- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
ben geldimmm nabersniz kıslarizlemcim cnm ya ben valla bunalıma giriyorum niyemi bak martın 5 de 2 ay bitecek ben henüz 6 kilo verebildim inanaki hep dikkatliyim ama yok anacaım gitmiyyyy bende kilo veren kakileirmin yolundan gidiyorumbayanssulusmile
huri h.g bebegini allah bagışlasın
tülaycım ne kusuru şekeirm aşkolaaa
ortimm nasılsınn ii gördüm sneiii
menümü yazayım ben
sabah ballı limonlu ılık su 2 kuru kaysı
kahvaltı
peynirli omlet
2 diim ekmek
ara yarım piko nescafe(tülay ve izlem sizi anarak yidim)
öglen
1 kepçe çorba
tavuk
lahana salatası
2 yk makarna
ara
elma
akşam
çorba
brokoli ve yogurt
ara
yarım muz
3lt su
1 saat spor
3 fincan yeşil çay
saol şekercimm yarında kaçamaksız geçsin bakalım ne kadar gitmiş bu hafta bu arada hala regli olamadımm yine su tuttum
buraya iiki gelmişim diyorum ya çok şey ögrendim sizlerden kaydirigubbakcemile5
kızlar bu cuma yarışmaları nedir tam olarak? napıoruz yani katılmak için ve amaç nedir?
ayy banucum spor yapıyomuşsun zaten hiç dikkat etmemişim ben seni spor yapmıyor sanıyordum yaa
tülay banuu şimdi birde tadımca diye bir atıştırmalık var yediniz mi hiç sositososito onda çikolata yok sanırım sadece tatlı gibi yulaf filan var ilk fırsatta onuda deniycem ama pikomun yerini tutacağını zannetmiyorum yaa guclubacismile
ay ben dayanamadım giidp tartıldım 84.4 çıktım aç olsam ne kadar çıkardm acepp
Burcucum, her cuma tartılıp buraya yazıyoruz. Handerya nickli üye takım kaptanımız o da bu bildirimlerden bir liste oluşturuyor. Böylece herkes kendi gidişatını diğerlerinkiyle kıyaslama imkanı buluyor...
banucum senin neden çizelgen yok canım . bilmiyorumkismile
ay ben dayanamadım giidp tartıldım 84.4 çıktım aç olsam ne kadar çıkardm acepp
çünkü yapamadım formata uygun degil diyip duruyooo
çünkü yapamadım formata uygun degil diyip duruyooo
olurmu kuu öle şey sonu .png ile biten uzantıyı yapıştırmıyomusun bilmiyorumkismile
bizimki oluyor her hafta yaa seninkide olur sempatiksalakcinni
tülay sen bakmışsın ben bakmadım kalorisinede bal yulaf filan var diye reklamlarda gördüm de bi yarın deniyem bigün içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
boynum .çok kötü ya bu 2.tutulması dehşet bir acı gece bebeğe kalkarken bi anda oluyor hep yaa dikkat ediyorum ama aceleyle bi anda kalkınca oluyor üffff :1no2:
çok acıyor yaa geçenlerde daha kötü olmuştu tüm vücudumla dönüyordum bi yere bakarken çok zor allahım kolaylık versin sürekli böyle olmak zorunda olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?