80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülay seninle takım olmuşuz.inşallah seni utandırmam.yarın artı çıkacagım kesin ama söz haftaya telafi edeceğim.

bir saat sonra diyetisyenle randevum var inşallah tam motive olmuş bi şekilde yola devam ederim.yoksa kendime saygımı kaybedeceğim sopa lazım bana sopa .

tülay seninle takım olmuşuz.inşallah seni utandırmam.yarın artı çıkacagım kesin ama söz haftaya telafi edeceğim.

bir saat sonra diyetisyenle randevum var inşallah tam motive olmuş bi şekilde yola devam ederim.yoksa kendime saygımı kaybedeceğim sopa lazım bana sopa .

Bu deneme haftası zaten narincciğim önümüzdeki haftalara bakarız artık.Sen kendini tam motive et olmadı ben sopalarım seni klava:

Zayıflamak isteyen yoğurt yesin

Erciyes Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı
Prof. Dr. Neriman İnanç, kalsiyum ve fosfor içeriğiyle kemikleri koruyan yoğurt ve sütte
yoğun olarak bulunan KLA'nın (Konjuge Linoleik Asit) karın yağlarını eriterek zayıflamayı
sağladığını, kanser ve kalp hastalıklarını da önlediğini açıkladı.

Prof. Dr. İnanç, özellikle kadınların günde yarım kilo yoğurt veya iki su bardağı süt içmesini önerdi.

Prof. Dr. Neriman İnanç, yoğurdu, ilk önce olarak Orta Asya Türkleri'nin kullandığını belirterek şunları söyledi:

"Geleneksel Türk yoğurdunun sağlık açısından sayısız yararları bulunmaktadır. Yoğurtta bulunan
bakterileri keşfeden Rus bilim adamı Metnichef, Nobel ödülü kazanmıştır. Son olarak başkanlığımızda
bir araştırma yaptık. 12 kadın hasta üzerinde, yani, beden kitle endeksine göre şişman olup, bu endekse
göre verileri normalde 20 olması gerekirken 25 olan deneklerle çalışma yaptık. Beden kitle endeksi
sonuçlarına göre yani boy ve kilo karşılaştırmasında şişman oldukları saptanan bu kadınlara,
iki ay boyunca yoğurt ve sütte bol miktarda bulunan ve bir yoğurt asidi olan KLA'yı ikişer gramlık
tablet olarak verildi. Çalışmadaki kadınların, ağırlıklıkları ile bel ve kalça çevre ölçümlerinde ve
kan yağı düzeylerinde azalma olduğu görüldü. Bel ve kalça çevresindeki, karın bölgesindeki
yağlanmanında azaldığı saptandı. Karın bölgesindeki yağlanma, kalp hastalıkları için risktir.
O nedenle yoğurt başta olmak üzere süt ürünlerinde bulunan KLA'dan yararlanmak için şişman
olanların günde yarım kilo yoğurt yemesi gerekmektedir. Yarım litre yani iki su bardağı süt de aynı
etkiyi yapmaktadır. Özellikle, menapoz dönemindeki kadınların hem sağlıkları açısından hem de
şişmanlamamaları açısından günde yarım kilo yoğurt yemesi gerekir.''

ALINTI

ara ögün olarak bana biraz fazla geldi ama bilemiyorum tabiki

en baştan çok kasmak istemiorum. çünkü bi süe sonra kilo verme olayı durucak. her kilo veriminde olur ya hani. işte o zmn biraz daha biraz daha kıscam. şimdi baştan kısarsam o kdr sonra napıcam die düşündüm. bi de hemen vazgeçmemek açısından.

bu arada bu orti olayı nedir? ve huri kim? benim orti o imiş.

Yağmurgözlüm demekki bundan sonra 1 bardak ve bir bardak süt olarak menülerimize eklememiz gerekiek .öğle veya akşam öğününde yoğurt yeriz akşamda 1 bardak sütlü şekersiz nescafe nasıl ama sempatiksalakcinni

Rekabet duygumuzu biraz daha uyandırma için herkese bir orti bulduk.bunlar birbirini denetlicekler ve destekçi olucaklar.her hafta sonuda 2 ortinin verdiği kilo toplanıcak en çok veren ortaklar birinci seçilik.

kızlar bide aklıma bişi geldi yazarken .

mesela benim ortim bu hafta + çıkıcakmış büyük ihtimal (inş çıkmaz tabide ) e benm verdiğim kilolardanmı düşücek bu

narin 1 kilo almış
ben 1 kilo vermişim

ee sonuç biz 0 mı olucaz yani bilmiyorumkismile

offff bugün canım çok sıkılıyor nedense, havada kapalı esiyor bebeği dışarı çıkaramam biraz spor yapayım da uzanayım bari yaa :1closedeyes:

bişiy sorucam kızlar spordan ne kadar önce verya sonra bişiyler yiyosunuz, ben şöyle bişiy duymuştum spordan hemen sonra bişiyler yerseniz vücut harcadığı enerjiyi yediklerinizden hemen telafi edip yağa çeviriyormuşş ne kadar doğru acaba :1shok:

şimdi ben bişiyler yedim 10dk oldu hemen spor yapsam bana zararı olur mu yasakkelime beni biri aydınlartsın yaaa :uhm:

ya ben de orti istiyorum

tamam tülaycım sopala beni inanki hakettim.şimdi kaçayım yoksa geç kalacagımgelince yazarım neler oldugunu

hehheee yazılanları yeni gördüm yokbe tülayım çabalıyorum ama mükafatını alırım inşallah :mymeka:

hmm anladım çok güzel düşünmüşsünüz hakkaten. alkisalkisalkis böölece iice gaza gelicez:)

spordan en az 1 saat önce yemek yemek gerektiğini biliyorum .hoca demişti zaten benim mideme kramp giriyor yiyip gittiğimde .ama sonrası hakkında benmde bi fikrim yok .yarın bunuda sorarım hocaya bilmiyorumkismile

ben yarım saat sonra yenebilir die biliorum ama yine de sen bi araştır istersen netten fln.

bunu duymuştum da Aylincim sizin sodanız bizimki kadar asitli dğeil sanırım di mi mineral water diye geçiyor di mi öyle demişti bir arkadaş..bizim sodayı su yerine içsen miden delinir vallaopuyorumnanaktan

asitlisi de var az asitlisi de var.
ben az asitlisinden iciyorum
dogru tr de icmistim, 1 bardak zor ictim

handerya kullanıcısından alıntı
yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-alperenim

narin-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-çokbilmiş

baharnaz -ortanca

kumru-oryeku

masumm - melocum

adaer - zilan

serra - yeni2010

burcu - huri

kızlar atladığım kimse varmı???
son hali budur herkesin ortisi yani..

ORTi ne yaa??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…