Selma hoşgeldin canım..Güzel menü tebrikler ..
cnm 5 gün yapaya aççalışıyorum bisikletim var bide snewin aletten t&s var 20 dk bisiklet 15 dk twesten
iğ atlama ve yanlaımı ertimek için yapıyorum
ahh sen benim spor yapmamaı bi görsen
yapma oglum
dur oglum
bak kedi gelmiş
ayy elin pedalın altında kalcakkk
vs vsss
zor şartlarda yapıyorum yani ama napalım biraz agır veriyorum ben yaaa
zaten diyetisyene gidicem bi adet olabilirsemmm
piko süperdi valla he bugün aklma geldi benimde tadımcaaa
boşver canım 4 kilo bile fazla çıkmayı başardım ben tokkenay ben dayanamadım giidp tartıldım 84.4 çıktım aç olsam ne kadar çıkardm acepp
ben ona benzer doğa yedim ehhhh..fena değil.ama öldürdünüz meraktan gidip alıcam şu pikoyu dahiç yemedim daha ama kalorisine baktımda fındıklısı 160 kaloriymiş akannehir çok değilmi yaa pikoyu tek geçerim :lepi:
evrelccim bugünki menün güzel canım bana az yada çok gelmedi ideal gibi . Bide sporuna ağırlık versen müthiş olucak canım 20 dk biraz az geldi banada bilmiyorumkismile
canım menü çok güzel bence nohutu 2 kepçe yapabilirsin(diyetisyen dedi)BU GÜNKI MENÜM
KAHVALTI ıkı üç catal peynır bır dılım tam buday ekmegı ıkı domates ve maydanoz yeşil cay
ARA bır bardak ayran
ÖGLEN bır kepce nohut bır dılım ekmek yeşil salata yagsız
ARA bırdılım kepek ekmegı bıraz peynır bır domates ve maydanoz
AKŞAM ıkı tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA YARIM ELMA YARIM PORTAKAL
IKI FINCAN YEŞL CAY
hoşgeldin canım bizlerde gidiyoruz diyetiyen.onların önerilerini ve listelerini paylaşıp birbirimizden bişeyler öğreniyouz.kolay gelsin hoşgeldin aramızaEvet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis
günaydın canım başlangıç hedef ve şimdiki kilonu yaz yaparız sana bir çizelgegünaydınnn didyet güzelleri nasılsınız bakalım
tülaycım valla banada bi çizelge yaaa yapamıyorummmm
zizlemcim olurmu çizelgesiz dimi yaa bugüne bugün 6 kilo vermişimopuyorumnanaktan
yeni 2010 h.g iyi zayıflamalarrr
günaydın kızlarr bayadır giremiyordum rahatsızdım birazçok özlemişim ama hepinizi nasılsınız arkadaşlar ben yokken sayfalar baya atlamış :))sanki ben yıl olmuş buraya gelmemişim ne kadar uzun geldi bu süreç bana
hoşgeldin canım nerelerdeydin ya...geçmiş olsun.bu arada herkes kaç kilo oldu acaba?ben hedef kiloma ulaşamadım tabi hastalıkta olunca diyet falan kalmadı maalesef:)geçen cuma 73 te kalmıştım bakalım bu cuma ne olcak
cnm sen bu azimle 66 deil 56 bile olursun kutlarımsempatiksalakcinnibugün spora gittim sabah gene heryanım ağrıyordu ama spor salonuna yürüyerek gittim yarım saat birde ısınma hareketleriyle ısındım ve kendime geldim hareketleri yapabildim keşke bu seans hergün olsa çok eğlenceli oluyor yaa zemuszemus
geldim temizlik yaptım baktım yiycek bişiy bulamadım daha doğrusu pek bişiy çekmedi canım spor yaptımya artık boşa gitmesin diye pirinç lapası yaptim içine roka dereotu maydonoz doğradım yedim hihoyyytşimdi gene yapıcam 7-8gibide lahana salatası yicem canım limonlu onu istiyor tartı gününe hazır çok az kalmışken :jeyyar: naniknanik
serradeniz hoşgeldin canım tekrar, bende bir 66ya düşsem başka ne isterim
geçmş olsn tatlım ütü ile ılıttıgın havluyu boynuna sar bide kas gevşetici kulln.olurmu kuu öle şey sonu .png ile biten uzantıyı yapıştırmıyomusun bilmiyorumkismile
bizimki oluyor her hafta yaa seninkide olur sempatiksalakcinni
tülay sen bakmışsın ben bakmadım kalorisinede bal yulaf filan var diye reklamlarda gördüm de bi yarın deniyem bigün içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
boynum .çok kötü ya bu 2.tutulması dehşet bir acı gece bebeğe kalkarken bi anda oluyor hep yaa dikkat ediyorum ama aceleyle bi anda kalkınca oluyor üffff :1no2:
çok acıyor yaa geçenlerde daha kötü olmuştu tüm vücudumla dönüyordum bi yere bakarken çok zor allahım kolaylık versin sürekli böyle olmak zorunda olanlara
süper menüüBU GÜNKI MENÜM
KAHVALTI ıkı üç catal peynır bır dılım tam buday ekmegı ıkı domates ve maydanoz yeşil cay
ARA bır bardak ayran
ÖGLEN bır kepce nohut bır dılım ekmek yeşil salata yagsız
ARA bırdılım kepek ekmegı bıraz peynır bır domates ve maydanoz
AKŞAM ıkı tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA YARIM ELMA YARIM PORTAKAL
IKI FINCAN YEŞL CAY
cnm leblebin sarı mı beyaz mı merak ettimdesempatiksalakcinnigünaydın kıslarrr..bugün yoğun bir gün yine,7 de kalkıp yemeklerimi yaptım çünkü eve akşam 6 da geliyorum 9 da yrüyüşe gidicem 10 da gelip 10 buçukta sabah kahvesi gününe gidicem.orda da okula.yarın sabah diyetisyen randevum var pazartesi demiştik ama 1 hafta olduğundan adetim de bittiği için yarın sabah gidiyorum
menümü yazıp kaçacağım
sabah
2 kızarmış ekmek üstü labne
1yumurta
3zeytin
ara
portakal(ya da belki meşhur pikonuzdan yerim alırsam =)
öğle
1kepçe çorba
1ekmek
1 tabak börülce yemeği(dondurucudan börülce çıkardım)
salata
ara
yoğurt+elma
ara
1çaybardağı leblebi
akşam
1kepçe çorba
2ekmek
közlenmiş kırmızı biber yemeği 8 kaşık
salata
akşam kuru meyve 4 tane(canım hangisinden isterse)
geçmş olsn ama bi sorunun varsa birileriyle paylaş bence cnmgünaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?