80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim her hafta düzenli kadınım geliyor canım ben sevmiyorum temizlik yapmayı

o çakal da bana diyor ki:bence cam yaptırmayın balkonun özelliği gidecek kaydirigubbakcemile3 sanki ben anlamıyorum başına iş çıkacak ya naniknanik

Bugünki menüm..

Sabah

1 yumurta ve az peynirden omlet
2 zeytin
2 etimek

ara

1 avuç leblebi

ara 1 tane elma

akşam 5 te yedim bugün :)

1 patates - 1 kabak-2 biber ve 2 tane but fırında yaptım

biberle kabağın üzerinede 1 kaşık yoğurt koydum ohh :))

şimdi bi neskafe ve yanında 1 piko yicem günü bitiricem zemuszemus

2,5 litre su 1 saat fitnees

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napsın kadın haklı boshayallersmile allah kolaylık versin onlarada . olumunekankayizsmile

BuTTeRfly86 evet fark ettin. belki fark edilmez demistim ben 16 yasinda (kacarak) annemgilin rizasi olmadan evlendim canim

ne sonu kız sporun daha 2. günü kaydirigubbakcemile3 wallahi daha kaslanmam heralde canım yaa bütün heryerim acıyor :gitme:

kız sana dedim eşin yohmuşş sana nescafe ile piko ısmarlıyım dediyduummm geçmişi gene okumadın sanırım ohaoldumsmile

öğle öğününü atlamışsın klava: klava:

BuTTeRfly86 evet fark ettin. belki fark edilmez demistim ben 16 yasinda (kacarak) annemgilin rizasi olmadan evlendim canim

Benden kaçmaz hehe bayanssulusmile hayırlısı olsun mutluysan sorun yoktur kaydirigubbakcemile5

kız sana dedim eşin yohmuşş sana nescafe ile piko ısmarlıyım dediyduummm geçmişi gene okumadın sanırım ohaoldumsmile

okudum yaa ama unutmuşum yazmayı bende sende yiceklerimi yazmıştım menüme zaten kaydirigubbakcemile3

öğle öğününü atlamışsın klava: klava:

Öğlen yediğimde akşamları daha hafif yemek zorunda hissediyorum kendimi.Sporda olunca çok açıkıyorum sonra .akşamı biraz daha doyurucu yedim bende bugün deneme yaptım bakalım böyle nasıl olur diye . :kedi:

açıkmadım ama bu yöntemi kullana bilirim sporum olduğu günlerde .olmazmı sence bilmiyorumkismile

allaha sükür o yönden hic bir sikinti yok. simdi düsünüyorumda sansliymisim. daha farli da olbilrdi. esim benden 8 yas büyük. belkide onun olgun olmasinin faydasidir.
simdi tek derdim üniversiteyi bitirmek, kilo vermek ve bide bebis insallah

bende menümü yazayım barii zemuszemus

ılık su
1domates salatalık 6zeytin 1yumurta 2dilim kepek ekmeği
yeşil çay :içelim:

ara 1çay bardağı pirinçten lapa içine dereotu maydonoz turp cokacimcoook

ara gene lapa

akşam lumonlu lahana salatası
2lt su 1saat step aurobik 1saat tempolu hızlı yürüyüş kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar...
bende sizdenim...
7 ay önce doğum yaptım..
doğurduğum gün 86 kiloydum...
şu anda 86 kiloyum..
hiç veremedim...
2 kilo verdim sirkeli su ile ama miğdem bir tuhaf oldu sürekli yanma oldu bıraktım 2 kiloyu geri aldım...

şimdi hırslandım yien çünkü bunalımdayım...tickerdanda anlaşılacağı gibi 21 kilo fazlam var bu evlendiğim kilo değil hamile kaldığım kilo geçen yıl ki kilom....
bir şekilde bu kiloları göndermem lazım...

allah gönlüne göre versin canım, o da olur

hoşgeldin canım birlikte veririz merak etme bizlerin menülerini inceleyip fikir edinebilirsn

huriscigim hosgeldin canim.

26 yaşındayım...
5 yıllık evliyim..
ilk çocuğum...
emzriyorum hala geceleri..

şu an diyet yapamıyorum...
sabah bitki çayı-peynir-yumurta-kepek ekmek
öğlen yoğurt yulaf bal ceviz
öğleden sonra meyva -yeşil çay
akşam üstü yemek bitki çayı
akşam meyva bitki çayı....

şu an böyle gidiyo..gerçi son 1 aydır da böyle gidiyor ama hiç kilo gitmedi ya....

Seni tutana aşk olsun valla :lepi: süpersin ama akşam da bi ara yap az olmuş menün sanki bilmiyorumkismile
Bizim spor günlerimiz bielm aynı şekerim demin benim velet izin vermedi yazmama kurcalıyor habire pc sempatiksalakcinni ne yazıcamıda unutuyorum onunla boğuşmaktan kaydirigubbakcemile3

Azim ve sabırlaa hepsi gidicek inş. hoş geldin aramıza huri opuyorumnanaktan

ben geldimmm nabersniz kıslarizlemcim cnm ya ben valla bunalıma giriyorum niyemi bak martın 5 de 2 ay bitecek ben henüz 6 kilo verebildim inanaki hep dikkatliyim ama yok anacaım gitmiyyyy bende kilo veren kakileirmin yolundan gidiyorumbayanssulusmile

huri h.g bebegini allah bagışlasın

tülaycım ne kusuru şekeirm aşkolaaa

ortimm nasılsınn ii gördüm sneiii

menümü yazayım ben
sabah ballı limonlu ılık su 2 kuru kaysı
kahvaltı
peynirli omlet
2 diim ekmek

ara yarım piko nescafe(tülay ve izlem sizi anarak yidim)

öglen
1 kepçe çorba
tavuk
lahana salatası
2 yk makarna

ara
elma

akşam
çorba
brokoli ve yogurt

ara
yarım muz

3lt su
1 saat spor
3 fincan yeşil çay

banuuuu kıss ortim süper menü harikasın

saol şekercimm yarında kaçamaksız geçsin bakalım ne kadar gitmiş bu hafta bu arada hala regli olamadımm yine su tuttum

buraya iiki gelmişim diyorum ya çok şey ögrendim sizlerden kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…