- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Bu arada kimse de beni merak etmemiş zaten 2 gündür giremedimmm
neyse şimdi oğluşum uyurken sporu aradan çıkarıyım ,döncemmm size..!
tülay seninle takım olmuşuz.inşallah seni utandırmam.yarın artı çıkacagım kesin ama söz haftaya telafi edeceğim.
bir saat sonra diyetisyenle randevum var inşallah tam motive olmuş bi şekilde yola devam ederim.yoksa kendime saygımı kaybedeceğim sopa lazım bana sopa .
ara ögün olarak bana biraz fazla geldi ama bilemiyorum tabiki
en baştan çok kasmak istemiorum. çünkü bi süe sonra kilo verme olayı durucak. her kilo veriminde olur ya hani. işte o zmn biraz daha biraz daha kıscam. şimdi baştan kısarsam o kdr sonra napıcam die düşündüm. bi de hemen vazgeçmemek açısından.
bu arada bu orti olayı nedir? ve huri kim? benim orti o imiş.
ortişimmmmmmm sesin çıkmıyor
yağmurgözlü-darkolive
evrel-handerya
elimphia-alperenim
narin-butterfly
nalcy-bitanem
niloss-güldal
aylin-çokbilmiş
baharnaz -ortanca
kumru-oryeku
masumm - melocum
adaer - zilan
serra - yeni2010
burcu - huri
kızlar atladığım kimse varmı???
son hali budur herkesin ortisi yani..
Yağmurgözlüm demekki bundan sonra 1 bardak ve bir bardak süt olarak menülerimize eklememiz gerekiek .öğle veya akşam öğününde yoğurt yeriz akşamda 1 bardak sütlü şekersiz nescafe nasıl ama sempatiksalakcinni
Rekabet duygumuzu biraz daha uyandırma için herkese bir orti bulduk.bunlar birbirini denetlicekler ve destekçi olucaklar.her hafta sonuda 2 ortinin verdiği kilo toplanıcak en çok veren ortaklar birinci seçilik.
kızlar bide aklıma bişi geldi yazarken .
mesela benim ortim bu hafta + çıkıcakmış büyük ihtimal (inş çıkmaz tabide ) e benm verdiğim kilolardanmı düşücek bu
narin 1 kilo almış
ben 1 kilo vermişim
ee sonuç biz 0 mı olucaz yani bilmiyorumkismile
offff bugün canım çok sıkılıyor nedense, havada kapalı esiyor bebeği dışarı çıkaramam biraz spor yapayım da uzanayım bari yaa :1closedeyes:
bişiy sorucam kızlar spordan ne kadar önce verya sonra bişiyler yiyosunuz, ben şöyle bişiy duymuştum spordan hemen sonra bişiyler yerseniz vücut harcadığı enerjiyi yediklerinizden hemen telafi edip yağa çeviriyormuşşne kadar doğru acaba :1shok:
şimdi ben bişiyler yedim 10dk oldu hemen spor yapsam bana zararı olur mu yasakkelime beni biri aydınlartsın yaaa :uhm:
offff bugün canım çok sıkılıyor nedense, havada kapalı esiyor bebeği dışarı çıkaramam biraz spor yapayım da uzanayım bari yaa :1closedeyes:
bişiy sorucam kızlar spordan ne kadar önce verya sonra bişiyler yiyosunuz, ben şöyle bişiy duymuştum spordan hemen sonra bişiyler yerseniz vücut harcadığı enerjiyi yediklerinizden hemen telafi edip yağa çeviriyormuşşne kadar doğru acaba :1shok:
şimdi ben bişiyler yedim 10dk oldu hemen spor yapsam bana zararı olur mu yasakkelime beni biri aydınlartsın yaaa :uhm:
bunu duymuştum da Aylincim sizin sodanız bizimki kadar asitli dğeil sanırım di mi mineral water diye geçiyor di mi öyle demişti bir arkadaş..bizim sodayı su yerine içsen miden delinir vallaopuyorumnanaktan
tamam tülaycım sopala beni inanki hakettim.şimdi kaçayım yoksa geç kalacagımgelince yazarım neler oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?