- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
HOŞBULDUK CANIM NASILSI BEGENDIGINE SEVINDIM MENÜMÜ ARTIK BÖYLE OLACAK INŞALLAH opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İnş canım bu münüyle ulaşırsın sen hedefine :lepi:
Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis
hoş geldin aramıza ..Güzel paylaşımlar kaydirigubbakcemile5
yarın yapalım sana çizelgeni :) Artık yakışır yanizemuszemusgünaydınnn didyet güzelleri nasılsınız bakalım
tülaycım valla banada bi çizelge yaaa yapamıyorummmm
zizlemcim olurmu çizelgesiz dimi yaa bugüne bugün 6 kilo vermişimopuyorumnanaktan
ben ona benzer doğa yedim ehhhh..fena değil.ama öldürdünüz meraktan gidip alıcam şu pikoyu da
[/B]
Al gülüm al biz severek yiyoruz .Bende şu kbarı sevmedim hiç mesela damak tadı bu belli olmaz :))
günaydın kızlarr bayadır giremiyordum rahatsızdım birazçok özlemişim ama hepinizi nasılsınız arkadaşlar ben yokken sayfalar baya atlamış :))sanki ben yıl olmuş buraya gelmemişim ne kadar uzun geldi bu süreç bana
Hoşgeldin zilan .Gçmiş olsun canım.Sen bu kadar sayfayı okuyana kadar biz bi o kadar daha kaynatırız heralde kaydirigubbakcemile3fırsat buldukçada geçmişi okuycam merak ediyorum ben yokken neler kaynatılmış acaba:)gerçi ben bıraktığımda 2478.sayfaydı şimdi ise 2610 bilmiyorumkismile
canlarım sizden bir konuda yardım istiyorum daha doğrusu fikir alışverişi yapmak istiyorum
ben 100 kilodan 71 kiloya indim tabi ilk aylar çok yavaş verdim ama son 3 ayda biraz hızlı verdim böyle olunca vucutta gevşeme oldu sıkılaştırıcı krem kullanmak istiyorum tam alcaktımki beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım beni vazgeçirdi kesinlikle fayda etmez boşuna para verme dedio tür şeyler sadece para tuzağı dedi şimdi sizlere soruyorum aranızda kullanıpta faydasını gören varmı bir çoğumuzda göbek basen vede kalça ploblemi var bendede aynı bunların incelmesini istiyorum tabiki arkadaşımın tek önerisi sadece spor başka bişey fayda etmez diyor ikilemde kaldım açıkçası lütfen bana fikir verin yardım edin arkadaşlar inanın vucudum incelse ve şuanda bu kiloyu korusam yine bana yeter çünkü baya bir zayıf duruyorum
canımcım arkadaşın bi yerde haklı sporsuz olmaz bencede .Ama ben bunun yanında avonun sıkılaştırıccılarını kullanıyorum . 20 gün oldu baya inceldim ama spordanmı kremdenmi bilmem .Ama çevremde kullanan insanlarda hep memnunlar bilemiyorum .fiyatıda çok ucuk değil .hele bide indirimde yakalarsan ohooo zemuszemus
bence dene bi diyet yapmayan insanlarda işe yaramadığı doğrudur ama diyet yapıp sarkan insanlarda bence hatırı sayılır ölçüde işe yarıyor ..
günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..
Çok geçmiş nihal yaa çok üzüldüm .Sıkıntıların varsa içine atma birileriyle paylaş canım emin ol çok rahatlarsın .
bu aradaaaaaaaaa.meşur pikonuzdan alıp yedim kızlar beğendim nescafe ile süpper uyar..ama portakal aroması hoşuma gitmedi olsun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun şekerim. Nescafe yle süper oluyor ben çok seviyorum valla sempatiksalakcinni
ben normalde portakallı drajeleride severim zaten belkide ondan bu kadar hoşuma gitti bilmiyorumkismile
teşekkür ederim kızlar...
benm kız geceleri 4-5- kez kalkıyor..o sebeple sabahları erken kalkamıyorum...
akşamdan ıslattığım erik kurularını simdiyiyip içeceğim...
ardından kızızmla kalhvaltı edeceğiz..
1 finc.bitki çayı
1 parça peynir
3-4 zeytin
acı ezmesi (yasak mı size soruyorum?)
bal (kilo yapmıyor diyorlar doğrumu size soruyorum?)
öğlen bir kase yoğurt üstüne yulaf
ara meyva
yeşil çay aralarda mavi yeşil krakerler
akşam bu akşam ciğer var ondanda 3 kaşık kadar yerim yatmadan da paso galete...
kızlar acıktıkça galete yiyiyorum yanlış mı yapıyorum..
günde şu an sadece 1.5 litre su içebiliyorum...
sporada henüz başlayamıyorum ..bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilelmaz::sinifsinif:
1 tane galeta 70 kalori canım aman dikkat et diyetteyim derken kilo alma .Eğer grisini yiyorsan onunda 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor .Balıda hergün tüketme bene kalorili bişey muhakkak çok yiyince kilo aldırır .haftada 2 3 kez 1 tatlı kaşığı diyetisyenler müsade ediyor sanırım
acı ezme bende yerim sabahları 1 tatlı kaşığı yetiyor bana :))
İnş olumlu geçer şekerim Bol şanslar sana kaydirigubbakcemile5bilenler bilir enson ocak ayında diyetisyene gidip bırakmıştım.biraz önce randevu aldım.olmuyor disiplin olamıyorum tek başıma.bakalım neler diyecek.saat 15:30 da randevu aldım.inşallah herşey yolunda gider.gelişmeleri yazarım gelince.
BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM:
IM.SABAH:
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin domates,1 dilim ekmek
ARA:
1 elma,1 şekersiz neskafe
ÖĞLE:
sebze yemeği,yoğurt
ARA:
1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM:
ızgara tavuk ve salata
ARA:
1 elma,1 armut
(((spor olarak her zaman ki yaptığım ev temizliği valla beni zaten çok yoruyor)))
öğle ve akşamın araınada bir ara öğün sıkıştır bence .çok açıkır doymazsın akşama eyvahedigeldismile