80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞBULDUK CANIM NASILSI BEGENDIGINE SEVINDIM MENÜMÜ ARTIK BÖYLE OLACAK INŞALLAH opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İnş canım bu münüyle ulaşırsın sen hedefine :lepi:

Evet, bugünden itibaren ben de varim, ben de katiliyorum araniza. Kilom 82. Desteginize cok ihtiyacim olacak arkadaslar.Elimde diyetisyenden aldigim bir diyet listesi var, onu uygulayacagim. Sonuc iyi olacak insallah.alkisalkisalkis

hoş geldin aramıza ..Güzel paylaşımlar kaydirigubbakcemile5

günaydınnn didyet güzelleri nasılsınız bakalım
tülaycım valla banada bi çizelge yaaa yapamıyorummmm

zizlemcim olurmu çizelgesiz dimi yaa bugüne bugün 6 kilo vermişimopuyorumnanaktan
yarın yapalım sana çizelgeni :) Artık yakışır yanizemuszemus

ben ona benzer doğa yedim ehhhh..fena değil.ama öldürdünüz meraktan gidip alıcam şu pikoyu da

[/B]

Al gülüm al biz severek yiyoruz .Bende şu kbarı sevmedim hiç mesela damak tadı bu belli olmaz :))

fırsat buldukçada geçmişi okuycam merak ediyorum ben yokken neler kaynatılmış acaba:)gerçi ben bıraktığımda 2478.sayfaydı şimdi ise 2610 bilmiyorumkismile
Hoşgeldin zilan .Gçmiş olsun canım.Sen bu kadar sayfayı okuyana kadar biz bi o kadar daha kaynatırız heralde kaydirigubbakcemile3

canımcım arkadaşın bi yerde haklı sporsuz olmaz bencede .Ama ben bunun yanında avonun sıkılaştırıccılarını kullanıyorum . 20 gün oldu baya inceldim ama spordanmı kremdenmi bilmem .Ama çevremde kullanan insanlarda hep memnunlar bilemiyorum .fiyatıda çok ucuk değil .hele bide indirimde yakalarsan ohooo zemuszemus

bence dene bi diyet yapmayan insanlarda işe yaramadığı doğrudur ama diyet yapıp sarkan insanlarda bence hatırı sayılır ölçüde işe yarıyor ..

Çok geçmiş nihal yaa çok üzüldüm .Sıkıntıların varsa içine atma birileriyle paylaş canım emin ol çok rahatlarsın .

bu aradaaaaaaaaa.meşur pikonuzdan alıp yedim kızlar beğendim nescafe ile süpper uyar..ama portakal aroması hoşuma gitmedi olsun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun şekerim. Nescafe yle süper oluyor ben çok seviyorum valla sempatiksalakcinni
ben normalde portakallı drajeleride severim zaten belkide ondan bu kadar hoşuma gitti bilmiyorumkismile

1 tane galeta 70 kalori canım aman dikkat et diyetteyim derken kilo alma .Eğer grisini yiyorsan onunda 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor .Balıda hergün tüketme bene kalorili bişey muhakkak çok yiyince kilo aldırır .haftada 2 3 kez 1 tatlı kaşığı diyetisyenler müsade ediyor sanırım
acı ezme bende yerim sabahları 1 tatlı kaşığı yetiyor bana :))

İnş olumlu geçer şekerim Bol şanslar sana kaydirigubbakcemile5

öğle ve akşamın araınada bir ara öğün sıkıştır bence .çok açıkır doymazsın akşama eyvahedigeldismile

maden suyu sisiriyor ve tok tutuyor, aciktikca icerim ben.... alman sitesinde de okudum, rejimde faydaliymis. ben kendimi bildim bileli maden suyu ile zayifladim.

ben egeyi :ecrin_bebek: doyurup geleyim kızlar 15dk sonra geliyorum

Yarasın egecciğe .Afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan

selma yarının heyecanı sardı beni bu hftada iyi geçirdim ama tartıda ne çıkar bilmiyorum bilmiyorumkismile

Burcu şu yeşil çay işini bi ben beceremedim yaa boshayallersmile sevmeyince kaynar suya çayı atmak bile zor geliyor alsanaalsanasmile

Aylin asitli su ne cicim yaa CADIARZU

yeşil çayı ben zaten tat olarak çok beğeniorum onun için bana hiç zor gelmio içmek. aksine nasıl normal içiosam onu da ööle bi keyifle içiorum. ama eğer hoşlanmıosan tadından- ki annem de hoşlanmaz mesela- içine ince limon dilimleri koyarsan içimi çok daha rahat olur. annem ööle içebilio mesela. limon olmayınca çok zorlanıo içmekte. bi limonla dene bakalım yerimseniben

maden suyu be ablacim kaydirigubbakcemile3

SODA deniyor TR de

Aranıza ben de katılmak istiyorum, ben de varım, elimdeki diyet listesini uygulucam demiştim ya; o diyet listesini daha kaç sene önce diyetisyene giderek, kan tahlili yaptırarak almıştım. Ama diyet listesi yetmiyo işte. Moral gerekiyo. Hiç bir zaman uygulayamadım o listeyi ve senelerdir böyle şişman şişman geziyorum ortalıkta. Hatta demek ki bir ara o kadar moralim bozulmuş, kendime olan inancımı o kadar yitirmişim ki, yırttım attım geçenlerde o listeyi. Bunu da bu sabah listeyi tekrar ararken hatırladım. Ve üzüldüm tabii halime. Neyse, şimdi bu forumdaki arkadaşların desteğine güveniyorum ve elimde diyet listem olmadığı için şunu soruyorum: Yemek aralarında acıktığım zaman, diyete uygun neler yiyebilirim. O zamanlar diyet listesinde yazdığı haliyle sadece yarım elma diyorsa, sadece yarım elmayla mı yetinmek zorundayım? Takdir edersiniz ki 82 kilodaki birini ilk etapta meyve porsiyonu olarak yarım elma pek de tatmin etmeyecektir. Ara öğünlerde siz neler yiyorsunuz?bilmiyorumkismile

yanlis mi anlasildim acaba yaww

maden suyu ile SODA ayni olmuyormu
burdaki türkler maden suyu diyor :)))

çocukları uyutup gelim dedim neler yazılmış yaa

nihal çok geçmiş olsun cnm ya deidm ben bu kız bnerde niye hay allah sıkma canını hiç bir şeye yaaaa

huriiark galetalr çok kalorili 1 büyük galeta neredeys 2dilim ekemk yapıyor bence yemek ye aralarda meyveee

melocumsende katıuldın yani pikolular ekrvanına tülay ve izlemcim sagolsunlar

tülayy yeşil çayı bende içemiyordum ama çaykurun teneke kutud aolanları var bergamut aromalı süper ben severek içiyorum tavsiye ederim

aylin banada biraz fazla geldi sanki maden suyu çünkü 1 bardak tan fazla önermiyorlar

yarın sevgili baskülüm umarım güsel şeyler söle bana ve bi çizelge yaaprız tülaycımmm

teşekkür ederim galeteyide kestim..benim önce kalori cetveli bulup ordan beynime çakmam lazım..
saol acı ezme içinde çok sevindirik oldum banada 1 tatlı kaşığı yetiyor..

maden suyu sisiriyor ve tok tutuyor, aciktikca icerim ben.... alman sitesinde de okudum, rejimde faydaliymis. ben kendimi bildim bileli maden suyu ile zayifladim.
saol canım madem suyu ..hemen bir kasa alayım....siz olmasanız heralde ben bu kiloları veremem..baksana 21 kiloooooooooooooooooooooooooooooo

tülay acı ezmeyi kendin mi yaptın hazırmı
dün eşim acı biber salçası getirdi bendemi yapsem acep

umutsuzluğa kapılma. istersen her şeyi başarabilirsin. ara öğün olarak yarım elma bana göre de çok az. ve sana tavsiyem ara öğün olarak meyve yediğin zaman mutlaka yanında bir bardak süt veya biraz yoğurt yemen. hatta bir ince dilim kepekli ekmek de olabilir yanında. bunu yapmanın nedeni şu: eğer sadece meyve yersen meyvedeki şeker vücuduna daha fazla insülin salgılatıcak. daha fazla insülinse daha fazla yağ deposu oluşması yani daha fazla kilo demek. süt peynir yoğurt gibi protein kalsiyum içerikli gıdalar veya kepekli ekmek gibi lifli gıdalar insülin salgılanmasını kısıtlicak ve böyle daha uzun süre tok kalıp daha az açlık hissediceksin. benim tavsiyem bu şimdilik:)

maden suyu be ablacim kaydirigubbakcemile3

SODA deniyor TR de

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yanlis mi anlasildim acaba yaww

maden suyu ile SODA ayni olmuyormu
burdaki türkler maden suyu diyor :)))

aynı oluyoır canm .günde 1 şişeden fazla içmeyim mideyi tembelleştiriyo der burdaki doktorlar .orda nasıl bilemem tabi .

Limonlu, portakallı sade hepsini denedim ama sevemedim bide bergomatlıyı deniyim bari bargomatlı çayıda çok severim ben zaten zemuszemus

tülay acı ezmeyi kendin mi yaptın hazırmı
dün eşim acı biber salçası getirdi bendemi yapsem acep

önceden annem yapr verirdi 2 seferdir hazır alıyorum. üzerinde 100 grm 80 kalori yazıyor . benim yediğim kadarında 8 kalori falan oluyordur heralde :)

ay bimde varda geçenlerde almadım dedigm çok kilo yapar alıyım beri bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…