80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişi sorcam bu arada şu red pepper die reklamlar sürekli deneyen var mı aranızda? önerir misiniz? güvenli bişi mi?

hehheee yazılanları yeni gördüm yokbe tülayım çabalıyorum ama mükafatını alırım inşallah :mymeka:

İnş alırsın tatlışım.

ben artık iyice moda girdim ilk başladığımda günleri sayıyordum .geçmek bilmiyordu .artık bırakmışım gün saymayı sanırım iyice alıştım bu düzenime .

mesela yarın kilo vermesemde üzülmicem çünki biliyorumki ben gayet sağlıklı beslendim .pişman olucam bişi yemedim inş böyle düşünüp yaşamaya devam edersem nasılsa vericem opuyorumnanaktan

hehheee yazılanları yeni gördüm yokbe tülayım çabalıyorum ama mükafatını alırım inşallah :mymeka:

bişi sorcam bu arada şu red pepper die reklamlar sürekli deneyen var mı aranızda? önerir misiniz? güvenli bişi mi?

Ben bi cesaret aldım .1 ayı geçti heralde .Ama kullanamadım esaret edip . 2 -3 gün önceye kadar duruyordu .kaldırdım attım.olan verdiğim paraya oldu ne akılsa bendeki .Alırkende biliyordum aslında kullanamıcamı salaklığıma geldi işte gitti 60 tl mafoldumben

valla ben bunu hiç düşünmemiştimm harbidennn

aylincim sen de benim ortim ol. sanırım birbirimizden sorumlu oluyoruz :)

ya hakkaten ayline ve banabana tam cevap verebilecek kimse var mı?ortak (orti) olunca ne oluyor.verdiğimiz kilo toplamının sonucunda haftanın birincisi falanmı oluyoruz ... ya biz yeniyiz, cevaplayın nolur .

evet obilecim aynen öyle oluyor..ortini denetliyorsun takım içinde takım oluyorsun cuma da iki ortinin verdiği kilollar toplanıyor en çok veren grup birinci oluyor canım..canın bişi yemek istediğinde ortini de düşünüp yemiyorsun spor yapmak istemediğinde yine ortine karşı sorumluluğunu hatırlayarak spor yapıyorsun canım..

Aylincim senin ortağın çok bilmiş,listedesin yani..
o bilen sana dda hemen bi ortak bulalım..

kızlar şimdi hepimiz ikişerli grup olduk yarın herkes kaçkilo verdiyse bakcaz yani ortağın ve sen toplamda kaç kilo verdiniz ve haftanın azimli grubu olcak(tabi listemiz de olcak bunun yanında)

ya hakkaten ayline ve banabana tam cevap verebilecek kimse var mı?ortak (orti) olunca ne oluyor.verdiğimiz kilo toplamının sonucunda haftanın birincisi falanmı oluyoruz ... ya biz yeniyiz, cevaplayın nolur .

evet aynen anladığın gibi canım.Sen ve aylinin orti olduğunu düşünürsek

sen bu hafta 1,5 kilo verdin
aylinde 100 grm

toplamda 1,600 vermiş oluyorsunuz .diğer ortilerin verdikleri kilonun toplamı sizi geçerse kaybediyosuz geçemezlerse 1 . oluyorsunuz .

bide ortiler sürekli birbirinin yediklerini kontrol ediyor ve motive ediyolar birbirlerini .

bu uygulama bu hafta ilk defa olucak .herkese başarılar :lepi:

o zamn bugün itibariyle başlıyoruz ve haftaya cuma herkes kaç kilo verdiğini söylüyor değilmi? handerya bene bi orti ayarlayabilirse ortimle katılırım. yoksa artık tek başıma katılıcam ne yapalım :sm_cool:

Teşekkür ederim:) bu arada adım öznur. obilen bira komik oluyo yazısırken. memnun oldum.

merak ediyorum yarın sabah ne kadar vermiş olucam acaba yaaa
gerçi reglide olamadım ama dahaakannehir

yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-alperenim

narin-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-çokbilmiş

baharnaz -ortanca

kumru-oryeku

masumm - melocum

adaer - zilan

serra - yeni2010

burcu - huri

obilen -çiğdemgül

anladimkaydirigubbakcemile5 güzel fikir vallaa...COKBILMIS benim ortim :))

ben gecen hafta kac kiloydum bilmiyorum, sanirim 92...

ben kactim arkadaslar, eve gidip sporumu yapayim yemegimi yiyeyim...
yarin grsrzzz
öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…