- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
fark ettigsen ben senin ilk yazdigin yazidan alinti yaptim. sonra okudukca devamini hersey acikliga kavustu. kaydirigubbakcemile3
bu arada 1 tabak yohurtlu manti yedimlülülülülülü
izlemmmmm melocum bana bir akıl verin balayında kullansam ne olur bu regl geciktiriciyi? bir önceki sayfayı okudunuz mu?
bitanem sağol canım açıklaman için :)
handerya ben de yarın kilo bildirimi yapcağım yarın diyetisyen randevum var
evrel senin menülerin bana çok az geliyor cnmm neden az yiyorsun
Ay ben bu haftadan çok korkuyorum yaaa..umarım evrelciğime mahçup olmam..
KORKMA CANIM INŞALLAH EKSI CIKARSINYarasın egecciğe .Afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan
selma yarının heyecanı sardı beni bu hftada iyi geçirdim ama tartıda ne çıkar bilmiyorum bilmiyorumkismile
Burcu şu yeşil çay işini bi ben beceremedim yaa boshayallersmile sevmeyince kaynar suya çayı atmak bile zor geliyor alsanaalsanasmile
Aylin asitli su ne cicim yaa CADIARZU
IYIYIM CANIM TEŞEKKÜRLERiidir canım keyfim yerinde bu hafta. spora fln da başladığım için kendimi çok ii hissediorum. sen nasılsın? nası gidio?
HOŞ GELDIN ARAMIZAAranıza ben de katılmak istiyorum, ben de varım, elimdeki diyet listesini uygulucam demiştim ya; o diyet listesini daha kaç sene önce diyetisyene giderek, kan tahlili yaptırarak almıştım. Ama diyet listesi yetmiyo işte. Moral gerekiyo. Hiç bir zaman uygulayamadım o listeyi ve senelerdir böyle şişman şişman geziyorum ortalıkta. Hatta demek ki bir ara o kadar moralim bozulmuş, kendime olan inancımı o kadar yitirmişim ki, yırttım attım geçenlerde o listeyi. Bunu da bu sabah listeyi tekrar ararken hatırladım. Ve üzüldüm tabii halime. Neyse, şimdi bu forumdaki arkadaşların desteğine güveniyorum ve elimde diyet listem olmadığı için şunu soruyorum: Yemek aralarında acıktığım zaman, diyete uygun neler yiyebilirim. O zamanlar diyet listesinde yazdığı haliyle sadece yarım elma diyorsa, sadece yarım elmayla mı yetinmek zorundayım? Takdir edersiniz ki 82 kilodaki birini ilk etapta meyve porsiyonu olarak yarım elma pek de tatmin etmeyecektir. Ara öğünlerde siz neler yiyorsunuz?bilmiyorumkismile
SELAM CANIMsobe kıslarrr çok kalabalık ne güsel
burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, huri37, selma12., serradeniz, yagmurgozlu
HANDERYA INAN COK ÜZÜLDÜM BENI CIKARDIGINA TAKIMDAN BEN NE YAPTIM KI SIZE senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamayağmurgözlü-darkolive
evrel-handerya
elimphia-alperenim
narin-butterfly
nalcy-bitanem
niloss-güldal
aylin-çokbilmiş
baharnaz -ortanca
kumru-oryeku
masumm - melocum
adaer - zilan
serra - yeni2010
burcu - huri
obilen -çiğdemgül
kızlar atladığım kimse varmı???
son hali budur herkesin ortisi yani..
Ay ben bu haftadan çok korkuyorum yaaa..umarım evrelciğime mahçup olmam..
evrelcim fotoğrafta ne kadar güzel çıkmışsın, maşallah canım nazar değmesin :nazar:
merak edenlere spor olayını söyleyeyim.doktoruma sordum.yemekten 1 saat sonra spor yapılabilirmiş.
tülaycım senin için ve merak edenler için söyleyeyim.diyetisyenimle gayet iyi gitti görüşmemiz ara verdiğim için tabiki birazcık kızdı ama enazından almamışsın dedi.yeni bir liste verdi.saat 16:00 dan itibaren başlamış bulunuyorum çok şükür.tülaycım 1 saat sporumuda yaptım canım.kızımı yıkamam gerek şimdilik çıkayım.ilerleyen saatlerde belki gelirim
selam nazenin nasılsın cnm
bende menümü yazayım
sabah ılık su 2 kaysı
kah.
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 üçgen peynir
1 kupa form çayı
ara
1 çay bardagı leblebi
yeşil çay
öglen
4 yk barbunya
2 yk pilav
yogurt salata
ara
1 gofret
1 portakal
akşam
1 kase çorba
tonbalıklı mısırlı salata
ara 1 elma
yarım bardak süt
umarım yarın 1000 li rakaları görürüm gramlarla ugraşmam
izlem kuzummm zanımca pişti olmuşuzz form çayı ve gofret sayaseindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?