- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
közlenmiş kırmızı biberi yazdan dondurucuya koyuyorum .çıkarıp küpküp doğrayıp azıcık yağ ve unla kavruyorum.sonra toz kırmızı biber atıp üzerine süt koyuyorum çok leziz ve beleyici oluyor(bu bulgaristan göçmenlerine as bir yemek kayınvalidemden öğrendim)melocum günaydın cnm yine süpeer bir menü
kızrmızı biber yemegin tarfini verebilirimisin bende çok severim kırmızı biberi
ya inanki ben öle zor şartlarda spor yapıyorum bi görsen ev ne hale geliyor ben spor yapana kadar
yarın vereyim bilgileirmi çizelge için sabahtan atrtılıp
umarım bende fazla fazla çıkmışımdır tokkende yarın güzel bir rakam görürüm tartıda
nihal sobe cnm nerelereydin dünn
canım bitanem çok geçmiş olsun.nasıl üzüldüm anlatamam dünden beri aklım sendeydi zaten.acaba eskiden yaşadığın birikim falan bişey mi var böyle oluyor birikim patlaması gibi.düzenli ilaç falan kullanıyor musun?sarı kantaron ve ıhlamur çayı içsen.çok geçmiş olsun olumunekankayizsmilegünaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..
cnm sen bu azimle 66 deil 56 bile olursun kutlarımsempatiksalakcinni
cnm leblebin sarı mı beyaz mı merak ettimdesempatiksalakcinni
günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..
kızlar acayip bi haller oluyor bana.3-4 gündür antibiotik falan kullanıyorum biraz rahatsızdım.acayip karnım şiş bagarsaklarım bozuk.buna ragmen artı 1.300 gösterdi bu sabah baskül.iştahım çok açıldı birtürlü disiplin olamıyorum.ne yapmalıyım sizce yeniden diyetisyene başlamalımıyım.öffföfff nasıl bukadar iradesizim kendime şaşıyorum yaaa
hoşgeldin canım birlikte veririz merak etme bizlerin menülerini inceleyip fikir edinebilirsn
huriscigim hosgeldin canim.
Azim ve sabırlaa hepsi gidicek inş. hoş geldin aramıza huri opuyorumnanaktan
huri h.g bebegini allah bagışlasın
[/B][/COLOR]
yeni arkadşlar sizde hoşgeldiniz güzel paylaşımlaropuyorumnanaktan
kızlar acayip bi haller oluyor bana.3-4 gündür antibiotik falan kullanıyorum biraz rahatsızdım.acayip karnım şiş bagarsaklarım bozuk.buna ragmen artı 1.300 gösterdi bu sabah baskül.iştahım çok açıldı birtürlü disiplin olamıyorum.ne yapmalıyım sizce yeniden diyetisyene başlamalımıyım.öffföfff nasıl bukadar iradesizim kendime şaşıyorum yaaa
günaydınnn didyet güzelleri nasılsınız bakalım
tülaycım valla banada bi çizelge yaaa yapamıyorummmm
zizlemcim olurmu çizelgesiz dimi yaa bugüne bugün 6 kilo vermişimopuyorumnanaktan
yeni 2010 h.g iyi zayıflamalarrr
günaydın kıslarrr..bugün yoğun bir gün yine,7 de kalkıp yemeklerimi yaptım çünkü eve akşam 6 da geliyorum 9 da yrüyüşe gidicem 10 da gelip 10 buçukta sabah kahvesi gününe gidicem.orda da okula.yarın sabah diyetisyen randevum var pazartesi demiştik ama 1 hafta olduğundan adetim de bittiği için yarın sabah gidiyorum
menümü yazıp kaçacağım
sabah
2 kızarmış ekmek üstü labne
1yumurta
3zeytin
ara
portakal(ya da belki meşhur pikonuzdan yerim alırsam =)
öğle
1kepçe çorba
1ekmek
1 tabak börülce yemeği(dondurucudan börülce çıkardım)
salata
ara
yoğurt+elma
ara
1çaybardağı leblebi
akşam
1kepçe çorba
2ekmek
közlenmiş kırmızı biber yemeği 8 kaşık
salata
akşam kuru meyve 4 tane(canım hangisinden isterse)
günaydın kızlarr bayadır giremiyordum rahatsızdım birazçok özlemişim ama hepinizi nasılsınız arkadaşlar ben yokken sayfalar baya atlamış :))sanki ben yıl olmuş buraya gelmemişim ne kadar uzun geldi bu süreç bana
canlarım sizden bir konuda yardım istiyorum daha doğrusu fikir alışverişi yapmak istiyorum
ben 100 kilodan 71 kiloya indim tabi ilk aylar çok yavaş verdim ama son 3 ayda biraz hızlı verdim böyle olunca vucutta gevşeme oldu sıkılaştırıcı krem kullanmak istiyorum tam alcaktımki beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım beni vazgeçirdi kesinlikle fayda etmez boşuna para verme dedio tür şeyler sadece para tuzağı dedi şimdi sizlere soruyorum aranızda kullanıpta faydasını gören varmı bir çoğumuzda göbek basen vede kalça ploblemi var bendede aynı bunların incelmesini istiyorum tabiki arkadaşımın tek önerisi sadece spor başka bişey fayda etmez diyor ikilemde kaldım açıkçası lütfen bana fikir verin yardım edin arkadaşlar inanın vucudum incelse ve şuanda bu kiloyu korusam yine bana yeter çünkü baya bir zayıf duruyorum
günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..
bu aradaaaaaaaaa.meşur pikonuzdan alıp yedim kızlar beğendim nescafe ile süpper uyar..ama portakal aroması hoşuma gitmedi olsun
teşekkür ederim kızlar...
benm kız geceleri 4-5- kez kalkıyor..o sebeple sabahları erken kalkamıyorum...
akşamdan ıslattığım erik kurularını simdiyiyip içeceğim...
ardından kızızmla kalhvaltı edeceğiz..
1 finc.bitki çayı
1 parça peynir
3-4 zeytin
acı ezmesi (yasak mı size soruyorum?)
bal (kilo yapmıyor diyorlar doğrumu size soruyorum?)
öğlen bir kase yoğurt üstüne yulaf
ara meyva
yeşil çay aralarda mavi yeşil krakerler
akşam bu akşam ciğer var ondanda 3 kaşık kadar yerim yatmadan da paso galete...
kızlar acıktıkça galete yiyiyorum yanlış mı yapıyorum..
günde şu an sadece 1.5 litre su içebiliyorum...
sporada henüz başlayamıyorum ..bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelmaz::sinifsinif:
SLM KIZLAR....BEN GELDİMMMMM..naniknanik
dünkü menümü yazayim
sabah: 10 da 2 dilim ekmek, icine fransiz küflü peyniri.
aksam 16:30 da: 1 tabak makarna, üzerine 1 cay kasigi tereyagi, üzerine ceviz rendeledim... sade makarna yiyemiyorum, biraz tatlandirdim guclubacismile
yaklasik 3 litre maden suyu....
50dk Spor (30dk bisiklet, 20dk kosu bandi, 5,5 hiz)
az yiyerek basladim bugün... yarin tartilma günü, iyi kg ciksin
slm canım anca gördüm kusura bakma opuyorumnanaktan
Aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bacım sen 25 yaşında değilmiydin kaç yaşında evlendin yahuu akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süper menü tebrikler :lepi:
kız sen o camları nasıl siliceksin delikafadulden 1 gün sürer heralde :)
benim evimde senden farksız değil ya neyse :bbo:
Burcu güzel başlangıç olmuş gerçekten tebrikler canım . Platesinde çok metini duyuyorum bizim salona gelenlerden inş sende
faydasını görürsün. yerimseniben
Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis
3lt maden suyumuu akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
canım sen naptın 1su bardağını geçmesin diyor doktorlar içinde gizli çok miktarda tuz olduğunuda biliyorsundur heralde kız mideni deler ya oo inşallah 3lt su yazmak istemişsindir canım :umursamaz:
nihalcim moralin yerine gelmiş sanırım çok sevindim toprağm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?