80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza?81.3 kilom. pazartesi diyete başladım.hedefim mayısın sonuna kadar 65 olmak. basarmayı ümid ediyorum. bu sefer çok azimliyim.

kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza?81.3 kilom. pazartesi diyete başladım.hedefim mayısın sonuna kadar 65 olmak. basarmayı ümid ediyorum. bu sefer çok azimliyim.

hosgeldin... tabiki basarirsinn

canımm teşekkürler nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın bakim kg durumu ne alemde canımm
hosgeldin aramiza abla.

insan nekadar verirse versin mutlaka yine bir kac kg da olsa aliyor....
üzülme verirsin yine....
en büyük örnek sensin zaten bize
çok sağol bitanem umarım veririim

teşekkür ederim Aylin90.İnşallah.
artık çok sıkıldım,kendime kıyafet alamıyorum,2 adım yürüyünce nefes nefese kalıyorum sanki 30 deği 50 yaşındayım.

ben 20 yasindayim ve 92 kiloyum (((
kemikli oldugum icin pek göstermiyo bu kilo

kızlar ben bir türlü son mesajlara giremiyordum ve mesaj atamıyordum şu andada deniyorum bakalım gidecekmi

ben de sizlerle birlikte zayıflayabilir miyim?:kedi:

Hoşgeldin aramıza canım..Tabiki bize katılabilirsin.Benim sana tavsiyem düzenli gir ve ne yiyip içtiğini yaz .paylaşımda bulun.insan acayip hırs yapıyor .cuma günleri tartılıp kilomuzu ve ölçülerimizi yazıyoruz .Umarım birbirimize faydalı oluruz iyi paylaşımlar.

hehehe .Nasılda çeviriyoruz kendimize yaa. aklinialirimsmile
Aslında hiç yemesek daha iyi hiç bir artısı yok bize ama bizim gibi çikolata
sevdalıları için birebir.Nefsimizi körlüyor hiç değilse :))

Kızlar kendinize hızlı kilo vermeye değil sağlıklı vermeye adapte edin.
sonrasında gene üzülmeyin. Sağlıklı ve öğün atlamadan yenilince zor değil emin olun ben diyete başlayalı 2 buçuk ay oldu 11 kilo verdim . Ama gayet sağlıklı hatta aralarda kaçamaklar yaparak kendimi bunaltmadan .İnsan isteyince her şeyi elde ediyor Ama sabır lazım .
Ekmek en az 4 dilim yiyin bence .nihal diyetisyenin dediklerini yazmıştı okuduysanız .
Şimdi bu kadar kısarsanız kilo vermeniz durduğunda ne yapıcaksınız .

Hadi kızlar sıkıcı bunaltıcı diyetlere hayırr Yaşasın sağlıklı yaşamak zemuszemus :))

herkese selamlarrrrr yine bennnn geri döndüm ayyy tam karar verdim diyete devam ededecktimmm bizim pc çöktü kaç gündür ondan gelemedimm ama artık gitmek yokkk bakımmm arkadaşlar neler yapıyorsunnz anlatınn hadi

hoş geldin canım .Bizim verilcek kilolarımızın yanında seninkinin lafımı olur :)) opuyorumnanaktan

akannehir akannehir akannehir

Diyetteyken mümkünse kimse gelmesin yaa akannehir menüye bak iştahımı kabarttı boshayallersmile bence bu menü yeterde artar bile sempatiksalakcinni
alperenim dikkat et çok kaçırma cumaya çok az kaldı kaydirigubbakcemile

hoş geldin canım yerimseniben

slm kızlar bugünkü menümü şöyle yazıyım bugün saçma bir menü oldu:

SABAH:
yarım elma,2 türk kahvesi şekersiz
daha sonra 1 neskafe şekersiz yanında halley(135 kalori)====çok sağlıksız oldu bugün koşuşturma geçti ne yapıyım ya....

ÖĞLE:
ıspanak yemeği,yoğurt

AKŞAM:
3 patatesli köfte ve yanında tavuk sote yiyecem

ARA:
1 elma yerim bide neskafe içerim..

ayyy canım ya ne güzel bir duygudur tebrik ederim sen ikinciyi yaşıyorsun sanırım, bizimkinin yaş günüde haziranda 1yaşına giricek hayatta dayanamam hemen ağlarım fazla abartmasam bari kaydirigubbakcemile3

akannehir akannehir akannehir akannehir sevdacım sen naptın yaaa, baskül ailesi filan mı gelecek yemeğe kaydirigubbakcemile3

ewet canım özellikle kahvaltı olmamış :1no2: sen bilinçli yapıyorsun bu işi dengelersin yarın alkisalkisalkis

yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiiz diyorum, geçen hafta gelenlerden 1 tane bile kalmadı bizide aranıza alın diyorlar ilk haftadan listeye bile alıyoruz 1 hafta durup gidiyorlar alsanaalsanasmile

2hafta düzenli paylaşım yapanlar listeye girsin bence yolgeçen hanımı yahuu burası sengözlerimebaksanab

bugün spora gittim sabah gene heryanım ağrıyordu ama spor salonuna yürüyerek gittim yarım saat birde ısınma hareketleriyle ısındım ve kendime geldim hareketleri yapabildim keşke bu seans hergün olsa çok eğlenceli oluyor yaa zemuszemus

geldim temizlik yaptım baktım yiycek bişiy bulamadım daha doğrusu pek bişiy çekmedi canım spor yaptımya artık boşa gitmesin diye pirinç lapası yaptim içine roka dereotu maydonoz doğradım yedim hihoyyytşimdi gene yapıcam 7-8gibide lahana salatası yicem canım limonlu onu istiyor tartı gününe hazır çok az kalmışken :jeyyar: naniknanik

serradeniz hoşgeldin canım tekrar, bende bir 66ya düşsem başka ne isterim

kardeşim bize düğün hediyesi olarak balayı ayarlıyor :) Daha önce demişti bana ben de Nedim'e söylemiştim ama o da nişanlı düğün yapacaklar masraf etmesin olmaz öyle şey falan demişti,sanırım biraz da erkeklik gururu yapıyordu o yüzden bizde işte bildiğiniz gibi kendimiz bakıyorduk ya dün akşam iş çıkışı anı turla görüşecektik falan yoldayken kızkardeşim aradı seni alayım mı diye ben de dedim işimiz var balayı için görüşmeye gidiyoruz dedim.O da ya niye böyle yapıyorsunuz ben hediye olarak bunu yapmak istiyorum falan dedi,sonra Nedim'i istedi tlf.a ona ben seni de bir abi olarak görüyorum bu hediyemi geri çevirirseniz çok gücenirim deyince Nedim'de tamam dedi.Yani sürpriz olacak bilmiyorum şimdilik neresi ama kötü bir yer olmayacağını hatta bizim gidebileceğimizden çok daha iyisi olacağına eminim :)

Metabolizma hızınızı ölçtürmeden diyet yapmaya başlamayın
Bilinçsizce yapılan diyetler, bazal metabolizma hızını yavaşlatarak, kilo vermenizi engelliyor.

Bu durumda da "diyet yapıyorum zayıflayamıyorum" cümlesi sık sık söyleniyor. Göztepe Medical Park Hastanesi'nden İç Hastalıkları Uzmanı ve Obezite Kliniği Sorumlusu Dr. Yavuz Furuncuoğlu, diyet yapmaya karar veren herkesin önce enerji ihtiyacını doğru şekilde saptayıp metabolizma hızını ölçtürmesi gerektiğini söyledi. Furuncuoğlu, bazal metabolizma hızının kullanılan oksijen miktarı belirlenerek ve oluşan kalori ölçülerek bulunabileceği gibi hesaplama yöntemi ile de tahmin edilebileceğini belirtti. Diğer bir yöntem ise kanda proteine bağlı iyot miktarını ölçerek bazal metabolizma hızını görmek olduğunu aktaran Furuncuoğlu, bazı hastalıkların bazal metobolizma hızını etkileyebileceğini söyledi. Buna göre korku, öfke vs. gibi sinirsel anlar, zehirli guatr, hipofiz ve böbrek üstü bezi hastalıkları, gebeliğin son üç ayında ve bazı ilaçlar bazal metabolizmayı yükseltiyor. Bazal metabolizmayı düşüren durumlar ise şunlar: Beslenme yetersizlikleri, uyku anı, anemi (kansızlık), bazı psikiyatrik hastalıklarda ve genetik hastalıklarda, hipotiroidi (tiroid bezinin az çalışması durumunda), hipofiz ve böbrek üstü bezi hastalıkları ile yine bazı ilaçlar.

Öğün atlamamaya özen gösterin

Günde en az 2-2,5 litre sıvı tüketmeye özen gösterin.

Kesinlikle öğün atlamayın. Diyette yer alanlar dışında fazla veya eksik yemeyin.

Zeytinyağlı sebze yemek tercihinizi yaparken az yağda pişmiş olmasına dikkat edin.

Kesinlikle kızarmış sebze yemeklerini tercih etmeyin.

Çay, kahve şekersiz olmak şartıyla istenilen miktarda tüketilebilir.

Açlık hissi duyduğunuz anda havuç veya 1 avuç beyaz leblebi yiyebilirsiniz.

Günde bir su bardağından fazla soda tüketmeyin.

Kaynak: ZAMAN

İzlemcim geçmiş olsun bugünki sporunuda büyük bi azimle atlattın .benimde akşama var darısı ban artık :))
Bu lapa insanda bağımlılık yaparmı acaba bilmiyorumkismile bende yiek bişey bulamadığım vakit hemen aklıma geliyor .Ama sık yapmakta sakıncalı diye vazgeçiyorum.

Adacım bi düşünce daha çıkmış kafandan rahatlamışsındır.Ben evlenmeden önce bitsede kurtulsam diyordum şimdide özlüyorum o meşkaleleri .

sprdan sonra eşim arkadaşlarıyla buluşucakmış bugünlük izin istedi off yaa yanlız kalmayı hiç sevmiyoruum alsanaalsanasmile

gel şekerim bize şekersiz nescafe eşliğinde piko ısmarlıyımm kaydirigubbakcemile3

kız sporumuzda aynı gün sanırım dimi benim sabah senin akşam sempatiksalakcinni

selam kıslar
serra deniz sne mezundudun dimi snaırım ama yinede bizim klolarımız yanınd aseninki masumhane

obilen h.g

izlemcim baya çalışmışsın bugün aslınd apirinç lapası i fikir bendemi yapsam arada

tülaycım selam cnm

ada güsle bir balayı diliyorum cnm sana inşş gönlünce olur kardeşinin hediyeisni doyasıya yaşarsınn

şimdi size birşey sormak istiyorum benim sinbo tartım var dijital arkasında st ve lt diye bir gösterge var yeni farkett,m bu ne oluyor kıslar

herkes çok yogun bugün sanırımm
melocum ssevgili eşim snei göremedim bugün nerelerdesinn

nihal sende yoksunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…