80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis

günaydınnn didyet güzelleri nasılsınız bakalım
tülaycım valla banada bi çizelge yaaa yapamıyorummmm

zizlemcim olurmu çizelgesiz dimi yaa bugüne bugün 6 kilo vermişimopuyorumnanaktan

yeni 2010 h.g iyi zayıflamalarrr

kıyamam kısss...çok güldüm var ya...

ay ben dayanamadım giidp tartıldım 84.4 çıktım aç olsam ne kadar çıkardm acepp
boşver canım 4 kilo bile fazla çıkmayı başardım ben tokken
ben ona benzer doğa yedim ehhhh..fena değil.ama öldürdünüz meraktan gidip alıcam şu pikoyu da
canım menü çok güzel bence nohutu 2 kepçe yapabilirsin(diyetisyen dedi)
güzel olmuş canım çok kesmeden daha çok başarıyor insan

Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis
hoşgeldin canım bizlerde gidiyoruz diyetiyen.onların önerilerini ve listelerini paylaşıp birbirimizden bişeyler öğreniyouz.kolay gelsin hoşgeldin aramıza
günaydın canım başlangıç hedef ve şimdiki kilonu yaz yaparız sana bir çizelge

günaydın kıslarrr..bugün yoğun bir gün yine,7 de kalkıp yemeklerimi yaptım çünkü eve akşam 6 da geliyorum 9 da yrüyüşe gidicem 10 da gelip 10 buçukta sabah kahvesi gününe gidicem.orda da okula.yarın sabah diyetisyen randevum var pazartesi demiştik ama 1 hafta olduğundan adetim de bittiği için yarın sabah gidiyorum
menümü yazıp kaçacağım
sabah
2 kızarmış ekmek üstü labne
1yumurta
3zeytin

ara
portakal(ya da belki meşhur pikonuzdan yerim alırsam =)

öğle
1kepçe çorba
1ekmek
1 tabak börülce yemeği(dondurucudan börülce çıkardım)
salata
ara
yoğurt+elma

ara
1çaybardağı leblebi

akşam
1kepçe çorba
2ekmek
közlenmiş kırmızı biber yemeği 8 kaşık
salata

akşam kuru meyve 4 tane(canım hangisinden isterse)

günaydın kızlarr bayadır giremiyordum rahatsızdım biraz çok özlemişim ama hepinizi nasılsınız arkadaşlar ben yokken sayfalar baya atlamış :))sanki ben yıl olmuş buraya gelmemişim ne kadar uzun geldi bu süreç bana

bu arada herkes kaç kilo oldu acaba?ben hedef kiloma ulaşamadım tabi hastalıkta olunca diyet falan kalmadı maalesef:)geçen cuma 73 te kalmıştım bakalım bu cuma ne olcak

bu arada herkes kaç kilo oldu acaba?ben hedef kiloma ulaşamadım tabi hastalıkta olunca diyet falan kalmadı maalesef:)geçen cuma 73 te kalmıştım bakalım bu cuma ne olcak
hoşgeldin canım nerelerdeydin ya...geçmiş olsun.
kaldığın yerden devam edersin artık.yarın başlarsın kilo bildirimine tekrardan

fırsat buldukçada geçmişi okuycam merak ediyorum ben yokken neler kaynatılmış acaba:)gerçi ben bıraktığımda 2478.sayfaydı şimdi ise 2610 bilmiyorumkismile

günaydinnnnnnnn

baharnaz ablamm basaricammm cünkü sonnn sansim artik
mayis hazirana dogru söz istiyolar.
anca 15 kg gider

selma ablamm benim rakibem olurmusun rica etsem??????
Seni gecmeye calisicamm..... cok fark yok ikimizin kilosu.
Bana destek olur musun?

canlarım sizden bir konuda yardım istiyorum daha doğrusu fikir alışverişi yapmak istiyorum
ben 100 kilodan 71 kiloya indim tabi ilk aylar çok yavaş verdim ama son 3 ayda biraz hızlı verdim böyle olunca vucutta gevşeme oldu sıkılaştırıcı krem kullanmak istiyorum tam alcaktımki beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım beni vazgeçirdi kesinlikle fayda etmez boşuna para verme dedi o tür şeyler sadece para tuzağı dedi şimdi sizlere soruyorum aranızda kullanıpta faydasını gören varmı bir çoğumuzda göbek basen vede kalça ploblemi var bendede aynı bunların incelmesini istiyorum tabiki arkadaşımın tek önerisi sadece spor başka bişey fayda etmez diyor ikilemde kaldım açıkçası lütfen bana fikir verin yardım edin arkadaşlar inanın vucudum incelse ve şuanda bu kiloyu korusam yine bana yeter çünkü baya bir zayıf duruyorum

melocum günaydın cnm yine süpeer bir menü
kızrmızı biber yemegin tarfini verebilirimisin bende çok severim kırmızı biberi

ya inanki ben öle zor şartlarda spor yapıyorum bi görsen ev ne hale geliyor ben spor yapana kadar

yarın vereyim bilgileirmi çizelge için sabahtan atrtılıp
umarım bende fazla fazla çıkmışımdır tokkende yarın güzel bir rakam görürüm tartıda

nihal sobe cnm nerelereydin dünn

günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..

cnm sen bu azimle 66 deil 56 bile olursun kutlarımsempatiksalakcinni
geçmş olsn tatlım ütü ile ılıttıgın havluyu boynuna sar bide kas gevşetici kulln.
kız sen bu halde nasıl spor yapıyonaklinialirimsmile
süper menüü
cnm leblebin sarı mı beyaz mı merak ettimdesempatiksalakcinni
geçmş olsn ama bi sorunun varsa birileriyle paylaş bence cnm

günaydın arkadaşlar dün menümü yazmamışım hemen yazayım;

sabah kalkınca : 1 kuru incir + 1 bardak su
kahvaltı : kepek ekmekli kaşarlı tost + 1 fincan çay
ara : 1 türk kahvesi + 1 bardak su
öğle:1 kase çorba + 3 yemek kaşığı bulgur pilavı + yağsız-tuzsuz bol limonlu salata
ara: 1 elma
akşam: 2 yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu pilav + salata

Nihalim şimdi okudum canım çok geçmiş olsun ben de mail falan da attım cevap gelmeyince az önce yine yazdım sana kendini strese sokma tatlım ya

sağol adacım alperenim..bakalım biraz süreç tanıdım kendime bir düzelme olmazsa destek alıcam..5 aydır bir sorunum yoktu yine hortladı ona sinir oldum..
bu arada biz ortiyiz alperen haberin var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…