hehheee yazılanları yeni gördüm yokbe tülayım çabalıyorum ama mükafatını alırım inşallah :mymeka:
hehheee yazılanları yeni gördüm yokbe tülayım çabalıyorum ama mükafatını alırım inşallah :mymeka:
bişi sorcam bu arada şu red pepper die reklamlar sürekli deneyen var mı aranızda? önerir misiniz? güvenli bişi mi?
offff bugün canım çok sıkılıyor nedense, havada kapalı esiyor bebeği dışarı çıkaramam biraz spor yapayım da uzanayım bari yaa :1closedeyes:
bişiy sorucam kızlar spordan ne kadar önce verya sonra bişiyler yiyosunuz, ben şöyle bişiy duymuştum spordan hemen sonra bişiyler yerseniz vücut harcadığı enerjiyi yediklerinizden hemen telafi edip yağa çeviriyormuşşne kadar doğru acaba :1shok:
şimdi ben bişiyler yedim 10dk oldu hemen spor yapsam bana zararı olur mu yasakkelime beni biri aydınlartsın yaaa :uhm:
handerya kullanıcısından alıntı
yağmurgözlü-darkolive
evrel-handerya
elimphia-alperenim
narin-butterfly
nalcy-bitanem
niloss-güldal
aylin-çokbilmiş
baharnaz -ortanca
kumru-oryeku
masumm - melocum
adaer - zilan
serra - yeni2010
burcu - huri
kızlar atladığım kimse varmı???
son hali budur herkesin ortisi yani..
ORTi ne yaa??????
ya hakkaten ayline ve banabana tam cevap verebilecek kimse var mı?ortak (orti) olunca ne oluyor.verdiğimiz kilo toplamının sonucunda haftanın birincisi falanmı oluyoruz ... ya biz yeniyiz, cevaplayın nolur .
evet aynen anladığın gibi canım.Sen ve aylinin orti olduğunu düşünürsek
sen bu hafta 1,5 kilo verdin
aylinde 100 grm
toplamda 1,600 vermiş oluyorsunuz .diğer ortilerin verdikleri kilonun toplamı sizi geçerse kaybediyosuz geçemezlerse 1 . oluyorsunuz .
bide ortiler sürekli birbirinin yediklerini kontrol ediyor ve motive ediyolar birbirlerini .
bu uygulama bu hafta ilk defa olucak .herkese başarılar :lepi:
evet obilecim aynen öyle oluyor..ortini denetliyorsun takım içinde takım oluyorsun cuma da iki ortinin verdiği kilollar toplanıyor en çok veren grup birinci oluyor canım..canın bişi yemek istediğinde ortini de düşünüp yemiyorsun spor yapmak istemediğinde yine ortine karşı sorumluluğunu hatırlayarak spor yapıyorsun canım..
Teşekkür ederim:) bu arada adım öznur. obilen bira komik oluyo yazısırken. memnun oldum.
Aylincim senin ortağın çok bilmiş,listedesin yani..
o bilen sana dda hemen bi ortak bulalım..
kızlar şimdi hepimiz ikişerli grup olduk yarın herkes kaçkilo verdiyse bakcaz yani ortağın ve sen toplamda kaç kilo verdiniz ve haftanın azimli grubu olcak(tabi listemiz de olcak bunun yanında)
:) gitsin kilolar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?