80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GErçekten çok süper olmuş menün canım .Afiyet olsun pikoyuda yemişsin :)) güzel ama dimi sempatiksalakcinni

saol şekercimm yarında kaçamaksız geçsin bakalım ne kadar gitmiş bu hafta bu arada hala regli olamadımm yine su tuttum

buraya iiki gelmişim diyorum ya çok şey ögrendim sizlerden kaydirigubbakcemile5

canım verememiş olsan da üzülme en azından sağlıklı beslenmeyi öğrendik hep birlikte.
hergün birbirimizden bişeylr öğreniyoruz

kızlar bu cuma yarışmaları nedir tam olarak? napıoruz yani katılmak için ve amaç nedir?

Burcucum, her cuma tartılıp buraya yazıyoruz. Handerya nickli üye takım kaptanımız o da bu bildirimlerden bir liste oluşturuyor. Böylece herkes kendi gidişatını diğerlerinkiyle kıyaslama imkanı buluyor...

Menü...Menü...Menü...Menü

Sabah:
2 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir
Öğle:
Kıymalı karnabahar
yoğurt
Ara:
3 Adet Çikolatalı bisküvi
2 Adet diyet bisküvi
Akşam:
Kepekli makarna
Haşlama yumurta
Haydari
Gece:
1 Elma

20dk yürüyüş idare eder miktarda da su!

banumm fıstıklı baklavam benim pek kaçamak yapmıyorsun, bide araya yarım saat spor sıkıştırıp birde öyle denemeni tavsiye ederim şekerim bebekler var ama koy önlerine oyuncak bi şekilde birbirleriyle oynarlarken aç leslie yi yarım saat kalori yak bakalım 2hafta öyle dene hem 2 ayda 6 kilo süper sen az görüyosun ama normali bu canım gerçekten olumunekankayizsmile

tülay banuu şimdi birde tadımca diye bir atıştırmalık var yediniz mi hiç sositososito onda çikolata yok sanırım sadece tatlı gibi yulaf filan var ilk fırsatta onuda deniycem ama pikomun yerini tutacağını zannetmiyorum yaa guclubacismile

Son düzenleme:
ayy banucum spor yapıyomuşsun zaten hiç dikkat etmemişim ben seni spor yapmıyor sanıyordum yaa

ayy banucum spor yapıyomuşsun zaten hiç dikkat etmemişim ben seni spor yapmıyor sanıyordum yaa

cnm 5 gün yapaya aççalışıyorum bisikletim var bide snewin aletten t&s var 20 dk bisiklet 15 dk twesten
iğ atlama ve yanlaımı ertimek için yapıyorum

ahh sen benim spor yapmamaı bi görsen
yapma oglum
dur oglum
bak kedi gelmiş
ayy elin pedalın altında kalcakkk
vs vsss
zor şartlarda yapıyorum yani ama napalım biraz agır veriyorum ben yaaa

zaten diyetisyene gidicem bi adet olabilirsemmm

piko süperdi valla he bugün aklma geldi benimde tadımcaaa

ay ben dayanamadım giidp tartıldım 84.4 çıktım aç olsam ne kadar çıkardm acepp

hiç yemedim daha ama kalorisine baktımda fındıklısı 160 kaloriymiş akannehir çok değilmi yaa pikoyu tek geçerim :lepi:

evrelccim bugünki menün güzel canım bana az yada çok gelmedi ideal gibi . Bide sporuna ağırlık versen müthiş olucak canım 20 dk biraz az geldi banada bilmiyorumkismile

Burcucum, her cuma tartılıp buraya yazıyoruz. Handerya nickli üye takım kaptanımız o da bu bildirimlerden bir liste oluşturuyor. Böylece herkes kendi gidişatını diğerlerinkiyle kıyaslama imkanı buluyor...

hmmm tamam. teşekkür ederim. bu cuma ben de yazıcam kilomu. :dance:

çünkü yapamadım formata uygun degil diyip duruyooo

olurmu kuu öle şey sonu .png ile biten uzantıyı yapıştırmıyomusun bilmiyorumkismile

bizimki oluyor her hafta yaa seninkide olur sempatiksalakcinni

tülay sen bakmışsın ben bakmadım kalorisinede bal yulaf filan var diye reklamlarda gördüm de bi yarın deniyem bigün içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

boynum .çok kötü ya bu 2.tutulması dehşet bir acı gece bebeğe kalkarken bi anda oluyor hep yaa dikkat ediyorum ama aceleyle bi anda kalkınca oluyor üffff :1no2:

çok acıyor yaa geçenlerde daha kötü olmuştu tüm vücudumla dönüyordum bi yere bakarken çok zor allahım kolaylık versin sürekli böyle olmak zorunda olanlara

amin tatlım yaa zor gerçekten .Sanada geçmiş olsun cc:teselli:anım kas gevşetici krem falan varsa evde sür rahatlatır biraz .Bu halde iyi spor yaptın sen valla .Daha çok zorlamasaydın bari.

BU GÜNKI MENÜM

KAHVALTI ıkı üç catal peynır bır dılım tam buday ekmegı ıkı domates ve maydanoz yeşil cay
ARA bır bardak ayran
ÖGLEN bır kepce nohut bır dılım ekmek yeşil salata yagsız
ARA bırdılım kepek ekmegı bıraz peynır bır domates ve maydanoz
AKŞAM ıkı tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA YARIM ELMA YARIM PORTAKAL

IKI FINCAN YEŞL CAY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…