80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler şekerler,evet gideceğim dr.a zaten en uygun korunma yöntemi için bir de bunu da konuşurum.

fark ettigsen ben senin ilk yazdigin yazidan alinti yaptim. sonra okudukca devamini hersey acikliga kavustu. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada 1 tabak yohurtlu manti yedimlülülülülülü

ohhh miden bayram etsin, olumunekankayizsmile senin ortağın kimdi sopalar snei vallahii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izlemmmmm melocum bana bir akıl verin balayında kullansam ne olur bu regl geciktiriciyi? bir önceki sayfayı okudunuz mu?

bitanem sağol canım açıklaman için :)

canım ben bu konu hakkında pek bişiy bilmediğim için tavsiye edemedim bişeyi, ama zararı olduğunu düşünüyorum yarın birgün bebeğin olucak bi zararı olmasından korkuyorum, öte yandan bire yaşıycaksın balayını bi kadındoğumcuya filan danış canım ezbere bişiy yapma sakın lmaz:

handerya ben de yarın kilo bildirimi yapcağım yarın diyetisyen randevum var

diyetisyende mi tartılıcaksın artık hep canım olumunekankayizsmile
melocum sen biliyormusun spordan ne kadar önce ve sonra yemek yemek lazım

birde şu sütlü kırmızı biber yemeğinin tarifini bi veriver bitanesi bee merak ettim değişik şeyler denemeyi severim bende ilk defa duydum ohaoldumsmile

aklinialirimsmile

evet canım onun tartısıyla tartılcam artık.muhtemelen cmaları

spor işini yarın sorarım istersen senin için.
3közlenmiş biberi soğan kavuracak kadar yağda kavururken kırmızı toz biber ve yarım kaşık unu da atıyoruz sonra da 2 bardak süt katıyoruz birazcık fokurdatıp indiriyoruz

evrel senin menülerin bana çok az geliyor cnmm neden az yiyorsun

Masumcum, ben hayli fazla yediğimi düşünüyordum halbuki, böyle yazmana sevindim bu yüzden.

Kendi açından baktığında haklı olabilirsin belki, ama beni ve metabolizmamı düşünürsek, bir gün içerisinde yediklerimin toplamının 1200 kaloriyi aşmaması gerekiyor ki, haftada 750gr-1000gr kadar verebileyim.

Vücudumdaki yağ miktarı kas miktarına göre çok fazla, bu da metabolizma hızımın yavaşlamasına ve yediklerimin vücudumda çabuk yakılmamasına neden oluyor. Vücut yakamayınca da, tüm yediklerim basenlerimde ve göbeğimde kat kat yağ olarak depolanıyor maalesef.

Bu nedenle, dediğim gibi 1200 kaloriyi aşmamaya çaba sarfediyorum diyetimde, eğer spor yapmamışsam ya da bir önceki gün abartmışsam bu 1000kaloriye kadar düşebiliyor. Vücudumun sindirmeye hazır ek besin ihtiyacı olmadığı için dayanılmaz bir açlık da hissetmiyorum, bununla beraber tüm temel gıdaları da almaya dikkat ediyorum tabii et, süt, meyve, ekmek...vb gibi.

Ay ben bu haftadan çok korkuyorum yaaa..umarım evrelciğime mahçup olmam..

Canın sağolsun Handeryacım, artı da çıksan sabit de çıksan benim biricik ortağımsın...:)

Daha çoook hafta burada olacağız inşallah, en azından deneme-yanılma yöntemiyle şu "sağlıklı beslenip ideal fiziğe ulaşabilme" konusunu öğreninceye kadar, yani eninde sonunda vereceğiz nasılsa bu kiloları...

Takılma sen yeter ki kilona yerimseniben

evrelcim fotoğrafta ne kadar güzel çıkmışsın, maşallah canım nazar değmesin :nazar:

KORKMA CANIM INŞALLAH EKSI CIKARSIN
iidir canım keyfim yerinde bu hafta. spora fln da başladığım için kendimi çok ii hissediorum. sen nasılsın? nası gidio?
IYIYIM CANIM TEŞEKKÜRLER
HOŞ GELDIN ARAMIZA
sobe kıslarrr çok kalabalık ne güsel
burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, huri37, selma12., serradeniz, yagmurgozlu
SELAM CANIM
HANDERYA INAN COK ÜZÜLDÜM BENI CIKARDIGINA TAKIMDAN BEN NE YAPTIM KI SIZE senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Ay ben bu haftadan çok korkuyorum yaaa..umarım evrelciğime mahçup olmam..

selmacım nedden çıkarılasın ki unutmuştur seni ortak olduk birbirimizle aklından yazdığı için unutmuştur bu aralar pek uğramıyorsun ya :teselli:

herkes aşkı memnuda snaırmm biraz sonra dökülürsünüzz

yarın nasıl çıkıcaz acaba tartıda ama benimde kabızlık problemim var ve hala reglide olamadım ne olacak bilmiyorum yarın

adacım bend eevlenince balayına giderken kullandım ama tavsiye etmem adet kabamalarımın düzeni degiştiiiii ama bi dr danış yineeedee

merak edenlere spor olayını söyleyeyim.doktoruma sordum.yemekten 1 saat sonra spor yapılabilirmiş.

bugünkü menüm

kahvaltı 1 domates 1salatalık
1çay bardağı pirinçten lapa

öğren lapa ve turp

akşam 1kepçe mercimek çorbası
1kepçe barbunya 1 dilim ekmek

1kupa form çayı

3bardak şekersiz çay 1 tane gofret aklinialirimsmile

2buçuk lt su yarım saat leslie veeeee egeyi yıkama varya 1saat spordan daha yorucu banyo yaptırıp giydirmek canımı okudu :)) sositososito

yarın 76lı rakamları görürüm inşallah

Son düzenleme:
tülaycım senin için ve merak edenler için söyleyeyim.diyetisyenimle gayet iyi gitti görüşmemiz ara verdiğim için tabiki birazcık kızdı ama enazından almamışsın dedi.yeni bir liste verdi.saat 16:00 dan itibaren başlamış bulunuyorum çok şükür.tülaycım 1 saat sporumuda yaptım canım.kızımı yıkamam gerek şimdilik çıkayım.ilerleyen saatlerde belki gelirim

merak edenlere spor olayını söyleyeyim.doktoruma sordum.yemekten 1 saat sonra spor yapılabilirmiş.

ahh canım :1closedeyes: önemli olan spordan ne kadar sonra yemek yenebileceği yani sporda yakılan enerjinin yenilen yemekle yağa çevrilmemesi neyse başka biride bunu sorabilirmi lütfenn guclubacismile

canım çok sevindim yararlı olur inşallah yaa, ne güzel çok iyi ettin diyetisyenin verdiği tiyoları paylaşırsan seviniriz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

selam nazenin nasılsın cnm

bende menümü yazayım
sabah ılık su 2 kaysı
kah.
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 üçgen peynir
1 kupa form çayı

ara
1 çay bardagı leblebi
yeşil çay

öglen
4 yk barbunya
2 yk pilav
yogurt salata

ara
1 gofret
1 portakal

akşam
1 kase çorba
tonbalıklı mısırlı salata

ara 1 elma
yarım bardak süt

umarım yarın 1000 li rakaları görürüm gramlarla ugraşmam

izlem kuzummm zanımca pişti olmuşuzz form çayı ve gofret sayaseindee

ha unutmuşum 1 saat spor
2.5 lt su
bunun içerisinde 3 kupa yeşil çay ve 1 kupa form çayı varr

M.e.n.ü

Sabah:
2 Kuru kayısı üstüne sirkeli ballı ılık su

(Burada buna benzer birşey okudum, deneyeyim bir dedim, bende de faydalı oldu. Haftada birkaç gün uygulamayı düşünüyorum.)

1 Yumurta
1 Muz

Ara:
2'si 1 Arada
3 Adet Diy.Bisküvi

Öğle
Kıymalı Karnabahar
Yoğurt

Akşam:
Ekmek arası tavuk sote (koca beyaz ekmeğin yarısı arasına yağlı, baharatlı tavuğu götürdüm demek oluyor)
1/2 Bardak kola

Gece:
%50 yağlı süt

Spor: Yok!
Su: Yeterli

Birazdan dans edeceğim inşallah kendimi kandırabilirsem, o löp löp kavurmalarla uyumak istemiyorum zira..:)

Umarım yarın hepimiz ekside çıkarız, görüşmek üzere!

ewet canım barbunya ile pilavda var kaydirigubbakcemile3

yarın bende alıcam şu tonbalığından çok severimde zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…