selam serra sen kilonu verdin tekrardan mı aldın yoksa kalanlarımı veremeye karar verdin
aylincim 3lt çok çok çok fazla, yanii mineral açısından çok zengin ama 3lt çok fazla bir bilene danış istersen canım, bu zamana kadar böyle zayıfladım diyorsun ama geri almışsın kiloları bak fisfisfis metod değiştir bence :1closedeyes:
serra senin kilon kilomu yaaa bizi görmüyon heraldeee
izlem bak sana ne söylüycem
şimdi evde pilav bugün ve glen yemeyi düşünüyorum
2 kaşık pilavın içine dereotu dogruycam yani lapanın çakmasını( yapcam nasıl ama kaydirigubbakcemile3
ben hep soda icerim, annem eve hep soda aliyor
kardesim hastaneden cikti bugün
normal su icmesi lazimmis...
annem normal su alir artik icerim
izlem ben 10 10-30 gibi kahvaltı yapıyourum benim için çok sabah sabah olmuyorki
7.30 da kalkıyorlar benimkiler
ay bimde varda geçenlerde almadım dedigm çok kilo yapar alıyım beri bende
zemuszemus zemuszemus zemuszemussobe kıslarrr çok kalabalık ne güsel
burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, huri37, selma12., serradeniz, yagmurgozlu
yahuu sabahları acı acı nasıl yiyorsunuz şu ezmeyi fisfisfis
sabah sabah ağzımın tadını bozamam vallahaa bayanssulusmile
kız pilav yağlı olur ondan 2 kaşık yicene gerçek lapa yap 1 çay bardağı pirinçten hem daha çok olur daha ii doyarsın.izlem bak sana ne söylüycem
şimdi evde pilav bugün ve glen yemeyi düşünüyorum
2 kaşık pilavın içine dereotu dogruycam yani lapanın çakmasını( yapcam nasıl ama kaydirigubbakcemile3
ee lapa yapıver şekerimm 1 çay bardağı pirince göz kararı su koy 3 parmak filan geçsin üstünü mutlaka biraz sulu kalsın öyle ye normal pilavda tadı iyi olmaz diye düşünüyorum :bbo: haa içine çeyrek tablet bulyon atıyorum ben hiç tuz koyma onun içindeki yetiyor sempatiksalakcinni
neyy siz normal su yerine hep soda mı içiyosunuzz allaha allah bi yaşıma daha girdim ilk defa duyuyorum canım bilemicem :sm_confused:
kız bennim sabahımda 11 zaten akannehir ama spora giderken 9da yapıyorum iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?