80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim al bendende okadar bende yürüyüsü sevmiyoru ne yazıkki benimde ayağımın dibinde olsa eminim bende cıkmazdım bende cok tembelim okonuda ama evde okadar yorulu yoruluyorumki yürüyüş için enerjim kalmıyor malum 3tane küçük çocuk varkaydirigubbakcemile3

canım belki az önce yazımı görmüşsündür bende aynı şeyi yaptım bende çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor bidaha yapmıyalım arkadaşım:a015:

canım belki az önce yazımı görmüşsündür bende aynı şeyi yaptım bende çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor bidaha yapmıyalım arkadaşım:a015:

evet canim okudum simdi .. bunun cezasi agir olmali ki bidaha ayni seyi yapmiyalim. Benim sinavlarimda yaklasti sporada vaktim yok .. off
Yerken cok mutlu oluyoruz ama boyle yedikten sonra cok mutsuz oluyoruz...
tmm birdaha yapmiyalim insallah. Bak gozum ustumde hee ..yaparsan kizacam sana .. sende bana kiz kulaklarimi cekmek serbest klava:

Ben cikiyorum cerencim.. bi ikimiz kaldik ztn herhalde.. kendimize ekstra dikkat edelim gelecek gunlerde , insallah canim. iyi gecelerr

iyigeceler kızlar...
kimseler yok bakıyorum da bu tatil gününde erkenden yattınız mı yoksa?
bugün yoğundum... pek uğrayamadım.umarım herşey yolundadır,diyetlere dikkat ediliyordur inşallah...sevgiler

kızlar kusura bakmayın, çerkezköydeydim dün akşamdan beri 10 dk. oldu eve döneli, derhal sayfamızı açtım yazıyorum. handeryacım ellerine sağlık, meğer ben regl olacağımdan kilo veremiyormuşum, neyse oldum kurtuldum, bu hafta 2 kilo verebilirim umarım.
bugün yediklerime gelince:
sabah: klasik kahvaltı
ara: bir bardak süt
öğle: bir kase ezo gelin, bir porsiyon tavuk şiş
ara: 4 kaşık kocamın sundae'sinden :)
akşam: 1/2 levrek, salata, 1/2 közlenmiş kırmızı biber, 4 çatal kızarmış helva
hepinizi kocaman öpüyorum, görüşmek üzere...

canlarim haftasonu sebebile keyif kahvlatisi yaptim
yavas yavas yedim oh:)

sabah 11 (sabah demeye utaniyorum):
iki dilim cavdar, yarim yumurta(daha cok sarisi beyazini sevyiorum),3 zeytin, beyaz peynir ve kasar

ara: -

ögle 15.30: bi kepce mercimek corbasi, patatesli havuclu yaptim icin karbonh. almadim yanina baska

aksam 21.00:
yarim tabak makarna (hic birseysiz) üc köfte

3 bardak 5in1 ve 3 litre su:)

tamam canım kulak cekmek serbest ama yemek yerken kendimi 60kiloluk birisi gibi görüyorum cokacimcoook

günaydın kızlar...
ben birkaç gündür stresten kaçamak yapıyorum itiraf edeyim
bu haldeyken de sizin yediklerinize yorum yapmaya utanıyorum... ama genel olarak doğru beslenmeyi öğrenmişiz gibi görünüyor okuduklarıma bakarsam... böyle devam edebilirseniz sonuca kolayca ulaşabileceğinizi düşünüyorum
iyi pazarlar

selam herkese kızlar dün fazla giremedim işlerim vardı
evde değildim ama bir baktımm herkes kaçamak yapmış kaçamaklar havada uçuyor kızlar ben gündüzde misafirlikteydim akşamda ikisindede yemedm bravo bana olmayan bir kıyafetim oldu badi giyiyorum yaa çok mutluyum benim sorunum zaten basenlerle yoksa üst kısımla fazla bir problemim yok kızlar toparlanınnn bak yoksa gelirim yanınıza

URL=http://img219.imageshack.us/my.php?image=yen8089copy.jpg]
[/URL]

Slmmm kıslarrrr,iyi pazarlar...
Bu haftasonları çok zor geçiyor yaw,yani eşler evdeyken pazar kahvaltıları falan bende bugün biraz kaçırdım şimdi eşim dışarıda gelsin oğlunu ona satıp yürüyüşe çıkacağım inşallah! Aylincim madem imkanın var yürü be güzelim ben ne zorluklarla yürüyorum bi görsen çoluk çocuk,eş,ev işleri vs.. yok başında yürüyüş yap gel sınavına çalış sağlıklı ve için rahat bi şekilde..

Bu arada ahmet marankinin şu kozmik vücut temizliğini yapacaktım lafta ama dün başlamış kaçırmışım napsam yarın başlasam geç olurmu ki acep,kendime de güvenemiyorum aslında sırf meyve sebze dayanırmıyım ki?
Üzgünkız bu arada tablodaki gibi ilkkilo-bu haftaki ve hedef kilonu yaz canım ve tabi bize katıl yorum yap,yediklerini yaz vs..aramızdasın!

herkese iyi pazarlar kızlar ya ben szler gibi yediklerimi yazmıyorum çünkü ben sizler gibi özel bişeler yapmıyorum sadece ekmek şeker tuz bunlardan kısarak az yiyorum. birde saat beşden sonra hiç bişe yemiyerek kilo veriyorum belki yanlış yapıyom ama beli bir diyet lisdem yok ondan evde ne varsa yiyom işde ama genede düzenli yapınca haftada bir kilo gidiyor delikafadulden

herkese iyi pazarlar. bugün tekrar giremeyebilirim o yüzden menümü yazayım istedim, handeryacım sen de üzülme insanın eşi evde oldumu zor oluyor ama bir pazar kahvaltısı da çok ekmek yemedikçe kaçamaktan sayılmamalı değil mi?
sabah: bir dilim kepek ekmeği, 2 dilim salam
öğle: kahvaltı ettim 2 dilim kepek ekmeğiyle
ara: 1 bardak ayran
akşam: bugün canım hiç bir şey yemek istemiyor nedense, belki çorba içip salata yerim.

hepinizi öpüyorum.

selam kizlar bugun bende girmedim sabahtan ciktik disari ancak geldim. ee malum bugun pazar herkes biraz kacirmis sanirim.. Olsun olsun yarin telafi edecegiz ertesi gun formulu unutmayin. (Aylin senin icin gecerli degil. Sen hergun kaciriyorsun ona gore)
sabah: 2 dilim misir ekmegi, 2 dilim ince kesilmis kasar, 1 dilim sosis
ara: azicik tahanli pohaca
oglen: yiyemedim zaten kahvaltimiz gec yapmistik
aksam : tavuk cigeri, turp otu haslama, (ege nin meshurdur ot haslmalari kizlar. Herkes bilir mi bilmem. Flatliners sen bilirisin Izmir lisin, sevgili hemserim)

merhaba kizlar
yediklerimi yazayim;

sabah: 2 dilim k.ekmegi, biraz peynir,2 zeytin,sekersiz cay

ara: 1 ince dilim kek (annemde kaldim,yeni yapmisti dayanamadim)

oglen : salata,corba,1 dilim ekmek

ara: 1 meyve

aksam balik salata (henuz yemedim,1 saat sonra yiyecegim)

gece de cilek yiyecegim. yerimseniben

tamam canım kulak cekmek serbest ama yemek yerken kendimi 60kiloluk birisi gibi görüyorum cokacimcoook

Al benden de okadar .. iki kilo verdim ya .. hemen havalara girdim ben .. sanki 20 kilo vermisim:)

Neyseki bugun biraz daha iyiyim kizlar

sabah kasarli tost yedim
oglen bolca salata
ara : misafirimize kek yapmistim sadece tadina baktim.
Aksam ??? bakalim annemin menusunde nevar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…