80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar teşekkür ederim ben de artık şu kalan 1 ay 3 haftanın ( nasılda biliyorum ama şafak sayar gibi :kedi:) sorunsuz geçmesini ve güzel bir balayı geçirmeyi çok istiyorum

adacim allah gönlüne göre versin. hersey hayirlisiyla diledigin gibi olur insallah. ama bence fazla kafa yorma hicbirsey tam tamina istedigin gibi olmaz. olsada herkesi memnun edemessin. cok kisi bisey bulur, bunu böyle yapsaydiniz su olmamis, buna ne gerek vardi gibi tonla sey söylerler. o yüzeden kendini fazla yipratma. benden demesi ginede sen bilün

ya vallah arkadaslar cogunuz menüsüne bakiyomda cok sagliksiz ve az buluyom. aslinda sagliksiz kilo verenleride cezalandirmak lazim. aslinda en uygunu 1 ayda enfazla 4- 4.5 kg vermek. sevgili parnerim bu sanada gecerli. cabuk verilen kilolar cabuk alinir. mezun olduktan 3 ay sonra buraya kimse geri gelmek istemez herhalde dimiaklinialirimsmile

bitanem zaten insanları düşünmüyorum dediğin gibi olacağını da tahmin edebiliyorum ben sadece nişanlım ve ben bu koşuşturmacadan en sorunsuz bir biçimde sıyrılıp başbaşa kalacağımız günleri bekliyorum :)

insallah canim bak iste ozaman herseyin tadini cikar. bazen bende özlüyorum o zamanki halimizi ben evleneli 9 bucuk sene oldu da.:kedi:

kızz banu ben seni çok eğlenceli buluyorum haa, böyle bir arayış içerisindesin acaba ne yapsam diyee, bişiy duyduğunda hemen denemek istiyosun sen çok yaşa emi kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

insallah canim bak iste ozaman herseyin tadini cikar. bazen bende özlüyorum o zamanki halimizi ben evleneli 9 bucuk sene oldu da.:kedi:

benimde 2buçuk sene oldu, adacım baş başa kalsak diyorsunda gözünü kapayıp bir açmışsın 1 sene geçmiş olucak banada derlerdi de inanmazdım vallahi

Son düzenleme:
vallah arkadaslar söyleyin arkadaslar bu radikal zayiflayanlara ne diyonuz???????
ben daha önce zayifladigimda makarnayi yedim pilavida yedim ekmegide yedim. daha önce okuyanlar varsa puanima göre yemistim. puanimi istedigim seyleri yiyrek doldurabiliyordum.

bu sabah br sürü yazdım ama hepsi gitmiş

sabah
1yumurta,
1peynir
2ekmek,
domates-maydanoz

ara
portakal

öğle
3köfte(90 gr)
1orta boy ızgara patates
salata

ara
elma
yoğurt

ara
1/4 simit

akşam
1kepçe çorba
8 kaşık karalahana yemeği

hayır canım dün ölçüler alındı balkonum 5 metre biraz uzun sürecek haftaya çarşamba falan takılacak

sen ne yaptın spor sondu bugün sanırım

kas yaptın kilon fazla çıkarsa moralini bozma benim yaşadıklarımı biliyosun

tülaycım selam cnm

slm canım anca gördüm kusura bakma opuyorumnanaktan

Aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

bacım sen 25 yaşında değilmiydin kaç yaşında evlendin yahuu akannehir

gelür gelürrrrrrrrrr :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süper menü tebrikler :lepi:

kız sen o camları nasıl siliceksin delikafadulden 1 gün sürer heralde :)
benim evimde senden farksız değil ya neyse :bbo:

Burcu güzel başlangıç olmuş gerçekten tebrikler canım . Platesinde çok metini duyuyorum bizim salona gelenlerden inş sende
faydasını görürsün. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…