bitanem zaten insanları düşünmüyorum dediğin gibi olacağını da tahmin edebiliyorum ben sadece nişanlım ve ben bu koşuşturmacadan en sorunsuz bir biçimde sıyrılıp başbaşa kalacağımız günleri bekliyorum :)
selam kıslar
serra deniz sne mezundudun dimi snaırım ama yinede bizim klolarımız yanınd aseninki masumhane
obilen h.g
izlemcim baya çalışmışsın bugün aslınd apirinç lapası i fikir bendemi yapsam arada
tülaycım selam cnm
ada güsle bir balayı diliyorum cnm sana inşş gönlünce olur kardeşinin hediyeisni doyasıya yaşarsınn
şimdi size birşey sormak istiyorum benim sinbo tartım var dijital arkasında st ve lt diye bir gösterge var yeni farkett,m bu ne oluyor kıslar
insallah canim bak iste ozaman herseyin tadini cikar. bazen bende özlüyorum o zamanki halimizi ben evleneli 9 bucuk sene oldu da.:kedi:
HUUU HUUU benim yazılar oraya geliyormu
HUUU HUUU benim yazılar oraya geliyormu
Hoşgeldin aramıza canım..Tabiki bize katılabilirsin.Benim sana tavsiyem düzenli gir ve ne yiyip içtiğini yaz .paylaşımda bulun.insan acayip hırs yapıyor .cuma günleri tartılıp kilomuzu ve ölçülerimizi yazıyoruz .Umarım birbirimize faydalı oluruz iyi paylaşımlar.
teşekkür ederim tavsiyelerin için. öyleyse hemen yazıyorum. boyum 1.70, kilom 83. hafta başında 85ti. doğru düzgün bişi yapmamama rağmen 2 kilo verdim alkisalkisalkis. değişiklik olarak sadece bol bol su içtim. ve yarım saatlik yürüyüşler yaptım hemen hemen her gün. bugün pilatese de başladım. bakalım neler olacak?
şimdilik bu kdr. görüşürüz. herkes kendine iyi baksın
tülaycım selam cnm
ya vallah arkadaslar cogunuz menüsüne bakiyomda cok sagliksiz ve az buluyom. aslinda sagliksiz kilo verenleride cezalandirmak lazim. aslinda en uygunu 1 ayda enfazla 4- 4.5 kg vermek. sevgili parnerim bu sanada gecerli. cabuk verilen kilolar cabuk alinir. mezun olduktan 3 ay sonra buraya kimse geri gelmek istemez herhalde dimiaklinialirimsmile
insallah canim bak iste ozaman herseyin tadini cikar. bazen bende özlüyorum o zamanki halimizi ben evleneli 9 bucuk sene oldu da.:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3gelür gelürrrrrrrrrr :lepi:
bu sabah br sürü yazdım ama hepsi gitmiş
sabah
1yumurta,
1peynir
2ekmek,
domates-maydanoz
ara
portakal
öğle
3köfte(90 gr)
1orta boy ızgara patates
salata
ara
elma
yoğurt
ara
1/4 simit
akşam
1kepçe çorba
8 kaşık karalahana yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?