80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sobe kıslarrr çok kalabalık ne güsel
burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, huri37, selma12., serradeniz, yagmurgozlu

ayy kızlarr ne kadar çoğalmışız yaa üsperr hadi allah bize kolaylık versin o kadar yığmıışsınızki okuyamadım geçmişi maşallah neyse benim işim var şimdilik kaçtımm

selam serra sen kilonu verdin tekrardan mı aldın yoksa kalanlarımı veremeye karar verdin

malesef canım eski tartım beni 60 indirmişti sonra bozuk olduğunu fark edince moral sıfıra indi bi dönem öyle boşladım ama 62 ya inmiştim bazı sorunlardanda bıraktım diteti falan yani anlıycan +4 aldım inşalla vermeye karar vverdim sizinle berarber işte böyleeee

aylincim 3lt çok çok çok fazla, yanii mineral açısından çok zengin ama 3lt çok fazla bir bilene danış istersen canım, bu zamana kadar böyle zayıfladım diyorsun ama geri almışsın kiloları bak fisfisfis metod değiştir bence :1closedeyes:

yahuu sabahları acı acı nasıl yiyorsunuz şu ezmeyi fisfisfis

sabah sabah ağzımın tadını bozamam vallahaa bayanssulusmile

izlem bak sana ne söylüycem
şimdi evde pilav bugün ve glen yemeyi düşünüyorum
2 kaşık pilavın içine dereotu dogruycam yani lapanın çakmasını( yapcam nasıl ama kaydirigubbakcemile3

ben hep soda icerim, annem eve hep soda aliyor

kardesim hastaneden cikti bugün

normal su icmesi lazimmis...
annem normal su alir artik icerim

izlem ben 10 10-30 gibi kahvaltı yapıyourum benim için çok sabah sabah olmuyorki

7.30 da kalkıyorlar benimkiler

serra senin kilon kilomu yaaa bizi görmüyon heraldeee

ama canım kadıncağız ona göre özenip bezenip bir sürü kıyafet almıştır düşünsene onları giymediğini aklinialirimsmile 4 kilo neredeyse 1 beden ediyor kızz kaydirigubbakcemile3

semaaaaaaaaaaaaaa naber partnerimmmm vallahi çok çabaladım bu hafta ama kilo veremediğimi düşünüyorum :umursamaz: psikolojik heralde :sinifsinif: inşallah yarına değişir bu fikrim tartıda

nihalcim çok geçmiş olsun tatlım neden tekrarladı yine yaa ihmal etme canım lütfen narincim diyetisyene yeniden başlaman güzel yardım almadan olmuyor keşke imkanım olsa bende gitsem

2 kaşık pilavın içine dereotu dogruycam yani lapanın çakmasını( yapcam nasıl ama kaydirigubbakcemile3

ee lapa yapıver şekerimm 1 çay bardağı pirince göz kararı su koy 3 parmak filan geçsin üstünü mutlaka biraz sulu kalsın öyle ye normal pilavda tadı iyi olmaz diye düşünüyorum :bbo: haa içine çeyrek tablet bulyon atıyorum ben hiç tuz koyma onun içindeki yetiyor sempatiksalakcinni

ben hep soda icerim, annem eve hep soda aliyor

kardesim hastaneden cikti bugün

normal su icmesi lazimmis...
annem normal su alir artik icerim

neyy siz normal su yerine hep soda mı içiyosunuzz allaha allah bi yaşıma daha girdim ilk defa duyuyorum canım bilemicem :sm_confused:

izlem ben 10 10-30 gibi kahvaltı yapıyourum benim için çok sabah sabah olmuyorki

7.30 da kalkıyorlar benimkiler

kız bennim sabahımda 11 zaten akannehir ama spora giderken 9da yapıyorum iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

ay bimde varda geçenlerde almadım dedigm çok kilo yapar alıyım beri bende

Değişiklik oluyor işte insan diyet psikolojine girmiyor çeşit olunca .Her sabah pynir yumurta çekilmiyor yaa boshayallersmile

sobe kıslarrr çok kalabalık ne güsel
burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, huri37, selma12., serradeniz, yagmurgozlu
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yahuu sabahları acı acı nasıl yiyorsunuz şu ezmeyi fisfisfis

sabah sabah ağzımın tadını bozamam vallahaa bayanssulusmile

ben acıyı seviyorum yaa ne bilim . Hatta bu ara canım çiğ köfte çekiyor .Cumayı atlatalımda hafta sonu yerim bi güzel aklinialirimsmile

kız pilav yağlı olur ondan 2 kaşık yicene gerçek lapa yap 1 çay bardağı pirinçten hem daha çok olur daha ii doyarsın.
lapa yaparken içine yarımda tavuk bulyon at ohh benim bile canım çekti sempatiksalakcinni

izlem bugün öglen barbun ya var cnm menüde bide pilav
sabah baktım dolapta çürümeye yüz tutmuş dere otu var sabah yeidm biraz dedim öglende pilavın içene dograyım öle çıktı filkir yani

ama snein lapa olayını deneyim ben haftaya
2 saatte bir mi yiyon cnm

hepimiz aynıyız demek gece yatmazsak sabahada zor kalkılıyor işte .bende 9- 9,30 gibi kalkıyorum ama oğlumu yedir ,temizle gönlünü et derken saat 11 oluyor kaydirigubbakcemile3

bu arada dün memekik çekeyim dedim 10 tane ancak yaptım ama böle göbegimd eagrı var sanırım mekkten dimi devam etsem keşke ama çok zor ya

selam kızlar nasılsınız ben ıyı degılım cunku guzelım memeleketımı bırakıp
kabuslarımın memeleketı almanyaya gıdıyorum kıymetını bılın buranın
yonum o tarafa dustgunde boguluyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…