80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada dün memekik çekeyim dedim 10 tane ancak yaptım ama böle göbegimd eagrı var sanırım mekkten dimi devam etsem keşke ama çok zor ya

ben spora ilk başladığımda 10 + 10 2 kere yaptırdı hoca.bide sen normal sporunu yaptıktan sonra çek vucut ısınmış olsun .
her hafta 5 er 5 er arttırdı .şimdi 20 x 3 yapıyorum banamısın demiyor hiç biyerim ağrımıyor.
yavaş yavaş başla alıştıkça arttır sende vucudun yıpranmasın .

öle yapayım beri tülaycım ben 20 dk biisklet
20 dk twesten
20 dk diger egzersizleri yapıyorum
acaba birgün bisiklet birgün twesten mi yapsam kiii

birde sendemi yan mekik çekiyosun izlem bacım öle ypıyormuşşş

cnm en kısa zmanda tekrar gelrisin inşşş

kızım pilavuu kocişin yasin 2 kaşık yiyeceine 1 çay bardağı yee kaydirigubbakcemile3 nefsin körelir kuu aklinialirimsmile

hayırdır canım iş dolayısıyla mı gidiyorsunuz canım fisfisfis

hoca bize ayaklarımızı havaya kaldırtıyor, mekik çektiğin anda ayaklarını kendine bıraktığın anda ayaklarını uzatıyorsun 8li 3 set yapıyoruz ama çok acıyor kaslarım sonra boynunu kaldırıp kollarını yana uzatıp ayaklarda havada birde o şekilde çektirtiyor anlatabildim mi bilemiyorum eyvahedigeldismile

Cok teşekkür ederim Güldal. Üzülme yaa Almanyaya gidiyorum diye. Orada da güzel insanlarla karşılaşıp güzel ortamlara girersin inşallah.
Bu arada ben neden çizelgemi yükleyemiyorum yaaa

Cok teşekkür ederim Güldal. Üzülme yaa Almanyaya gidiyorum diye. Orada da güzel insanlarla karşılaşıp güzel ortamlara girersin inşallah.
Bu arada ben neden çizelgemi yükleyemiyorum yaaa

merhaba hoşgeldin aramıza canım bende izmirliyim sen neresindesin izmirin aklinialirimsmile

burdaki herkes genelde istanbullu sempatiksalakcinni

aman da aman tüm fıstıklar burda...geçmişe daldım çıkamadım işin içinden..
güldalcım neden gidiyorusunuz canım mecbur mu gitmeniz?

ben ilk 15 dk yürüyüş bandı ile başlıyorum

15 dk bisiklet

sonra dambıllarla kol kaslrımı çalıştırıyorum

sonra yer hareketleri

ilk normal mekik 20 x 3

yan mekik 20x3

yan yatıp üst bacağı kaldır indir 20x3

ip atlama 20x3

sonra sıradan spor aletleri yine 20x3 şeklinde

en son bi 15 dk daha yürüme bandına biniyorum bitiyor :)

almanyada genelde SODA icilir... ANA su :)
isteyen normal su alir... Su marketleri var burda cesit cesit sular... ama almanyada kimin evine gitsen genelde soda icerler. soda olmayan ev görmedim

ya bend eip atlıyorum 50x2
millet diyor 100 tane atlıyorum nasıl atlıyorlarsa 50 d atıkanıyorum ben

almanyada genelde SODA icilir... ANA su :)
isteyen normal su alir... Su marketleri var burda cesit cesit sular... ama almanyada kimin evine gitsen genelde soda icerler. soda olmayan ev görmedim

bunu duymuştum da Aylincim sizin sodanız bizimki kadar asitli dğeil sanırım di mi mineral water diye geçiyor di mi öyle demişti bir arkadaş..bizim sodayı su yerine içsen miden delinir vallaopuyorumnanaktan

bu arada regl oldum,yarın tartı günü ne yapacağım ben ya mafoldumben

hoşgeldin ada opuyorumnanaktan nihal gayet güzel açıklamış neler olucanı :))

ya bend eip atlıyorum 50x2
millet diyor 100 tane atlıyorum nasıl atlıyorlarsa 50 d atıkanıyorum ben

100 tane ara vermeden değilde 20 tanede bir dinlerek yapıyolardır .diğer türlüsü zararlıymış kasları zedelimuş zaten .Sende 20x 3 le başlayıp alıştıkça arttırabilirsin canım.

kızlarrrrr yürüyüşten geldim şimdi. 40 dk yürüdüm. üstüne de direnç egzersizleri yaptım. aman da aman ne ii hissediorum kendimi kaydirigubbakcemile3

şimdi öğle yemeği yicem. daha karar vermedim ne yiceime. bakıcam.

ara öğün olarak da 2 kuru kayısı 2 tam ceviz içi ve yarım bardak süt içmiştim. sizlere de belki alternatif olur die sölüorum bunu. kulağa az gelio ama uzun süre tok tutan yiyecekler bunlar. öptm herkesi

yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-alperenim

narin-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-çokbilmiş

baharnaz -ortanca

kumru-oryeku

masumm - melocum

adaer - zilan

serra - yeni2010

burcu - huri

obilen -çiğdemgül

kızlar atladığım kimse varmı???
son hali budur herkesin ortisi yani..

Son düzenleme:
Bu arada kimse de beni merak etmemiş zaten 2 gündür giremedimmm
neyse şimdi oğluşum uyurken sporu aradan çıkarıyım ,döncemmm size..!

ara ögün olarak bana biraz fazla geldi ama bilemiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…