80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zilan ortim nerdesin huuuuuu,ben regl oldum anacım sen bari işi sıkı tut kız bu hafta sonda kalmayalım,kızlar fena gaza geldiler haberin olsun.ılk haftadan sondan birinci olursak yanarız şekerim kaydirigubbakcemile3

zilan ortim nerdesin huuuuuu,ben regl oldum anacım sen bari işi sıkı tut kız bu hafta sonda kalmayalım,kızlar fena gaza geldiler haberin olsun.İlk haftadan sondan birinci olursak yanarız şekerim kaydirigubbakcemile3

bende kendimi bildim bileli hep maden suyu iciyorum. en kötü günde bile 2 litre falan. daha midem duruyo allaha sükür. ama meden suyu icmessem susuzlugum gitmiyo:1no2::1no2:

kızlar bu soruyu burada sizden başkasına da soramam yani o yüzden bana tecrübesi olanlar bir cevap versin ne olur.Benim düğünüm artık hepinizin bildiği üzere 24 nisan ya,bugün regl oldum,3 aşağı 5 yukarı regl olacağım günlerim şaşmıyor yani 28 gün genellikle.
Son ayları geriye doğru hatırlarsam
4 mart
4 şubat
8 ocak
12 aralık .......... eeee bu tarihleri girip hesaplayıcı ile hesapladığım da 31 mart ve 27 nisan sonraki 2 regl tarihim.Ayyy yani bahtsızlığın da bu kadarı olur kızlar.Ben balayında bir de bu zırzovatla mı uğraşacağım.Havuza şöyle kendimi ahenkle bırakmak yerine,yani mahvoldum ben simgesini kullanıyoruz ya ahanda bu sefer ben gerçekten mafoldumben .Çoğunuz evlisiniz zaten tecrübeniz de eee bir hayli fazladır,kızlar regl geciktirici kullansam mı diye düşünüyorum,peki bu meretin daha sonrakiler için bir zararı var mıdır.Aslında ondan önce bu hap işe yarayacak mı,yarıyor denilen yorumların için de bir şartla tabi şişkinlik te yapıyor cümleleri var.Peki bu doğru mu?

Altı üstü balayıma denk geliyor kızlar regl geciktirici için bir bilgisi olan var mı diye de sorabilirdim.Ama ne bileyim böyle uzuuunnnn uzuuunnnn yazmak geldi içimden

adaercim ben bundan birkac sene önce hap isini ramazanda denedim, daha beter oldu sadece 10 oruc tutabildim. anlican basinda 10 regl oldum bide sonunda 10 regl oldum buda benim tecrübem. tabii vucuttan vucuta degisir.

ah kızlar ah ben ne yazıkı orda yasıyorum 5 aydır burdaydım sımdı mecburen gıdıyorum
6 ayda bır gırıs yapmam lazım oyle uzgunum kı tek teselım sıze ordada sıze ınsaallah
yazacagım ıcın hayalen de olsa turkıyede oldugumu dusunecegım cumartesı gıdıyorum
ınsaallah en kısa zamanda da gelırım ınsaallah bu arada benım ortagım ortada yok bılen varsa ınsanlık namına bıldırsın

yarin tarti günü ama söylemesi ayip ben yarina kadar tuvaletimi yapamassam. hicde kilo vermis gibi gözükmicem. ortakkkkkkkkk nerdesin yardimmmmmmmmmmmafoldumben

bende kendimi bildim bileli hep maden suyu iciyorum. en kötü günde bile 2 litre falan. daha midem duruyo allaha sükür. ama meden suyu icmessem susuzlugum gitmiyo:1no2::1no2:

canım sen konuyu takip etmedin sanırım, almanyada satılan maden sularının asit oranı türkiyede bulunan maden sulardan farklıymış, sürekli normal su değilde maden suyu içen arkadaşımızda almayada yaşıyor,

yani burda bildiğimiz maden suyusu yerine içilemez çok asitli çünkü şaşırdığım nokta buydu, kendiside türkiyede bir bardağı zor içiyorum dedi aklinialirimsmile

ayrıca midenin yerinde durmasına da sevindim sempatiksalakcinni

kaptanım ben yazdım nerelerdesin diye ama sanırım geçmişi okuyamadın, umarım kötü bişiy yoktur :hulya:

fark ettigsen ben senin ilk yazdigin yazidan alinti yaptim. sonra okudukca devamini hersey acikliga kavustu. kaydirigubbakcemile3

izlemmmmm melocum bana bir akıl verin balayında kullansam ne olur bu regl geciktiriciyi? bir önceki sayfayı okudunuz mu?

bitanem sağol canım açıklaman için :)

adacım bence bi araştırma yap ve balayına denk geliyorsa kullan be canım..1 kere evleniyosun ve bi kere balayına çıkacaksın..balayını balayı gibi yaşayabilmen için mutlaka bi çözüm dene tatlım..umarım denk gelmez tabi..

kaptanım ben yazdım nerelerdesin diye ama sanırım geçmişi okuyamadın, umarım kötü bişiy yoktur :hulya:

Saol bitanem sende olmasan özleyenim yok!:gitme:
yok canım kötü bişey koşuşturma ve internetin azizliğiişte..tişörtlerle uğraşıyorum halaa...

adacım bence kulaktan dolma şeyler yerine bir ebe ya da kadın doğpumcuya gidip fikir al derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…