80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

közlenmiş kırmızı biberi yazdan dondurucuya koyuyorum .çıkarıp küpküp doğrayıp azıcık yağ ve unla kavruyorum.sonra toz kırmızı biber atıp üzerine süt koyuyorum çok leziz ve beleyici oluyor(bu bulgaristan göçmenlerine as bir yemek kayınvalidemden öğrendim)

canım bitanem çok geçmiş olsun.nasıl üzüldüm anlatamam dünden beri aklım sendeydi zaten.acaba eskiden yaşadığın birikim falan bişey mi var böyle oluyor birikim patlaması gibi.düzenli ilaç falan kullanıyor musun?sarı kantaron ve ıhlamur çayı içsen.çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile

cnm sen bu azimle 66 deil 56 bile olursun kutlarımsempatiksalakcinni

cnm leblebin sarı mı beyaz mı merak ettimdesempatiksalakcinni

sarı canım

bu aradaaaaaaaaa.meşur pikonuzdan alıp yedim kızlar beğendim nescafe ile süpper uyar..ama portakal aroması hoşuma gitmedi olsun

elimphia gecmis olsun neyin var ki ya?
bi psikologa mi görünsen? neden duurp dururken kriz geciryorsunki...
sikma kendini gevse..

herkese merhaba.

nihalcim çok geçmiş olsun canım.vakit kaybetmeden bi uzmana danış tatlım lütfen ihmal etme

serracım hoşgeldin tatlım özlettin kendini

zilan sende hoş geldin canım.

kızlar acayip bi haller oluyor bana.3-4 gündür antibiotik falan kullanıyorum biraz rahatsızdım.acayip karnım şiş bagarsaklarım bozuk.buna ragmen artı 1.300 gösterdi bu sabah baskül.iştahım çok açıldı birtürlü disiplin olamıyorum.ne yapmalıyım sizce yeniden diyetisyene başlamalımıyım.öffföfff nasıl bukadar iradesizim kendime şaşıyorum yaaa

sağol melocum ilgine...düzenli cipralex içiyorum ve onu içmeye başladığımdan beri iyiydim aslında şimdi onu günde 2 ye çıkardılar..

rolleri degistik galiba vereliniortak
rejim psikolojisine girmek epey zaman aldi bende... umarim birakmam
cok zor yaaaaa
hele istah büyük olursa yaniyoruz böyle iste

hoşgeldin canım birlikte veririz merak etme bizlerin menülerini inceleyip fikir edinebilirsn
huriscigim hosgeldin canim.
Azim ve sabırlaa hepsi gidicek inş. hoş geldin aramıza huri opuyorumnanaktan
huri h.g bebegini allah bagışlasın
[/B]
[/COLOR]
yeni arkadşlar sizde hoşgeldiniz güzel paylaşımlaropuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar...
benm kız geceleri 4-5- kez kalkıyor..o sebeple sabahları erken kalkamıyorum...
akşamdan ıslattığım erik kurularını simdiyiyip içeceğim...
ardından kızızmla kalhvaltı edeceğiz..

1 finc.bitki çayı
1 parça peynir
3-4 zeytin
acı ezmesi (yasak mı size soruyorum?)
bal (kilo yapmıyor diyorlar doğrumu size soruyorum?)

öğlen bir kase yoğurt üstüne yulaf

ara meyva

yeşil çay aralarda mavi yeşil krakerler

akşam bu akşam ciğer var ondanda 3 kaşık kadar yerim yatmadan da paso galete...
kızlar acıktıkça galete yiyiyorum yanlış mı yapıyorum..
günde şu an sadece 1.5 litre su içebiliyorum...
sporada henüz başlayamıyorum ..bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelmaz::sinifsinif:

bilenler bilir enson ocak ayında diyetisyene gidip bırakmıştım.biraz önce randevu aldım.olmuyor disiplin olamıyorum tek başıma.bakalım neler diyecek.saat 15:30 da randevu aldım.inşallah herşey yolunda gider.gelişmeleri yazarım gelince.

canım benim neden kendine halsizlik ediyorsun ki..olur böyle şeyler vücut da bir makine sonuçta aksamalar olacaktır..ömnümüzdeki maçlara bakalım di mi amakaydirigubbakcemile5

dünkü menümü yazayim

sabah: 10 da 2 dilim ekmek, icine fransiz küflü peyniri.
aksam 16:30 da: 1 tabak makarna, üzerine 1 cay kasigi tereyagi, üzerine ceviz rendeledim... sade makarna yiyemiyorum, biraz tatlandirdim guclubacismile

yaklasik 3 litre maden suyu....
50dk Spor (30dk bisiklet, 20dk kosu bandi, 5,5 hiz)

az yiyerek basladim bugün... yarin tartilma günü, iyi kg ciksin

hiç çizelgesiz olurmu kuu yanii 6 kilo az mı bunu 1 senede verenler var şekerim olumunekankayizsmile

canım kırmızı biberim var benimde dondurucuda bende çıkarimm çok ilginç geldi yemeğin süt kaynayınca pişmiş oluyor değil mi unu ne kadar koyuyoruz melocum :hulya:

geçmiş olsun tatlım kaydirigubbakcemile5

ben kullanmıyorum tatlım, ama tülay kullanıyor sanırım ama hangisini kullanıyor bilemiyorum şekerim bilmiyorumkismile

toprağım çok geçmiş olsun her zaman yanındayız kendini yanlız hissetme tatlışkomm olumunekankayizsmile

bu aradaaaaaaaaa.meşur pikonuzdan alıp yedim kızlar beğendim nescafe ile süpper uyar..ama portakal aroması hoşuma gitmedi olsun

canım onun bir portakallı birde normal olanı var diğerinide dene ben çok seviyorum ya çıtır çıtır kaydirigubbakcemile3

diyetisyenin sana irDe vereceğini düşünüyorsan hiç durma canım git bir an önce, sen ne kadar oldu diyete başlayalı

bende kepekli galeta yiyorum canım genelde yoğurtla, ama günde 2taneyi geçmiyor, oda ekmek gibi sonuçta fazlası zararl olabilir diye düşünüyorum :hulya:

SLM KIZLAR....BEN GELDİMMMMM..naniknanik

hoşgeldinn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM:

IM.SABAH:
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin domates,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma,1 şekersiz neskafe

ÖĞLE:
sebze yemeği,yoğurt

ARA:
1 şekersiz türk kahvesi

AKŞAM:
ızgara tavuk ve salata

ARA:
1 elma,1 armut

(((spor olarak her zaman ki yaptığım ev temizliği valla beni zaten çok yoruyor)))

3lt maden suyumuu akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

canım sen naptın 1su bardağını geçmesin diyor doktorlar içinde gizli çok miktarda tuz olduğunuda biliyorsundur heralde kız mideni deler ya oo inşallah 3lt su yazmak istemişsindir canım :umursamaz:

nihalcim moralin yerine gelmiş sanırım çok sevindim toprağm olumunekankayizsmile

saol:) sanıorum ki birbirimize vericeimiz destek çok faydalı olacak. ben şimdiden gaza geldim, havaya girdim bile:lepi: bugün yeni bi değişiklik yapıp yeşil çay içmeye başlicam. aslında eskiden de içerdim ama bi süredir aklıma gelmiodu. metabolizmayı hızlandırıomuş madem ben de yeniden yeşil çaya merhaba demeye karar verdim.
görüşürüz kızlar:dance:

Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis

hoşgeldin ben de yeni katıldım buraya. şimdiden gaza geldim alkisalkisalkis umarım hepimiz çok başarılı oluruz kilo vermede. kib

haklısın nihalcim ama ben son 1 aydır birtürlü toparlayamıyorum.

izlemcim kasım ayında başladım.kasım aralık ocak iyi gittim ama şubat resmen kabusumn oldu

valla ben hep asitli su iciyorum 3 litreye yakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…