kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza?81.3 kilom. pazartesi diyete başladım.hedefim mayısın sonuna kadar 65 olmak. basarmayı ümid ediyorum. bu sefer çok azimliyim.
hosgeldin... tabiki basarirsinn
canımm teşekkürler nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın bakim kg durumu ne alemde canımmcanım kendini strese sokma lütfen,ailenin yanında güçlü dur ki onlara da cesaret verebilesin biliyorum söylemesi zor ama ne yapacaksın hayat işte,bir yerlerde bazen sendeletiyor,ama iyi düşün iyi olsun herşey.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
çok sağol bitanem umarım veririimhosgeldin aramiza abla.
insan nekadar verirse versin mutlaka yine bir kac kg da olsa aliyor....
üzülme verirsin yine....
en büyük örnek sensin zaten bize
teşekkür ederim Aylin90.İnşallah.
artık çok sıkıldım,kendime kıyafet alamıyorum,2 adım yürüyünce nefes nefese kalıyorum sanki 30 deği 50 yaşındayım.
ben de sizlerle birlikte zayıflayabilir miyim?:kedi:
tülay ve izlem lütfen üstüme gelmeyin yaaaaa bilmiyorumkismileaglarım ama ne biliim birdne kafam basmadı diger çikolatları ee uzun zmöandır ymeyinceee hani böle 50 kalori filan bekiliyodum bennnsempatiksalakcinni
bundna sonra bend epikocuyum ara oalrak şekersiz kremasız nescafemle yarım piko yidim bileeeee
benimkiside istemem yan cebime koy gibi olduuuopuyorumnanaktan
Kızlar kendinize hızlı kilo vermeye değil sağlıklı vermeye adapte edin.bende böyle yapiyordum bi aralar, 5 den sonra yemiyordum ve kilo veriyordum haklisin.
bende böyle yapicam.
bugün basladim. spora da gidecem.
yemegimi 16.30 da yerim anca.
hemen bi bulgur pilavi yaparim kendime yerim.
bi tabak yemek kac yemek kasigi olucak?
herkese selamlarrrrr yine bennnn geri döndüm ayyy tam karar verdim diyete devam ededecktimmm bizim pc çöktü kaç gündür ondan gelemedimm ama artık gitmek yokkk bakımmm arkadaşlar neler yapıyorsunnz anlatınn hadi
cnm bnm sabah yazmıştım ama şu an gözükmüyor.adım sevda.
kızlar bu akşam misafirim gelecek ve ben şunları yapıyorum:
fındık kurabiye
çiko.soslu kedi dili pasta
zeyt.biber dolması
rus salatası
peynirli börek
salamlı kaşarlı milföy
yeterlimi sizce heee bide evde kadayıflı muhallebim var.bi dilim de ondan koyarım.fikri olan varsa bekliyorum.:jeyyar:
kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza?81.3 kilom. pazartesi diyete başladım.hedefim mayısın sonuna kadar 65 olmak. basarmayı ümid ediyorum. bu sefer çok azimliyim.
kızlar ben bir türlü son mesajlara giremiyordum ve mesaj atamıyordum şu andada deniyorum bakalım gidecekmi
ben 20 yasindayim ve 92 kiloyum(((
kemikli oldugum icin pek göstermiyo bu kilo
kızlar bugün minik bebişimin doğum günüydü 1 yaşımızı doldurduk doğum gününü kutladık canım dünyadan haberi yok sevimli sevimli:ecrin_bebek: oyuncaklarıyla oynuyordu ablası mumlarını söndürdü
cnm bnm sabah yazmıştım ama şu an gözükmüyor.adım sevda.
kızlar bu akşam misafirim gelecek ve ben şunları yapıyorum:
fındık kurabiye
çiko.soslu kedi dili pasta
zeyt.biber dolması
rus salatası
peynirli börek
salamlı kaşarlı milföy
yeterlimi sizce heee bide evde kadayıflı muhallebim var.bi dilim de ondan koyarım.fikri olan varsa bekliyorum.:jeyyar:
slm kızlar bugünkü menümü şöyle yazıyım bugün saçma bir menü oldu:
SABAH:
yarım elma,2 türk kahvesi şekersiz
daha sonra 1 neskafe şekersiz yanında halley(135 kalori)====çok sağlıksız oldu bugün koşuşturma geçti ne yapıyım ya....
ÖĞLE:
ıspanak yemeği,yoğurt
AKŞAM:
3 patatesli köfte ve yanında tavuk sote yiyecem
ARA:
1 elma yerim bide neskafe içerim..
İzlemcim geçmiş olsun bugünki sporunuda büyük bi azimle atlattın .benimde akşama var darısı ban artık :))
Bu lapa insanda bağımlılık yaparmı acaba bilmiyorumkismile bende yiek bişey bulamadığım vakit hemen aklıma geliyor .Ama sık yapmakta sakıncalı diye vazgeçiyorum.
Adacım bi düşünce daha çıkmış kafandan rahatlamışsındır.Ben evlenmeden önce bitsede kurtulsam diyordum şimdide özlüyorum o meşkaleleri .
sprdan sonra eşim arkadaşlarıyla buluşucakmış bugünlük izin istedi off yaa yanlız kalmayı hiç sevmiyoruum alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?