşehirdekiler kadar "tuzlu" değil. Gezilecek yerler de balayına tam uyacak cinsten, dilersen görsellerden bakabilirsin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, yine birşey görürsem yazarım sana.
Kolay gelsin!kaydirigubbakcemile2
merhaba alperenim nasılsınn sevgili rakibem :jeyyar:
senin ismin nedir kız alperenim deyip duruyoruz sana kaydirigubbakcemile3
geçmişte mesaj yazan herkese teşekkür ederim artık bir yere gittiğim yok anlıycanız buralardayımmm. şimdide gidip çizelgemi değiştireyimm malesef yani tartı benii baya kabarık çıkardı birde bir şey sorucam size benim bu tartı digital fakat farklı farklı çıkarıyor bilemedim ne yapacağımı ama kaç kg çıkıyorum biliyormusunuzz 66,5 malesef ama artık diyete başladım başka çıkar yolu yokkkk
ben pek iyi değilim babamın anjiyosu iyi çıkmadı yarın ankara gidebilirim
herkese selamlarrrrr yine bennnn geri döndüm ayyy tam karar verdim diyete devam ededecktimmm bizim pc çöktü kaç gündür ondan gelemedimm ama artık gitmek yokkk bakımmm arkadaşlar neler yapıyorsunnz anlatınn hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?