- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
slm canım anca gördüm kusura bakma opuyorumnanaktan
Aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bacım sen 25 yaşında değilmiydin kaç yaşında evlendin yahuu akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süper menü tebrikler :lepi:
kız sen o camları nasıl siliceksin delikafadulden 1 gün sürer heralde :)
benim evimde senden farksız değil ya neyse :bbo:
Burcu güzel başlangıç olmuş gerçekten tebrikler canım . Platesinde çok metini duyuyorum bizim salona gelenlerden inş sende
faydasını görürsün. yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benim her hafta düzenli kadınım geliyor canım ben sevmiyorum temizlik yapmayı
o çakal da bana diyor ki:bence cam yaptırmayın balkonun özelliği gidecek kaydirigubbakcemile3 sanki ben anlamıyorum başına iş çıkacak ya naniknanik
hayır canım dün ölçüler alındı balkonum 5 metre biraz uzun sürecek haftaya çarşamba falan takılacak
sen ne yaptın spor sondu bugün sanırım
kas yaptın kilon fazla çıkarsa moralini bozma benim yaşadıklarımı biliyosun
Bugünki menüm..
Sabah
1 yumurta ve az peynirden omlet
2 zeytin
2 etimek
ara
1 avuç leblebi
ara 1 tane elma
akşam 5 te yedim bugün :)
1 patates - 1 kabak-2 biber ve 2 tane but fırında yaptım
biberle kabağın üzerinede 1 kaşık yoğurt koydum ohh :))
şimdi bi neskafe ve yanında 1 piko yicem günü bitiricem zemuszemus
2,5 litre su 1 saat fitnees
Bugünki menüm..
Sabah
1 yumurta ve az peynirden omlet
2 zeytin
2 etimek
ara
1 avuç leblebi
ara 1 tane elma
akşam 5 te yedim bugün :)
1 patates - 1 kabak-2 biber ve 2 tane but fırında yaptım
biberle kabağın üzerinede 1 kaşık yoğurt koydum ohh :))
şimdi bi neskafe ve yanında 1 piko yicem günü bitiricem zemuszemus
2,5 litre su 1 saat fitnees
BuTTeRfly86 evet fark ettin. belki fark edilmez demistim ben 16 yasinda (kacarak) annemgilin rizasi olmadan evlendim canim
kız sana dedim eşin yohmuşş sana nescafe ile piko ısmarlıyım dediyduummm geçmişi gene okumadın sanırım ohaoldumsmile
öğle öğününü atlamışsınklava: klava:
Benden kaçmaz hehe bayanssulusmile hayırlısı olsun mutluysan sorun yoktur kaydirigubbakcemile5
okudum yaa ama unutmuşum yazmayı bende sende yiceklerimi yazmıştım menüme zaten kaydirigubbakcemile3
Öğlen yediğimde akşamları daha hafif yemek zorunda hissediyorum kendimi.Sporda olunca çok açıkıyorum sonra .akşamı biraz daha doyurucu yedim bende bugün deneme yaptım bakalım böyle nasıl olur diye . :kedi:
açıkmadım ama bu yöntemi kullana bilirim sporum olduğu günlerde .olmazmı sence bilmiyorumkismile
ne sonu kız sporun daha 2. günü kaydirigubbakcemile3 wallahi daha kaslanmam heralde canım yaa bütün heryerim acıyor :gitme:
ya haftada 3 gün gibi hatırladım da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allaha sükür o yönden hic bir sikinti yok. simdi düsünüyorumda sansliymisim. daha farli da olbilrdi. esim benden 8 yas büyük. belkide onun olgun olmasinin faydasidir.
simdi tek derdim üniversiteyi bitirmek, kilo vermek ve bide bebis insallah
ne sonu kız sporun daha 2. günü kaydirigubbakcemile3 wallahi daha kaslanmam heralde canım yaa bütün heryerim acıyor :gitme:
ya haftada 3 gün gibi hatırladım da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewet canım haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma martın 1inde başladım bakalım ne sonuç görücem 1 ayda sositososito
merhaba kızlar...
bende sizdenim...
7 ay önce doğum yaptım..
doğurduğum gün 86 kiloydum...
şu anda 86 kiloyum..
hiç veremedim...
2 kilo verdim sirkeli su ile ama miğdem bir tuhaf oldu sürekli yanma oldu bıraktım 2 kiloyu geri aldım...
şimdi hırslandım yien çünkü bunalımdayım...tickerdanda anlaşılacağı gibi 21 kilo fazlam var bu evlendiğim kilo değil hamile kaldığım kilo geçen yıl ki kilom....
bir şekilde bu kiloları göndermem lazım...
merhaba kızlar...
bende sizdenim...
7 ay önce doğum yaptım..
şu anda 86 kiloyum..
hiç veremedim...
2 kilo verdim sirkeli su ile ama miğdem bir tuhaf oldu sürekli yanma oldu bıraktım 2 kiloyu geri aldım...
şimdi hırslandım yien çünkü bunalımdayım...tickerdanda anlaşılacağı gibi 21 kilo fazlam var bu evlendiğim kilo değil hamile kaldığım kilo geçen yıl ki kilom....
bende menümü yazayım barii zemuszemus
ılık su
1domates salatalık 6zeytin 1yumurta 2dilim kepek ekmeği
yeşil çay :içelim:
ara 1çay bardağı pirinçten lapa içine dereotu maydonoz turp cokacimcoook
ara gene lapa
akşam lumonlu lahana salatası
2lt su 1saat step aurobik 1saat tempolu hızlı yürüyüş kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar...
bende sizdenim...
7 ay önce doğum yaptım..
şu anda 86 kiloyum..
hiç veremedim...
banuuuu kıss ortim süper menü harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?