aylincim al bendende okadar bende yürüyüsü sevmiyoru ne yazıkki benimde ayağımın dibinde olsa eminim bende cıkmazdım bende cok tembelim okonuda ama evde okadar yorulu yoruluyorumki yürüyüş için enerjim kalmıyor malum 3tane küçük çocuk varkaydirigubbakcemile3ah ablalarim simdi size birsey anlatacam, bana SALAKSIN dersiniz....
benim ayagimin ucunda kocaman bi tepe var, tam 300 merdivenli..... yukari ciktiginizda öyle bi sahane manzara varkii..... tam yürüyüs yapilcak yer..... madem ayaginin dibinde, neden cikmiyorsun diceksiniz,, temelligimden, oysaki orda kafami dinlemeyi cok severim.....
HIRS yapacam hadiii KIZIN bana hehe
2 kilo vericem eflatun ablayla rakip olucam :)
canım belki az önce yazımı görmüşsündür bende aynı şeyi yaptım bende çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor bidaha yapmıyalım arkadaşım:a015:Kizlarr ben bugun cok kotu bisey yaptim .. ama cok kotu yaa .. yazamiyorum bile ..
Bugun Annem pizza yapmisti ondan yedim bide baya yedim catliycam nerdeyseaksamda arkadaslarla toplandik .. icecek ve kucuk bi parca cikolata aldim. Bunu yaptigima inanamiyorum .. aglamak istiyorum.. butun emeklerim bosa gitti gibi oldu
canım belki az önce yazımı görmüşsündür bende aynı şeyi yaptım bende çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor bidaha yapmıyalım arkadaşım:a015:
lavita bitanem nasılsıl nasıl gidiyor
tamam canım kulak cekmek serbest ama yemek yerken kendimi 60kiloluk birisi gibi görüyorum cokacimcoookevet canim okudum simdi .. bunun cezasi agir olmali ki bidaha ayni seyi yapmiyalim. Benim sinavlarimda yaklasti sporada vaktim yok .. off
Yerken cok mutlu oluyoruz ama boyle yedikten sonra cok mutsuz oluyoruz...
tmm birdaha yapmiyalim insallah. Bak gozum ustumde hee ..yaparsan kizacam sana .. sende bana kiz kulaklarimi cekmek serbestklava:
tamam canım kulak cekmek serbest ama yemek yerken kendimi 60kiloluk birisi gibi görüyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?